Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook

Salam semua, Ya Rabbi!! ku rasa macam tidak percaya tengok ada link yang masuk dari facebook Randy Pangalila, beliau jugak merupakan hero Sinetron Cinta Kirana yang tengah meletop di Astro Ria. Terus sahaja Yan klik link tersebut dan dibawa ke page facebook beliau. sekali Yan klik..jeng..jeng..jeng…tengok gambar bawah.

Randy Pangalila siap promo entry Yan, ini bermakna dia baca blog Yan…hahaha, berbunga-bunga rasa hati sebabnya beliau merupakan pelakon dari indonesia yang sangat Yan minati disamping pelakon Nia Ramadhani, gandingan yang sangat cocok! tapi sayang sekali Nia Ramadhani sudah berkahwin…ehehe :P

Siasat punya siasat, Yan pergi tanya pakcik google pasal entry Sinetron Cinta Kirana, dengan menggunakan kata kunci “Sinopsis Cinta Kirana” blog Yan di tangga pertama google index melalui google chrome dan firefox (google.com). Patutlah si Randy jumpa blog Yan..ehehe :P

Dan terima kasih jugak buat pembaca yang pernah singgah ke blog ini dan seterusnya FBShare dan FBLike entry tersebut. setakat entry ini terpublish, sudah ada FBshare/FBLike sebanyak 500, terima kasih semua.

Post Views untuk Sinetron Cinta Kirana pun sudah mencecah 50K++, antara penyumbang trafik terbanyak setakat ini :)

Oklah setakat itu saje, ehehe…buat Randy Pangalila, makasih bangat ya kamu sudah promo entry saya :) jangan lupa singgah selalu baca komen-komen di dalam entry tersebut :) *ekeke…macamlah si randy baca entry ini*

Nota Yanmie : tak sabar nk tunggu  besok!

41 thoughts on “Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook

  1. ricky,ni afifah.sebab apa kamu nak jumpa saya di sekolah?hari khamis saya nak jumpa kamu di luar sekolah dengan nadia boleh tak?saya risau awak pasal semalam.nadia minta maaf pasal semalam tau,ricky.awak tengah buat apa sekarang?awak tinggal dekat hotel mana ricky?dekat-dekat dengan seksyen 7 ker,ricky?

  2. ganteng banget kak randy….aku udah anggap kak randy mcam kakak aku sendiri……aku syang banget kak randy and kak niki… :smile:

    1. ganteng bangat deh kak randy.boleh gak aku nak angkat kak randy sebagai kakak ku sendiri.

  3. ran………berteman dengan aku dong di fb sya nama fb sya adalah: Wisol Sebastian.____ E-mail : wi_sol@yahoo.co.id

    Tolooooooooooong banget jadiin sya temannya “RANDY
    PANGILILA”
    BALAS………………BALAS………………BALAS……………BALAS….BALAS……..BALAS……………..BALAS………TOLOOOOOOOOOOOOOOONG BAGEEEEEEEEEEEEEEEET DI BALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSS…………………..?

    1. gue jugak minat banget sama kak randy.kak randy ganteng banget, pasti banyak orang2 di luar sana yang pengen ketemu ama kakak

  4. kirana awak cantik lah……. kirana suka galang bis lah cakap dengan kirana dengan galang bai bai bai bai……………………..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge