Salam semua, Ya Rabbi!! ku rasa macam tidak percaya tengok ada link yang masuk dari facebook Randy Pangalila, beliau jugak merupakan hero Sinetron Cinta Kirana yang tengah meletop di Astro Ria. Terus sahaja Yan klik link tersebut dan dibawa ke page facebook beliau. sekali Yan klik..jeng..jeng..jeng…tengok gambar bawah.

Randy Pangalila siap promo entry Yan, ini bermakna dia baca blog Yan…hahaha, berbunga-bunga rasa hati sebabnya beliau merupakan pelakon dari indonesia yang sangat Yan minati disamping pelakon Nia Ramadhani, gandingan yang sangat cocok! tapi sayang sekali Nia Ramadhani sudah berkahwin…ehehe :P

Siasat punya siasat, Yan pergi tanya pakcik google pasal entry Sinetron Cinta Kirana, dengan menggunakan kata kunci “Sinopsis Cinta Kirana” blog Yan di tangga pertama google index melalui google chrome dan firefox (google.com). Patutlah si Randy jumpa blog Yan..ehehe :P

Dan terima kasih jugak buat pembaca yang pernah singgah ke blog ini dan seterusnya FBShare dan FBLike entry tersebut. setakat entry ini terpublish, sudah ada FBshare/FBLike sebanyak 500, terima kasih semua.

Post Views untuk Sinetron Cinta Kirana pun sudah mencecah 50K++, antara penyumbang trafik terbanyak setakat ini :)

Oklah setakat itu saje, ehehe…buat Randy Pangalila, makasih bangat ya kamu sudah promo entry saya :) jangan lupa singgah selalu baca komen-komen di dalam entry tersebut :) *ekeke…macamlah si randy baca entry ini*

Nota Yanmie : tak sabar nk tunggu  besok!

41 Thoughts on “Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook

  1. hafida on April 22, 2013 at 2:18 pm said:

    gue suka sama kak randy sebagai kakak aku

  2. ricky,ni afifah.sebab apa kamu nak jumpa saya di sekolah?hari khamis saya nak jumpa kamu di luar sekolah dengan nadia boleh tak?saya risau awak pasal semalam.nadia minta maaf pasal semalam tau,ricky.awak tengah buat apa sekarang?awak tinggal dekat hotel mana ricky?dekat-dekat dengan seksyen 7 ker,ricky?

  3. hye randy please call me at 0172219861…. sebab saya mau bual dgn kamu tapi jagn fikir bukan- bukan…. saya ada gf di KL ….. saya peminat kamu aja…. :)

  4. i love u randy~ ^^

  5. nur safirah on September 13, 2011 at 3:09 pm said:

    hye…randy pangalila cye ni perminat no.1 awk..

  6. Alfi Machsharee on June 26, 2011 at 3:18 pm said:

    Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook | yanmieonline.com http://bit.ly/bxHEnZ

  7. nikita willy on May 28, 2011 at 6:24 pm said:

    ganteng banget kak randy….aku udah anggap kak randy mcam kakak aku sendiri……aku syang banget kak randy and kak niki… :smile:

  8. VellaQueen on May 20, 2011 at 10:17 pm said:

    ganteng banget I like…
    :smile: :smile: :smile:

  9. noorma on March 12, 2011 at 11:05 am said:

    kakak nma fbnya apa?

  10. add aq kag

  11. ran………berteman dengan aku dong di fb sya nama fb sya adalah: Wisol Sebastian.____ E-mail : wi_sol@yahoo.co.id

    Tolooooooooooong banget jadiin sya temannya “RANDY
    PANGILILA”
    BALAS………………BALAS………………BALAS……………BALAS….BALAS……..BALAS……………..BALAS………TOLOOOOOOOOOOOOOOONG BAGEEEEEEEEEEEEEEEET DI BALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSS…………………..?

  12. perghhh mmg famous lah kak yan

  13. arissa on October 23, 2010 at 2:18 pm said:

    kirana awak cantik lah……. kirana suka galang bis lah cakap dengan kirana dengan galang bai bai bai bai……………………..

  14. Pingback: Bagaymana pendapat anda-anda sekaliyan tentang pandangan saia ini? | Indonesia Search Engine

  15. lola28roky on October 1, 2010 at 2:57 pm said:

    wah…. sungguh best nie..

  16. wahh…….glamernya…
    aku kagen dengan Galang…..muahahaha

  17. jeles nihhh…. :D

  18. wahhh
    mesti dapat traffik lebih kalau artis tlg promote ni,hehehe

  19. wow kak yannnnnnmieeeeeeeeee popular… nak tumpang glamor.. *smbl pose*

  20. blog kak yan mmg sempoi..hehhe..popular sih..hheheh

  21. Itu tanda dia appreciate apa yang kak yan buat…hehe..nice kak yan..

  22. hahaah.. sonok woo. weh, mantap woo entri 2.. mesti traffic masyuk kan.. 2 bulan ne cinta kirana sangat membantu blog aie.. tumpang bangga bile artis melawat blog kwn2.hehe..

  23. aduhhh ibu..popularnya ibu di pagenya randy ya..kapan sih bikin kontes,uwangnya pasti banyak banget sih!

  24. cayalah kak yan .. hehe

  25. @yanmie fulus byk takpelah hahaha

  26. pehhhh amek kau, x nk dasat pulak!!!

  27. @yanmie nak tnya banner tu buat sendiri ke akak yan

  28. kahkahkah bangga bah kita kan..hehe

  29. Blog Updated : Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook | yanmieonline.com http://bit.ly/bxHEnZ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation