Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook

Salam semua, Ya Rabbi!! ku rasa macam tidak percaya tengok ada link yang masuk dari facebook Randy Pangalila, beliau jugak merupakan hero Sinetron Cinta Kirana yang tengah meletop di Astro Ria. Terus sahaja Yan klik link tersebut dan dibawa ke page facebook beliau. sekali Yan klik..jeng..jeng..jeng…tengok gambar bawah.

Randy Pangalila siap promo entry Yan, ini bermakna dia baca blog Yan…hahaha, berbunga-bunga rasa hati sebabnya beliau merupakan pelakon dari indonesia yang sangat Yan minati disamping pelakon Nia Ramadhani, gandingan yang sangat cocok! tapi sayang sekali Nia Ramadhani sudah berkahwin…ehehe :P

Siasat punya siasat, Yan pergi tanya pakcik google pasal entry Sinetron Cinta Kirana, dengan menggunakan kata kunci “Sinopsis Cinta Kirana” blog Yan di tangga pertama google index melalui google chrome dan firefox (google.com). Patutlah si Randy jumpa blog Yan..ehehe :P

Dan terima kasih jugak buat pembaca yang pernah singgah ke blog ini dan seterusnya FBShare dan FBLike entry tersebut. setakat entry ini terpublish, sudah ada FBshare/FBLike sebanyak 500, terima kasih semua.

Post Views untuk Sinetron Cinta Kirana pun sudah mencecah 50K++, antara penyumbang trafik terbanyak setakat ini :)

Oklah setakat itu saje, ehehe…buat Randy Pangalila, makasih bangat ya kamu sudah promo entry saya :) jangan lupa singgah selalu baca komen-komen di dalam entry tersebut :) *ekeke…macamlah si randy baca entry ini*

Nota Yanmie : tak sabar nk tunggu  besok!

41 Comments on Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook

  1. hafida
    April 22, 2013 at 2:18 pm (1 year ago)

    gue suka sama kak randy sebagai kakak aku

    Reply
  2. afifah aqilah
    June 12, 2012 at 9:52 am (2 years ago)

    ricky,ni afifah.sebab apa kamu nak jumpa saya di sekolah?hari khamis saya nak jumpa kamu di luar sekolah dengan nadia boleh tak?saya risau awak pasal semalam.nadia minta maaf pasal semalam tau,ricky.awak tengah buat apa sekarang?awak tinggal dekat hotel mana ricky?dekat-dekat dengan seksyen 7 ker,ricky?

    Reply
  3. Amirul Zaidi
    March 9, 2012 at 9:35 am (3 years ago)

    hye randy please call me at 0172219861…. sebab saya mau bual dgn kamu tapi jagn fikir bukan- bukan…. saya ada gf di KL ….. saya peminat kamu aja…. :)

    Reply
  4. nur safirah
    September 13, 2011 at 3:09 pm (3 years ago)

    hye…randy pangalila cye ni perminat no.1 awk..

    Reply
  5. Alfi Machsharee
    June 26, 2011 at 3:18 pm (3 years ago)

    Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook | yanmieonline.com http://bit.ly/bxHEnZ

    Reply
  6. nikita willy
    May 28, 2011 at 6:24 pm (3 years ago)

    ganteng banget kak randy….aku udah anggap kak randy mcam kakak aku sendiri……aku syang banget kak randy and kak niki… :smile:

    Reply
    • nikita willy
      May 28, 2011 at 6:25 pm (3 years ago)

      nama ku sebenar aireen natasya….luv kak randy 4 ever!!

      Reply
    • fatin nur amirah binti zakaria
      June 11, 2011 at 6:18 pm (3 years ago)

      ganteng bangat deh kak randy.boleh gak aku nak angkat kak randy sebagai kakak ku sendiri.

      Reply
  7. VellaQueen
    May 20, 2011 at 10:17 pm (3 years ago)

    ganteng banget I like…
    :smile: :smile: :smile:

    Reply
  8. noorma
    March 12, 2011 at 11:05 am (4 years ago)

    kakak nma fbnya apa?

    Reply
  9. dewi
    January 20, 2011 at 1:06 pm (4 years ago)

    add aq kag

    Reply
  10. wisol
    December 7, 2010 at 1:30 pm (4 years ago)

    ran………berteman dengan aku dong di fb sya nama fb sya adalah: Wisol Sebastian.____ E-mail : wi_sol@yahoo.co.id

    Tolooooooooooong banget jadiin sya temannya “RANDY
    PANGILILA”
    BALAS………………BALAS………………BALAS……………BALAS….BALAS……..BALAS……………..BALAS………TOLOOOOOOOOOOOOOOONG BAGEEEEEEEEEEEEEEEET DI BALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSS…………………..?

    Reply
    • nikita willy
      May 28, 2011 at 6:27 pm (3 years ago)

      kmu 0wg ind0nesia ya?? aku mau nanya….sih x papakan??

      Reply
    • hafida
      April 22, 2013 at 2:15 pm (1 year ago)

      gue jugak minat banget sama kak randy.kak randy ganteng banget, pasti banyak orang2 di luar sana yang pengen ketemu ama kakak

      Reply
  11. SuaraPeople
    November 24, 2010 at 1:17 pm (4 years ago)

    perghhh mmg famous lah kak yan

    Reply
  12. arissa
    October 23, 2010 at 2:18 pm (4 years ago)

    kirana awak cantik lah……. kirana suka galang bis lah cakap dengan kirana dengan galang bai bai bai bai……………………..

    Reply
  13. mike
    October 15, 2010 at 4:47 pm (4 years ago)

    rasa

    Reply
  14. lola28roky
    October 1, 2010 at 2:57 pm (4 years ago)

    wah…. sungguh best nie..

    Reply
  15. Sumijelly
    September 28, 2010 at 11:31 am (4 years ago)

    wahh…….glamernya…
    aku kagen dengan Galang…..muahahaha

    Reply
  16. DaHLia
    September 27, 2010 at 5:56 pm (4 years ago)

    jeles nihhh…. :D

    Reply
  17. wazy
    September 25, 2010 at 5:02 pm (4 years ago)

    wahhh
    mesti dapat traffik lebih kalau artis tlg promote ni,hehehe

    Reply
  18. ProfHariz
    September 25, 2010 at 8:19 am (4 years ago)

    wow kak yannnnnnmieeeeeeeeee popular… nak tumpang glamor.. *smbl pose*

    Reply
  19. Anip
    September 25, 2010 at 1:40 am (4 years ago)

    blog kak yan mmg sempoi..hehhe..popular sih..hheheh

    Reply
  20. rashid
    September 25, 2010 at 12:41 am (4 years ago)

    Itu tanda dia appreciate apa yang kak yan buat…hehe..nice kak yan..

    Reply
  21. darkbatman
    September 25, 2010 at 12:00 am (4 years ago)

    hahaah.. sonok woo. weh, mantap woo entri 2.. mesti traffic masyuk kan.. 2 bulan ne cinta kirana sangat membantu blog aie.. tumpang bangga bile artis melawat blog kwn2.hehe..

    Reply
  22. cikmin
    September 24, 2010 at 10:40 pm (4 years ago)

    aduhhh ibu..popularnya ibu di pagenya randy ya..kapan sih bikin kontes,uwangnya pasti banyak banget sih!

    Reply
    • yanmie
      September 24, 2010 at 10:30 pm (4 years ago)

      murah je, x mhl tmpt lain. pi tnya tuan designer terus kozumiro.blogspot.com :P

      Reply
  23. zqah
    September 24, 2010 at 9:34 pm (4 years ago)

    cayalah kak yan .. hehe

    Reply
    • yanmie
      September 24, 2010 at 9:35 pm (4 years ago)

      hikhikhik…tak sangka sebenarnya, wah!! nie mesti ada yg ngata nie kakyan jakun…hahaha

      Reply
  24. atokk
    September 24, 2010 at 9:33 pm (4 years ago)

    @yanmie fulus byk takpelah hahaha

    Reply
    • yanmie
      September 24, 2010 at 9:35 pm (4 years ago)

      lepas nie ada header baru pulak, designer tgh buat..kah3

      Reply
  25. suffer8zine
    September 24, 2010 at 9:32 pm (4 years ago)

    pehhhh amek kau, x nk dasat pulak!!!

    Reply
    • yanmie
      September 24, 2010 at 9:35 pm (4 years ago)

      apa yg dasatnyee?? ehehe blur jap :P

      Reply
  26. atokk
    September 24, 2010 at 9:29 pm (4 years ago)

    @yanmie nak tnya banner tu buat sendiri ke akak yan

    Reply
    • yanmie
      September 24, 2010 at 9:31 pm (4 years ago)

      banner tu di tempah, akak manalah reti nk buat benda2 grafik nie…ehehe :P

      Reply
  27. atokk
    September 24, 2010 at 9:27 pm (4 years ago)

    kahkahkah bangga bah kita kan..hehe

    Reply
    • yanmie
      September 24, 2010 at 9:28 pm (4 years ago)

      bangga bah…artis bah ituuuu, kita nie siapalah….hahaha *jakun kejap*

      Reply
  28. yanmie
    September 24, 2010 at 1:21 pm (4 years ago)

    Blog Updated : Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook | yanmieonline.com http://bit.ly/bxHEnZ

    Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di Facebook

  1. [...] Randy Pangalila (Cinta Kirana) – promo Yanmieonline.com di … [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge