OST Chinta TV3 – Khatimah Cinta (Sixth Sense)

Salam semua, adoiiyyaaii sorilah ye sangat takde mood dan sedang dalam kemalasan nak update blog, tak tahulah napa boleh jadi gini, sebenarnya ada banyak story nak share tapi tulah bila malas tu datang semua benda tak boleh jalan..huhu, takpelah ku gagahkan jugak update blog ini.

Semalam merupakan Episode 1 Drama Chinta di TV3 untuk slot akasia, dimana menggantikan drama Epilog Syurga Cinta. untuk episode 1 nie oklah biasa-biasa je..hahaha, harap-harap drama chinta nie boleh buat Yan stay kat depan TV seperti drama Adamaya. apa yang bestnya lagu OST Chinta memang best, lagu dari kumpulan sixth Sense yang bertajuk Khatimah Cinta, layan jom…

Lirik : Khatimah Cinta (Sixth Sense)

Kidung malam nyanyikan lagu
Rindu hatiku yang terpendam
Bintang malam lukis wajahku
Katakan aku pergi

Genggamlah cinta yang ku berikan
Simpanlah selalu dalam hati
Ku akan selalu dalam mimpimu
Menemani tidurmu

Sudahlah sudah
Ku harus pergi
Jangan kau tangisi aku lagi
Biarku bawa seluruh cintamu
Ku dakap dalam tidur panjangku

Peluk tubuhku
Kucup bibirku
Relakan saja aku pergi…

Download Khatimah Cinta (Sixth Sense) – OST Chinta TV3

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

14 thoughts on “OST Chinta TV3 – Khatimah Cinta (Sixth Sense)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge