Duit Raya dari Nuffnang dan Denaihati

Salam semua, amacam korang banyak tak dapat duit raya?? eehehe Yan pulak banyak jugak duit raya yang keluar tapi enjoy macam biasa sebabnya time nielah nak bg sedekah kat orang. Dapat duit raya pun boleh tahan jugak, senyum sampai ke telinga ๐Ÿ™‚

Drag gambar ke New Tab untuk pemadangan yang lebih nyaman :p

Terbaru pulak dapat duit raya dari Nuffnang, tengok aje gambar atas tu siapa yang tak suke kan 1 buffered dan cecah RM200 dan 2 lagi buffered tu dah metered, harap2 iklan buffered yang tengah gedik2 senantiasa kat blog ini lambat lagi metered…eheks ๐Ÿ™‚

Dan sebelum itu ada jugak menerima duit raya dari BroDenaihati di atas kemenangan Contest yang di anjurkan oleh beliau iaitu Contest Hidup Seorang Blogger dan jugak sebagai pemenangย 10Malaysia Top Link dan Comentator Ogos @denaihati, terima kasih sekali lagi. Duit pun dah nampak dah kat akaun maybank ๐Ÿ™‚

Nota Yanmie : Alhamdulillah rezeki datang dan terus datang ๐Ÿ™‚ syukur Ya Allah atas nikmat kurnia MU ๐Ÿ™‚

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

51 thoughts on “Duit Raya dari Nuffnang dan Denaihati

  1. waaa….bestnyer..malangnyer aku coz if sekali lagi didapati ada jenayah fraud,aku akan di banned terus oleh nuffnang dan semua company2 yg menawarkan perkhidmatan macam nuffnang..nuffnang ckap,aku menggalakkan pelawat klik iklan sesuka hati…..aku xfhm….

  2. Alhamdulillah… ni la berkat tolong orang n ikhlas berblogging…hoho… nk kena ikhlas n usaha keras mcm kak yan la…hohoh…. masih xlupa bantuan kak yan ritu… ๐Ÿ˜›

  3. wow, lawa laaaa header hari raya nie!! suka sangat!!

    pergh.. kakyan buat saya rasa terhina rrr.. kakyan beranak pinak pun bleh buat duit melalui NN lg, saya yg free bersahaja nie sesen pun tak dapat lagi dari NN.. bleh bagi tips x?

    1. salam kak, sblm nie bonus mmg ada kak, bila duit naik je ctr tu jd kosong tak tau napa.

      tapi tak silap hari tu aie ada entry pasal kenapa ctr bonus tetiba jadi kosong, lupa pulak pasal apa dia jd kosong blk. nnti kena selak blk entry aie

  4. Pingback: ping.yanmieonline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge