Dapat duit raya dari Bro Denaihati

Salam semua, Syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, terbaru Yan menang untuk RM20 untuk 10Malaysia Top Link dan Commentator Ogos @Denaihati dan jugak tersenarai antara 30 Raja SEO HIDUP SEORANG BLOGGER dan secara tidak langsung dalam contest tersebut Yan memang RM150.00, terima kasih Bro Denaihati kerana menganjurkan Contest ini serta terima kasih jugak buat equrban kerana menaja hadiah ini :)

Apa yang penting wang ringgit bukanlah tujuan utama di dalam contest ini, malahan banyak benda Yan pelajari dari contest ini dan yang seronoknya dapat bertanding dengan cara yang sihat, paling best dapat merapatkan lagi ukhwah sesama blogger :) itu yang Yan nampak didalam setiap contest yang Bro Denaihati buat. Tengkiu Bro!!

Tahniah jugak buat mereka-mereka di bawah ini yang bergelar 30 Raja SEO, korang semua memang HEBAT! *ehek list bawah nie copy paste aje dr blog denaihati :)*

1. Cameratribe.com (Tidak berdaftar)
2. Kb-mall-runtuh.blogspot.com – RM300
3. Azuanrazi.com – RM300
4. Rezamohyin.com (Berdaftar tetapi tidak ada entri wajib 1 dan 2)
5. Blog.mohdisa.com – RM300
6. emilayusof.com – RM300
7. Cctvsecuritysystem.blogspot.com – RM300
8. Lizarazak.com – RM150
9. Ieyra.com – RM150
10. Denaihati.com – Penganjur dapat RM1juta heeee
11. Hujanbatu.com – (Berdaftar tetapi tidak ada entri wajib 1 dan 2)
12. Muhammadtarmizi.com (Owner yg sama Cctvsecuritysystem.blogspot.com)
13. Azizie.com – RM150
14. Melayubolehzone.co.cc (Owner yg sama Azuanrazi.com)
15. Pisyek.com – RM150
16. Yanmieonline.com – RM150
17. Aizuddin.com
18. Cuzshar.com
19. Paeh.net
20. Azizankadir.com
21. Kulanzsalleh.com
22. Zikrihusaini.com
23. Andyhowtt.gapuranetwork.net
21. Blog.amirez.com
25. Mohdhafizuddin.com
26. Luthtextile.com
27. Sumijelly.com
28. Azmanishak.com
29. Hurulaini.net
30. Yoycullen.com

Nota Yanmie : Alhamdulillah kali ini boleh fokus pada contest Hidup Untuk Memberi pulak :)

15 Comments on Dapat duit raya dari Bro Denaihati

  1. SuaraPeople
    November 25, 2010 at 7:38 am (4 years ago)

    pergh blogger2 hebat

    Reply
  2. Ummi Alifya
    November 6, 2010 at 9:40 am (4 years ago)

    Tahniah…silaturahim berkembang…syukur kalau apat hadiah kan…

    Reply
  3. kulanz
    September 9, 2010 at 12:39 am (4 years ago)

    tahniah yan,
    rezeki sempena ramadhan tu.. :)

    Reply
  4. razis
    September 8, 2010 at 1:59 pm (4 years ago)

    tahniah sebab dapat duit raya sis. masyukkkk..hehe

    Reply
  5. Anip
    September 7, 2010 at 11:13 pm (4 years ago)

    perghh…kan dah kate msti mng punyer..hehe

    Reply
  6. wazy
    September 7, 2010 at 10:24 pm (4 years ago)

    Tahniah untuk akak
    Rezeki menjelang raya tu

    Reply
  7. eyra
    September 7, 2010 at 10:19 pm (4 years ago)

    tahniah utk akak, tahniah untuk kita, tahnia untuk semua

    Reply
  8. ashraf
    September 7, 2010 at 7:53 pm (4 years ago)

    Rezeki ramadhan..Selamat hari raya kak yan, maaf kalau ada salah dan silap semoga blog kak yan terus mantap sampai bila2 ..hehe

    Reply
  9. Lee
    September 7, 2010 at 5:57 pm (4 years ago)

    tahniah ek….
    kalau ade lebihan-lebihan duit hulur-hulurlah ye…hehe.. :)
    selamat hari raya.. :)

    Reply
  10. ProfHariz
    September 7, 2010 at 4:39 pm (4 years ago)

    Kak yanmie.. style! eheee… nak duit raya dari kak yan *betul kan nama* :P

    Reply
    • yanmie
      September 7, 2010 at 4:46 pm (4 years ago)

      ehehe dh takutlah tu tersilap…hahaa
      meh dtg umah kakyan bg duit raya :P

      Reply
  11. sha-hir@meng
    September 7, 2010 at 4:25 pm (4 years ago)

    tahniah2..nway salam aidilfitri & maaf zahir batin..

    Reply
    • yanmie
      September 7, 2010 at 4:34 pm (4 years ago)

      makasih yea, tahniah jugak menang contest merdeka53 tu :)
      slmt hari raya maaf zahir batin :)

      Reply
  12. ejam
    September 7, 2010 at 4:24 pm (4 years ago)

    Alhamdulillah rezeki ramadhan tu kak…
    meriah ler dua hero tu dpt angpow lebih dari mak dia nanti…hehe

    *Selamat hari raya kak, ampun dan maaf andai terlebih gurau, terkasar bahasa di blog dan twitter yer, andai ada peluang nk jumpa akak nanti..

    Reply
    • yanmie
      September 7, 2010 at 4:34 pm (4 years ago)

      alhamdulillah syukur :)
      slmt hari raya jugak maaf zahir batin manalah tahukan ada terkasar bahasa ke kan sepanjang perkenalan di alam maya nie, ampun maaf di pinta :)

      insyallah ada rezeki blh jumpa. jemputlah raya nnti dtg rumah, ajak mrs sekali :P

      Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge