Salam semua, semalam mengoogle Resepi Daging Masak Merah, tapi resepi tak follow pun kat internet tu, cuma tengok macam mana diorang buat daging tu jadik warna merah, rupanya kena perap dengan pewarna merah..hehe. Jom layan gambar daging masak merah versi Yanmie :)

ehek…tulah dia antara salah satu menu berbuka yang Yan masak sendiri iaitu Daging Masak Merah. Rasanya sungguh marbeles!! rasa sekali pasti nak lagi, semestinya menu-menu yang ditayang dalam nie mesti yang sedap2, kalau tak sedap memang tak entry..ekeke.

Hari nie tak tahu lagi nak masak apa untuk berbuka, rasanya buat Ayam Bakar kegemaran anak-anak kot :)

Kotak pun tak buka lagi tu…ehehe, oh yea sila abaikan makanan ¬†atas meja tu ye :P

Ehek interprem jap gambar atas nie, tak sabar nak gantung frame ayat suci dari Syiria yang baru di beli 2 hari lepas, syukur tuan kedai baik hati sangat bagi harga diskaun dari RM500 dapat harga RM300 aje, rezeki ramadhan. Frame tersebut ada warranty :)

Nota Yanmie : Adoiyaii banyak benar keje rumah yang tak setel lagi..huhuhu

24 Thoughts on “Daging Masak Merah dan tak sabar nak gantung

  1. pagi-pagi terasa lapar tgk menu kt sini..wah3.. nk order!

  2. alahai sedapnya daging masak merah tu

  3. waaa…sedap tu …nk gak..
    mknn atas meja tu..x pose ea..haha

  4. @yanmie
    Baca tajuk tu buat terkeliru… tapi bila dah baca seluruh entri.. baru la paham..

  5. Hahahaha… dok telan air liur ja ni..lega sket..ahaha@yanmie

  6. Frame pun ade warranty ye akak? first time dengar nie :)
    hehehe… persiapan ray ye :)

  7. Mak aih… kecur air liur.. Rasa mcm bertakung ja..ahaha

  8. macam mana nak gantung daging masak merah? Ke macam daging kebab yang baru dibakar g2.. hehehe… tgk2 2 benda yg berbeza.. :D

    Mood raya makin terasa…. hari ni semua orang dah kemas rumah..

  9. sila la kongsi resepinya cik puan yanmie oii..

    p/s wah..sofa baru eh…

  10. azizan4444 on September 6, 2010 at 1:55 pm said:

    tgk gambar menjadi la ayam masak merah tu kak..hehe..raya sakan noh tahun ni..sofa baru..hehe

  11. akhirnya.haha..aik..asal unfollow akak ni..rasa da folowRT @yanmie: @azizan4444 daging msk merah dh ada kt blog http://bit.ly/c9cQI1 hahaha

  12. Salam,akak sedapnya.. hehehe kan berbuka 2 bagi saya sikit.. dapat jugak merasa :),hehehe

  13. @azizan4444 daging msk merah dh ada kt blog http://bit.ly/c9cQI1 hahaha

  14. Blog Updated : Daging Masak Merah dan tak sabar nak gantung http://bit.ly/cbpgbl

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation