Blog SuperMak


Salam semua, lebih kurang 3 jam lagi contest HIDUP SEORANG BLOGGER yang di anjurkan oleh Bro Denaihati akan berakhir, yang pastinya sekarang ramai yang ternanti-nanti keputusan siapakah yang bakal berada di dalam top 10 di enjin carian Google.com menggunakan pelajar Firefox.

Sekarang nie kalah menang belakang cerita, apa yang Yan dapat dari contest ini ialah ilmu SEO dan secara tidak langsung mendapat backlink dari Bro Denaihati yang mana mempunyai PR yang agak tinggi iaitu PR4, itu pun dah cukup bagus sangat, thanks Bro!

Dan tahniah jugak kepada 50 orang peserta yang berjaya menerbitkan kedua-dua entry wajib HIDUP SEORANG BLOGGER, hampir kesemua jugak blog Yan skodeng..nnggee~~~ :P ternyata banyak entry yang sangat bermutu, macam-macam cerita pahit manis cabaran hidup sebagai seorang blogger.

Di akhir entry ini, Yan ucapkan terima kasih buat Bro Denaihati atas penganjuran contest ini dan jugak buat equrban yang turut menaja hadiah buat pemenang. mudahan kalian di murahkan lagi rezeki…amin :)

Nota Yanmie : Siapalah agaknya ye yang berjada di kedudukan top 10 :)

30 Thoughts on “Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger

  1. harap tidak terlambat utk ucapkan tahniah..misi selongkar blog kak yan di teruskan..ternya kak yan mmg hebat org nya :)

  2. congratz kak yan salah seorang pemenang..blela kasi duit raya buat alisya…

  3. salam..
    ermmmm..tahniah buat siapa yang bakal
    menjadi king seo..letih wooo..skodeng
    blog orang..cara sihat..he he

  4. kak yan,tahniah… tersenarai diantara para pemenang…

  5. @ProfHariz hahaha.. kak yanmie!!!!!!!! hahah saje je kasi silap tadi tuh :P *cover malu*

  6. Tahniah Kak Min.. Duit Raya RM150… Raja SEO :)

  7. Tahniah kak sebab bergelar raja seo
    hehehe

  8. @yanmie
    tak de lah.. mcm2 blh jadi last2 minute ni..

  9. Chaiyok2!… saya tak berpeluang..

  10. Debaran makin terasalah…

  11. sape lah pemenang nyer..huhu..kak yan pe..hehe

  12. kak yan.. berada pada kedudukan no 5 kan? walaupun berada pada page 2 :)
    sebab DH ambil berdasarkan HIDUP SEORANG BLOGGER bukan Hidup Seorang Blogger :)

  13. Pingback: ping.yanmieonline.com

  14. hehe dekat 1st page tu mesti dah rasa seronok kan :) ni first time rara join contest besar macam ni, enjoy juga

  15. RT @yanmie: Blog Updated : Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger http://bit.ly/979e38

  16. Pingback: Ery Farieha

  17. RT @yanmie: Blog Updated : Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger http://bit.ly/979e38

  18. Ery Farieha on September 6, 2010 at 1:08 pm said:

    RT @yanmie: Blog Updated : Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger http://bit.ly/979e38

  19. Blog Updated : Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger http://bit.ly/979e38

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation