Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger

Salam semua, lebih kurang 3 jam lagi contest HIDUP SEORANG BLOGGER yang di anjurkan oleh Bro Denaihati akan berakhir, yang pastinya sekarang ramai yang ternanti-nanti keputusan siapakah yang bakal berada di dalam top 10 di enjin carian Google.com menggunakan pelajar Firefox.

Sekarang nie kalah menang belakang cerita, apa yang Yan dapat dari contest ini ialah ilmu SEO dan secara tidak langsung mendapat backlink dari Bro Denaihati yang mana mempunyai PR yang agak tinggi iaitu PR4, itu pun dah cukup bagus sangat, thanks Bro!

Dan tahniah jugak kepada 50 orang peserta yang berjaya menerbitkan kedua-dua entry wajib HIDUP SEORANG BLOGGER, hampir kesemua jugak blog Yan skodeng..nnggee~~~ :P ternyata banyak entry yang sangat bermutu, macam-macam cerita pahit manis cabaran hidup sebagai seorang blogger.

Di akhir entry ini, Yan ucapkan terima kasih buat Bro Denaihati atas penganjuran contest ini dan jugak buat equrban yang turut menaja hadiah buat pemenang. mudahan kalian di murahkan lagi rezeki…amin :)

Nota Yanmie : Siapalah agaknya ye yang berjada di kedudukan top 10 :)

30 Comments on Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger

  1. SuaraPeople
    November 25, 2010 at 7:46 am (4 years ago)

    harap tidak terlambat utk ucapkan tahniah..misi selongkar blog kak yan di teruskan..ternya kak yan mmg hebat org nya :)

    Reply
  2. eyriqazz
    September 7, 2010 at 9:08 am (4 years ago)

    congratz kak yan salah seorang pemenang..blela kasi duit raya buat alisya…

    Reply
  3. zulkbo
    September 7, 2010 at 6:46 am (4 years ago)

    salam..
    ermmmm..tahniah buat siapa yang bakal
    menjadi king seo..letih wooo..skodeng
    blog orang..cara sihat..he he

    Reply
  4. zie fauzi
    September 7, 2010 at 6:24 am (4 years ago)

    kak yan,tahniah… tersenarai diantara para pemenang…

    Reply
    • yanmie
      September 7, 2010 at 6:25 am (4 years ago)

      Makasih zie :) syukur alhamdulillah :P

      Reply
  5. ProfHariz
    September 7, 2010 at 6:18 am (4 years ago)

    @ProfHariz hahaha.. kak yanmie!!!!!!!! hahah saje je kasi silap tadi tuh :P *cover malu*

    Reply
    • yanmie
      September 7, 2010 at 6:22 am (4 years ago)

      ehek yelah tu *cover malu..hahhaa* takpe2 akak ngan cikmin kembar tak seiras :P

      Reply
  6. ProfHariz
    September 7, 2010 at 5:12 am (4 years ago)

    Tahniah Kak Min.. Duit Raya RM150… Raja SEO :)

    Reply
    • yanmie
      September 7, 2010 at 6:10 am (4 years ago)

      adoiyaiiii tu dia tersilap lg panggil kakmin, takleh di maafkan nie sehari 2kali tersilap…nak marah nie…*haha gurau2*

      makasih yea :)

      Reply
  7. wazy
    September 7, 2010 at 1:24 am (4 years ago)

    Tahniah kak sebab bergelar raja seo
    hehehe

    Reply
    • yanmie
      September 7, 2010 at 6:11 am (4 years ago)

      terima kasih wazy :)

      Reply
    • yanmie
      September 6, 2010 at 10:36 pm (4 years ago)

      eleh memalu pulak..hikhikhik :P

      Reply
  8. fahmi ibrahim
    September 6, 2010 at 10:32 pm (4 years ago)

    Chaiyok2!… saya tak berpeluang..

    Reply
    • yanmie
      September 6, 2010 at 10:32 pm (4 years ago)

      takpe blh join contest hidup untuk memberi :)

      Reply
    • yanmie
      September 6, 2010 at 10:25 pm (4 years ago)

      ehek…dah jelas2 awak blh memang :) tahniah awal2…ehhee :P

      Reply
  9. Anip
    September 6, 2010 at 9:52 pm (4 years ago)

    sape lah pemenang nyer..huhu..kak yan pe..hehe

    Reply
    • yanmie
      September 6, 2010 at 9:55 pm (4 years ago)

      kita nantikan keputusannye lewat mlm nie klu tak silap, ramai yg otai2 join tu…peluang sgt tipis :)

      Reply
  10. ProfHariz
    September 6, 2010 at 9:48 pm (4 years ago)

    kak yan.. berada pada kedudukan no 5 kan? walaupun berada pada page 2 :)
    sebab DH ambil berdasarkan HIDUP SEORANG BLOGGER bukan Hidup Seorang Blogger :)

    Reply
    • yanmie
      September 6, 2010 at 9:54 pm (4 years ago)

      eh tak tau arr…ada cek jugak tp masih blur cara pengadilannye..ehehe apa pun seronok dapat join. rasanya akak kebelakang lg tu :P

      Reply
  11. Rara
    September 6, 2010 at 9:17 pm (4 years ago)

    hehe dekat 1st page tu mesti dah rasa seronok kan :) ni first time rara join contest besar macam ni, enjoy juga

    Reply
    • yanmie
      September 6, 2010 at 9:18 pm (4 years ago)

      tulah rara best jugak dpt join nie…tp tgk akak dh jauh ke belakang…ehehe apa pun gud luck tuk rara dan yg lain2 jugak :)

      Reply
  12. Ery Farieha
    September 6, 2010 at 1:08 pm (4 years ago)

    RT @yanmie: Blog Updated : Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger http://bit.ly/979e38

    Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Berakhirnya Contest Hidup Seorang Blogger

Leave a Reply

CommentLuv badge