Top Keywords Bulan Julai

Salam semua, pagi nie Yan nak ke Mentakab sekejap bersama MIL, FIL serta 2 orang MyHero. Ada urusan sikit kat sana, so nak update laju-laju nie…ehehe

Macam biasa bila masuk bulan baru je, Yan mesti nak update Top Keywords bulanan. So cekidaut apakah keywords yang meletop2 kat blog ini sekarang.

Adakah si ikan duyung lelaki tu akan Β bertahan di kedudukannya untuk bulan ogos ini nanti?? tapi rasanya adik Mia bakal merebut takhtah si ikan duyung lelaki πŸ™‚

Tak caya?? sebabnya semalam ramai benar cari cikgu syuhadah dengan adik Mia. cekidaut gambar bawah πŸ™‚

Trafik Blog semalam 03.08.2010, siapalah yang masuk dr RSS Reader tu yea??

Boleh kata yang masuk dari rombongan Pakcik Google semalam rata-rata mencari info tentang Epilog Syurga Cinta TV3.

So adakah adik Mia bertahan di dalam blog ini seperti Drama Adamaya yang banyak menyumbang trafik ke blog ini? Jangan risau nanti Yan update.

Nota Yanmie : Pakcik Google plizzz jangan sisihkan i yea πŸ™‚

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

23 Comments

    • mmg dr dulu suka layan TV3 berbanding RTM πŸ˜›
      wakil TV3?? ehehe…nk tau TV3 pernah masuk blog saya, referer dr tv3.com.my saya pernah entry dulu πŸ˜›

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Top Keywords Bulan Julai | yanmieonline.com -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge