Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode

Salam semua, sejak akhir-akhir ini ada pulak keywords Cinta Kirana nie masuk ke blog ini walaupun tidak pernah sekali entry pasal sinetron ini, tapi takpe Yan kongsikan jugak disini, dan yang pastinya ramai tergila-gilakan Sinetron Cinta Kirana yang di tayangkan di Astro Ria, Yan sendiri baru nak tengok secara online di Youtube, ketinggalan betul Yan nie kan..hahaa orang lain dah nak sampai garisan tamat Yan baru terkedek-kedek…kikiki

Oklah dibawah ini merupakan sinopsis penuh setiap episode Cinta Kirana, so cekidaut. Sumber dari Indosiar dan jugak dari info.yanmieonline.com

Saya nak Apple iPad 2 Malaysia

Pelakon

  • Nia Ramadhani sebagai Kirana
  • Randy Pangalila sebagai Galang
  • Tsania Marwa sebagai Riana
  • Kiki Farrel sebagai Baim
  • Arthur Tobing sebagai Rama
  • Yatti Surachman sebagai Sita
  • Erly Ashy sebagai Aida
  • Emma Waroka sebagai Sandra
  • Revand Narya sebagai Evandra
  • Mama Dahlia sebagai Dahlia
  • Unang sebagai Tejo
  • Indah Ayu Putri sebagai Joana

Full Sinopsis Sinetron Cinta Kirana

Cinta Kirana Episode 01 Cinta Kirana Episode 40
Cinta Kirana Episode 02 Cinta Kirana Episode 41
Cinta Kirana Episode 03 Cinta Kirana Episode 42
Cinta Kirana Episode 04 Cinta Kirana Episode 43
Cinta Kirana Episode 05 Cinta Kirana Episode 44
Cinta Kirana Episode 06 Cinta Kirana Episode 45
Cinta Kirana Episode 07 Cinta Kirana Episode 46
Cinta Kirana Episode 08 Cinta Kirana Episode 47
Cinta Kirana Episode 09 Cinta Kirana Episode 48
Cinta Kirana Episode 10 Cinta Kirana Episode 49
Cinta Kirana Episode 11 Cinta Kirana Episode 50
Cinta Kirana Episode 12 Cinta Kirana Episode 51
Cinta Kirana Episode 13 Cinta Kirana Episode 52
Cinta Kirana Episode 14 Cinta Kirana Episode 53
Cinta Kirana Episode 15 Cinta Kirana Episode 54
Cinta Kirana Episode 16 Cinta Kirana Episode 55
Cinta Kirana Episode 17 Cinta Kirana Episode 56
Cinta Kirana Episode 18 Cinta Kirana Episode 57
Cinta Kirana Episode 19 Cinta Kirana Episode 58
Cinta Kirana Episode 20 Cinta Kirana Episode 59
Cinta Kirana Episode 21 Cinta Kirana Episode 60
Cinta Kirana Episode 22 Cinta Kirana Episode 61
Cinta Kirana Episode 23 Cinta Kirana Episode 62
Cinta Kirana Episode 24 Cinta Kirana Episode 63
Cinta Kirana Episode 25 Cinta Kirana Episode 64
Cinta Kirana Episode 26 Cinta Kirana Episode 70
Cinta Kirana Episode 27 Cinta Kirana Episode 71
Cinta Kirana Episode 28 Cinta Kirana Episode 72
Cinta Kirana Episode 29 Cinta Kirana Episode 73
Cinta Kirana Episode 30 Cinta Kirana Episode 74
Cinta Kirana Episode 31 Cinta Kirana Episode 75
Cinta Kirana Episode 32 Cinta Kirana Episode 76
Cinta Kirana Episode 33 Cinta Kirana Episode 77
Cinta Kirana Episode 34 Cinta Kirana Episode 78
Cinta Kirana Episode 35 Cinta Kirana Episode 91
Cinta Kirana Episode 36 Cinta Kirana Episode 92
Cinta Kirana Episode 37 Cinta Kirana Episode 93 (Terakhir)
Cinta Kirana Episode 38
Cinta Kirana Episode39

 

 

 

Saksikan konsert the Beast, 4minute and G.Na at the #DiGikpop! Pra-jualan tiket dibuka sekarang di 1U, New Wing!

sape nak handphone baru? jom terjah CelcomEveryone sale!  siapa cepat dia dapat!!!

Nota Yanmie : Aiyoo frust gak tengok kat youtube nie sebab episode tak lengkap, ke Yan yang tak reti nak search yea…haha sabar jelah, tunggu minggu depan balik Klang bolehlah layan tayangan Cinta Kirana Marathon kat Astro nanti sebabnya kalau weekdays Yan layan Epilog Syurga Cinta, lagi pun kat kampung nie takde Astro :)

Saya nak Apple iPad 2 Malaysia

432 thoughts on “Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode

  1. syoknya randy add ampa..kmi pon nk jga..tp cerita lakonan chealsea olivia ngan randy dlam cita cinta melody lgi sronok tau cuba yan tengok

    1. oh kalau nak tau drama nie beberapa bulan yang lepas antara drama yang mendapat sambutan di negara kita, drama ini adalah drama dari seberang :lol:

        1. mmg luar biasa, sbb hari tu org demam cinta kirana..

          kakyan xde buat pape pun, maybe sbb entry nie keluar di 1st page google tu yg blh dpt view bnyk :lol:

  2. npa lar astro x nk wt ulngan cinta krana..aku rndu sgt msa galang n kirana sma2..klu yg gnti cite cinta kirana best x pa gk..nie,x best lngsung!!tpi,pa pa pon,aku ttp skong cinta kirana..CAIYOK CINTA KIRANA!!!

  3. Ada sape tau lagu dangdut (kalau dalam youtube episod 70 pt2) yg mak surti ngan alia nyanyi duet dalam rakaman tu..? Nak tau dia punye tajuk lagu & penyanyi.. Nak donlod..

    Uda capek bebangat22 gue cari tp nggak kejumpaan jg dong lagunya ni..

  4. Berakhir sudah Sinetron Cinta Kirana semalam di Astro. Kirana berkahwin sama Galang dan mendapat anak lelaki. Raka menjadi teman baik mereka. huhuu.. kesian Raka. Alangkah bagus klu Kirana sama Raka.

  5. saya suka banget cerita cinta kirana.I love u galang,kirana,riana,baim,farah and semua pelakon cinta kirana.muahhh….. jangan cemburu daaaaa…..

  6. eeleh setakat cinta kirana best lagi cerite benci bilang cinta…aiseman main-main je lah, kalau d bandingkan memang best juga cinta kirana ini sebab c galang kacak..hehehe

    hai nama saya YIN_Z. saya anak kak salmah binti mustal

  7. aliya :
    sebab awak tak reti nak click bodoh.sorry sorry sebab saya kata kat awak bodoh and sorry juga sebab saya x boleh nak kawal emosi saya……..leh kenalan nama saya aliya afiqah bt fadzil saya darjah 4 saya bersekolah di sekolah kebangsaan seri bayu….ermm bla bla bla

    apa awak membebel nih?

  8. nama saya nurul aliya afiqah bt fadzil.boleh tak saya tanya sikit,betul ka kawan saya kata cinta kirana habis sampai episode 93……..

  9. sebab awak tak reti nak click bodoh.sorry sorry sebab saya kata kat awak bodoh and sorry juga sebab saya x boleh nak kawal emosi saya……..leh kenalan nama saya aliya afiqah bt fadzil saya darjah 4 saya bersekolah di sekolah kebangsaan seri bayu….ermm bla bla bla

  10. aleya 97@ k.la :
    saye tgk skrg mase riana lepas berlanggar dgn tren saye tgk makin kesian kat kirana saye rase riana sedih sbb dia byk buat slh kat kirana….
    nanti dia menyesal juga…

    riana mati nanti..kirana pun mati..yang hidup pak tejo je jadi heronya

  11. ak ta paham ..
    npew dlm ctew niey ..
    kirana asyik nangis jew ..
    sewdih laq ak tengok ..
    btw ctew niey best ..
    n ta mungkin ak na lepazkan peluang setiap kali ctew nieyh d siarkan .
    lau ulangan pown ..
    ak stay tngok gak …
    cbb best arh ctew nieyh ..
    ak ta mo peluang ak terlepaz blew tngok ctew nieyh..

  12. saye tgk skrg mase riana lepas berlanggar dgn tren saye tgk makin kesian kat kirana saye rase riana sedih sbb dia byk buat slh kat kirana….
    nanti dia menyesal juga…

  13. saya memang tak suka dgn riana tu,dah meluat nak tengok muka dia.kan bagus kalau dia pergi mampus saja.cuma dalam cerita ni saja,bukan mati betul-betul.

  14. makin lama boring la,sebab galang and kirana sekejap baik,sekejap bergaduh.dah nak buat macam mana pengarah buat macam tu!!!!!

  15. KHAIRUNNISA :
    SINETRON CINTA KIRANA NI KAN X PERNAH BERHENTI MENANGIS BUT WALAUPUN KIRANA SEDIH BECAUSE GALANG ADA LAGI ORANG NAK HIBURKAN TAPI KIRANA TAK HAPPY JUGA KE .KENSIN NAK BAWA KIRANA PERGI KE TASIK PENGHILANG SEDIH SAMPAI DIA JATUH KE DALAM DANAU ITU .TAPI BETULKE RIANA ENGANDUNG

    xpe tunggu je riana tu mati..hahaha cite makin lama makin nak habis da..bo0o0o0o

  16. SINETRON CINTA KIRANA NI KAN X PERNAH BERHENTI MENANGIS BUT WALAUPUN KIRANA SEDIH BECAUSE GALANG ADA LAGI ORANG NAK HIBURKAN TAPI KIRANA TAK HAPPY JUGA KE .KENSIN NAK BAWA KIRANA PERGI KE TASIK PENGHILANG SEDIH SAMPAI DIA JATUH KE DALAM DANAU ITU .TAPI BETULKE RIANA ENGANDUNG

  17. btul..btul..makin lama makin boring dah citer cinta kirana..nak tengok pun malas lagi..cuma tunggu nak tengok episod last lg..x sabar lah..

  18. makin lama, makin boring lak ngan cinta kirana ni…..

    x sempat abis kat tv dah x tgo ni…..

    sedih2 jak ceta dia….hishh… nyampah dh….

  19. raka!raka!raka!raka!raka!raka!……………………………….
    galang!galang!galang!galang!…………….
    korang mmg hebat!!!

  20. taiko :
    slm..eee bwink nye cter kirana!apsal cter ni ske gduh je ek???bla kirana n galang nk kwin nye?tpi kesian nye kat raka..huhuhuuu….

    episode last dia org kawin,aaa boring da skrg..sikit ag nk episode akhir

  21. slm..eee bwink nye cter kirana!apsal cter ni ske gduh je ek???bla kirana n galang nk kwin nye?tpi kesian nye kat raka..huhuhuuu….

  22. bencilah saye dengan joanna muke je cantik tpi jht hiiiissss benci nyeeee tapi galang hansome kann?????? tapi lame-lame cerite nii bosan lahhhh……..

  23. yanmie :
    ala jgnlah camtu, akak baru semangat nk follow nie…ehehe, tp yg citer alisa tv3 mmg mengarut..bongok pun ada..opss!! ehehe

    betul tu kak..citer alisa x best..skit2 nangis..

  24. szie :
    cinta kirana mmg best tapi yng x best nya galang dan kirana asyik bgaduh jer……sakit aty aku melihat nya nak2 ader penjahat si budak joanna tu…menyampah aku…..hhihihihi

    tau xpe..gaduh2..pastu bebaik balik..hampeh je kan…saja kasi panjang..da makin borim

  25. erk..satu lagi lgu dlm cyta cinta kirana…lagu time galang tertidur di kamar kirana sewaktu kirana kat umah galang tu..ader x yg tahu..penting sgt..hehehe..

  26. tumpang lalu k..Ade x yg tau tjuk lg ini? Abell cuma dpt salin lrik nie jer..spe tau leh share ker?plz…
    ” Apalah dayaku menghadapi semua ini
    Bila sebenarnya aku tahu kau akan pergi
    Air mataku tak dapat mengungkapkan lagi
    Semua yang ada di dalam perasaanku
    Kebahagian dan kesedihan ini
    Datang di saat yang sama
    Menghatam diriku
    Remukkan hatiku
    Reff :
    Hancurnya hatiku melepas kau pergi
    Dari hidupku dari sisiku
    Untuk selama – lamanya…”

  27. cinta kirana mmg best tapi yng x best nya galang dan kirana asyik bgaduh jer……sakit aty aku melihat nya nak2 ader penjahat si budak joanna tu…menyampah aku…..hhihihihi

  28. MMG BEST……………..SAPA KT TAK BEST……………..MCM CERITA SYURGA CINTA TAPI LAGI BEST CINTA KIRANA JGN MARAH…………..JOM KITA TENGOK PULAK CAMNA EPISOD KALI NI OKEY…………..

  29. MMG BEST…….SIAPA KT TAK BEST…MCM CERITA SYURGA CINTA………..TAPI CINTA KIRAN LAGI BESTTT……………….TAU

  30. galang ganteng bnget!! waduhh gue nggak bisa tdur klo asyk mikrin galang aja!! tpi aq ska ama glang dana kirana brcinta…cocok skali!”tpi nia klau ngis nggak cntik,randy klau snyum bbir nya smpe ke ats…aq ska lhat farah sma baim brcinta..ccok jga..tpi kirana dan galang lgi cteeeeee!! gue akan trus mnonton cnta krana stiap hri…krna crita nya bgtu mnrikk!!!

  31. galang ganteng bnget!! waduhh gue nggak bisa tdur klo asyk mikrin galang aja!! tpi aq ska ama glang dana kirana brcinta…cocok skali!”tpi nia klau ngis nggak cntik,randy klau snyum bbir nya smpe ke ats…aq ska lhat farah sma baim brcinta..ccok jga..tpi kirana dan galang lgi cteeeeee!! gue akan trus mnonton cnta krana stiap hri…krna crita nya bgyu mnrikk!!!

  32. bestnya cerita ni tiap minggu tak miss nonton kalau ada tinggal tengok dr mula sampai last ep dlm mingguan. benci bilang cinta buat orng geram tiada ending yg best. ni tngk ada harapa ending yg bgs,ramadhani sesuai dgn watak nakalnya sapa yg tak suka tengok. jgn di tengok ceritanya lagi pun bukan korang yg berlakon ria ramadhani yg berlakon dlm cerita ni, lagi pun korang bukan producer. Apa pun ceritanya memang best gila.

  33. @lidya
    ko tu lg xde test…at least cnta krana tu xde la lembab cm cter safa n marwah…ko xske nan nia ko pnye psl la…skurg2nya die dpt blkon,kua tv…drpd ko tu,pndai nk komen je..law ko blkon,tah2,smue owg xnk tgk!!!!

  34. @lidya
    ko tu lg xde test…at least cnta krana tu xde la lembab cm cter safa n marwah…ko xske nan nia ko pnye psl la…skurg2nya die dpt blkon,kua tv…drpd ko tu,pndai nk komen je..law ko blkon,tah2,smue owg xnk tgk!!!!

  35. @lidya
    semua orang x de taste betul la ade ke minat nonton citer tu……eeeee tlg ahhh…ohhh plesss deh
    citer yg membosankan..dah la jln cerita x bagus,x menarik langsung dan satu lagi pengarah salah pilih pelakon deh….x best nia ramadhani berlakon..aque x suka nia ramadhani benci deh
    best nonton sinetron safa dan marwah..

  36. benci bangat nonton citer nie….x bes langsung.eee asyik2 kirana jealous lgpun aque x suka nia ramadhani jd heroin,aq suka tsania marwa jd heroin soalnya niaramadhani tu pantasan berlakon jadi jahat……lagipun aque suka nonton sinetron safa dan marwah….best bangat.

  37. aku x suka dengan riana dia 2 ngengada dan gedik setelah galang hilang ingattan die nak manje pulak eiiiiiii GEDIKNYA!!!!!!!!!!!!!!

  38. Saya pun seronok tengok cite ni…. Kalau tak dapat tengok, saya pun rasa cam nak nangis dan meraung-raung……. Hu3….

  39. Kirana akhirnya dapat gak cinta sejatinya, tapi puteri… huk huk huk…. tk pernah kesampaian hajat cinta sejati tu…. kenapa ye??? Nasib puteri sama mcm Raka… berkorban utk kebahagiaan org lain, meskipun kebahagiaan utk dirinya sndri terluka, namun puteri PASRAH……

  40. WAHHHH !!!! I love this drama <3 <3 <3 <3 <3

    Galang & Kirana pasangan yang secocok !!!

    Saya sangat suke <3 Riana mmg kejam dlm drama ini =='

    Aku mmg benci sama Riana D:

  41. 2 KIRANA..
    kamu sangat cocok sama galang!!
    2 fara..
    kamu sangat cocok sama baim..
    2 tejo..
    kamu sangat cocok sama surti
    2 raka..
    kamu sangat tak cocok sama kirana
    2 riana..
    padan muka kamu, galang sukakan kirana..
    booooo!!!!
    GO CINTA KIRANA !!<3

  42. alaaa citer nie kita dh bce dah sinopsis dia tuuuuuu…………………!!
    kak yanmie mesti tngok citer tuuu
    rasa2 xmisss lgi kooottt
    ermmmmmm……

  43. KORANG!!!…..=)
    NK TAW X???
    GALANG 2 AQ PNYER BOYFREND TAW!
    NPER JELES??!?!!!!?
    =)SUDAH LA…JGN BRNGAN DPT GALANG..GALANG 2 MILIK AQ..
    HE3 =)

  44. ermmm…kalo la aq ader abng mcm galang,hary2 aq nk syng dy!..mcm aq syng mak ngn ayah aq..dah la encem pas2 cute lak 2..
    so sweet doook!=)

  45. best kan cinta KIRANA………… Rugi miss 1 episode, lama2 makin best ceritanya…………. so, temgok cinta kirana sampai akhir episode

  46. best suda cerita cinta kirana.tapi malang sangat nasib ku ngam2 best astro d potong .paksalalah layari internet pasal cinta kirana:(:(:(

  47. hehehe memang best lah cinta kirana niii…tk pernah miss tengok jgn lupa saksikan kisah percintaan kirana dan galang(randy<3 nia)i love cinta kirana…………..

  48. ya allah,,,,
    hensem nyerr galang,,,
    oppss randy pangalila,,,,
    i hope i can see you anytime,,,
    i really likes you,,,
    klo umor kte 22 taon kn best,,,tp umor kte bru 12 taon,,,,
    galang snang2 dtngla jaybee,,,dkt nong chik,,,
    call me first,,,
    ummmmaaaahhhh

  49. DALAM CERITA NI RANDY BARU 17THN, SKRG DIA UDAH 20 TNN SEMAKIN MATANG DAN CUTE.NIA UDAH 20THN DAH KAHWIN DAN DAH BERSARA DARI DUNIA LAKONAN.

  50. LEPAS NI AKU NAK TENGOK MARSHANDA DAN RANDY PANGALILA BERLAKON BERSAMA.AKU SUKA BANGAT KAT MARSHANDA DIA CANTIK BANGAT.

  51. TAK PUAS TENGOK CERITA CINTA KIRANA NI KAT TV ADA TAK SESIPA TAHU KAT MANA ADA JUAL CD CINTA KIRANA NI……..BAGI NAMA KEDAI TU…

  52. bila kirana mnagis aku pun turut mnagis kisah cinta nya betul2 menusuk dalam hati.cinta kirana memang best mcm kisah cinta romeo and juliet’

  53. cinta kirana mmang best giler..galang kacak,kirana lawa,,mmang sesuai sgt klau mereka bergadingan dlam sinetron ini..CINTA KIRANA IS THE BEST..

  54. sye suka tgok kirana dan galang ketika bersama sungguh indah sye mmg suka tengok cite ni k’lau org ada jual disc saya mau beli

  55. camne r aq nak tngok cinta kirana…da r ckola blek kol 6:45….
    da r x de astro kt uma opah aq….
    ulangan da r x de….
    giler sialll…..!!!
    sket nyer atieyy…!!!

  56. mmg bestttt sangat!!!!!!!!
    aq suke time galang acting ngn kirana…
    sorang ensem n sorang cantek plak tuuu….
    btw,luv ur randy pangalila n oso nia ramadhani…
    korank mmg cocok arr…ur da bestt

  57. daripada aku tengok cite k atun lebih baik aku tengok cerita cinta kirana,best giler????? tapi kalau ada kirana[nia] sedih aku pon sedih,hehehe tapi apapon citer ni lah yang paling seronok yang pernah aku tengok….. GOOD LUCK FOR NIA RAMADHANI AND RANDY PANGALILA YANG BERLAKON DALAM CERITA CINTA KIrana…… :)

  58. hai NURUL DINA SYAZWANI,takkan depa ckap i luv u tu pon ang nak marah? bukan ang pon minat kat RANDY PANGALILA KE??? maaf kalu aku tegur ni mcam mrah ang! selamat berkenalan?!!!:)

  59. ai,,korang nie,,,x tau ag ke???yg kirana[nia] dah kawin ??nak ckp kirana [nia] l0v galang[RAndy]x Da keje laen he??pastu nak ckp [RANDY]galang i luve u lah…apelah :)k arh bye ….sowy sbb bebel :}}(

  60. APE NI KORANG NI MELARUT LA KAN KIRAna{nia} dh kawin nak ckp kirana{nia] luv galang[randy] patu nk ckp randy[galang] i luv u la aaapppee aaaa…. x de keje lain ke?? apepun dina pun suka tngk cite ni au . sowi sbb

  61. cerita nie asyik sedih je…makin lama makin boring la…kenapa cerita org endon nie sama ah?ada perempuan yg jahatlah,kemalanganlah,hilang ingatanlah…tak bolee ke buat lain drpda lain sikit..?tapi takpelah…cerita nie bestlah jugak daripada cerita cahaya dan alisa 2,lagi sakai…banyak komen…jangan marah yeee…

  62. Galang is good in acting..Kirana too….Cinta Kirana filem….is GOOD!!!!…AWESOME!!!!…COOL!!!!….WUUUHUUUU!!!…there both is cute…i will not let u down Galang n Kirana….i will watch this filem…until the end of it episod…ARGHHHHHH!!!!….Galang N Kirana is the BEST!!!!!,….ARGHHHHH!!!!!

  63. knp la galang hilg ingtn ee germnyer aq tgok,sian kirana…aq xske farah bp xlwa bg la pmpuan tok jd 2ng galang 2 coml cm kirana gk xde la germ aq tgok…..tp ape2 pon galang mmg encm gle2 i like him….hehehe

  64. adik nak akak semua jawab teka-teki adiq…surat apakah x boleh dibaca??? =… em ada lagi air apakah yang berani??? =… ada lagi ayam berkokok harimau???=…

    jawapan=suratan takdir
    =air terjun
    =siang

  65. bgi akak je lah…pling best pelakon ar..cokky… bab dia cute..he..he..he. yang paling ogilat/minta puji c riana…yang paling kacak galanglah…

  66. Ceta nie best klu kirana jd gns. .klu sedih ja bosan larh nak tgk. .asyik nangis ja. .tp mmg best larh semua pelakonnya cntik2 dan hnsem2. .2 larh yg best nak tgk. .hehehehe. .

  67. eeeee best sangat cerita cinta kirana galang dan kirana akhirnya bersatu hurayyy best tul cerita ini ……………………….sangat terbaik setiap cerita indin yg pernah tengok itu lah yg paling syok best and mantap karya mdentertainment memang syok ……..hai nama saya ahmad iqbal hamidan bin noorman.single belum kawin. umur 18

  68. kirana tu dahlah cantik tambah plak galang memang meletup ar, yg aku x ske tu c riana tu yg jahat sangat ……. mamanya sapa mama riana …..

  69. Pingback: pligg.com
  70. memang best pun…tiap2 hari kalu disiarkan kami 1 family mesti layan cita nie….kalu x dpt tengok petang kami tengok ulangan plak…

  71. kak Yan,mse episod bpe galang na berlkon blek.r?
    kalu na bce sinopsis ny satu2,cm susa na paam lowh.hiee 8)

  72. sy ske cgt tgk cite ny..huhu.agu ost cte ny mmg best gler..r.
    tp..kalu randy ta berlkon,mcm mls jew na tgk cte ny.haha!

  73. ermmm….kak yan..nk tnya…kan mse episode 11 2 kirana ngis kat umah surti..and ade lagu..ape ye tjok lgu 2..kalo tahu je..sbb yela..cri kat google and yahoo msih tak da…tanya sama kak nia ramadhani…dye lg la tatau..dye berlkon je..hahha…hope kak yan tahu k?:D

  74. ctew neh mmg mnrik..mla2 mnarik dosh,,cmey glew kirana ..galang pm,ctew neh x mllut ane pm,mybe aker taon neh abes a 2,,

  75. best giller arh citer nie …
    galang ngn kirana mmg sesuai digandingkan ,
    aq x sker ngn watak riana !
    jahat sngt .. .
    cian kirana ngn galang , ,
    jgn lpe tenok au , ,
    harussss

  76. cerita nih yang paling best !! gempak abiss . haha :DD . tak pernah tgok cerita sehebat ini . boys over flower pun tak mcm nih . haha :DD

  77. mmg best gilerrr rugi kalo x tengokkk hehehe…lagi2 galang hensem pula tu..same ngan kirana cantikk..jgn lupa tengk tau….

  78. perh bestlaa cteq cinta kirana..!!!cteq jgn benci bilang cinta pn best..
    perh comella galang..baim pn..!!huk3..cteq funny,cdey n endng pny sipnosis pn best..!

  79. hmm…nk kmen?????jujur cte cnta krana memang bestttt gilerrr….lg2 galang…dah r cute…memang srasi ngan kirana….arap2 pnghujung cte ni bestt…amin…gud luck randy and nia……….

  80. kami memang gilerr sangat cinta kirana……sanggup bangn tngah mlm kalu x dpat tngtok ptg….cite ni mmang best….dan org yg plg kta owang tgila2 dlm cte ni galang r….hu5…sweet sngat…krana pown sme….

  81. @x-po
    tu baru tengah.dekat2 nak habis. pengarah sayang pulak nak habiskan cerita. lagi sambung panjang2. lagi melalut.

    *tiap kali aku balik kampung kat kedah. nenek aku tengok cerita indon. tanya, cerita yang sama.owh. bilakah mau habis cerita ni. sedangkan aku balik setahun sekali…=,=

  82. cite indon mesti akan banyak episodnya huhu..mula2 tengok mesti best je, bila dah masuk tengah2, mesti akan melalut jalan citenya..geram2..haha

    1. hikhik citer epilog syurga cinta tu ke? akak tgk x pernah miss lg, makin lama makin bosan pulak..ades, maybe sbb asyik sedih je..tgk minggu nie pnya episode mcm mana pulak. so far oklah sbb ada si mia tu..ehehe :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge