Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode

Salam semua, sejak akhir-akhir ini ada pulak keywords Cinta Kirana nie masuk ke blog ini walaupun tidak pernah sekali entry pasal sinetron ini, tapi takpe Yan kongsikan jugak disini, dan yang pastinya ramai tergila-gilakan Sinetron Cinta Kirana yang di tayangkan di Astro Ria, Yan sendiri baru nak tengok secara online di Youtube, ketinggalan betul Yan nie kan..hahaa orang lain dah nak sampai garisan tamat Yan baru terkedek-kedek…kikiki

Oklah dibawah ini merupakan sinopsis penuh setiap episode Cinta Kirana, so cekidaut. Sumber dari Indosiar dan jugak dari info.yanmieonline.com

Saya nak Apple iPad 2 Malaysia

Pelakon

  • Nia Ramadhani sebagai Kirana
  • Randy Pangalila sebagai Galang
  • Tsania Marwa sebagai Riana
  • Kiki Farrel sebagai Baim
  • Arthur Tobing sebagai Rama
  • Yatti Surachman sebagai Sita
  • Erly Ashy sebagai Aida
  • Emma Waroka sebagai Sandra
  • Revand Narya sebagai Evandra
  • Mama Dahlia sebagai Dahlia
  • Unang sebagai Tejo
  • Indah Ayu Putri sebagai Joana

Full Sinopsis Sinetron Cinta Kirana

Cinta Kirana Episode 01 Cinta Kirana Episode 40
Cinta Kirana Episode 02 Cinta Kirana Episode 41
Cinta Kirana Episode 03 Cinta Kirana Episode 42
Cinta Kirana Episode 04 Cinta Kirana Episode 43
Cinta Kirana Episode 05 Cinta Kirana Episode 44
Cinta Kirana Episode 06 Cinta Kirana Episode 45
Cinta Kirana Episode 07 Cinta Kirana Episode 46
Cinta Kirana Episode 08 Cinta Kirana Episode 47
Cinta Kirana Episode 09 Cinta Kirana Episode 48
Cinta Kirana Episode 10 Cinta Kirana Episode 49
Cinta Kirana Episode 11 Cinta Kirana Episode 50
Cinta Kirana Episode 12 Cinta Kirana Episode 51
Cinta Kirana Episode 13 Cinta Kirana Episode 52
Cinta Kirana Episode 14 Cinta Kirana Episode 53
Cinta Kirana Episode 15 Cinta Kirana Episode 54
Cinta Kirana Episode 16 Cinta Kirana Episode 55
Cinta Kirana Episode 17 Cinta Kirana Episode 56
Cinta Kirana Episode 18 Cinta Kirana Episode 57
Cinta Kirana Episode 19 Cinta Kirana Episode 58
Cinta Kirana Episode 20 Cinta Kirana Episode 59
Cinta Kirana Episode 21 Cinta Kirana Episode 60
Cinta Kirana Episode 22 Cinta Kirana Episode 61
Cinta Kirana Episode 23 Cinta Kirana Episode 62
Cinta Kirana Episode 24 Cinta Kirana Episode 63
Cinta Kirana Episode 25 Cinta Kirana Episode 64
Cinta Kirana Episode 26 Cinta Kirana Episode 70
Cinta Kirana Episode 27 Cinta Kirana Episode 71
Cinta Kirana Episode 28 Cinta Kirana Episode 72
Cinta Kirana Episode 29 Cinta Kirana Episode 73
Cinta Kirana Episode 30 Cinta Kirana Episode 74
Cinta Kirana Episode 31 Cinta Kirana Episode 75
Cinta Kirana Episode 32 Cinta Kirana Episode 76
Cinta Kirana Episode 33 Cinta Kirana Episode 77
Cinta Kirana Episode 34 Cinta Kirana Episode 78
Cinta Kirana Episode 35 Cinta Kirana Episode 91
Cinta Kirana Episode 36 Cinta Kirana Episode 92
Cinta Kirana Episode 37 Cinta Kirana Episode 93 (Terakhir)
Cinta Kirana Episode 38
Cinta Kirana Episode39

 

 

 

Saksikan konsert the Beast, 4minute and G.Na at the #DiGikpop! Pra-jualan tiket dibuka sekarang di 1U, New Wing!

sape nak handphone baru? jom terjah CelcomEveryone sale!  siapa cepat dia dapat!!!

Nota Yanmie : Aiyoo frust gak tengok kat youtube nie sebab episode tak lengkap, ke Yan yang tak reti nak search yea…haha sabar jelah, tunggu minggu depan balik Klang bolehlah layan tayangan Cinta Kirana Marathon kat Astro nanti sebabnya kalau weekdays Yan layan Epilog Syurga Cinta, lagi pun kat kampung nie takde Astro :)

Saya nak Apple iPad 2 Malaysia

432 Comments on Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode

  1. DUIT RAYA PERCUMA
    November 16, 2011 at 9:42 pm (3 years ago)

    ternyata lengkap sangat episodenya disini.

    Reply
  2. angah
    June 12, 2011 at 3:41 pm (3 years ago)

    syoknya randy add ampa..kmi pon nk jga..tp cerita lakonan chealsea olivia ngan randy dlam cita cinta melody lgi sronok tau cuba yan tengok

    Reply
  3. Anonymous
    March 25, 2011 at 10:22 pm (3 years ago)

    WTF!!!!

    Reply
    • yanmie
      March 22, 2011 at 4:48 pm (3 years ago)

      oh kalau nak tau drama nie beberapa bulan yang lepas antara drama yang mendapat sambutan di negara kita, drama ini adalah drama dari seberang :lol:

      Reply
      • naimulfirdaus
        March 22, 2011 at 8:17 pm (3 years ago)

        erm, tapi macam luar biasa ramai..
        kak yan buat mcm mana?

        Reply
        • yanmie
          March 23, 2011 at 12:58 pm (3 years ago)

          mmg luar biasa, sbb hari tu org demam cinta kirana..

          kakyan xde buat pape pun, maybe sbb entry nie keluar di 1st page google tu yg blh dpt view bnyk :lol:

          Reply
  4. Kpop Flash
    March 8, 2011 at 2:49 pm (3 years ago)

    thanks for the synopsis :wink:

    Reply
  5. lim langkawi
    February 6, 2011 at 10:52 pm (4 years ago)

    sya suka sgt cte cnta…… best sgt… tp knpa x ada ulangan…..emmmmm :sad:

    Reply
  6. una funny
    January 10, 2011 at 4:39 pm (4 years ago)

    npa lar astro x nk wt ulngan cinta krana..aku rndu sgt msa galang n kirana sma2..klu yg gnti cite cinta kirana best x pa gk..nie,x best lngsung!!tpi,pa pa pon,aku ttp skong cinta kirana..CAIYOK CINTA KIRANA!!!

    Reply
  7. Lisa
    December 28, 2010 at 5:24 pm (4 years ago)

    Ada sape tau lagu dangdut (kalau dalam youtube episod 70 pt2) yg mak surti ngan alia nyanyi duet dalam rakaman tu..? Nak tau dia punye tajuk lagu & penyanyi.. Nak donlod..

    Uda capek bebangat22 gue cari tp nggak kejumpaan jg dong lagunya ni..

    Reply
  8. nurul jannah
    December 26, 2010 at 11:56 am (4 years ago)

    hero&heroin dlm cerita ni memang best…

    Reply
  9. no man no cry
    December 22, 2010 at 4:07 pm (4 years ago)

    awt cita cnta kirana tergantung episod akhir…..??????

    Reply
  10. nurlayli
    December 21, 2010 at 2:39 pm (4 years ago)

    kirana kamu mesti kuat untuk menghadapinya dan masalah kamu dan galang. good luck.

    Reply
  11. peminat cinta kirana
    December 21, 2010 at 1:33 pm (4 years ago)

    Berakhir sudah Sinetron Cinta Kirana semalam di Astro. Kirana berkahwin sama Galang dan mendapat anak lelaki. Raka menjadi teman baik mereka. huhuu.. kesian Raka. Alangkah bagus klu Kirana sama Raka.

    Reply
  12. fariah
    December 20, 2010 at 2:12 pm (4 years ago)

    mmg best lah citer nie…..
    tp ad jgk some moment yg tak best n boring tp kbnyakannya best

    Reply
    • SuaraPeople
      December 9, 2010 at 7:39 pm (4 years ago)

      @ice ketul,

      hahaha saya xminat lah..saya lebih minat putera katak,

      ada sinopsis putera katak tak?

      Reply
  13. fara amira
    December 9, 2010 at 12:45 am (4 years ago)

    knpa episode 85 xda!!!!!!!!!!!!!!!! org tgh tunggu ney confirm cri smpai dpt

    Reply
  14. shyra
    December 7, 2010 at 4:29 pm (4 years ago)

    i like cinta kirana.Likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee……….

    Reply
  15. shyra
    December 7, 2010 at 4:26 pm (4 years ago)

    saya suka banget cerita cinta kirana.I love u galang,kirana,riana,baim,farah and semua pelakon cinta kirana.muahhh….. jangan cemburu daaaaa…..

    Reply
  16. shyra
    December 7, 2010 at 4:15 pm (4 years ago)

    cinta kirana it is the best.

    Reply
  17. farah raihan
    December 7, 2010 at 2:52 am (4 years ago)

    hello galang kamu gantang banget aku ska kok cma kta berbeza umur
    ngak apa2 kok kta cma kwn kn

    Reply
  18. Liza
    December 6, 2010 at 11:16 pm (4 years ago)

    Tak sabar nak tengok episod 84lah…

    Reply
    • Anonymous
      December 22, 2010 at 9:19 am (4 years ago)

      betul tu

      Reply
  19. pitz
    December 6, 2010 at 8:58 pm (4 years ago)

    game over riana oooooooooooo…………..

    Reply
  20. SuaraPeople
    December 6, 2010 at 8:10 pm (4 years ago)

    riana mati dah..b0o0000000000000000000000000000o0oo0o0o0o0o0o0o

    Reply
  21. salmah
    December 6, 2010 at 9:16 am (4 years ago)

    eeleh setakat cinta kirana best lagi cerite benci bilang cinta…aiseman main-main je lah, kalau d bandingkan memang best juga cinta kirana ini sebab c galang kacak..hehehe

    hai nama saya YIN_Z. saya anak kak salmah binti mustal

    Reply
  22. SuaraPeople
    December 5, 2010 at 2:38 am (4 years ago)

    aliya :
    betul betul saya sampai nak tinggal cerita cinta kirana satu saat pun x sanggup……………

    dah boring la cite dia…xtengok pun xpe..baik tengok cerita p.ramlee

    Reply
  23. SuaraPeople
    December 5, 2010 at 2:37 am (4 years ago)

    aliya :
    sebab awak tak reti nak click bodoh.sorry sorry sebab saya kata kat awak bodoh and sorry juga sebab saya x boleh nak kawal emosi saya……..leh kenalan nama saya aliya afiqah bt fadzil saya darjah 4 saya bersekolah di sekolah kebangsaan seri bayu….ermm bla bla bla

    apa awak membebel nih?

    Reply
  24. aliya
    December 4, 2010 at 3:27 pm (4 years ago)

    riana bukannya mati sebab xciddent tapi riana mati sebab bersalin……..

    Reply
  25. aliya
    December 4, 2010 at 3:21 pm (4 years ago)

    mereka x akan bersatu lagi sebab akhirnya nanti kirana and raka akan marrieddddd…………

    Reply
  26. aliya
    December 4, 2010 at 3:18 pm (4 years ago)

    betul betul saya sampai nak tinggal cerita cinta kirana satu saat pun x sanggup……………

    Reply
  27. aliya
    December 4, 2010 at 3:08 pm (4 years ago)

    nama saya nurul aliya afiqah bt fadzil.boleh tak saya tanya sikit,betul ka kawan saya kata cinta kirana habis sampai episode 93……..

    Reply
  28. aliya
    December 4, 2010 at 3:04 pm (4 years ago)

    sebab awak tak reti nak click bodoh.sorry sorry sebab saya kata kat awak bodoh and sorry juga sebab saya x boleh nak kawal emosi saya……..leh kenalan nama saya aliya afiqah bt fadzil saya darjah 4 saya bersekolah di sekolah kebangsaan seri bayu….ermm bla bla bla

    Reply
  29. SuaraPeople
    December 4, 2010 at 5:59 am (4 years ago)

    surcooll.. :
    episod 80,81,82 & LAEN3 TUH X DEK KERR????

    sabar lahhh nnt ada kt tv

    Reply
  30. surcooll..
    December 4, 2010 at 2:05 am (4 years ago)

    episod 80,81,82 & LAEN3 TUH X DEK KERR????

    Reply
  31. Anonymous
    December 3, 2010 at 11:20 pm (4 years ago)

    mana kau tau

    Reply
  32. Anonymous
    December 3, 2010 at 3:52 pm (4 years ago)

    pak tejo handsome bangat @SuaraPeople

    Reply
  33. SuaraPeople
    December 3, 2010 at 10:39 am (4 years ago)

    aleya 97@ k.la :
    saye tgk skrg mase riana lepas berlanggar dgn tren saye tgk makin kesian kat kirana saye rase riana sedih sbb dia byk buat slh kat kirana….
    nanti dia menyesal juga…

    riana mati nanti..kirana pun mati..yang hidup pak tejo je jadi heronya

    Reply
  34. SuaraPeople
    December 3, 2010 at 10:38 am (4 years ago)

    jeannydict :
    siok bh tgk cinta kirana best betul……lar

    xbest dah dah boring

    Reply
  35. addlyne monnie
    December 2, 2010 at 10:29 pm (4 years ago)

    yEah!xbErapa bEz lah citE niE .. vEz gx ctE surga cinta bha .. hOhO .. pt juga nilai mOral ahak!

    Reply
  36. t'yea
    December 2, 2010 at 1:56 pm (4 years ago)

    ak ta paham ..
    npew dlm ctew niey ..
    kirana asyik nangis jew ..
    sewdih laq ak tengok ..
    btw ctew niey best ..
    n ta mungkin ak na lepazkan peluang setiap kali ctew nieyh d siarkan .
    lau ulangan pown ..
    ak stay tngok gak …
    cbb best arh ctew nieyh ..
    ak ta mo peluang ak terlepaz blew tngok ctew nieyh..

    Reply
  37. aleya 97@ k.la
    December 2, 2010 at 11:50 am (4 years ago)

    saye tgk skrg mase riana lepas berlanggar dgn tren saye tgk makin kesian kat kirana saye rase riana sedih sbb dia byk buat slh kat kirana….
    nanti dia menyesal juga…

    Reply
  38. jeannydict
    December 2, 2010 at 8:39 am (4 years ago)

    siok bh tgk cinta kirana best betul……lar

    Reply
  39. SuaraPeople
    December 2, 2010 at 7:40 am (4 years ago)

    putera derita :
    @nurul
    mmg la..aku suka sgt riana pshkan mrk..

    lol,napa suka lak? ko suka kirana ngn raka ke? hahhaha adoi..kirana sah aku yang punya lah

    Reply
  40. SuaraPeople
    December 1, 2010 at 11:13 pm (4 years ago)

    nurul :
    @SuaraPeople
    korang suka tengok ceta kirana tuuuu,adakah galang dan kirana akan bersatu tau ada penghalang nya lagi

    akan bersatu pada last episode nnt.

    Reply
  41. nurul
    December 1, 2010 at 12:01 pm (4 years ago)

    @SuaraPeople
    korang suka tengok ceta kirana tuuuu,adakah galang dan kirana akan bersatu tau ada penghalang nya lagi

    Reply
  42. putera derita
    November 30, 2010 at 8:36 pm (4 years ago)

    @nurul
    mmg la..aku suka sgt riana pshkan mrk..

    Reply
  43. putera derita
    November 30, 2010 at 8:35 pm (4 years ago)

    cte bez sgt tp aku x suka..hahaha

    Reply
  44. putera derita
    November 30, 2010 at 8:34 pm (4 years ago)

    sedih btol cte cam cte aku dgn makwe aku..camnilah cte aku dgn makwe aku..hahahaha

    Reply
  45. nurul
    November 30, 2010 at 3:32 pm (4 years ago)

    aku marah betul kat riana asyik nak pisahkan kirana dan galang je

    Reply
  46. SuaraPeople
    November 30, 2010 at 7:43 am (4 years ago)

    nurul jannah :
    saya memang tak suka dgn riana tu,dah meluat nak tengok muka dia.kan bagus kalau dia pergi mampus saja.cuma dalam cerita ni saja,bukan mati betul-betul.

    jgn emosi woooo

    Reply
  47. SuaraPeople
    November 30, 2010 at 7:42 am (4 years ago)

    aida :
    @yanmie
    mmmmmm……lmbt btul loading………..

    internet ko yang slow

    Reply
  48. nurul jannah
    November 29, 2010 at 5:55 pm (4 years ago)

    saya memang tak suka dgn riana tu,dah meluat nak tengok muka dia.kan bagus kalau dia pergi mampus saja.cuma dalam cerita ni saja,bukan mati betul-betul.

    Reply
  49. aida
    November 29, 2010 at 2:19 pm (4 years ago)

    @yanmie
    mmmmmm……lmbt btul loading………..

    Reply
  50. SuaraPeople
    November 29, 2010 at 1:16 pm (4 years ago)

    nat_a_lie :
    @zatie_96 alah ko ni perasan giler…tu artis indon yang ko tu perasan sangat ni nape ha!!!be countrynalism

    Reply
  51. SuaraPeople
    November 29, 2010 at 1:14 pm (4 years ago)

    nurul jannah :
    galang and kirana ni,kadang-kadang baik,kadang-kadang bergaduh tetapi saya masih suka cerita cinta kirana ni.

    xsuke laa..makin boring

    Reply
  52. SuaraPeople
    November 29, 2010 at 1:14 pm (4 years ago)

    nurul jannah :
    makin lama boring la,sebab galang and kirana sekejap baik,sekejap bergaduh.dah nak buat macam mana pengarah buat macam tu!!!!!

    tau xpe..boring giler

    Reply
  53. nat_a_lie
    November 29, 2010 at 10:27 am (4 years ago)

    @zatie_96 alah ko ni perasan giler…tu artis indon yang ko tu perasan sangat ni nape ha!!!be countrynalism

    Reply
  54. nurul jannah
    November 28, 2010 at 8:42 pm (4 years ago)

    saya tak suka la dgn joana and riana sebab dah meluat tengok muka mereka berdua

    Reply
  55. nurul jannah
    November 28, 2010 at 8:38 pm (4 years ago)

    galang and kirana ni,kadang-kadang baik,kadang-kadang bergaduh tetapi saya masih suka cerita cinta kirana ni.

    Reply
  56. nurul jannah
    November 28, 2010 at 8:30 pm (4 years ago)

    makin lama boring la,sebab galang and kirana sekejap baik,sekejap bergaduh.dah nak buat macam mana pengarah buat macam tu!!!!!

    Reply
  57. SuaraPeople
    November 28, 2010 at 7:42 pm (4 years ago)

    KHAIRUNNISA :
    SINETRON CINTA KIRANA NI KAN X PERNAH BERHENTI MENANGIS BUT WALAUPUN KIRANA SEDIH BECAUSE GALANG ADA LAGI ORANG NAK HIBURKAN TAPI KIRANA TAK HAPPY JUGA KE .KENSIN NAK BAWA KIRANA PERGI KE TASIK PENGHILANG SEDIH SAMPAI DIA JATUH KE DALAM DANAU ITU .TAPI BETULKE RIANA ENGANDUNG

    xpe tunggu je riana tu mati..hahaha cite makin lama makin nak habis da..bo0o0o0o

    Reply
  58. KHAIRUNNISA
    November 28, 2010 at 3:30 pm (4 years ago)

    SINETRON CINTA KIRANA NI KAN X PERNAH BERHENTI MENANGIS BUT WALAUPUN KIRANA SEDIH BECAUSE GALANG ADA LAGI ORANG NAK HIBURKAN TAPI KIRANA TAK HAPPY JUGA KE .KENSIN NAK BAWA KIRANA PERGI KE TASIK PENGHILANG SEDIH SAMPAI DIA JATUH KE DALAM DANAU ITU .TAPI BETULKE RIANA ENGANDUNG

    Reply
  59. SuaraPeople
    November 28, 2010 at 2:07 am (4 years ago)

    Aien :
    joana n riana jht giler saye x suke dorang muke mcm bler tapi nape kirana terlampau emosi

    pengarah yang suh dia buat cam tu ;p

    Reply
  60. Aien
    November 27, 2010 at 8:43 pm (4 years ago)

    joana n riana jht giler saye x suke dorang muke mcm bler tapi nape kirana terlampau emosi

    Reply
  61. SuaraPeople
    November 27, 2010 at 8:42 pm (4 years ago)

    aliya :
    riana tu mengandung betul la takkan lah mengandung anak tipu kot ishh ishh ishh

    tipu je

    Reply
  62. gilergiler
    November 27, 2010 at 5:17 pm (4 years ago)

    asal x ley click ??>

    Reply
  63. aliya
    November 27, 2010 at 3:07 pm (4 years ago)

    riana tu mengandung betul la takkan lah mengandung anak tipu kot ishh ishh ishh

    Reply
  64. SuaraPeople
    November 25, 2010 at 3:09 am (4 years ago)

    shosan :
    kau suka riana, eiii x best langsung… ending nnt riana mati xcident.. hahahaha…
    @SuaraPeople

    btul eh? hahah xpe mati kat dalam cerita tu je..mati hidup kembali..wkakwka

    Reply
  65. SuaraPeople
    November 25, 2010 at 3:08 am (4 years ago)

    lyne :
    makin lama, makin boring lak ngan cinta kirana ni…..
    x sempat abis kat tv dah x tgo ni…..
    sedih2 jak ceta dia….hishh… nyampah dh….

    yup btul tu

    Reply
  66. shosan
    November 24, 2010 at 5:47 pm (4 years ago)

    kau suka riana, eiii x best langsung… ending nnt riana mati xcident.. hahahaha…
    @SuaraPeople

    Reply
  67. shosan
    November 24, 2010 at 5:43 pm (4 years ago)

    nak tahu mana episod 79 dan seterusnya… huhu! tak sabar rasanya menunggu cerita nie…

    Reply
  68. ristabell
    November 23, 2010 at 10:42 pm (4 years ago)

    btul..btul..makin lama makin boring dah citer cinta kirana..nak tengok pun malas lagi..cuma tunggu nak tengok episod last lg..x sabar lah..

    Reply
  69. lyne
    November 23, 2010 at 8:50 pm (4 years ago)

    makin lama, makin boring lak ngan cinta kirana ni…..

    x sempat abis kat tv dah x tgo ni…..

    sedih2 jak ceta dia….hishh… nyampah dh….

    Reply
  70. SuaraPeople
    November 23, 2010 at 11:24 am (4 years ago)

    le’a kepowh :
    raka!raka!raka!raka!raka!raka!……………………………….
    galang!galang!galang!galang!…………….
    korang mmg hebat!!!

    farah lagi hebat! pak tejo! pak tejo!

    Reply
  71. SuaraPeople
    November 23, 2010 at 11:18 am (4 years ago)

    farahayu :
    riana tu ngandung ank sape? krg phm da…tul ke ank galang…

    anak saya!

    Reply
  72. farahayu
    November 22, 2010 at 3:34 pm (4 years ago)

    riana tu nagndung btl ke?

    Reply
  73. farahayu
    November 22, 2010 at 3:32 pm (4 years ago)

    riana tu ngandung ank sape? krg phm da…tul ke ank galang…

    Reply
  74. le'a kepowh
    November 22, 2010 at 9:14 am (4 years ago)

    raka!raka!raka!raka!raka!raka!……………………………….
    galang!galang!galang!galang!…………….
    korang mmg hebat!!!

    Reply
  75. le'a kepowh
    November 22, 2010 at 9:11 am (4 years ago)

    rase nye episod ni ade terputus dtgh jalan..kita nanti kan jela d tv..cinta kirana mmg best!!!caiyookkk

    Reply
  76. SuaraPeople
    November 21, 2010 at 5:51 pm (4 years ago)

    izzah mizan :
    knp episod 79 tak ade ek? peliklah…….hish baru je nak feeeling……..saya tgh sedih nie pujuk tau…..

    xnak pujuk! jgn majuk! ala bucuk2

    Reply
  77. SuaraPeople
    November 21, 2010 at 5:50 pm (4 years ago)

    izzah mizan :
    saya suka giler cinta kirana…………………galang tu handsomelah gak…..

    saya suke gile jugak! riana tu cute lah…

    Reply
  78. SuaraPeople
    November 21, 2010 at 5:49 pm (4 years ago)

    baby shidah :
    Galang pangalila memang comel tp randy pangalila lagi enchem

    raka! raka! raka!

    Reply
  79. izzah mizan
    November 21, 2010 at 1:03 pm (4 years ago)

    knp episod 79 tak ade ek? peliklah…….hish baru je nak feeeling……..saya tgh sedih nie pujuk tau…..

    Reply
  80. izzah mizan
    November 20, 2010 at 10:48 pm (4 years ago)

    saya suka giler cinta kirana…………………galang tu handsomelah gak…..

    Reply
  81. baby shidah
    November 20, 2010 at 5:13 pm (4 years ago)

    Galang pangalila memang comel tp randy pangalila lagi enchem

    Reply
  82. SuaraPeople
    November 19, 2010 at 8:11 pm (4 years ago)

    mood :
    knpe episod sterusnye x dlnsungkn..huhuuu

    tanya youtube..hehehhe

    Reply
  83. SuaraPeople
    November 19, 2010 at 8:10 pm (4 years ago)

    taiko :
    slm..eee bwink nye cter kirana!apsal cter ni ske gduh je ek???bla kirana n galang nk kwin nye?tpi kesian nye kat raka..huhuhuuu….

    episode last dia org kawin,aaa boring da skrg..sikit ag nk episode akhir

    Reply
  84. SuaraPeople
    November 19, 2010 at 8:09 pm (4 years ago)

    yana :
    apa la korang nie….. so stupid . kalau dah suka pi la minang. itu pown susah banget kerk.

    hahahaha sabar2

    Reply
  85. mood
    November 19, 2010 at 7:51 pm (4 years ago)

    knpe episod sterusnye x dlnsungkn..huhuuu

    Reply
  86. Anonymous
    November 19, 2010 at 7:49 pm (4 years ago)

    knpa episod sterusnye x dlnsunkg dlm youtube..hheheee

    Reply
  87. taiko
    November 19, 2010 at 7:48 pm (4 years ago)

    slm..eee bwink nye cter kirana!apsal cter ni ske gduh je ek???bla kirana n galang nk kwin nye?tpi kesian nye kat raka..huhuhuuu….

    Reply
  88. yana
    November 18, 2010 at 11:20 am (4 years ago)

    apa la korang nie….. so stupid . kalau dah suka pi la minang. itu pown susah banget kerk.

    Reply
  89. SuaraPeople
    November 16, 2010 at 10:25 am (4 years ago)

    bila nk abis kt tv.. da boring

    Reply
  90. SuaraPeople
    November 15, 2010 at 11:55 am (4 years ago)

    dyba :
    sdp rr tgk cter kirana!!!!!!!!!!!!!!!

    mmg best pon..tp akhir-akhir ni cam nyampah je citee..asyik gaduh2

    Reply
  91. SuaraPeople
    November 15, 2010 at 11:49 am (4 years ago)

    Clara :
    what happened to episode 68?!

    why

    Reply
  92. dyba
    November 14, 2010 at 12:28 pm (4 years ago)

    sdp rr tgk cter kirana!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  93. Clara
    November 14, 2010 at 11:16 am (4 years ago)

    what happened to episode 68?!

    Reply
  94. SuaraPeople
    November 14, 2010 at 9:03 am (4 years ago)

    Bang Iwan :
    penggemar Cinta Kirana juga?

    bang iwan ni mesti pengemar utama cinta kirana ya? sampaikan salam saya pada riana sama farah…hahaha

    Reply
  95. SuaraPeople
    November 14, 2010 at 9:02 am (4 years ago)

    Faisal FA :
    Best jgk tgk cerita cinta kita ni.=)

    cinta kita? cinta kirana lahh =.=”

    Reply
  96. Faisal FA
    November 13, 2010 at 9:26 pm (4 years ago)

    Best jgk tgk cerita cinta kita ni.=)

    Reply
  97. Bang Iwan
    November 13, 2010 at 3:41 pm (4 years ago)

    penggemar Cinta Kirana juga?

    @Bang Iwan
    Waktu tayang di Indosiar, saya tak pernah melewatkan episodenya barang sekejappun.

    Reply
    • yanmie
      November 13, 2010 at 3:44 pm (4 years ago)

      iya tengok jugak di astro ria :)
      memang best, tapi kadang2 saya miss jugak tengok sebab berebut remote TV dengan anak :P

      Reply
  98. Bang Iwan
    November 13, 2010 at 3:39 pm (4 years ago)

    penggemar Cinta Kirana juga?

    Reply
    • yanmie
      November 13, 2010 at 3:45 pm (4 years ago)

      iya memang minat :)

      Reply
  99. SuaraPeople
    November 12, 2010 at 6:52 pm (4 years ago)

    watching cinta kirana now! :) mula benci tengok kirana..arghhhh..kesian riana..hik3

    Reply
  100. suria
    November 12, 2010 at 11:33 am (4 years ago)

    @SuaraPeople

    Raka dengan Kirana

    Reply
  101. SuaraPeople
    November 12, 2010 at 1:28 am (4 years ago)

    vote for raka n kirana…galang and riana…pak tejo da best!

    Reply
  102. Anonymous
    November 11, 2010 at 10:45 pm (4 years ago)

    kirana dengan galang

    Reply
  103. caroline
    November 11, 2010 at 8:54 pm (4 years ago)

    cinta kirana de bez

    Reply
  104. SuaraPeople
    November 10, 2010 at 11:07 pm (4 years ago)

    ristabell :

    yanmie :
    ala jgnlah camtu, akak baru semangat nk follow nie…ehehe, tp yg citer alisa tv3 mmg mengarut..bongok pun ada..opss!! ehehe

    betul tu kak..citer alisa x best..skit2 nangis..

    ehhh best laa..nangis la sbb dia manje

    Reply
  105. SuaraPeople
    November 10, 2010 at 11:06 pm (4 years ago)

    suria :
    sinopsis ni tak lengkap lah. ada episode tak yang tak masuk. boringlah

    sabar-sabar..cite dia pun makin boring lah

    Reply
  106. SuaraPeople
    November 10, 2010 at 11:05 pm (4 years ago)

    kasehatik :
    kirana dengan galang memang serasilahh best saye tengok cinta kirana sediiih…………

    saya dengan riana pun serasi kan.. ( ayat poyo )

    Reply
  107. SuaraPeople
    November 10, 2010 at 11:04 pm (4 years ago)

    kasehatik :
    saye pun benci farah dah lah manje giler….

    tp cute lah

    Reply
  108. kasehatik
    November 10, 2010 at 7:28 pm (4 years ago)

    saye pun benci farah dah lah manje giler….

    Reply
  109. kasehatik
    November 10, 2010 at 7:26 pm (4 years ago)

    bencilah saye dengan joanna muke je cantik tpi jht hiiiissss benci nyeeee tapi galang hansome kann?????? tapi lame-lame cerite nii bosan lahhhh……..

    Reply
  110. kasehatik
    November 10, 2010 at 7:16 pm (4 years ago)

    kirana dengan galang memang serasilahh best saye tengok cinta kirana sediiih…………

    Reply
  111. Anonymous
    November 10, 2010 at 4:40 pm (4 years ago)

    kte full sin0psis.. xfull p0wn..

    Reply
  112. suria
    November 10, 2010 at 4:26 pm (4 years ago)

    sinopsis ni tak lengkap lah. ada episode tak yang tak masuk. boringlah

    Reply
  113. nurul najiah
    November 10, 2010 at 9:38 am (4 years ago)

    x bestlh citer cinta kirana tu

    Reply
  114. ristabell
    November 10, 2010 at 9:09 am (4 years ago)

    yanmie :
    ala jgnlah camtu, akak baru semangat nk follow nie…ehehe, tp yg citer alisa tv3 mmg mengarut..bongok pun ada..opss!! ehehe

    betul tu kak..citer alisa x best..skit2 nangis..

    Reply
  115. ristabell
    November 10, 2010 at 9:00 am (4 years ago)

    @SuaraPeople
    cute apa benda…riana tu jahat ada lah..

    Reply
  116. SuaraPeople
    November 9, 2010 at 12:08 am (4 years ago)

    surini :
    Saya suka Kirana sama Raka. Raka tu cinta bangat sama Kirana

    riana lagi cute!!!!

    Reply
  117. SuaraPeople
    November 8, 2010 at 11:12 pm (4 years ago)

    MUSLIEHA NAJWA :
    MMG BEST……………..SAPA KT TAK BEST……………..MCM CERITA SYURGA CINTA TAPI LAGI BEST CINTA KIRANA JGN MARAH…………..JOM KITA TENGOK PULAK CAMNA EPISOD KALI NI OKEY…………..

    iye la awak!!! hahhaa

    Reply
  118. SuaraPeople
    November 8, 2010 at 11:11 pm (4 years ago)

    Anonymous :
    tau x mane nk cr dvd cinta kirana????

    try tgk kt kedai cd lah =.=

    Reply
  119. SuaraPeople
    November 8, 2010 at 11:10 pm (4 years ago)

    szie :
    cinta kirana mmg best tapi yng x best nya galang dan kirana asyik bgaduh jer……sakit aty aku melihat nya nak2 ader penjahat si budak joanna tu…menyampah aku…..hhihihihi

    tau xpe..gaduh2..pastu bebaik balik..hampeh je kan…saja kasi panjang..da makin borim

    Reply
  120. SuaraPeople
    November 8, 2010 at 11:10 pm (4 years ago)

    lily :
    i just want 2 read the sinopsis
    but i could not find it
    can somebody help me 2 find ie
    plezzzzz
    >,<

    tengok cite lagi best dari baca sinopsis..hehehe

    Reply
  121. ristabell
    November 8, 2010 at 10:28 pm (4 years ago)

    erk..satu lagi lgu dlm cyta cinta kirana…lagu time galang tertidur di kamar kirana sewaktu kirana kat umah galang tu..ader x yg tahu..penting sgt..hehehe..

    Reply
  122. ristabell
    November 8, 2010 at 10:20 pm (4 years ago)

    tumpang lalu k..Ade x yg tau tjuk lg ini? Abell cuma dpt salin lrik nie jer..spe tau leh share ker?plz…
    ” Apalah dayaku menghadapi semua ini
    Bila sebenarnya aku tahu kau akan pergi
    Air mataku tak dapat mengungkapkan lagi
    Semua yang ada di dalam perasaanku
    Kebahagian dan kesedihan ini
    Datang di saat yang sama
    Menghatam diriku
    Remukkan hatiku
    Reff :
    Hancurnya hatiku melepas kau pergi
    Dari hidupku dari sisiku
    Untuk selama – lamanya…”

    Reply
  123. lily
    November 8, 2010 at 10:07 pm (4 years ago)

    i just want 2 read the sinopsis
    but i could not find it
    can somebody help me 2 find ie
    plezzzzz
    >,<

    Reply
  124. szie
    November 7, 2010 at 3:27 pm (4 years ago)

    cinta kirana mmg best tapi yng x best nya galang dan kirana asyik bgaduh jer……sakit aty aku melihat nya nak2 ader penjahat si budak joanna tu…menyampah aku…..hhihihihi

    Reply
  125. Anonymous
    November 7, 2010 at 12:52 am (4 years ago)

    tau x mane nk cr dvd cinta kirana????

    Reply
  126. RedBoys
    November 6, 2010 at 9:04 pm (4 years ago)

    @x-po
    ada betulnya ckp bro tu.. mule2 je best.. bila smpi tgh2, makin merapu.. huish..

    kakyan: alisa? hak2.. marah nmpk.. awas.. kena saman plak nanti..

    Reply
  127. RedBoys
    November 6, 2010 at 9:01 pm (4 years ago)

    @SuaraPeople
    huk3.. sy takde astro.. sadisnya.. ada yg nak taja ke? haha..

    Reply
  128. MUSLIEHA NAJWA
    November 6, 2010 at 2:12 pm (4 years ago)

    MMG BEST……………..SAPA KT TAK BEST……………..MCM CERITA SYURGA CINTA TAPI LAGI BEST CINTA KIRANA JGN MARAH…………..JOM KITA TENGOK PULAK CAMNA EPISOD KALI NI OKEY…………..

    Reply
  129. MUSLIEHA NAJWA
    November 6, 2010 at 2:09 pm (4 years ago)

    MMG BEST…….SIAPA KT TAK BEST…MCM CERITA SYURGA CINTA………..TAPI CINTA KIRAN LAGI BESTTT……………….TAU

    Reply
  130. SuaraPeople
    November 6, 2010 at 8:52 am (4 years ago)

    yanmie :
    tak tamat lagii…ehehe nak entry ke? silakan :)

    hhahaha mula2 cam best kan..tp makin lama makin boring la plak..ishh

    Reply
  131. SuaraPeople
    November 6, 2010 at 8:30 am (4 years ago)

    salam nak tnya..kt tv sinetron ni xtamat ag kan?

    Reply
    • yanmie
      November 6, 2010 at 8:31 am (4 years ago)

      tak tamat lagii…ehehe nak entry ke? silakan :)

      Reply
  132. SuaraPeople
    November 5, 2010 at 6:18 pm (4 years ago)

    @faera~
    bia je mereka bergaduh…sbb mereka blakon jee..hahahah riana pon comel apa

    Reply
  133. SuaraPeople
    November 5, 2010 at 11:27 am (4 years ago)

    mula2 je best cite ni..pastu rasa hampeh jee..

    Reply
  134. faera~
    November 5, 2010 at 11:14 am (4 years ago)

    saya x suka GALANG sama KIRANA bergaduh…
    saya nak mereka berbaik semula..
    haha~

    Reply
  135. Anonymous
    November 4, 2010 at 8:33 pm (4 years ago)

    ezra natasyah :
    bestnye CINTA KIRANA…tapi aku lebih suka Baim yg dpt CINTA KIRANA..hehe

    Reply
  136. fiqa
    November 4, 2010 at 6:01 pm (4 years ago)

    hye sume…
    best sgt citer 2 kn….

    Reply
  137. surini
    November 4, 2010 at 1:59 pm (4 years ago)

    Saya suka Kirana sama Raka. Raka tu cinta bangat sama Kirana

    Reply
  138. narina
    November 4, 2010 at 1:09 pm (4 years ago)

    kesian at kirana

    Reply
  139. Deconflicker
    November 4, 2010 at 12:21 am (4 years ago)

    Full Episode cinta kirana just only RM. 900.
    Sent message to me : @ texas_knock@yahoo.co.id

    Reply
  140. arny
    November 3, 2010 at 3:47 pm (4 years ago)

    best bangat citernya ,rugi spew x tngok…i luv kirana n galang….

    Reply
  141. hanis
    November 3, 2010 at 11:43 am (4 years ago)

    galang ganteng bnget!! waduhh gue nggak bisa tdur klo asyk mikrin galang aja!! tpi aq ska ama glang dana kirana brcinta…cocok skali!”tpi nia klau ngis nggak cntik,randy klau snyum bbir nya smpe ke ats…aq ska lhat farah sma baim brcinta..ccok jga..tpi kirana dan galang lgi cteeeeee!! gue akan trus mnonton cnta krana stiap hri…krna crita nya bgtu mnrikk!!!

    Reply
  142. hanis
    November 3, 2010 at 11:41 am (4 years ago)

    galang ganteng bnget!! waduhh gue nggak bisa tdur klo asyk mikrin galang aja!! tpi aq ska ama glang dana kirana brcinta…cocok skali!”tpi nia klau ngis nggak cntik,randy klau snyum bbir nya smpe ke ats…aq ska lhat farah sma baim brcinta..ccok jga..tpi kirana dan galang lgi cteeeeee!! gue akan trus mnonton cnta krana stiap hri…krna crita nya bgyu mnrikk!!!

    Reply
  143. Kirana
    November 3, 2010 at 9:00 am (4 years ago)

    ooh i love galang he so cute OMG I LOVE HIM <3

    Reply
  144. Kirana
    November 3, 2010 at 8:57 am (4 years ago)

    @Amy dia milkku

    Reply
  145. najihah
    October 29, 2010 at 9:03 pm (4 years ago)

    cinta kirana mmg best tpi aq kesian kerana mereka bergaduh

    Reply
  146. Amy
    October 29, 2010 at 11:54 am (4 years ago)

    Apa tajuk lagu cerita ni ye..

    Reply
  147. cinta
    October 29, 2010 at 11:36 am (4 years ago)

    x best!langsung!!!!!!!!!

    Reply
  148. iklim
    October 29, 2010 at 11:14 am (4 years ago)

    cerita yang membuat orang gila dan x miss ..mesti tgok punya..c tejo ma surti memang lawak giler..LIKE!!!!

    Reply
  149. atul
    October 26, 2010 at 2:10 pm (4 years ago)

    TENGOK, JANGAN TAK TENGOK SAMPAI HABISSSS

    Reply
  150. moses
    October 25, 2010 at 3:45 pm (4 years ago)

    sori slah tengok tajuk…..i love handsome galang………

    Reply
  151. moses
    October 25, 2010 at 3:41 pm (4 years ago)

    ulek…mayang d ulek…..best nya citer sampaikan saya jadi angau dibuatnya…..

    Reply
  152. jacky
    October 25, 2010 at 3:33 pm (4 years ago)

    memang best lah cerita tu .saya tak sabar menunggu episod akhirnya.

    Reply
  153. rosyreeza
    October 25, 2010 at 2:31 pm (4 years ago)

    RANDY PANGGALILA[GALANG] DAH ADA KEKASIH CANTIKKK SANGAT…….

    Reply
  154. cindy zaium
    October 25, 2010 at 1:48 pm (4 years ago)

    Kirana mesti nikah dgan Galang

    Reply
  155. cindy zaium
    October 25, 2010 at 1:41 pm (4 years ago)

    kirana khawin dengan galang.siapa setujuh?

    Reply
  156. alinacullen
    October 25, 2010 at 1:21 pm (4 years ago)

    bestnya cerita ni tiap minggu tak miss nonton kalau ada tinggal tengok dr mula sampai last ep dlm mingguan. benci bilang cinta buat orng geram tiada ending yg best. ni tngk ada harapa ending yg bgs,ramadhani sesuai dgn watak nakalnya sapa yg tak suka tengok. jgn di tengok ceritanya lagi pun bukan korang yg berlakon ria ramadhani yg berlakon dlm cerita ni, lagi pun korang bukan producer. Apa pun ceritanya memang best gila.

    Reply
    • faten yuna
      December 24, 2010 at 6:08 pm (4 years ago)

      best loww
      lknan nia..
      kgum btol rr

      Reply
  157. Saiful
    October 24, 2010 at 6:50 pm (4 years ago)

    Best giler cinta kirana… tak sabar tunggu episod akan datang Hu3…

    Reply
  158. popo
    October 24, 2010 at 12:54 am (4 years ago)

    mane sinopsis 79 hingga 90
    x saba nk baca nie
    adoii!!!

    Reply
  159. ct
    October 23, 2010 at 7:28 pm (4 years ago)

    @lidya
    ko tu lg xde test…at least cnta krana tu xde la lembab cm cter safa n marwah…ko xske nan nia ko pnye psl la…skurg2nya die dpt blkon,kua tv…drpd ko tu,pndai nk komen je..law ko blkon,tah2,smue owg xnk tgk!!!!

    Reply
  160. Anonymous
    October 23, 2010 at 7:26 pm (4 years ago)

    @lidya
    ko tu lg xde test…at least cnta krana tu xde la lembab cm cter safa n marwah…ko xske nan nia ko pnye psl la…skurg2nya die dpt blkon,kua tv…drpd ko tu,pndai nk komen je..law ko blkon,tah2,smue owg xnk tgk!!!!

    Reply
  161. lidya
    October 22, 2010 at 11:50 pm (4 years ago)

    @lidya
    semua orang x de taste betul la ade ke minat nonton citer tu……eeeee tlg ahhh…ohhh plesss deh
    citer yg membosankan..dah la jln cerita x bagus,x menarik langsung dan satu lagi pengarah salah pilih pelakon deh….x best nia ramadhani berlakon..aque x suka nia ramadhani benci deh
    best nonton sinetron safa dan marwah..

    Reply
  162. lidya
    October 22, 2010 at 11:24 pm (4 years ago)

    benci bangat nonton citer nie….x bes langsung.eee asyik2 kirana jealous lgpun aque x suka nia ramadhani jd heroin,aq suka tsania marwa jd heroin soalnya niaramadhani tu pantasan berlakon jadi jahat……lagipun aque suka nonton sinetron safa dan marwah….best bangat.

    Reply
  163. mas ayu
    October 22, 2010 at 10:06 am (4 years ago)

    kirana ni kuat sangat cemburu !!!
    tak suka laa … SELFISH ;p

    Reply
  164. sofea shabani
    October 21, 2010 at 9:07 pm (4 years ago)

    aku suka banget sama cerita ini. Rasanya sedih juga ya karna Kirana bisa melalui semua ini. Huhuhu…

    Reply
  165. nurul ain
    October 21, 2010 at 3:51 pm (4 years ago)

    aku x suka dengan riana dia 2 ngengada dan gedik setelah galang hilang ingattan die nak manje pulak eiiiiiii GEDIKNYA!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  166. nurul shyairah syasya
    October 20, 2010 at 12:23 pm (4 years ago)

    aku suka bangat citer niy…syasya ganu,malaysia

    Reply
  167. Anonymous
    October 20, 2010 at 12:15 pm (4 years ago)

    @jihah
    aku suka bangat deh

    Reply
  168. Aina
    October 19, 2010 at 2:43 pm (4 years ago)

    Aina :Saya sedih giler…… Hua3…. Sedih3…. kalu tak dapat tengok….

    Hatin :

    <A href="#comment-15012" rel=nofollow :Sya

    Reply
  169. Aina
    October 19, 2010 at 2:42 pm (4 years ago)

    Saya sedih giler…… Hua3…. Sedih3…. kalu tak dapat tengok….

    Reply
  170. Fazira
    October 19, 2010 at 2:41 pm (4 years ago)

    Fazira :Sedih tahap kritikal beb….

    Reply
  171. Fazira
    October 19, 2010 at 2:41 pm (4 years ago)

    Sedih tahap kritikal beb….

    Reply
  172. Fazira
    October 19, 2010 at 2:40 pm (4 years ago)

    Saya pun seronok tengok cite ni…. Kalau tak dapat tengok, saya pun rasa cam nak nangis dan meraung-raung……. Hu3….

    Reply
  173. Hatin
    October 19, 2010 at 2:37 pm (4 years ago)

    Hatin :

    Hatin :Sya sronok tngok cite ni. Kalau tak dapat tngk, rsa cam nk ngis….

    Reply
  174. DANIA
    October 18, 2010 at 4:12 pm (4 years ago)

    SETUJU BETUL DENGAN CADANGAN ANDA GO GALANG REBUT KEMBALI KIRANA

    Reply
  175. NISA
    October 16, 2010 at 4:25 pm (4 years ago)

    ?????????????????????????????????????????

    Reply
  176. Hatin
    October 16, 2010 at 2:34 pm (4 years ago)

    Hatin :Sya sronok tngok cite ni. Kalau tak dapat tngk, rsa cam nk ngis….

    Reply
  177. SeriPuteri
    October 15, 2010 at 1:24 am (4 years ago)

    Kirana akhirnya dapat gak cinta sejatinya, tapi puteri… huk huk huk…. tk pernah kesampaian hajat cinta sejati tu…. kenapa ye??? Nasib puteri sama mcm Raka… berkorban utk kebahagiaan org lain, meskipun kebahagiaan utk dirinya sndri terluka, namun puteri PASRAH……

    Reply
  178. Anonymous
    October 13, 2010 at 7:29 pm (4 years ago)

    @faera
    hahahahahihihihi(D

    Reply
  179. izzah
    October 13, 2010 at 5:31 pm (4 years ago)

    akhirnya kirana dapat juga bertemu galang

    Reply
  180. qistina
    October 12, 2010 at 2:53 pm (4 years ago)

    @faera
    yearh ~!!!!!!!! setuju sgt 3

    Reply
  181. qistina
    October 12, 2010 at 2:51 pm (4 years ago)

    WAHHHH !!!! I love this drama <3 <3 <3 <3 <3

    Galang & Kirana pasangan yang secocok !!!

    Saya sangat suke <3 Riana mmg kejam dlm drama ini =='

    Aku mmg benci sama Riana D:

    Reply
  182. faera
    October 12, 2010 at 2:10 pm (4 years ago)

    @zatie_96
    EHEM,,GALANG TUH BOYFRIEND SAYA YA!!

    Reply
  183. faera
    October 12, 2010 at 2:09 pm (4 years ago)

    2 KIRANA..
    kamu sangat cocok sama galang!!
    2 fara..
    kamu sangat cocok sama baim..
    2 tejo..
    kamu sangat cocok sama surti
    2 raka..
    kamu sangat tak cocok sama kirana
    2 riana..
    padan muka kamu, galang sukakan kirana..
    booooo!!!!
    GO CINTA KIRANA !!<3

    Reply
  184. faera
    October 12, 2010 at 2:05 pm (4 years ago)

    galang….
    I LOVE YOU!!!<3

    Reply
  185. faera
    October 12, 2010 at 2:05 pm (4 years ago)

    galang,,

    Reply
  186. baby alisha
    October 11, 2010 at 9:08 pm (4 years ago)

    AKU CINTA SAMA GALANG ! :)

    Reply
  187. jihah
    October 11, 2010 at 3:52 pm (4 years ago)

    @jihah
    ALAAAAA…
    BERLAGAK YG TU PON NK BGI TAU….
    HIKHIKHIK…..
    MAAFFF……

    Reply
  188. jihah
    October 11, 2010 at 3:47 pm (4 years ago)

    alaaa citer nie kita dh bce dah sinopsis dia tuuuuuu…………………!!
    kak yanmie mesti tngok citer tuuu
    rasa2 xmisss lgi kooottt
    ermmmmmm……

    Reply
  189. zatie_96
    October 10, 2010 at 5:13 pm (4 years ago)

    KORANG!!!…..=)
    NK TAW X???
    GALANG 2 AQ PNYER BOYFREND TAW!
    NPER JELES??!?!!!!?
    =)SUDAH LA…JGN BRNGAN DPT GALANG..GALANG 2 MILIK AQ..
    HE3 =)

    Reply
  190. zatie_96
    October 10, 2010 at 5:08 pm (4 years ago)

    cter 2 dah lama abes…
    p cter 2 mmng best la.@yanmie

    Reply
  191. zatie_96
    October 10, 2010 at 5:04 pm (4 years ago)

    ermmm…kalo la aq ader abng mcm galang,hary2 aq nk syng dy!..mcm aq syng mak ngn ayah aq..dah la encem pas2 cute lak 2..
    so sweet doook!=)

    Reply
  192. ct khaliesah amirah
    October 10, 2010 at 3:03 pm (4 years ago)

    aku suka bangat sama randy pangalila.he cute and romantik..

    Reply
  193. andika
    October 10, 2010 at 2:03 pm (4 years ago)

    sinetron nie best bangat,aku tak pernah miss

    Reply
  194. nurfizalia izzati
    October 10, 2010 at 11:01 am (4 years ago)

    cinta kirana memang best.kite orang selalu tgk.cinta kirana ni memang sedih

    Reply
  195. olga
    October 9, 2010 at 4:05 pm (4 years ago)

    memang best kerna farah tu lucu apalagi bila makan perman karet

    Reply
  196. FIONNIE
    October 9, 2010 at 3:58 pm (4 years ago)

    cinta kirana memang best apalagi ada nia and randy.

    Reply
  197. imah
    October 8, 2010 at 1:18 pm (4 years ago)

    cy cuke la cite ni macam cy ugak la……..kikikiki

    Reply
  198. ferra
    October 8, 2010 at 1:15 pm (4 years ago)

    cinta kirana………….best sangat2

    Reply
  199. teaty
    October 6, 2010 at 12:27 pm (4 years ago)

    hai…best nya cerita cinta kirana….

    Reply
  200. teaty
    October 6, 2010 at 12:21 pm (4 years ago)

    x lah…sdp apa….

    Reply
  201. eyfa sarwan
    October 6, 2010 at 10:59 am (4 years ago)

    suka giler ngan galang n kirana…
    suka gak ngan riana..
    tp dye jdi jht plak..huhu

    Reply
  202. nurul alwani
    October 6, 2010 at 10:07 am (4 years ago)

    wah ske sgt2 ngan cite ni…..i will follow this story till d end……like kirana & galang…=)

    Reply
  203. ATUL
    October 5, 2010 at 11:05 pm (4 years ago)

    best kan cinta KIRANA………… Rugi miss 1 episode, lama2 makin best ceritanya…………. so, temgok cinta kirana sampai akhir episode

    Reply
  204. rory
    October 5, 2010 at 11:23 am (4 years ago)

    SUKA SANGAT TENGOK ADENGAN ROMANTIS GALANG DAN KIRANA.

    Reply
  205. aslina love nia ramadhani and randy pangalila
    October 4, 2010 at 10:46 am (4 years ago)

    best suda cerita cinta kirana.tapi malang sangat nasib ku ngam2 best astro d potong .paksalalah layari internet pasal cinta kirana:(:(:(

    Reply
  206. azmira
    October 3, 2010 at 9:04 pm (4 years ago)

    hehehe memang best lah cinta kirana niii…tk pernah miss tengok jgn lupa saksikan kisah percintaan kirana dan galang(randy<3 nia)i love cinta kirana…………..

    Reply
  207. sayazwani
    October 3, 2010 at 12:01 pm (4 years ago)

    saya benci baim kerana dia pulun
    saya harap kiarana dan galang bersatu

    Reply
  208. putri
    October 3, 2010 at 10:35 am (4 years ago)

    CiNta KiRaNa Is ThE bEsT

    Reply
  209. yayamaria
    October 2, 2010 at 10:22 pm (4 years ago)

    ada link yang x betul lah yan…
    ep64-ep72, semua tunjuk ep 63….
    harap maklum ;)

    Reply
    • yanmie
      October 3, 2010 at 9:08 am (4 years ago)

      makasih yaya..nanti saya jumpa epi64-ep72 yang baru nnti saya update semula ye..thanks for da info :)

      Reply
  210. ceera
    October 2, 2010 at 8:28 pm (4 years ago)

    ya allah,,,,
    hensem nyerr galang,,,
    oppss randy pangalila,,,,
    i hope i can see you anytime,,,
    i really likes you,,,
    klo umor kte 22 taon kn best,,,tp umor kte bru 12 taon,,,,
    galang snang2 dtngla jaybee,,,dkt nong chik,,,
    call me first,,,
    ummmmaaaahhhh

    Reply
  211. Anonymous
    October 2, 2010 at 5:14 pm (4 years ago)

    aku sk bangat tengok cerita kirana

    Reply
  212. rory
    October 1, 2010 at 7:51 pm (4 years ago)

    @ik.nabila
    klu ramai org suka tu maknaya best ler!!!cubalah tgk dulu di astro ria pukul 6:30 ptg setiap hari isnin hingga jumaat………..

    Reply
  213. wafa cynthia
    October 1, 2010 at 6:26 pm (4 years ago)

    wah…best nya lihat cinta kirana……..hehehe….

    Reply
  214. ik.nabila
    October 1, 2010 at 1:49 pm (4 years ago)

    sdp sgt ke cinta kirana tu?

    Reply
  215. rory
    October 1, 2010 at 8:44 am (4 years ago)

    DALAM CERITA NI RANDY BARU 17THN, SKRG DIA UDAH 20 TNN SEMAKIN MATANG DAN CUTE.NIA UDAH 20THN DAH KAHWIN DAN DAH BERSARA DARI DUNIA LAKONAN.

    Reply
  216. rory
    October 1, 2010 at 8:33 am (4 years ago)

    LEPAS NI AKU NAK TENGOK MARSHANDA DAN RANDY PANGALILA BERLAKON BERSAMA.AKU SUKA BANGAT KAT MARSHANDA DIA CANTIK BANGAT.

    Reply
  217. farisya n afifah
    September 30, 2010 at 4:10 pm (4 years ago)

    @aisya nabiha
    dapat lar…………………………..

    Reply
  218. farisya n afifah
    September 30, 2010 at 4:07 pm (4 years ago)

    bestnye cinta kirana………..

    Reply
  219. farisya n afifah
    September 30, 2010 at 4:06 pm (4 years ago)

    best nyer cnta kirana………

    Reply
  220. aisya nabiha
    September 30, 2010 at 3:20 pm (4 years ago)

    memang cinta kirana best……..
    tapiew aku kesian kat kirana kerana dia tidak dapat memelok galang…

    Reply
  221. rory
    September 30, 2010 at 6:32 am (4 years ago)

    TAK PUAS TENGOK CERITA CINTA KIRANA NI KAT TV ADA TAK SESIPA TAHU KAT MANA ADA JUAL CD CINTA KIRANA NI……..BAGI NAMA KEDAI TU…

    Reply
  222. rory
    September 30, 2010 at 6:24 am (4 years ago)

    bila kirana mnagis aku pun turut mnagis kisah cinta nya betul2 menusuk dalam hati.cinta kirana memang best mcm kisah cinta romeo and juliet’

    Reply
  223. aina
    September 27, 2010 at 7:31 pm (4 years ago)

    kau suka tengok cerita cinta kirana aku suka sebaba best sangat kalau suka tengok aja macam aku kalau ntak suka jangan tengok

    Reply
  224. nabilah izzati hafiz
    September 26, 2010 at 7:03 pm (4 years ago)

    best giler arr cinta kirana..x le miss..

    Reply
  225. nurul zulaikha
    September 25, 2010 at 5:41 pm (4 years ago)

    randy pangalila mmg hensome apatah lagi dia kat FB mmg hansomlh
    nia ramadhani mmg sepadanlh ngan dia

    Reply
  226. ana
    September 25, 2010 at 4:39 pm (4 years ago)

    kciannye kt hatin … aq ph ngis gk klu mse kirana ngis

    Reply
  227. ana
    September 25, 2010 at 4:37 pm (4 years ago)

    syok giler cinta kirana ny smue dya pnye actor bgs

    Reply
  228. Hatin
    September 25, 2010 at 4:21 pm (4 years ago)

    Sya sronok tngok cite ni. Kalau tak dapat tngk, rsa cam nk ngis….

    Reply
  229. rory
    September 25, 2010 at 12:24 am (4 years ago)

    saya suka sangat crita kirana ni,tapi yg sedihya di indonesia mareka memprotes dan membenci malaysia dengan membakar bendera kita.

    Reply
  230. ilyas syafie
    September 24, 2010 at 9:07 pm (4 years ago)

    aq ska tngok galang
    dia hendsome bangat kan
    tmbahn bla galang ngan kirana lg mesra

    Reply
  231. ilyas syafie
    September 24, 2010 at 9:06 pm (4 years ago)

    tp cte cinta kirana best kan

    Reply
  232. ilyas syafie
    September 24, 2010 at 9:05 pm (4 years ago)

    mmag syok

    Reply
  233. lila
    September 24, 2010 at 7:56 pm (4 years ago)

    cinta kirana mmang best giler..galang kacak,kirana lawa,,mmang sesuai sgt klau mereka bergadingan dlam sinetron ini..CINTA KIRANA IS THE BEST..

    Reply
  234. Iskandar
    September 24, 2010 at 4:47 pm (4 years ago)

    memang best pon cerita nie hek hek

    Reply
  235. norlatifah zakaria
    September 23, 2010 at 11:00 pm (4 years ago)

    sye suka tgok kirana dan galang ketika bersama sungguh indah sye mmg suka tengok cite ni k’lau org ada jual disc saya mau beli

    Reply
  236. norlatifah zakaria
    September 23, 2010 at 10:41 pm (4 years ago)

    nia rahmadhani memang pandai berlakon saya suka dia CANTEK…

    Reply
  237. anish
    September 23, 2010 at 11:17 am (4 years ago)

    camne r aq nak tngok cinta kirana…da r ckola blek kol 6:45….
    da r x de astro kt uma opah aq….
    ulangan da r x de….
    giler sialll…..!!!
    sket nyer atieyy…!!!

    Reply
  238. anish
    September 23, 2010 at 11:13 am (4 years ago)

    mmg bestttt sangat!!!!!!!!
    aq suke time galang acting ngn kirana…
    sorang ensem n sorang cantek plak tuuu….
    btw,luv ur randy pangalila n oso nia ramadhani…
    korank mmg cocok arr…ur da bestt

    Reply
  239. Anonymous
    September 22, 2010 at 8:40 am (4 years ago)

    aku suke tgk galang

    Reply
  240. ezra natasyah
    September 21, 2010 at 3:49 pm (4 years ago)

    bestnye CINTA KIRANA…tapi aku lebih suka Baim yg dpt CINTA KIRANA..hehe

    Reply
  241. jihah
    September 20, 2010 at 8:48 pm (4 years ago)

    folio kena siap ari ni tentang hutan pantai.

    Reply
  242. jihah
    September 20, 2010 at 8:46 pm (4 years ago)

    izzah ang tengok kt comment

    Reply
  243. jihah
    September 20, 2010 at 7:28 pm (4 years ago)

    izzah dah lupeeee teman…………………….

    Reply
  244. jihah
    September 20, 2010 at 7:20 pm (4 years ago)

    “kau memang tak tau lagi ke yang cite cinta kirana memang best!”

    hik hik hik hik hik

    Reply
  245. izzah nur imanina
    September 20, 2010 at 5:15 pm (4 years ago)

    izzah :jadi, akhirnya galang bersama2 kirana lah….?

    ada teka teki macam mana nak berhentikan air terjun daripada melimpah.
    jawapan:ambil gambar

    Reply
  246. izzah nur imanina
    September 20, 2010 at 5:11 pm (4 years ago)

    bestkan tengok cinta kirana.rasa best.tak sangka nia ramadhani pandai belakon,jadi orang baik.

    Reply
  247. farah nor azmiena
    September 20, 2010 at 12:48 pm (4 years ago)

    bst gler cinta kirana

    Reply
  248. farah nor azmiena
    September 20, 2010 at 12:27 pm (4 years ago)

    cinta kirana bst sngt2

    Reply
  249. Anonymous
    September 20, 2010 at 12:01 pm (4 years ago)

    hi

    Reply
  250. kirana
    September 19, 2010 at 1:27 pm (4 years ago)

    nama kita sama ya kirana aku suka tegok cinta kirana

    Reply
  251. aida 96
    September 19, 2010 at 11:27 am (4 years ago)

    syok nyer citer nie…
    kwn2 saye pon ske cie cinta kirana…
    best!!! kirana dan galang

    Reply
  252. jihah
    September 19, 2010 at 9:09 am (4 years ago)

    daripada aku tengok cite k atun lebih baik aku tengok cerita cinta kirana,best giler????? tapi kalau ada kirana[nia] sedih aku pon sedih,hehehe tapi apapon citer ni lah yang paling seronok yang pernah aku tengok….. GOOD LUCK FOR NIA RAMADHANI AND RANDY PANGALILA YANG BERLAKON DALAM CERITA CINTA KIrana…… :)

    Reply
  253. jihah
    September 18, 2010 at 3:24 pm (4 years ago)

    korang memang tak tau ke yang cite ni memang besttttttt? ish ish ish…….

    Reply
  254. jihah
    September 18, 2010 at 1:47 pm (4 years ago)

    MEMANG BEST PON!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  255. jihah
    September 18, 2010 at 1:45 pm (4 years ago)

    lagu cinta kirana pon best gileeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  256. ina
    September 18, 2010 at 1:40 pm (4 years ago)

    CINTA KIRANA IS THE BEST!!!!!!!

    Reply
  257. jihah
    September 18, 2010 at 1:32 pm (4 years ago)

    hai yanmie tgah buat ape tu????

    Reply
  258. jihah
    September 18, 2010 at 1:06 pm (4 years ago)

    MAksud ang ape STEW? knape ang kata buruknye nie?

    Reply
  259. stew
    September 18, 2010 at 1:03 pm (4 years ago)

    buruknya nie….

    Reply
  260. jihah
    September 18, 2010 at 1:03 pm (4 years ago)

    hai NURUL DINA SYAZWANI,takkan depa ckap i luv u tu pon ang nak marah? bukan ang pon minat kat RANDY PANGALILA KE??? maaf kalu aku tegur ni mcam mrah ang! selamat berkenalan?!!!:)

    Reply
  261. jihah
    September 18, 2010 at 12:49 pm (4 years ago)

    alaa….citer tu aku pon tngok,aku tak miss lgi tau,he he cam blagak la pulak!!!!!!

    Reply
  262. Anonymous
    September 17, 2010 at 8:03 pm (4 years ago)

    sedap ye je………………..

    Reply
  263. farahwahidah
    September 17, 2010 at 7:58 pm (4 years ago)

    saya suke sngat drama niew/…………………….

    Reply
  264. nurin
    September 17, 2010 at 7:25 pm (4 years ago)

    syok betul cinta kirana

    Reply
  265. NuRuL DiNa SyAzWaNiE..
    September 17, 2010 at 2:02 pm (4 years ago)

    ai,,korang nie,,,x tau ag ke???yg kirana[nia] dah kawin ??nak ckp kirana [nia] l0v galang[RAndy]x Da keje laen he??pastu nak ckp [RANDY]galang i luve u lah…apelah :)k arh bye ….sowy sbb bebel :}}(

    Reply
  266. NuRuL DiNa SyAzWaNiE..
    September 17, 2010 at 1:56 pm (4 years ago)

    APE NI KORANG NI MELARUT LA KAN KIRAna{nia} dh kawin nak ckp kirana{nia] luv galang[randy] patu nk ckp randy[galang] i luv u la aaapppee aaaa…. x de keje lain ke?? apepun dina pun suka tngk cite ni au . sowi sbb

    Reply
  267. tiqa
    September 17, 2010 at 12:43 pm (4 years ago)

    cerita nie asyik sedih je…makin lama makin boring la…kenapa cerita org endon nie sama ah?ada perempuan yg jahatlah,kemalanganlah,hilang ingatanlah…tak bolee ke buat lain drpda lain sikit..?tapi takpelah…cerita nie bestlah jugak daripada cerita cahaya dan alisa 2,lagi sakai…banyak komen…jangan marah yeee…

    Reply
  268. Charmie Diana Panil
    September 16, 2010 at 9:14 pm (4 years ago)

    Galang is good in acting..Kirana too….Cinta Kirana filem….is GOOD!!!!…AWESOME!!!!…COOL!!!!….WUUUHUUUU!!!…there both is cute…i will not let u down Galang n Kirana….i will watch this filem…until the end of it episod…ARGHHHHHH!!!!….Galang N Kirana is the BEST!!!!!,….ARGHHHHH!!!!!

    Reply
  269. Anonymous
    September 16, 2010 at 5:29 pm (4 years ago)

    pelakon cinta kirana sangat hebat terutana randy pangalila tetapi kalau watak jahat tidak best

    Reply
  270. Anonymous
    September 16, 2010 at 5:26 pm (4 years ago)

    gambar cinta kirana memang mantapppppppppppppppppppppppppppppppppppp
    pelakonnya sangat cantik dan smart

    Reply
  271. fatin nadia
    September 15, 2010 at 8:17 pm (4 years ago)

    memang best sangat …

    Reply
  272. fatin nadia
    September 15, 2010 at 8:15 pm (4 years ago)

    memang best sangat…

    Reply
  273. LURve GqLqng
    September 14, 2010 at 4:49 pm (4 years ago)

    best nyer cintq kirqnq… :)

    Reply
  274. LURve GqLqng
    September 14, 2010 at 4:48 pm (4 years ago)

    best nyer tengo cintq kirqnq niew……
    LURve gqlqng n kirqnq…..

    Reply
  275. risha
    September 13, 2010 at 2:10 pm (4 years ago)

    harap-harap c galang tahu c kirana itu adlh tunang dia??????

    Reply
  276. risha
    September 13, 2010 at 2:07 pm (4 years ago)

    nasib si galang sdh jumpa olh c jono tapi dia bertunang dgn c farah pula!!!!!!!!!

    Reply
  277. risha
    September 13, 2010 at 2:02 pm (4 years ago)

    iklan cinta kirana bagus juga kan…….. macam cerita komik.. saya minat galang(randy),kirana(nia) and riana(marwa)

    Reply
  278. Facebook
    September 12, 2010 at 2:48 pm (4 years ago)

    Hellow..Hai…Saye ni wep Facebook..

    Reply
  279. hana hye-na
    September 11, 2010 at 9:29 pm (4 years ago)

    knp la galang hilg ingtn ee germnyer aq tgok,sian kirana…aq xske farah bp xlwa bg la pmpuan tok jd 2ng galang 2 coml cm kirana gk xde la germ aq tgok…..tp ape2 pon galang mmg encm gle2 i like him….hehehe

    Reply
  280. hana hye-na
    September 11, 2010 at 4:35 pm (4 years ago)

    galang mmg ensm aq ske tgok mke dye,mmg pdn la dgn kirana cme2 coml….hope mdentertainment dpt wat cte yg bes2 ag….

    Reply
  281. kekasih randy pangalila
    September 9, 2010 at 4:36 pm (4 years ago)

    aku plg x suke surti. galang ganteng

    Reply
  282. shero
    September 8, 2010 at 5:01 pm (4 years ago)

    best killer citer nie…….
    rugi sesaper yg x tengok….

    Reply
  283. Anonymous
    September 8, 2010 at 1:50 pm (4 years ago)

    huhu

    Reply
  284. izzah
    September 8, 2010 at 1:18 pm (4 years ago)

    jadi, akhirnya galang bersama2 kirana lah….?

    Reply
  285. salmah
    September 7, 2010 at 2:57 pm (4 years ago)

    adik nak akak semua jawab teka-teki adiq…surat apakah x boleh dibaca??? =… em ada lagi air apakah yang berani??? =… ada lagi ayam berkokok harimau???=…

    jawapan=suratan takdir
    =air terjun
    =siang

    Reply
  286. salmah
    September 7, 2010 at 2:48 pm (4 years ago)

    bgi akak je lah…pling best pelakon ar..cokky… bab dia cute..he..he..he. yang paling ogilat/minta puji c riana…yang paling kacak galanglah…

    Reply
  287. Anonymous
    September 7, 2010 at 2:18 pm (4 years ago)

    galang hensem

    Reply
  288. Cinah
    September 6, 2010 at 5:57 pm (4 years ago)

    Ceta nie best klu kirana jd gns. .klu sedih ja bosan larh nak tgk. .asyik nangis ja. .tp mmg best larh semua pelakonnya cntik2 dan hnsem2. .2 larh yg best nak tgk. .hehehehe. .

    Reply
  289. Cinah
    September 6, 2010 at 5:51 pm (4 years ago)

    I lurv this ceta..

    Reply
  290. Cinah
    September 6, 2010 at 5:49 pm (4 years ago)

    @sharifah
    mmg bgs kan ceta ni..

    Reply
  291. sharifah
    September 5, 2010 at 6:49 pm (4 years ago)

    best gilerrr cinta kirana 2…

    Reply
  292. adlina
    September 3, 2010 at 10:46 pm (4 years ago)

    nape sampai melarut ke cite sinetron lain ni? ;P

    Reply
  293. adlina
    September 3, 2010 at 10:43 pm (4 years ago)

    @produser
    perh! gile hebat r cite ni…galang n kirana mmg cute. mantap giler…

    Reply
  294. iqbal hamidan
    September 3, 2010 at 6:04 pm (4 years ago)

    eeeee best sangat cerita cinta kirana galang dan kirana akhirnya bersatu hurayyy best tul cerita ini ……………………….sangat terbaik setiap cerita indin yg pernah tengok itu lah yg paling syok best and mantap karya mdentertainment memang syok ……..hai nama saya ahmad iqbal hamidan bin noorman.single belum kawin. umur 18

    Reply
  295. aime
    September 3, 2010 at 4:32 pm (4 years ago)

    @Anonymous
    sandralah nama mak c riana tu

    Reply
  296. aime
    September 3, 2010 at 4:31 pm (4 years ago)

    saya sukalah galang…

    Reply
  297. Anonymous
    September 3, 2010 at 3:41 pm (4 years ago)

    kirana tu dahlah cantik tambah plak galang memang meletup ar, yg aku x ske tu c riana tu yg jahat sangat ……. mamanya sapa mama riana …..

    Reply
  298. Anonymous
    September 3, 2010 at 3:01 pm (4 years ago)

    :(((( n_n

    Reply
  299. Anonymous
    September 3, 2010 at 2:50 pm (4 years ago)

    betullah.blik blik accident.citer nie ada yang aku x paham.psl c raka

    Reply
  300. Anonymous
    September 3, 2010 at 2:48 pm (4 years ago)

    erda :kowg prasan x yg citer nie banyak kali accident……..!!

    Reply
  301. kiko87
    September 2, 2010 at 8:33 pm (4 years ago)

    mn episod 79-90?

    Reply
  302. Anonymous
    September 2, 2010 at 2:44 pm (4 years ago)

    GALANG TU SDHLAH HENSEM

    Reply
  303. Puteri Sarangheyo
    September 2, 2010 at 2:41 pm (4 years ago)

    ini randy btul ke ap ny?aiyh.

    Reply
  304. produser
    September 1, 2010 at 11:28 pm (4 years ago)

    banding dengan drama kita di malaysia dengan hero pakcik rosham jauh beza dengan hero indon spt galang

    Reply
  305. randy pangalila
    September 1, 2010 at 6:53 pm (4 years ago)

    haha…tak syok kn kalau tak de galang..boring..erm,apa2 pun crita nie best tak berputar belit,bukan mcm sinetron yg lain..btul tak..?

    Reply
  306. suziela
    September 1, 2010 at 9:39 am (4 years ago)

    wah..bestnye crta nii,,galang ensem,kirana cntk..secocoklah dorang.

    Reply
  307. suziela
    September 1, 2010 at 9:37 am (4 years ago)

    wah,,bestnyee cerita nii..galang ensem..kirana cantik,,secocoklah..dorang.

    Reply
  308. syamqin79
    August 31, 2010 at 6:47 pm (4 years ago)

    memang best pun…tiap2 hari kalu disiarkan kami 1 family mesti layan cita nie….kalu x dpt tengok petang kami tengok ulangan plak…

    Reply
  309. erda
    August 31, 2010 at 4:28 pm (4 years ago)

    kowg prasan x yg citer nie banyak kali accident……..!!

    Reply
  310. Puteri Sarangheyo
    August 31, 2010 at 2:18 pm (4 years ago)

    kak Yan,mse episod bpe galang na berlkon blek.r?
    kalu na bce sinopsis ny satu2,cm susa na paam lowh.hiee 8)

    Reply
  311. Puteri Sarangheyo
    August 31, 2010 at 2:16 pm (4 years ago)

    sy ske cgt tgk cite ny..huhu.agu ost cte ny mmg best gler..r.
    tp..kalu randy ta berlkon,mcm mls jew na tgk cte ny.haha!

    Reply
  312. eychell
    August 30, 2010 at 3:34 pm (4 years ago)

    bezzzzzzzzzz nye cita kirana……….

    Reply
  313. sari
    August 30, 2010 at 11:19 am (4 years ago)

    CD cinta kirana sudah keluar ke belum. Rasa nak beli.Best …..

    Reply
  314. peminatgalang
    August 30, 2010 at 12:08 am (4 years ago)

    salam..mne sinopsis episod 79 hingga 90???

    Reply
  315. najwa cutey
    August 29, 2010 at 1:51 pm (4 years ago)

    ensemnyer randy!
    cntiknyer nia!
    gandingan yng comey!
    citer ni 100 peratus bes tahap maksimum!

    Reply
  316. fatin farhana
    August 28, 2010 at 12:58 pm (4 years ago)

    ermmm….kak yan..nk tnya…kan mse episode 11 2 kirana ngis kat umah surti..and ade lagu..ape ye tjok lgu 2..kalo tahu je..sbb yela..cri kat google and yahoo msih tak da…tanya sama kak nia ramadhani…dye lg la tatau..dye berlkon je..hahha…hope kak yan tahu k?:D

    Reply
    • yanmie
      August 30, 2010 at 2:44 pm (4 years ago)

      hikhikhik kakyan pun tak tau lah…baru jugak follow sinetron nie…

      Reply
  317. pinceh nieyna
    August 27, 2010 at 10:08 pm (4 years ago)

    fllow j,xrgi pnyer..he9

    Reply
  318. pinceh nieyna
    August 27, 2010 at 10:07 pm (4 years ago)

    ctew neh mmg mnrik..mla2 mnarik dosh,,cmey glew kirana ..galang pm,ctew neh x mllut ane pm,mybe aker taon neh abes a 2,,

    Reply
  319. Sya
    August 27, 2010 at 6:24 pm (4 years ago)

    ada byk link pegi sinopsis yg sama.. episode 64, 70, 71, 72 semua sinopsis episode 63. nway.. thanks for the link

    Reply
  320. elvira fitri
    August 27, 2010 at 6:05 pm (4 years ago)

    best giller arh citer nie …
    galang ngn kirana mmg sesuai digandingkan ,
    aq x sker ngn watak riana !
    jahat sngt .. .
    cian kirana ngn galang , ,
    jgn lpe tenok au , ,
    harussss

    Reply
  321. fazira
    August 27, 2010 at 10:40 am (4 years ago)

    crte ne besz glerrr..

    Reply
  322. fazira
    August 27, 2010 at 10:40 am (4 years ago)

    crte ne besz glerrr…

    Reply
  323. khadijah
    August 27, 2010 at 10:28 am (4 years ago)

    cerita nih yang paling best !! gempak abiss . haha :DD . tak pernah tgok cerita sehebat ini . boys over flower pun tak mcm nih . haha :DD

    Reply
  324. Anonymous
    August 27, 2010 at 12:21 am (4 years ago)

    hensem nye galang rase nak cubit pipi die

    Reply
  325. sweet dream...
    August 26, 2010 at 11:15 pm (4 years ago)

    sinopsis episod 80 xde ke???
    ala,,xbes la cm nie,,,,
    tp yg pnting nnt kirana n galang bhagia….=)

    Reply
  326. nabila huda
    August 26, 2010 at 9:37 pm (4 years ago)

    mmg best gilerrr rugi kalo x tengokkk hehehe…lagi2 galang hensem pula tu..same ngan kirana cantikk..jgn lupa tengk tau….

    Reply
  327. eieyna_yasz...
    August 26, 2010 at 4:59 pm (4 years ago)

    @mira cutey
    cinta kirana da bes…!!!!

    Reply
  328. mira cutey
    August 26, 2010 at 3:25 pm (4 years ago)

    kalo x suka tu tak yahlah tengok………….

    Reply
  329. mira cutey
    August 26, 2010 at 3:24 pm (4 years ago)

    cinta kirakalo x uka tu tak yahlah tengok………….

    Reply
  330. mira cutey
    August 26, 2010 at 3:14 pm (4 years ago)

    cinta kirana memeng best…. lagi-lagi galang…hensem giler……….
    baim pew kurangnye…….

    Reply
  331. fasha
    August 26, 2010 at 2:53 pm (4 years ago)

    perh bestlaa cteq cinta kirana..!!!cteq jgn benci bilang cinta pn best..
    perh comella galang..baim pn..!!huk3..cteq funny,cdey n endng pny sipnosis pn best..!

    Reply
  332. Reena
    August 26, 2010 at 1:47 pm (4 years ago)

    Best gilerr cite nih..rugi sape yg x tgk.

    Reply
  333. ponpon
    August 26, 2010 at 10:08 am (4 years ago)

    hmm…nk kmen?????jujur cte cnta krana memang bestttt gilerrr….lg2 galang…dah r cute…memang srasi ngan kirana….arap2 pnghujung cte ni bestt…amin…gud luck randy and nia……….

    Reply
  334. lady gaga
    August 26, 2010 at 9:58 am (4 years ago)

    kami memang gilerr sangat cinta kirana……sanggup bangn tngah mlm kalu x dpat tngtok ptg….cite ni mmang best….dan org yg plg kta owang tgila2 dlm cte ni galang r….hu5…sweet sngat…krana pown sme….

    Reply
  335. aida
    August 26, 2010 at 1:35 am (4 years ago)

    huhuhu…sipnosis utk episod 79-90 x da ke sis?

    Reply
  336. mimie darlie
    August 25, 2010 at 8:00 pm (4 years ago)

    uh … galang hensemmm !!!!

    Reply
  337. ieda
    August 25, 2010 at 5:59 pm (4 years ago)

    besh cngt citer nie…minat gilak2..hukhukhuk..
    cpe yg x penah tngpk uh bek tngk…kalo x rugi…hehehe

    Reply
  338. azira
    August 25, 2010 at 11:56 am (4 years ago)

    cite nie best gileer…….

    Reply
  339. ishak
    August 24, 2010 at 7:24 pm (4 years ago)

    citer ni sampai 100 episod ke? tak sangka plak sbb bila tgk rasa2 mcm cite ni dah kehabisan plot.tapi mmg tak penah miss pon :)

    Reply
  340. ayanmama
    August 24, 2010 at 9:38 am (4 years ago)

    yg penting, hero citer ni mmg super2 chumel yer!!!!!

    Reply
  341. wazy
    August 24, 2010 at 12:28 am (4 years ago)

    wahh cerita paling best ni

    Reply
  342. Rara
    August 23, 2010 at 11:06 pm (4 years ago)

    cerita best, tak pernah missed ! =)

    Reply
  343. DonHa
    August 23, 2010 at 10:28 pm (4 years ago)

    @x-po
    tu baru tengah.dekat2 nak habis. pengarah sayang pulak nak habiskan cerita. lagi sambung panjang2. lagi melalut.

    *tiap kali aku balik kampung kat kedah. nenek aku tengok cerita indon. tanya, cerita yang sama.owh. bilakah mau habis cerita ni. sedangkan aku balik setahun sekali…=,=

    Reply
  344. kulanz
    August 23, 2010 at 9:52 pm (4 years ago)

    wah, panjangnya senarai..
    belum pernah tengok lagi cerita ni

    Reply
  345. ENCIK TIKUS
    August 23, 2010 at 6:24 pm (4 years ago)

    wah ~ dah ada full episode

    Reply
  346. cikmin
    August 23, 2010 at 3:39 pm (4 years ago)

    @x-po selalunya sinetron dari astro ria ni tak melaut macam benci bilang cinta.. :P

    Reply
  347. eyriqazz
    August 23, 2010 at 3:22 pm (4 years ago)

    hik3,fuhh..almost 100 episod..heroinnya bukan yg berlakon jadi bawang merah dlutu ke?

    Reply
  348. x-po
    August 23, 2010 at 2:36 pm (4 years ago)

    cite indon mesti akan banyak episodnya huhu..mula2 tengok mesti best je, bila dah masuk tengah2, mesti akan melalut jalan citenya..geram2..haha

    Reply
    • yanmie
      August 23, 2010 at 2:41 pm (4 years ago)

      ala jgnlah camtu, akak baru semangat nk follow nie…ehehe, tp yg citer alisa tv3 mmg mengarut..bongok pun ada..opss!! ehehe

      Reply
  349. ciklinn
    August 23, 2010 at 2:32 pm (4 years ago)

    hihihih linn lak tgok cite terlompat2…. sbb sibuk nak tgok budak mia tu…

    Reply
    • yanmie
      August 23, 2010 at 2:34 pm (4 years ago)

      hikhik citer epilog syurga cinta tu ke? akak tgk x pernah miss lg, makin lama makin bosan pulak..ades, maybe sbb asyik sedih je..tgk minggu nie pnya episode mcm mana pulak. so far oklah sbb ada si mia tu..ehehe :P

      Reply

5Pingbacks & Trackbacks on Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode

  1. [...] Antara trafik yang dah di hantar ke website di atas :P untuk entry INI [...]

  2. [...] semua, pagi-pagi lagi dah menapak kat youtube, duk search-search video Cinta Kirana then lepastu layan funniest video. sebenarnya video tersebut Yan dah pernah tengok kat Astro (The [...]

  3. [...] tidak percaya tengok ada link yang masuk dari facebook Randy Pangalila, beliau jugak merupakan hero Sinetron Cinta Kirana yang tengah meletop di Astro Ria. Terus sahaja Yan klik link tersebut dan dibawa ke page facebook [...]

  4. [...] aka Lagu Tema Cinta Kirana, pergh!! membuak-buak rasa hati..ehehe, petang nie tak tahulah nak layan Cinta Kirana ke ataupun Epilog Syurga Cinta. Oklah jom layan OST Cinta Kirana yang best of the best [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge