Salam semua, sejak akhir-akhir ini ada pulak keywords Cinta Kirana nie masuk ke blog ini walaupun tidak pernah sekali entry pasal sinetron ini, tapi takpe Yan kongsikan jugak disini, dan yang pastinya ramai tergila-gilakan Sinetron Cinta Kirana yang di tayangkan di Astro Ria, Yan sendiri baru nak tengok secara online di Youtube, ketinggalan betul Yan nie kan..hahaa orang lain dah nak sampai garisan tamat Yan baru terkedek-kedek…kikiki

Oklah dibawah ini merupakan sinopsis penuh setiap episode Cinta Kirana, so cekidaut. Sumber dari Indosiar dan jugak dari info.yanmieonline.com

Saya nak Apple iPad 2 Malaysia

Pelakon

  • Nia Ramadhani sebagai Kirana
  • Randy Pangalila sebagai Galang
  • Tsania Marwa sebagai Riana
  • Kiki Farrel sebagai Baim
  • Arthur Tobing sebagai Rama
  • Yatti Surachman sebagai Sita
  • Erly Ashy sebagai Aida
  • Emma Waroka sebagai Sandra
  • Revand Narya sebagai Evandra
  • Mama Dahlia sebagai Dahlia
  • Unang sebagai Tejo
  • Indah Ayu Putri sebagai Joana

Full Sinopsis Sinetron Cinta Kirana

Cinta Kirana Episode 01 Cinta Kirana Episode 40
Cinta Kirana Episode 02 Cinta Kirana Episode 41
Cinta Kirana Episode 03 Cinta Kirana Episode 42
Cinta Kirana Episode 04 Cinta Kirana Episode 43
Cinta Kirana Episode 05 Cinta Kirana Episode 44
Cinta Kirana Episode 06 Cinta Kirana Episode 45
Cinta Kirana Episode 07 Cinta Kirana Episode 46
Cinta Kirana Episode 08 Cinta Kirana Episode 47
Cinta Kirana Episode 09 Cinta Kirana Episode 48
Cinta Kirana Episode 10 Cinta Kirana Episode 49
Cinta Kirana Episode 11 Cinta Kirana Episode 50
Cinta Kirana Episode 12 Cinta Kirana Episode 51
Cinta Kirana Episode 13 Cinta Kirana Episode 52
Cinta Kirana Episode 14 Cinta Kirana Episode 53
Cinta Kirana Episode 15 Cinta Kirana Episode 54
Cinta Kirana Episode 16 Cinta Kirana Episode 55
Cinta Kirana Episode 17 Cinta Kirana Episode 56
Cinta Kirana Episode 18 Cinta Kirana Episode 57
Cinta Kirana Episode 19 Cinta Kirana Episode 58
Cinta Kirana Episode 20 Cinta Kirana Episode 59
Cinta Kirana Episode 21 Cinta Kirana Episode 60
Cinta Kirana Episode 22 Cinta Kirana Episode 61
Cinta Kirana Episode 23 Cinta Kirana Episode 62
Cinta Kirana Episode 24 Cinta Kirana Episode 63
Cinta Kirana Episode 25 Cinta Kirana Episode 64
Cinta Kirana Episode 26 Cinta Kirana Episode 70
Cinta Kirana Episode 27 Cinta Kirana Episode 71
Cinta Kirana Episode 28 Cinta Kirana Episode 72
Cinta Kirana Episode 29 Cinta Kirana Episode 73
Cinta Kirana Episode 30 Cinta Kirana Episode 74
Cinta Kirana Episode 31 Cinta Kirana Episode 75
Cinta Kirana Episode 32 Cinta Kirana Episode 76
Cinta Kirana Episode 33 Cinta Kirana Episode 77
Cinta Kirana Episode 34 Cinta Kirana Episode 78
Cinta Kirana Episode 35 Cinta Kirana Episode 91
Cinta Kirana Episode 36 Cinta Kirana Episode 92
Cinta Kirana Episode 37 Cinta Kirana Episode 93 (Terakhir)
Cinta Kirana Episode 38
Cinta Kirana Episode39

 

 

 

Saksikan konsert the Beast, 4minute and G.Na at the #DiGikpop! Pra-jualan tiket dibuka sekarang di 1U, New Wing!

sape nak handphone baru? jom terjah CelcomEveryone sale!  siapa cepat dia dapat!!!

Nota Yanmie : Aiyoo frust gak tengok kat youtube nie sebab episode tak lengkap, ke Yan yang tak reti nak search yea…haha sabar jelah, tunggu minggu depan balik Klang bolehlah layan tayangan Cinta Kirana Marathon kat Astro nanti sebabnya kalau weekdays Yan layan Epilog Syurga Cinta, lagi pun kat kampung nie takde Astro :)

Saya nak Apple iPad 2 Malaysia

432 Thoughts on “Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode

  1. cam best jer..donlod2..hu3
    kudin recently posted..Tikus Gergasi Dijumpai Dalam Kedai KasutMy Profile

  2. Kak Yanmie.. sama kak, aku juga suka sama sinetron Cinta Kirana, meski aku suka telat nonton karena kesibukan kerja aku
    Kusen Aluminium recently posted..Kusen Aluminium Rumah KemanggisanMy Profile

  3. nak tahu rasia lelaki..
    klik disini http://www.kedailelaki.com
    disini jg kdai online lelaki
    klik disini http://www.kedailelaki.com
    cepat cepat cepat…

  4. nak tahu rasia lelaki..
    klik disini http://www.kedailelaki.com
    disini jg kdai online lelaki

  5. dulu sering nonton TV 3 dan tV 1 namun astro tak bisa lagi
    munir ardi recently posted..Preview Orang Udik : Sepakbola SEA GAMES Indonesia VS MalaysiaMy Profile

  6. ternyata lengkap sangat episodenya disini.

  7. syoknya randy add ampa..kmi pon nk jga..tp cerita lakonan chealsea olivia ngan randy dlam cita cinta melody lgi sronok tau cuba yan tengok

  8. dah lama tak layan drama ni :lol:
    kasimo recently posted..Innity bayar RM5-75669 dalam masa sebulan sajaMy Profile

  9. Nor Atirah Kamarudin on April 2, 2011 at 9:35 pm said:

    RT @nia122ramadhani: Cinta Kirana Full Episode :
    http://yanmieonline.com/2010/08/sinopsis-cinta-kirana-full-episode/

  10. Anonymous on March 25, 2011 at 10:22 pm said:

    WTF!!!!

  11. kak yan, kenapa artikel ni banyak sangat viewernya?
    naimulfirdaus recently posted..kepada pencari bahagiaMy Profile

  12. Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode | yanmieonline.com http://t.co/EOvChjh via @yanmie

  13. Kpop Flash on March 8, 2011 at 2:49 pm said:

    thanks for the synopsis :wink:

  14. lim langkawi on February 6, 2011 at 10:52 pm said:

    sya suka sgt cte cnta…… best sgt… tp knpa x ada ulangan…..emmmmm :sad:

  15. una funny on January 10, 2011 at 4:39 pm said:

    npa lar astro x nk wt ulngan cinta krana..aku rndu sgt msa galang n kirana sma2..klu yg gnti cite cinta kirana best x pa gk..nie,x best lngsung!!tpi,pa pa pon,aku ttp skong cinta kirana..CAIYOK CINTA KIRANA!!!

  16. Ada sape tau lagu dangdut (kalau dalam youtube episod 70 pt2) yg mak surti ngan alia nyanyi duet dalam rakaman tu..? Nak tau dia punye tajuk lagu & penyanyi.. Nak donlod..

    Uda capek bebangat22 gue cari tp nggak kejumpaan jg dong lagunya ni..

  17. nurul jannah on December 26, 2010 at 11:56 am said:

    hero&heroin dlm cerita ni memang best…

  18. no man no cry on December 22, 2010 at 4:07 pm said:

    awt cita cnta kirana tergantung episod akhir…..??????

  19. nurlayli on December 21, 2010 at 2:39 pm said:

    kirana kamu mesti kuat untuk menghadapinya dan masalah kamu dan galang. good luck.

  20. peminat cinta kirana on December 21, 2010 at 1:33 pm said:

    Berakhir sudah Sinetron Cinta Kirana semalam di Astro. Kirana berkahwin sama Galang dan mendapat anak lelaki. Raka menjadi teman baik mereka. huhuu.. kesian Raka. Alangkah bagus klu Kirana sama Raka.

  21. mmg best lah citer nie…..
    tp ad jgk some moment yg tak best n boring tp kbnyakannya best

  22. nanti saya beri tahu.
    disini ada sinopsis.
    Ali ridha recently posted..Sebak lihat Kepala putus duaMy Profile

  23. seorang akak kat tempat kolej saya.
    minat gila tengok Cinta Kirana.
    Ali ridha recently posted..Sebak lihat Kepala putus duaMy Profile

  24. saya minat sinetron alisa kat tv3…
    xde supply tuk download ke???
    ice ketul recently posted..BRA TERMAHAL DI DUNIAThe Most Expensive Bra in the WorldMy Profile

  25. fara amira on December 9, 2010 at 12:45 am said:

    knpa episode 85 xda!!!!!!!!!!!!!!!! org tgh tunggu ney confirm cri smpai dpt

  26. i like cinta kirana.Likeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee……….

  27. saya suka banget cerita cinta kirana.I love u galang,kirana,riana,baim,farah and semua pelakon cinta kirana.muahhh….. jangan cemburu daaaaa…..

  28. cinta kirana it is the best.

  29. farah raihan on December 7, 2010 at 2:52 am said:

    hello galang kamu gantang banget aku ska kok cma kta berbeza umur
    ngak apa2 kok kta cma kwn kn

  30. Tak sabar nak tengok episod 84lah…

  31. game over riana oooooooooooo…………..

  32. riana mati dah..b0o0000000000000000000000000000o0oo0o0o0o0o0o0o

  33. salmah on December 6, 2010 at 9:16 am said:

    eeleh setakat cinta kirana best lagi cerite benci bilang cinta…aiseman main-main je lah, kalau d bandingkan memang best juga cinta kirana ini sebab c galang kacak..hehehe

    hai nama saya YIN_Z. saya anak kak salmah binti mustal

  34. aliya :
    betul betul saya sampai nak tinggal cerita cinta kirana satu saat pun x sanggup……………

    dah boring la cite dia…xtengok pun xpe..baik tengok cerita p.ramlee

  35. aliya :
    sebab awak tak reti nak click bodoh.sorry sorry sebab saya kata kat awak bodoh and sorry juga sebab saya x boleh nak kawal emosi saya……..leh kenalan nama saya aliya afiqah bt fadzil saya darjah 4 saya bersekolah di sekolah kebangsaan seri bayu….ermm bla bla bla

    apa awak membebel nih?

  36. riana bukannya mati sebab xciddent tapi riana mati sebab bersalin……..

  37. mereka x akan bersatu lagi sebab akhirnya nanti kirana and raka akan marrieddddd…………

  38. betul betul saya sampai nak tinggal cerita cinta kirana satu saat pun x sanggup……………

  39. nama saya nurul aliya afiqah bt fadzil.boleh tak saya tanya sikit,betul ka kawan saya kata cinta kirana habis sampai episode 93……..

  40. sebab awak tak reti nak click bodoh.sorry sorry sebab saya kata kat awak bodoh and sorry juga sebab saya x boleh nak kawal emosi saya……..leh kenalan nama saya aliya afiqah bt fadzil saya darjah 4 saya bersekolah di sekolah kebangsaan seri bayu….ermm bla bla bla

  41. surcooll.. :
    episod 80,81,82 & LAEN3 TUH X DEK KERR????

    sabar lahhh nnt ada kt tv

  42. surcooll.. on December 4, 2010 at 2:05 am said:

    episod 80,81,82 & LAEN3 TUH X DEK KERR????

  43. Anonymous on December 3, 2010 at 11:20 pm said:

    mana kau tau

  44. Anonymous on December 3, 2010 at 3:52 pm said:

    pak tejo handsome bangat @SuaraPeople

  45. aleya 97@ k.la :
    saye tgk skrg mase riana lepas berlanggar dgn tren saye tgk makin kesian kat kirana saye rase riana sedih sbb dia byk buat slh kat kirana….
    nanti dia menyesal juga…

    riana mati nanti..kirana pun mati..yang hidup pak tejo je jadi heronya

  46. jeannydict :
    siok bh tgk cinta kirana best betul……lar

    xbest dah dah boring

  47. addlyne monnie on December 2, 2010 at 10:29 pm said:

    yEah!xbErapa bEz lah citE niE .. vEz gx ctE surga cinta bha .. hOhO .. pt juga nilai mOral ahak!

  48. ak ta paham ..
    npew dlm ctew niey ..
    kirana asyik nangis jew ..
    sewdih laq ak tengok ..
    btw ctew niey best ..
    n ta mungkin ak na lepazkan peluang setiap kali ctew nieyh d siarkan .
    lau ulangan pown ..
    ak stay tngok gak …
    cbb best arh ctew nieyh ..
    ak ta mo peluang ak terlepaz blew tngok ctew nieyh..

  49. aleya 97@ k.la on December 2, 2010 at 11:50 am said:

    saye tgk skrg mase riana lepas berlanggar dgn tren saye tgk makin kesian kat kirana saye rase riana sedih sbb dia byk buat slh kat kirana….
    nanti dia menyesal juga…

  50. siok bh tgk cinta kirana best betul……lar

  51. putera derita :
    @nurul
    mmg la..aku suka sgt riana pshkan mrk..

    lol,napa suka lak? ko suka kirana ngn raka ke? hahhaha adoi..kirana sah aku yang punya lah

  52. nurul :
    @SuaraPeople
    korang suka tengok ceta kirana tuuuu,adakah galang dan kirana akan bersatu tau ada penghalang nya lagi

    akan bersatu pada last episode nnt.

  53. @SuaraPeople
    korang suka tengok ceta kirana tuuuu,adakah galang dan kirana akan bersatu tau ada penghalang nya lagi

  54. putera derita on November 30, 2010 at 8:36 pm said:

    @nurul
    mmg la..aku suka sgt riana pshkan mrk..

  55. putera derita on November 30, 2010 at 8:35 pm said:

    cte bez sgt tp aku x suka..hahaha

  56. putera derita on November 30, 2010 at 8:34 pm said:

    sedih btol cte cam cte aku dgn makwe aku..camnilah cte aku dgn makwe aku..hahahaha

  57. aku marah betul kat riana asyik nak pisahkan kirana dan galang je

  58. nurul jannah :
    saya memang tak suka dgn riana tu,dah meluat nak tengok muka dia.kan bagus kalau dia pergi mampus saja.cuma dalam cerita ni saja,bukan mati betul-betul.

    jgn emosi woooo

  59. aida :
    @yanmie
    mmmmmm……lmbt btul loading………..

    internet ko yang slow

  60. nurul jannah on November 29, 2010 at 5:55 pm said:

    saya memang tak suka dgn riana tu,dah meluat nak tengok muka dia.kan bagus kalau dia pergi mampus saja.cuma dalam cerita ni saja,bukan mati betul-betul.

  61. @yanmie
    mmmmmm……lmbt btul loading………..

  62. @SuaraPeople
    silap..ades..hahaha cerita ni macam cerita porno je..whahwhawa

  63. nat_a_lie :
    @zatie_96 alah ko ni perasan giler…tu artis indon yang ko tu perasan sangat ni nape ha!!!be countrynalism

  64. nurul jannah :
    galang and kirana ni,kadang-kadang baik,kadang-kadang bergaduh tetapi saya masih suka cerita cinta kirana ni.

    xsuke laa..makin boring

  65. nurul jannah :
    makin lama boring la,sebab galang and kirana sekejap baik,sekejap bergaduh.dah nak buat macam mana pengarah buat macam tu!!!!!

    tau xpe..boring giler

  66. nat_a_lie on November 29, 2010 at 10:27 am said:

    @zatie_96 alah ko ni perasan giler…tu artis indon yang ko tu perasan sangat ni nape ha!!!be countrynalism

  67. nurul jannah on November 28, 2010 at 8:42 pm said:

    saya tak suka la dgn joana and riana sebab dah meluat tengok muka mereka berdua

  68. nurul jannah on November 28, 2010 at 8:38 pm said:

    galang and kirana ni,kadang-kadang baik,kadang-kadang bergaduh tetapi saya masih suka cerita cinta kirana ni.

  69. nurul jannah on November 28, 2010 at 8:30 pm said:

    makin lama boring la,sebab galang and kirana sekejap baik,sekejap bergaduh.dah nak buat macam mana pengarah buat macam tu!!!!!

  70. KHAIRUNNISA :
    SINETRON CINTA KIRANA NI KAN X PERNAH BERHENTI MENANGIS BUT WALAUPUN KIRANA SEDIH BECAUSE GALANG ADA LAGI ORANG NAK HIBURKAN TAPI KIRANA TAK HAPPY JUGA KE .KENSIN NAK BAWA KIRANA PERGI KE TASIK PENGHILANG SEDIH SAMPAI DIA JATUH KE DALAM DANAU ITU .TAPI BETULKE RIANA ENGANDUNG

    xpe tunggu je riana tu mati..hahaha cite makin lama makin nak habis da..bo0o0o0o

  71. KHAIRUNNISA on November 28, 2010 at 3:30 pm said:

    SINETRON CINTA KIRANA NI KAN X PERNAH BERHENTI MENANGIS BUT WALAUPUN KIRANA SEDIH BECAUSE GALANG ADA LAGI ORANG NAK HIBURKAN TAPI KIRANA TAK HAPPY JUGA KE .KENSIN NAK BAWA KIRANA PERGI KE TASIK PENGHILANG SEDIH SAMPAI DIA JATUH KE DALAM DANAU ITU .TAPI BETULKE RIANA ENGANDUNG

  72. Aien :
    joana n riana jht giler saye x suke dorang muke mcm bler tapi nape kirana terlampau emosi

    pengarah yang suh dia buat cam tu ;p

  73. joana n riana jht giler saye x suke dorang muke mcm bler tapi nape kirana terlampau emosi

  74. aliya :
    riana tu mengandung betul la takkan lah mengandung anak tipu kot ishh ishh ishh

    tipu je

  75. gilergiler :
    asal x ley click ??>

    click apa

  76. gilergiler on November 27, 2010 at 5:17 pm said:

    asal x ley click ??>

  77. riana tu mengandung betul la takkan lah mengandung anak tipu kot ishh ishh ishh

  78. shosan :
    kau suka riana, eiii x best langsung… ending nnt riana mati xcident.. hahahaha…
    @SuaraPeople

    btul eh? hahah xpe mati kat dalam cerita tu je..mati hidup kembali..wkakwka

  79. lyne :
    makin lama, makin boring lak ngan cinta kirana ni…..
    x sempat abis kat tv dah x tgo ni…..
    sedih2 jak ceta dia….hishh… nyampah dh….

    yup btul tu

  80. kau suka riana, eiii x best langsung… ending nnt riana mati xcident.. hahahaha…
    @SuaraPeople

  81. nak tahu mana episod 79 dan seterusnya… huhu! tak sabar rasanya menunggu cerita nie…

  82. ristabell on November 23, 2010 at 10:42 pm said:

    btul..btul..makin lama makin boring dah citer cinta kirana..nak tengok pun malas lagi..cuma tunggu nak tengok episod last lg..x sabar lah..

  83. makin lama, makin boring lak ngan cinta kirana ni…..

    x sempat abis kat tv dah x tgo ni…..

    sedih2 jak ceta dia….hishh… nyampah dh….

  84. le’a kepowh :
    raka!raka!raka!raka!raka!raka!……………………………….
    galang!galang!galang!galang!…………….
    korang mmg hebat!!!

    farah lagi hebat! pak tejo! pak tejo!

  85. farahayu :
    riana tu nagndung btl ke?

    yup btul ahh

  86. farahayu :
    riana tu ngandung ank sape? krg phm da…tul ke ank galang…

    anak saya!

  87. farahayu on November 22, 2010 at 3:34 pm said:

    riana tu nagndung btl ke?

  88. farahayu on November 22, 2010 at 3:32 pm said:

    riana tu ngandung ank sape? krg phm da…tul ke ank galang…

  89. le'a kepowh on November 22, 2010 at 9:14 am said:

    raka!raka!raka!raka!raka!raka!……………………………….
    galang!galang!galang!galang!…………….
    korang mmg hebat!!!

  90. le'a kepowh on November 22, 2010 at 9:11 am said:

    rase nye episod ni ade terputus dtgh jalan..kita nanti kan jela d tv..cinta kirana mmg best!!!caiyookkk

  91. izzah mizan :
    knp episod 79 tak ade ek? peliklah…….hish baru je nak feeeling……..saya tgh sedih nie pujuk tau…..

    xnak pujuk! jgn majuk! ala bucuk2

  92. izzah mizan :
    saya suka giler cinta kirana…………………galang tu handsomelah gak…..

    saya suke gile jugak! riana tu cute lah…

  93. baby shidah :
    Galang pangalila memang comel tp randy pangalila lagi enchem

    raka! raka! raka!

  94. izzah mizan on November 21, 2010 at 1:03 pm said:

    knp episod 79 tak ade ek? peliklah…….hish baru je nak feeeling……..saya tgh sedih nie pujuk tau…..

  95. izzah mizan on November 20, 2010 at 10:48 pm said:

    saya suka giler cinta kirana…………………galang tu handsomelah gak…..

  96. baby shidah on November 20, 2010 at 5:13 pm said:

    Galang pangalila memang comel tp randy pangalila lagi enchem

  97. mood :
    knpe episod sterusnye x dlnsungkn..huhuuu

    tanya youtube..hehehhe

  98. taiko :
    slm..eee bwink nye cter kirana!apsal cter ni ske gduh je ek???bla kirana n galang nk kwin nye?tpi kesian nye kat raka..huhuhuuu….

    episode last dia org kawin,aaa boring da skrg..sikit ag nk episode akhir

  99. yana :
    apa la korang nie….. so stupid . kalau dah suka pi la minang. itu pown susah banget kerk.

    hahahaha sabar2

  100. knpe episod sterusnye x dlnsungkn..huhuuu

  101. Anonymous on November 19, 2010 at 7:49 pm said:

    knpa episod sterusnye x dlnsunkg dlm youtube..hheheee

  102. slm..eee bwink nye cter kirana!apsal cter ni ske gduh je ek???bla kirana n galang nk kwin nye?tpi kesian nye kat raka..huhuhuuu….

  103. apa la korang nie….. so stupid . kalau dah suka pi la minang. itu pown susah banget kerk.

  104. Pingback: Jangan kedekut untuk memberi backlink | yanmieonline.com

  105. bila nk abis kt tv.. da boring

  106. dyba :
    sdp rr tgk cter kirana!!!!!!!!!!!!!!!

    mmg best pon..tp akhir-akhir ni cam nyampah je citee..asyik gaduh2

  107. Clara :
    what happened to episode 68?!

    why

  108. sdp rr tgk cter kirana!!!!!!!!!!!!!!!

  109. what happened to episode 68?!

  110. Bang Iwan :
    penggemar Cinta Kirana juga?

    bang iwan ni mesti pengemar utama cinta kirana ya? sampaikan salam saya pada riana sama farah…hahaha

  111. Faisal FA :
    Best jgk tgk cerita cinta kita ni.=)

    cinta kita? cinta kirana lahh =.=”

  112. Best jgk tgk cerita cinta kita ni.=)

  113. penggemar Cinta Kirana juga?

    @Bang Iwan
    Waktu tayang di Indosiar, saya tak pernah melewatkan episodenya barang sekejappun.

  114. penggemar Cinta Kirana juga?

  115. watching cinta kirana now! :) mula benci tengok kirana..arghhhh..kesian riana..hik3

  116. suria :
    @SuaraPeople
    Raka dengan Kirana

    yeahhh good2

  117. @SuaraPeople

    Raka dengan Kirana

  118. Anonymous :
    kirana dengan galang

    galang ngn riana ahhh

  119. vote for raka n kirana…galang and riana…pak tejo da best!

  120. Anonymous on November 11, 2010 at 10:45 pm said:

    kirana dengan galang

  121. caroline on November 11, 2010 at 8:54 pm said:

    cinta kirana de bez

  122. ristabell :

    yanmie :
    ala jgnlah camtu, akak baru semangat nk follow nie…ehehe, tp yg citer alisa tv3 mmg mengarut..bongok pun ada..opss!! ehehe

    betul tu kak..citer alisa x best..skit2 nangis..

    ehhh best laa..nangis la sbb dia manje

  123. suria :
    sinopsis ni tak lengkap lah. ada episode tak yang tak masuk. boringlah

    sabar-sabar..cite dia pun makin boring lah

  124. ristabell :
    @SuaraPeople
    cute apa benda…riana tu jahat ada lah..

    jgn emosi dik..tu berlakon je…luarannye lain ;p

  125. kasehatik :
    kirana dengan galang memang serasilahh best saye tengok cinta kirana sediiih…………

    saya dengan riana pun serasi kan.. ( ayat poyo )

  126. kasehatik :
    saye pun benci farah dah lah manje giler….

    tp cute lah

  127. kasehatik on November 10, 2010 at 7:28 pm said:

    saye pun benci farah dah lah manje giler….

  128. kasehatik on November 10, 2010 at 7:26 pm said:

    bencilah saye dengan joanna muke je cantik tpi jht hiiiissss benci nyeeee tapi galang hansome kann?????? tapi lame-lame cerite nii bosan lahhhh……..

  129. kasehatik on November 10, 2010 at 7:16 pm said:

    kirana dengan galang memang serasilahh best saye tengok cinta kirana sediiih…………

  130. Anonymous on November 10, 2010 at 4:40 pm said:

    kte full sin0psis.. xfull p0wn..

  131. sinopsis ni tak lengkap lah. ada episode tak yang tak masuk. boringlah

  132. nurul najiah on November 10, 2010 at 9:38 am said:

    x bestlh citer cinta kirana tu

  133. ristabell on November 10, 2010 at 9:09 am said:

    yanmie :
    ala jgnlah camtu, akak baru semangat nk follow nie…ehehe, tp yg citer alisa tv3 mmg mengarut..bongok pun ada..opss!! ehehe

    betul tu kak..citer alisa x best..skit2 nangis..

  134. ristabell on November 10, 2010 at 9:00 am said:

    @SuaraPeople
    cute apa benda…riana tu jahat ada lah..

  135. surini :
    Saya suka Kirana sama Raka. Raka tu cinta bangat sama Kirana

    riana lagi cute!!!!

  136. MUSLIEHA NAJWA :
    MMG BEST……………..SAPA KT TAK BEST……………..MCM CERITA SYURGA CINTA TAPI LAGI BEST CINTA KIRANA JGN MARAH…………..JOM KITA TENGOK PULAK CAMNA EPISOD KALI NI OKEY…………..

    iye la awak!!! hahhaa

  137. Anonymous :
    tau x mane nk cr dvd cinta kirana????

    try tgk kt kedai cd lah =.=

  138. szie :
    cinta kirana mmg best tapi yng x best nya galang dan kirana asyik bgaduh jer……sakit aty aku melihat nya nak2 ader penjahat si budak joanna tu…menyampah aku…..hhihihihi

    tau xpe..gaduh2..pastu bebaik balik..hampeh je kan…saja kasi panjang..da makin borim

  139. lily :
    i just want 2 read the sinopsis
    but i could not find it
    can somebody help me 2 find ie
    plezzzzz
    >,<

    tengok cite lagi best dari baca sinopsis..hehehe

  140. ristabell on November 8, 2010 at 10:28 pm said:

    erk..satu lagi lgu dlm cyta cinta kirana…lagu time galang tertidur di kamar kirana sewaktu kirana kat umah galang tu..ader x yg tahu..penting sgt..hehehe..

  141. ristabell on November 8, 2010 at 10:20 pm said:

    tumpang lalu k..Ade x yg tau tjuk lg ini? Abell cuma dpt salin lrik nie jer..spe tau leh share ker?plz…
    ” Apalah dayaku menghadapi semua ini
    Bila sebenarnya aku tahu kau akan pergi
    Air mataku tak dapat mengungkapkan lagi
    Semua yang ada di dalam perasaanku
    Kebahagian dan kesedihan ini
    Datang di saat yang sama
    Menghatam diriku
    Remukkan hatiku
    Reff :
    Hancurnya hatiku melepas kau pergi
    Dari hidupku dari sisiku
    Untuk selama – lamanya…”

  142. i just want 2 read the sinopsis
    but i could not find it
    can somebody help me 2 find ie
    plezzzzz
    >,<

  143. cinta kirana mmg best tapi yng x best nya galang dan kirana asyik bgaduh jer……sakit aty aku melihat nya nak2 ader penjahat si budak joanna tu…menyampah aku…..hhihihihi

  144. Anonymous on November 7, 2010 at 12:52 am said:

    tau x mane nk cr dvd cinta kirana????

  145. @x-po
    ada betulnya ckp bro tu.. mule2 je best.. bila smpi tgh2, makin merapu.. huish..

    kakyan: alisa? hak2.. marah nmpk.. awas.. kena saman plak nanti..

  146. @SuaraPeople
    huk3.. sy takde astro.. sadisnya.. ada yg nak taja ke? haha..

  147. MUSLIEHA NAJWA on November 6, 2010 at 2:12 pm said:

    MMG BEST……………..SAPA KT TAK BEST……………..MCM CERITA SYURGA CINTA TAPI LAGI BEST CINTA KIRANA JGN MARAH…………..JOM KITA TENGOK PULAK CAMNA EPISOD KALI NI OKEY…………..

  148. MUSLIEHA NAJWA on November 6, 2010 at 2:09 pm said:

    MMG BEST…….SIAPA KT TAK BEST…MCM CERITA SYURGA CINTA………..TAPI CINTA KIRAN LAGI BESTTT……………….TAU

  149. RT @yanmie Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode | yanmieonline.com http://bit.ly/8YVyaS

  150. yanmie :
    tak tamat lagii…ehehe nak entry ke? silakan :)

    hhahaha mula2 cam best kan..tp makin lama makin boring la plak..ishh

  151. salam nak tnya..kt tv sinetron ni xtamat ag kan?

  152. @faera~
    bia je mereka bergaduh…sbb mereka blakon jee..hahahah riana pon comel apa

  153. mula2 je best cite ni..pastu rasa hampeh jee..

  154. saya x suka GALANG sama KIRANA bergaduh…
    saya nak mereka berbaik semula..
    haha~

  155. Anonymous on November 4, 2010 at 8:33 pm said:

    ezra natasyah :
    bestnye CINTA KIRANA…tapi aku lebih suka Baim yg dpt CINTA KIRANA..hehe

  156. hye sume…
    best sgt citer 2 kn….

  157. surini on November 4, 2010 at 1:59 pm said:

    Saya suka Kirana sama Raka. Raka tu cinta bangat sama Kirana

  158. narina on November 4, 2010 at 1:09 pm said:

    kesian at kirana

  159. Deconflicker on November 4, 2010 at 12:21 am said:

    Full Episode cinta kirana just only RM. 900.
    Sent message to me : @ texas_knock@yahoo.co.id

  160. best bangat citernya ,rugi spew x tngok…i luv kirana n galang….

  161. @atul

    @Kirana
    bnar kta kmu…<3 aq sngt mnyayangi dia!!!

  162. galang ganteng bnget!! waduhh gue nggak bisa tdur klo asyk mikrin galang aja!! tpi aq ska ama glang dana kirana brcinta…cocok skali!”tpi nia klau ngis nggak cntik,randy klau snyum bbir nya smpe ke ats…aq ska lhat farah sma baim brcinta..ccok jga..tpi kirana dan galang lgi cteeeeee!! gue akan trus mnonton cnta krana stiap hri…krna crita nya bgtu mnrikk!!!

  163. galang ganteng bnget!! waduhh gue nggak bisa tdur klo asyk mikrin galang aja!! tpi aq ska ama glang dana kirana brcinta…cocok skali!”tpi nia klau ngis nggak cntik,randy klau snyum bbir nya smpe ke ats…aq ska lhat farah sma baim brcinta..ccok jga..tpi kirana dan galang lgi cteeeeee!! gue akan trus mnonton cnta krana stiap hri…krna crita nya bgyu mnrikk!!!

  164. Kirana on November 3, 2010 at 9:00 am said:

    ooh i love galang he so cute OMG I LOVE HIM <3

  165. Kirana on November 3, 2010 at 8:57 am said:

    @Amy dia milkku

  166. RT @yanmie: Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode http://bit.ly/a2s6lh

  167. Sinopsis Cinta Kirana – Full Episode http://bit.ly/a2s6lh

  168. najihah on October 29, 2010 at 9:03 pm said:

    cinta kirana mmg best tpi aq kesian kerana mereka bergaduh

  169. Apa tajuk lagu cerita ni ye..

  170. x best!langsung!!!!!!!!!

  171. cerita yang membuat orang gila dan x miss ..mesti tgok punya..c tejo ma surti memang lawak giler..LIKE!!!!

  172. TENGOK, JANGAN TAK TENGOK SAMPAI HABISSSS

  173. sori slah tengok tajuk…..i love handsome galang………

  174. ulek…mayang d ulek…..best nya citer sampaikan saya jadi angau dibuatnya…..

  175. memang best lah cerita tu .saya tak sabar menunggu episod akhirnya.

  176. rosyreeza on October 25, 2010 at 2:31 pm said:

    RANDY PANGGALILA[GALANG] DAH ADA KEKASIH CANTIKKK SANGAT…….

  177. cindy zaium on October 25, 2010 at 1:48 pm said:

    Kirana mesti nikah dgan Galang

  178. cindy zaium on October 25, 2010 at 1:41 pm said:

    kirana khawin dengan galang.siapa setujuh?

  179. alinacullen on October 25, 2010 at 1:21 pm said:

    bestnya cerita ni tiap minggu tak miss nonton kalau ada tinggal tengok dr mula sampai last ep dlm mingguan. benci bilang cinta buat orng geram tiada ending yg best. ni tngk ada harapa ending yg bgs,ramadhani sesuai dgn watak nakalnya sapa yg tak suka tengok. jgn di tengok ceritanya lagi pun bukan korang yg berlakon ria ramadhani yg berlakon dlm cerita ni, lagi pun korang bukan producer. Apa pun ceritanya memang best gila.

  180. Saiful on October 24, 2010 at 6:50 pm said:

    Best giler cinta kirana… tak sabar tunggu episod akan datang Hu3…

  181. mane sinopsis 79 hingga 90
    x saba nk baca nie
    adoii!!!

  182. @lidya
    ko tu lg xde test…at least cnta krana tu xde la lembab cm cter safa n marwah…ko xske nan nia ko pnye psl la…skurg2nya die dpt blkon,kua tv…drpd ko tu,pndai nk komen je..law ko blkon,tah2,smue owg xnk tgk!!!!

  183. Anonymous on October 23, 2010 at 7:26 pm said:

    @lidya
    ko tu lg xde test…at least cnta krana tu xde la lembab cm cter safa n marwah…ko xske nan nia ko pnye psl la…skurg2nya die dpt blkon,kua tv…drpd ko tu,pndai nk komen je..law ko blkon,tah2,smue owg xnk tgk!!!!

  184. @lidya
    semua orang x de taste betul la ade ke minat nonton citer tu……eeeee tlg ahhh…ohhh plesss deh
    citer yg membosankan..dah la jln cerita x bagus,x menarik langsung dan satu lagi pengarah salah pilih pelakon deh….x best nia ramadhani berlakon..aque x suka nia ramadhani benci deh
    best nonton sinetron safa dan marwah..

  185. benci bangat nonton citer nie….x bes langsung.eee asyik2 kirana jealous lgpun aque x suka nia ramadhani jd heroin,aq suka tsania marwa jd heroin soalnya niaramadhani tu pantasan berlakon jadi jahat……lagipun aque suka nonton sinetron safa dan marwah….best bangat.

  186. mas ayu on October 22, 2010 at 10:06 am said:

    kirana ni kuat sangat cemburu !!!
    tak suka laa … SELFISH ;p

  187. sofea shabani on October 21, 2010 at 9:07 pm said:

    aku suka banget sama cerita ini. Rasanya sedih juga ya karna Kirana bisa melalui semua ini. Huhuhu…

  188. nurul ain on October 21, 2010 at 3:51 pm said:

    aku x suka dengan riana dia 2 ngengada dan gedik setelah galang hilang ingattan die nak manje pulak eiiiiiii GEDIKNYA!!!!!!!!!!!!!!

  189. nurul shyairah syasya on October 20, 2010 at 12:23 pm said:

    aku suka bangat citer niy…syasya ganu,malaysia

  190. Anonymous on October 20, 2010 at 12:15 pm said:

    @jihah
    aku suka bangat deh

  191. Aina :Saya sedih giler…… Hua3…. Sedih3…. kalu tak dapat tengok….

    Hatin :

    <A href="#comment-15012" rel=nofollow :Sya

  192. Saya sedih giler…… Hua3…. Sedih3…. kalu tak dapat tengok….

  193. Fazira on October 19, 2010 at 2:41 pm said:

    Fazira :Sedih tahap kritikal beb….

  194. Fazira on October 19, 2010 at 2:41 pm said:

    Sedih tahap kritikal beb….

  195. Fazira on October 19, 2010 at 2:40 pm said:

    Saya pun seronok tengok cite ni…. Kalau tak dapat tengok, saya pun rasa cam nak nangis dan meraung-raung……. Hu3….

  196. Hatin :

    Hatin :Sya sronok tngok cite ni. Kalau tak dapat tngk, rsa cam nk ngis….

  197. SETUJU BETUL DENGAN CADANGAN ANDA GO GALANG REBUT KEMBALI KIRANA

  198. ?????????????????????????????????????????

  199. Hatin :Sya sronok tngok cite ni. Kalau tak dapat tngk, rsa cam nk ngis….

  200. SeriPuteri on October 15, 2010 at 1:24 am said:

    Kirana akhirnya dapat gak cinta sejatinya, tapi puteri… huk huk huk…. tk pernah kesampaian hajat cinta sejati tu…. kenapa ye??? Nasib puteri sama mcm Raka… berkorban utk kebahagiaan org lain, meskipun kebahagiaan utk dirinya sndri terluka, namun puteri PASRAH……

  201. RT @yanmie: up balik entry nie : sinopsis cinta kirana http://bit.ly/a2s6lh makasih yea 671 LIKE :)

  202. up balik entry nie : sinopsis cinta kirana http://bit.ly/a2s6lh makasih yea 671 LIKE :)

  203. Anonymous on October 13, 2010 at 7:29 pm said:

    @faera
    hahahahahihihihi(D

  204. akhirnya kirana dapat juga bertemu galang

  205. qistina on October 12, 2010 at 2:53 pm said:

    @faera
    yearh ~!!!!!!!! setuju sgt 3

  206. qistina on October 12, 2010 at 2:51 pm said:

    WAHHHH !!!! I love this drama <3 <3 <3 <3 <3

    Galang & Kirana pasangan yang secocok !!!

    Saya sangat suke <3 Riana mmg kejam dlm drama ini =='

    Aku mmg benci sama Riana D:

  207. @zatie_96
    EHEM,,GALANG TUH BOYFRIEND SAYA YA!!

  208. 2 KIRANA..
    kamu sangat cocok sama galang!!
    2 fara..
    kamu sangat cocok sama baim..
    2 tejo..
    kamu sangat cocok sama surti
    2 raka..
    kamu sangat tak cocok sama kirana
    2 riana..
    padan muka kamu, galang sukakan kirana..
    booooo!!!!
    GO CINTA KIRANA !!<3

  209. galang….
    I LOVE YOU!!!<3

  210. galang,,

  211. baby alisha on October 11, 2010 at 9:08 pm said:

    AKU CINTA SAMA GALANG ! :)

  212. @jihah
    ALAAAAA…
    BERLAGAK YG TU PON NK BGI TAU….
    HIKHIKHIK…..
    MAAFFF……

  213. alaaa citer nie kita dh bce dah sinopsis dia tuuuuuu…………………!!
    kak yanmie mesti tngok citer tuuu
    rasa2 xmisss lgi kooottt
    ermmmmmm……

  214. zatie_96 on October 10, 2010 at 5:13 pm said:

    KORANG!!!…..=)
    NK TAW X???
    GALANG 2 AQ PNYER BOYFREND TAW!
    NPER JELES??!?!!!!?
    =)SUDAH LA…JGN BRNGAN DPT GALANG..GALANG 2 MILIK AQ..
    HE3 =)

  215. zatie_96 on October 10, 2010 at 5:08 pm said:

    cter 2 dah lama abes…
    p cter 2 mmng best la.@yanmie

  216. zatie_96 on October 10, 2010 at 5:04 pm said:

    ermmm…kalo la aq ader abng mcm galang,hary2 aq nk syng dy!..mcm aq syng mak ngn ayah aq..dah la encem pas2 cute lak 2..
    so sweet doook!=)

  217. aku suka bangat sama randy pangalila.he cute and romantik..

  218. andika on October 10, 2010 at 2:03 pm said:

    sinetron nie best bangat,aku tak pernah miss

  219. nurfizalia izzati on October 10, 2010 at 11:01 am said:

    cinta kirana memang best.kite orang selalu tgk.cinta kirana ni memang sedih

  220. I <3 cinta kirana ;DD

  221. memang best kerna farah tu lucu apalagi bila makan perman karet

  222. FIONNIE on October 9, 2010 at 3:58 pm said:

    cinta kirana memang best apalagi ada nia and randy.

  223. cy cuke la cite ni macam cy ugak la……..kikikiki

  224. cinta kirana………….best sangat2

  225. hai…best nya cerita cinta kirana….

  226. x lah…sdp apa….

  227. suka giler ngan galang n kirana…
    suka gak ngan riana..
    tp dye jdi jht plak..huhu

  228. wah ske sgt2 ngan cite ni…..i will follow this story till d end……like kirana & galang…=)

  229. best kan cinta KIRANA………… Rugi miss 1 episode, lama2 makin best ceritanya…………. so, temgok cinta kirana sampai akhir episode

  230. SUKA SANGAT TENGOK ADENGAN ROMANTIS GALANG DAN KIRANA.

  231. aslina love nia ramadhani and randy pangalila on October 4, 2010 at 10:46 am said:

    best suda cerita cinta kirana.tapi malang sangat nasib ku ngam2 best astro d potong .paksalalah layari internet pasal cinta kirana:(:(:(

  232. hehehe memang best lah cinta kirana niii…tk pernah miss tengok jgn lupa saksikan kisah percintaan kirana dan galang(randy<3 nia)i love cinta kirana…………..

  233. sayazwani on October 3, 2010 at 12:01 pm said:

    saya benci baim kerana dia pulun
    saya harap kiarana dan galang bersatu

  234. CiNta KiRaNa Is ThE bEsT

  235. yayamaria on October 2, 2010 at 10:22 pm said:

    ada link yang x betul lah yan…
    ep64-ep72, semua tunjuk ep 63….
    harap maklum ;)

  236. ira :
    @ceera
    best…..

    @Anonymous
    aku suke tgk glg dgn kirana brcinta….

  237. ya allah,,,,
    hensem nyerr galang,,,
    oppss randy pangalila,,,,
    i hope i can see you anytime,,,
    i really likes you,,,
    klo umor kte 22 taon kn best,,,tp umor kte bru 12 taon,,,,
    galang snang2 dtngla jaybee,,,dkt nong chik,,,
    call me first,,,
    ummmmaaaahhhh

  238. Anonymous on October 2, 2010 at 5:14 pm said:

    aku sk bangat tengok cerita kirana

  239. @ik.nabila
    klu ramai org suka tu maknaya best ler!!!cubalah tgk dulu di astro ria pukul 6:30 ptg setiap hari isnin hingga jumaat………..

  240. wafa cynthia on October 1, 2010 at 6:26 pm said:

    wah…best nya lihat cinta kirana……..hehehe….

  241. sdp sgt ke cinta kirana tu?

  242. DALAM CERITA NI RANDY BARU 17THN, SKRG DIA UDAH 20 TNN SEMAKIN MATANG DAN CUTE.NIA UDAH 20THN DAH KAHWIN DAN DAH BERSARA DARI DUNIA LAKONAN.

  243. LEPAS NI AKU NAK TENGOK MARSHANDA DAN RANDY PANGALILA BERLAKON BERSAMA.AKU SUKA BANGAT KAT MARSHANDA DIA CANTIK BANGAT.

  244. farisya n afifah on September 30, 2010 at 4:10 pm said:

    @aisya nabiha
    dapat lar…………………………..

  245. farisya n afifah on September 30, 2010 at 4:07 pm said:

    bestnye cinta kirana………..

  246. farisya n afifah on September 30, 2010 at 4:06 pm said:

    best nyer cnta kirana………

  247. aisya nabiha on September 30, 2010 at 3:20 pm said:

    memang cinta kirana best……..
    tapiew aku kesian kat kirana kerana dia tidak dapat memelok galang…

  248. Pingback: video paling kelakar - mesti tengok! | yanmieonline.com

  249. TAK PUAS TENGOK CERITA CINTA KIRANA NI KAT TV ADA TAK SESIPA TAHU KAT MANA ADA JUAL CD CINTA KIRANA NI……..BAGI NAMA KEDAI TU…

  250. bila kirana mnagis aku pun turut mnagis kisah cinta nya betul2 menusuk dalam hati.cinta kirana memang best mcm kisah cinta romeo and juliet’

  251. kau suka tengok cerita cinta kirana aku suka sebaba best sangat kalau suka tengok aja macam aku kalau ntak suka jangan tengok

  252. nabilah izzati hafiz on September 26, 2010 at 7:03 pm said:

    best giler arr cinta kirana..x le miss..

  253. nurul zulaikha on September 25, 2010 at 5:41 pm said:

    randy pangalila mmg hensome apatah lagi dia kat FB mmg hansomlh
    nia ramadhani mmg sepadanlh ngan dia

  254. kciannye kt hatin … aq ph ngis gk klu mse kirana ngis

  255. syok giler cinta kirana ny smue dya pnye actor bgs

  256. Sya sronok tngok cite ni. Kalau tak dapat tngk, rsa cam nk ngis….

  257. saya suka sangat crita kirana ni,tapi yg sedihya di indonesia mareka memprotes dan membenci malaysia dengan membakar bendera kita.

  258. Pingback: Randy Pangalila (Cinta Kirana) - promo Yanmieonline.com di Facebook | yanmieonline.com

  259. ilyas syafie on September 24, 2010 at 9:07 pm said:

    aq ska tngok galang
    dia hendsome bangat kan
    tmbahn bla galang ngan kirana lg mesra

  260. ilyas syafie on September 24, 2010 at 9:06 pm said:

    tp cte cinta kirana best kan

  261. ilyas syafie on September 24, 2010 at 9:05 pm said:

    mmag syok

  262. cinta kirana mmang best giler..galang kacak,kirana lawa,,mmang sesuai sgt klau mereka bergadingan dlam sinetron ini..CINTA KIRANA IS THE BEST..

  263. Iskandar on September 24, 2010 at 4:47 pm said:

    memang best pon cerita nie hek hek

  264. terima kasih Fshare entry ini http://bit.ly/a2s6lj 480 Fshare :P

  265. norlatifah zakaria on September 23, 2010 at 11:00 pm said:

    sye suka tgok kirana dan galang ketika bersama sungguh indah sye mmg suka tengok cite ni k’lau org ada jual disc saya mau beli

  266. norlatifah zakaria on September 23, 2010 at 10:41 pm said:

    nia rahmadhani memang pandai berlakon saya suka dia CANTEK…

  267. camne r aq nak tngok cinta kirana…da r ckola blek kol 6:45….
    da r x de astro kt uma opah aq….
    ulangan da r x de….
    giler sialll…..!!!
    sket nyer atieyy…!!!

  268. mmg bestttt sangat!!!!!!!!
    aq suke time galang acting ngn kirana…
    sorang ensem n sorang cantek plak tuuu….
    btw,luv ur randy pangalila n oso nia ramadhani…
    korank mmg cocok arr…ur da bestt

  269. Anonymous on September 22, 2010 at 8:40 am said:

    aku suke tgk galang

  270. ezra natasyah on September 21, 2010 at 3:49 pm said:

    bestnye CINTA KIRANA…tapi aku lebih suka Baim yg dpt CINTA KIRANA..hehe

  271. folio kena siap ari ni tentang hutan pantai.

  272. izzah ang tengok kt comment

  273. izzah dah lupeeee teman…………………….

  274. “kau memang tak tau lagi ke yang cite cinta kirana memang best!”

    hik hik hik hik hik

  275. izzah :jadi, akhirnya galang bersama2 kirana lah….?

    ada teka teki macam mana nak berhentikan air terjun daripada melimpah.
    jawapan:ambil gambar

  276. bestkan tengok cinta kirana.rasa best.tak sangka nia ramadhani pandai belakon,jadi orang baik.

  277. farah nor azmiena on September 20, 2010 at 12:48 pm said:

    bst gler cinta kirana

  278. farah nor azmiena on September 20, 2010 at 12:27 pm said:

    cinta kirana bst sngt2

  279. nama kita sama ya kirana aku suka tegok cinta kirana

  280. syok nyer citer nie…
    kwn2 saye pon ske cie cinta kirana…
    best!!! kirana dan galang

  281. daripada aku tengok cite k atun lebih baik aku tengok cerita cinta kirana,best giler????? tapi kalau ada kirana[nia] sedih aku pon sedih,hehehe tapi apapon citer ni lah yang paling seronok yang pernah aku tengok….. GOOD LUCK FOR NIA RAMADHANI AND RANDY PANGALILA YANG BERLAKON DALAM CERITA CINTA KIrana…… :)

  282. korang memang tak tau ke yang cite ni memang besttttttt? ish ish ish…….

  283. MEMANG BEST PON!!!!!!!!!!!!!!!!

  284. lagu cinta kirana pon best gileeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  285. CINTA KIRANA IS THE BEST!!!!!!!

  286. hai yanmie tgah buat ape tu????

  287. MAksud ang ape STEW? knape ang kata buruknye nie?

  288. buruknya nie….

  289. hai NURUL DINA SYAZWANI,takkan depa ckap i luv u tu pon ang nak marah? bukan ang pon minat kat RANDY PANGALILA KE??? maaf kalu aku tegur ni mcam mrah ang! selamat berkenalan?!!!:)

  290. alaa….citer tu aku pon tngok,aku tak miss lgi tau,he he cam blagak la pulak!!!!!!

  291. Anonymous on September 17, 2010 at 8:03 pm said:

    sedap ye je………………..

  292. farahwahidah on September 17, 2010 at 7:58 pm said:

    saya suke sngat drama niew/…………………….

  293. syok betul cinta kirana

  294. NuRuL DiNa SyAzWaNiE.. on September 17, 2010 at 2:02 pm said:

    ai,,korang nie,,,x tau ag ke???yg kirana[nia] dah kawin ??nak ckp kirana [nia] l0v galang[RAndy]x Da keje laen he??pastu nak ckp [RANDY]galang i luve u lah…apelah :)k arh bye ….sowy sbb bebel :}}(

  295. NuRuL DiNa SyAzWaNiE.. on September 17, 2010 at 1:56 pm said:

    APE NI KORANG NI MELARUT LA KAN KIRAna{nia} dh kawin nak ckp kirana{nia] luv galang[randy] patu nk ckp randy[galang] i luv u la aaapppee aaaa…. x de keje lain ke?? apepun dina pun suka tngk cite ni au . sowi sbb

  296. cerita nie asyik sedih je…makin lama makin boring la…kenapa cerita org endon nie sama ah?ada perempuan yg jahatlah,kemalanganlah,hilang ingatanlah…tak bolee ke buat lain drpda lain sikit..?tapi takpelah…cerita nie bestlah jugak daripada cerita cahaya dan alisa 2,lagi sakai…banyak komen…jangan marah yeee…

  297. Charmie Diana Panil on September 16, 2010 at 9:14 pm said:

    Galang is good in acting..Kirana too….Cinta Kirana filem….is GOOD!!!!…AWESOME!!!!…COOL!!!!….WUUUHUUUU!!!…there both is cute…i will not let u down Galang n Kirana….i will watch this filem…until the end of it episod…ARGHHHHHH!!!!….Galang N Kirana is the BEST!!!!!,….ARGHHHHH!!!!!

  298. Anonymous on September 16, 2010 at 5:29 pm said:

    pelakon cinta kirana sangat hebat terutana randy pangalila tetapi kalau watak jahat tidak best

  299. Anonymous on September 16, 2010 at 5:26 pm said:

    gambar cinta kirana memang mantapppppppppppppppppppppppppppppppppppp
    pelakonnya sangat cantik dan smart

  300. fatin nadia on September 15, 2010 at 8:17 pm said:

    memang best sangat …

  301. fatin nadia on September 15, 2010 at 8:15 pm said:

    memang best sangat…

  302. LURve GqLqng on September 14, 2010 at 4:49 pm said:

    best nyer cintq kirqnq… :)

  303. LURve GqLqng on September 14, 2010 at 4:48 pm said:

    best nyer tengo cintq kirqnq niew……
    LURve gqlqng n kirqnq…..

  304. harap-harap c galang tahu c kirana itu adlh tunang dia??????

  305. nasib si galang sdh jumpa olh c jono tapi dia bertunang dgn c farah pula!!!!!!!!!

  306. iklan cinta kirana bagus juga kan…….. macam cerita komik.. saya minat galang(randy),kirana(nia) and riana(marwa)

  307. Facebook on September 12, 2010 at 2:48 pm said:

    Hellow..Hai…Saye ni wep Facebook..

  308. hana hye-na on September 11, 2010 at 9:29 pm said:

    knp la galang hilg ingtn ee germnyer aq tgok,sian kirana…aq xske farah bp xlwa bg la pmpuan tok jd 2ng galang 2 coml cm kirana gk xde la germ aq tgok…..tp ape2 pon galang mmg encm gle2 i like him….hehehe

  309. hana hye-na on September 11, 2010 at 4:35 pm said:

    galang mmg ensm aq ske tgok mke dye,mmg pdn la dgn kirana cme2 coml….hope mdentertainment dpt wat cte yg bes2 ag….

  310. kekasih randy pangalila on September 9, 2010 at 4:36 pm said:

    aku plg x suke surti. galang ganteng

  311. best killer citer nie…….
    rugi sesaper yg x tengok….

  312. Anonymous on September 8, 2010 at 1:50 pm said:

    huhu

  313. jadi, akhirnya galang bersama2 kirana lah….?

  314. adik nak akak semua jawab teka-teki adiq…surat apakah x boleh dibaca??? =… em ada lagi air apakah yang berani??? =… ada lagi ayam berkokok harimau???=…

    jawapan=suratan takdir
    =air terjun
    =siang

  315. bgi akak je lah…pling best pelakon ar..cokky… bab dia cute..he..he..he. yang paling ogilat/minta puji c riana…yang paling kacak galanglah…

  316. Anonymous on September 7, 2010 at 2:18 pm said:

    galang hensem

  317. Ceta nie best klu kirana jd gns. .klu sedih ja bosan larh nak tgk. .asyik nangis ja. .tp mmg best larh semua pelakonnya cntik2 dan hnsem2. .2 larh yg best nak tgk. .hehehehe. .

  318. I lurv this ceta..

  319. @sharifah
    mmg bgs kan ceta ni..

  320. sharifah on September 5, 2010 at 6:49 pm said:

    best gilerrr cinta kirana 2…

  321. nape sampai melarut ke cite sinetron lain ni? ;P

  322. @produser
    perh! gile hebat r cite ni…galang n kirana mmg cute. mantap giler…

  323. iqbal hamidan on September 3, 2010 at 6:04 pm said:

    eeeee best sangat cerita cinta kirana galang dan kirana akhirnya bersatu hurayyy best tul cerita ini ……………………….sangat terbaik setiap cerita indin yg pernah tengok itu lah yg paling syok best and mantap karya mdentertainment memang syok ……..hai nama saya ahmad iqbal hamidan bin noorman.single belum kawin. umur 18

  324. @Anonymous
    sandralah nama mak c riana tu

  325. saya sukalah galang…

  326. Anonymous on September 3, 2010 at 3:41 pm said:

    kirana tu dahlah cantik tambah plak galang memang meletup ar, yg aku x ske tu c riana tu yg jahat sangat ……. mamanya sapa mama riana …..

  327. Anonymous on September 3, 2010 at 3:01 pm said:

    :(((( n_n

  328. Anonymous on September 3, 2010 at 2:50 pm said:

    betullah.blik blik accident.citer nie ada yang aku x paham.psl c raka

  329. Anonymous on September 3, 2010 at 2:48 pm said:

    erda :kowg prasan x yg citer nie banyak kali accident……..!!

  330. mn episod 79-90?

  331. Anonymous on September 2, 2010 at 2:44 pm said:

    GALANG TU SDHLAH HENSEM

  332. Puteri Sarangheyo on September 2, 2010 at 2:41 pm said:

    ini randy btul ke ap ny?aiyh.

  333. Pingback: pligg.com

  334. produser on September 1, 2010 at 11:28 pm said:

    banding dengan drama kita di malaysia dengan hero pakcik rosham jauh beza dengan hero indon spt galang

  335. haha…tak syok kn kalau tak de galang..boring..erm,apa2 pun crita nie best tak berputar belit,bukan mcm sinetron yg lain..btul tak..?

  336. suziela on September 1, 2010 at 9:39 am said:

    wah..bestnye crta nii,,galang ensem,kirana cntk..secocoklah dorang.

  337. suziela on September 1, 2010 at 9:37 am said:

    wah,,bestnyee cerita nii..galang ensem..kirana cantik,,secocoklah..dorang.

  338. syamqin79 on August 31, 2010 at 6:47 pm said:

    memang best pun…tiap2 hari kalu disiarkan kami 1 family mesti layan cita nie….kalu x dpt tengok petang kami tengok ulangan plak…

  339. kowg prasan x yg citer nie banyak kali accident……..!!

  340. Puteri Sarangheyo on August 31, 2010 at 2:18 pm said:

    kak Yan,mse episod bpe galang na berlkon blek.r?
    kalu na bce sinopsis ny satu2,cm susa na paam lowh.hiee 8)

  341. Puteri Sarangheyo on August 31, 2010 at 2:16 pm said:

    sy ske cgt tgk cite ny..huhu.agu ost cte ny mmg best gler..r.
    tp..kalu randy ta berlkon,mcm mls jew na tgk cte ny.haha!

  342. bezzzzzzzzzz nye cita kirana……….

  343. Pingback: OST Cinta Kirana - Lirik Lagu Dia Milikku (Yovie dan Nuno) | yanmieonline.com

  344. CD cinta kirana sudah keluar ke belum. Rasa nak beli.Best …..

  345. peminatgalang on August 30, 2010 at 12:08 am said:

    salam..mne sinopsis episod 79 hingga 90???

  346. najwa cutey on August 29, 2010 at 1:51 pm said:

    ensemnyer randy!
    cntiknyer nia!
    gandingan yng comey!
    citer ni 100 peratus bes tahap maksimum!

  347. ermmm….kak yan..nk tnya…kan mse episode 11 2 kirana ngis kat umah surti..and ade lagu..ape ye tjok lgu 2..kalo tahu je..sbb yela..cri kat google and yahoo msih tak da…tanya sama kak nia ramadhani…dye lg la tatau..dye berlkon je..hahha…hope kak yan tahu k?:D

  348. pinceh nieyna on August 27, 2010 at 10:08 pm said:

    fllow j,xrgi pnyer..he9

  349. pinceh nieyna on August 27, 2010 at 10:07 pm said:

    ctew neh mmg mnrik..mla2 mnarik dosh,,cmey glew kirana ..galang pm,ctew neh x mllut ane pm,mybe aker taon neh abes a 2,,

  350. ada byk link pegi sinopsis yg sama.. episode 64, 70, 71, 72 semua sinopsis episode 63. nway.. thanks for the link

  351. elvira fitri on August 27, 2010 at 6:05 pm said:

    best giller arh citer nie …
    galang ngn kirana mmg sesuai digandingkan ,
    aq x sker ngn watak riana !
    jahat sngt .. .
    cian kirana ngn galang , ,
    jgn lpe tenok au , ,
    harussss

  352. fazira on August 27, 2010 at 10:40 am said:

    crte ne besz glerrr..

  353. fazira on August 27, 2010 at 10:40 am said:

    crte ne besz glerrr…

  354. khadijah on August 27, 2010 at 10:28 am said:

    cerita nih yang paling best !! gempak abiss . haha :DD . tak pernah tgok cerita sehebat ini . boys over flower pun tak mcm nih . haha :DD

  355. Anonymous on August 27, 2010 at 12:21 am said:

    hensem nye galang rase nak cubit pipi die

  356. sweet dream... on August 26, 2010 at 11:15 pm said:

    sinopsis episod 80 xde ke???
    ala,,xbes la cm nie,,,,
    tp yg pnting nnt kirana n galang bhagia….=)

  357. nabila huda on August 26, 2010 at 9:37 pm said:

    mmg best gilerrr rugi kalo x tengokkk hehehe…lagi2 galang hensem pula tu..same ngan kirana cantikk..jgn lupa tengk tau….

  358. eieyna_yasz... on August 26, 2010 at 4:59 pm said:

    @mira cutey
    cinta kirana da bes…!!!!

  359. mira cutey on August 26, 2010 at 3:25 pm said:

    kalo x suka tu tak yahlah tengok………….

  360. mira cutey on August 26, 2010 at 3:24 pm said:

    cinta kirakalo x uka tu tak yahlah tengok………….

  361. mira cutey on August 26, 2010 at 3:14 pm said:

    cinta kirana memeng best…. lagi-lagi galang…hensem giler……….
    baim pew kurangnye…….

  362. perh bestlaa cteq cinta kirana..!!!cteq jgn benci bilang cinta pn best..
    perh comella galang..baim pn..!!huk3..cteq funny,cdey n endng pny sipnosis pn best..!

  363. Best gilerr cite nih..rugi sape yg x tgk.

  364. ponpon on August 26, 2010 at 10:08 am said:

    hmm…nk kmen?????jujur cte cnta krana memang bestttt gilerrr….lg2 galang…dah r cute…memang srasi ngan kirana….arap2 pnghujung cte ni bestt…amin…gud luck randy and nia……….

  365. lady gaga on August 26, 2010 at 9:58 am said:

    kami memang gilerr sangat cinta kirana……sanggup bangn tngah mlm kalu x dpat tngtok ptg….cite ni mmang best….dan org yg plg kta owang tgila2 dlm cte ni galang r….hu5…sweet sngat…krana pown sme….

  366. huhuhu…sipnosis utk episod 79-90 x da ke sis?

  367. mimie darlie on August 25, 2010 at 8:00 pm said:

    uh … galang hensemmm !!!!

  368. besh cngt citer nie…minat gilak2..hukhukhuk..
    cpe yg x penah tngpk uh bek tngk…kalo x rugi…hehehe

  369. cite nie best gileer…….

  370. citer ni sampai 100 episod ke? tak sangka plak sbb bila tgk rasa2 mcm cite ni dah kehabisan plot.tapi mmg tak penah miss pon :)

  371. ayanmama on August 24, 2010 at 9:38 am said:

    yg penting, hero citer ni mmg super2 chumel yer!!!!!

  372. wahh cerita paling best ni

  373. cerita best, tak pernah missed ! =)

  374. @x-po
    tu baru tengah.dekat2 nak habis. pengarah sayang pulak nak habiskan cerita. lagi sambung panjang2. lagi melalut.

    *tiap kali aku balik kampung kat kedah. nenek aku tengok cerita indon. tanya, cerita yang sama.owh. bilakah mau habis cerita ni. sedangkan aku balik setahun sekali…=,=

  375. wah, panjangnya senarai..
    belum pernah tengok lagi cerita ni

  376. wah ~ dah ada full episode

  377. cikmin on August 23, 2010 at 3:39 pm said:

    @x-po selalunya sinetron dari astro ria ni tak melaut macam benci bilang cinta.. :P

  378. hik3,fuhh..almost 100 episod..heroinnya bukan yg berlakon jadi bawang merah dlutu ke?

  379. cite indon mesti akan banyak episodnya huhu..mula2 tengok mesti best je, bila dah masuk tengah2, mesti akan melalut jalan citenya..geram2..haha

  380. hihihih linn lak tgok cite terlompat2…. sbb sibuk nak tgok budak mia tu…

    • hikhik citer epilog syurga cinta tu ke? akak tgk x pernah miss lg, makin lama makin bosan pulak..ades, maybe sbb asyik sedih je..tgk minggu nie pnya episode mcm mana pulak. so far oklah sbb ada si mia tu..ehehe :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation