Servis Tempahan Header paling cun dan melatops!

Salam semua, fuh panas sungguh hari nie sampaikan nak duduk online depan lappy nie pun malas. Oklah hari nie nak share pasal tempahan header yang paling cun dan melatops. Sebenarnya ramai yang bertanya di manakah Yan tempah header blog (versi raya) ini. tak cukup YM, ada yang tweet, DM kat twitter, email via contactme dan jugak menjerit kat shoutbox…ehehe

Ok meh Yan kongsikan ngan korang ye, sebenarnya header versi raya di blog ini adalah design dari Budak Nakal aka Koz, setiap design yang koz buat memang memuaskan hati Yan, setakat ini dah 2 header blog ini adalah hasil design dari koz, header yg mula-mula dulu simple aje…dan header sekarang nie memanglah melatops! bak kata orang sabah “boleh bah kalau kau”…nnggee~~

Korang kalau nak tempah bolehlah pergi ke blog dia, macam-macam design dia boleh buat, korang bagitahu aje nak macam mana. setahu Yan design untuk header flash tak mahal, cuma rm60…murah wooo, kalau orang lain buat charge RM100 tu, so tunggu apa lagi. Koz jugak amik tempahan header dalam bentuk format png. apa pun pendek kata segala macam jenis design dia boleh buat, jangan risau semuanya di jamin puas hati.

Jom layan hasil kerja koz yang betul-betul mengkagumkan bagi Yan yang tak reti bab-bab design nie…ehehe…cairr wa cakap sama lu…design cantek!

See…teruja tak?? ehee…cantek bukan? meh tempah, rege murah aje RM60 selagi promosi berjalan, cepat!! ekeke…promo baik punye πŸ™‚

Ha ye kalau korang nak tau koz jugak ambik tempahan banner dan watermark, di bawah ini adalah watermark yang koz design khas untuk blog Yan.

Fuh…memang melatops!! ai like!! tak pernah dapat watermark secantik ini. tengkiu koz, akak hargai sangat-sangat.

Lagi tambah melatopsnye dengan header versi raya nie…boleh tak tido malam jadiknye…kikiki..jom tempah! klik SINI.

Nota Yanmie : Jangan lupa mention tau dari yanmieonline.com, blh dapat rege murah tu RM60.00 πŸ™‚

You may also like

62 Comments

    1. kalau flash psg kat hosting takdelah lmbt, ok je, tp bee guna netkl kan, akak xpasti pulak, tapi rasanya ok je, klu blogspot mmglah berat. header flash tu xpasti plak koz blh psg ke tak, sbb akak pnya akak psg sdiri, senang je nk psg bee, pasang kt code header. nanti dah siap koz bg coding untuk header tu, bee kena upload dulu header tu kt blog pastu dia bg coding. senang sgt πŸ˜€

  1. salam..waa..notami trpegun sampai trbeliak mata! hehe..
    mmg mantap la org kata! mmg brbaloi kalo tempah nie..
    tapi kne tgu notami tukar domain dlu la kot..jd dh x sabar2 dah nie nk tukar domain..hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge