Blog SuperMak


Salam semua, wow Sinetron Cinta Kirana tengah meletop-letop sekarang nie, Yan sendiri tidak ketinggalan menonton drama nie, memang best bangat! di samping pelakon-pelakonnye yang cantik dan ganteng.


Layan pulak OST Cinta Kirana aka Lagu Tema Cinta Kirana, pergh!! membuak-buak rasa hati..ehehe, petang nie tak tahulah nak layan Cinta Kirana ke ataupun Epilog Syurga Cinta. Oklah jom layan OST Cinta Kirana yang best of the best :)

Lirik Lagu Dia Milikku - Yovie & The Nuno

semula ku tak tahu
engkau juga kan ingin memilikinya
bukankah ku lebih dulu
bila engkau temanku
sebaiknya tak mengganggu

reff:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
pergilah kamu, jangan kau ganggu
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh

dia untuk aku

bukankah belum pasti
kamu juga kan jadi dengan dirinya
dia yang menentukan
apa yang ’kan terjadi
tak usah mengaturku

reff2:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
lihatlah nanti, lihatlah saja
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh
kusarankan engkau mundur saja, ooo

repeat reff
repeat reff2

dia untuk aku
bukan, dia untuk aku

Untuk dowload MP3 OST Cinta Kirana – Dia Milikku klik bawah

Sumber – Infoyanmie

88 Thoughts on “OST Cinta Kirana – Lirik Lagu Dia Milikku (Yovie dan Nuno)

  1. best giler lagu ni .

  2. iQa cL3o on June 8, 2011 at 10:50 am said:

    dia untukku bukan untukmu dia milikku bukan milikmu ..pergilah kamu sekarang juga janganlah kamu banyk bermimp oooh.. :smile:

  3. sucibersih on May 16, 2011 at 4:23 pm said:

    SALAM……cerita cinta kirana tu seronok tapi tak suspen.tapi lagu nya sesuai dgn cerita tu dan lagu nya bolehlah……SORRY

  4. sasha on March 7, 2011 at 5:34 pm said:

    best lagu niy

  5. Luqman Malaysia on January 4, 2011 at 10:10 am said:

    Wa…best gile song ini…gambar yg paling best perghhhhhhhh..hehe

  6. willorna on December 15, 2010 at 10:59 pm said:

    i love this song and saya pun pernah tengok dalam tv…!!!

  7. Anonymous on November 29, 2010 at 11:10 am said:

    sedap laGU NI..

  8. biel0va92 on November 26, 2010 at 6:23 pm said:

    best lgu ni….ske3!

  9. mohd saifuddin :
    aku harap aku dapat jmpa dengan kirana dan galang

    hahahah aku harap dapat pegi mekah..lagi baik..jgn sampai aku bagi Mutiara Kata

  10. LyNn :
    @zzz
    kirana pn cute…kan?

    xcute pun

  11. @zzz
    kirana pn cute…kan?

  12. minat gila dgn cinta kirana….hehe

  13. best lah lgu n…………………………

  14. lisa@yahoo.com. on November 23, 2010 at 2:53 pm said:

    gla kh……… hehehe…………..

  15. dan hahhaa cuba layan lagi…komfirm giwang dekat tv

  16. YE LE TU…. KOTKOT NTI GI KELUAR KAT LAIN KOT….HEHEHEHEHE………..

  17. Anonymous on November 17, 2010 at 7:50 pm said:

    jangan macam orang bodoh

  18. saya suka lagu Yovie Waroka cuma watak kensin tu saya tak suka sebuk je!!!!!!!

  19. wah!!!!!!!bestnye lagu Yovie Waroka saya suka sangat!!!!!!!!

  20. azrien naziera on November 13, 2010 at 6:40 pm said:

    best nye lagu ni…

  21. ANNERINA on November 13, 2010 at 5:30 pm said:

    RAKA,MAMARIANA DANA RIANA SIBOK JE//

  22. aku suka sangat tengok galang ngan kirana

  23. Anonymous on November 12, 2010 at 7:26 pm said:

    aku tak suka bdk kensin tu manyusahkan jer

  24. nur faradila on November 11, 2010 at 5:18 pm said:

    yanmie sudah makn ke

  25. wah handsom betul randy sampai org ramai melekat kat tv pasal nk tgk cinta kirana

  26. mohd saifuddin on November 10, 2010 at 10:05 pm said:

    aku harap aku dapat jmpa dengan kirana dan galang

  27. Cinta kirana ditayangkan di astro RIA chanel (104).Cerita cinta kirana
    terlalu best sekali dari episod awal hingga akhir.Dibintangi oleh
    nia ramadahni sebagai kirana dan Randy Panglila saeabai galang.

  28. izz sweetzz :
    mane galang menghilang x muncul2 cian kirana….
    sy0knye dpt layan cinta kirana…..

    galang matiiii no0o0o0

  29. narna :
    Bezznye lagu cinta kirana…klau lah leh jumpa galang & kirana ee!!!

    nk jumpa riana n farahhhh cun habissss

  30. ^-A!naa-^ :
    i like this song…i wnt this song be a famous….^C!nt@ K!r@n@^

    mmg best lagu niii

  31. ain_meera :bestnya lagu niek.kn best kalo dpt jmpa galang.hehehe

    kja

  32. lola28roky :lagu nie best gila

  33. salam semua

  34. emang best

  35. i love this song ..

  36. best bangat lagu nie….cite dia pon best…

  37. gempol on November 1, 2010 at 1:56 pm said:

    Bez nyer agu nie . ..

  38. RT @yanmie OST Cinta Kirana – Lirik Lagu Dia Milikku (Yovie dan Nuno) | yanmieonline.com http://bit.ly/dcqnTG

  39. ^-A!naa-^ on October 28, 2010 at 2:46 pm said:

    i like this song…i wnt this song be a famous….^C!nt@ K!r@n@^

  40. cute_gurlz95 on October 26, 2010 at 9:57 pm said:

    perh !!! bez glew2 cite cnta kirana… sy r pmin stie cite 2…hm,,sronok nyew… galang n kirana emang psgn yg cocok deh…he3.. i lov u all…

  41. anis farha on October 26, 2010 at 4:55 pm said:

    @Haysira
    awak suka ke cerita ni

  42. anis farha on October 26, 2010 at 4:51 pm said:

    @Haysira
    hahaha… betul tu bes kan

  43. Haysira on October 22, 2010 at 2:24 pm said:

    memang terbaik wok!!!

  44. Haysira on October 22, 2010 at 2:23 pm said:

    memang terbaik wok!!

  45. saya mmng suka tngk cinta kirana sbb hero dan heroin dia lawa dan hensem

  46. pet'Z SIKAYUN on October 17, 2010 at 3:09 pm said:

    AHAHAHA …….
    lawak2 ..
    ahaha ..

  47. Anonymous on October 15, 2010 at 2:18 pm said:

    i luv cinta kirana….mmg bezzz….!!!!

  48. my bunga love on October 8, 2010 at 5:30 pm said:

    best…best….yang aku xsuka…maksudnya meluat raka & baim…ish meluat nengok…ihs….revand naraya dan kiki farel maksudnya

  49. Bezznye lagu cinta kirana…klau lah leh jumpa galang & kirana ee!!!

  50. Anonymous on October 3, 2010 at 3:03 am said:

    cter niey mle2 bez ler tpi skunk tah pape dah

  51. ain_meera on October 2, 2010 at 8:18 am said:

    bestnya lagu niek.kn best kalo dpt jmpa galang.hehehe

  52. amai nuan nyebut utai kamah

  53. lola28roky on September 29, 2010 at 2:27 pm said:

    lagu nie best gila

  54. Fadila Afiff on September 25, 2010 at 9:48 am said:

    ,,ala cape jerk yg x ske lgu 2……
    I nk ucpkn trima ksih kpd u all yg stia mndengr lgu “dia milikku” an
    yg stia mnontn crita “Cinta Kirana”…..,,

    -*I lOvE u*-

  55. ..cinta kirana??bez siot!! lagu tema pon bez..

  56. nurul galang on September 20, 2010 at 3:51 pm said:

    caya la………….cinta kirana best giler……….luv u all………mmuuuuaaaaahhhhhhhhhh…………….

  57. Anonymous on September 18, 2010 at 1:31 pm said:

    ohh

  58. lagu nie best.

  59. best nyerrr

  60. yeah…!!! ptg ni galang hidop lagi….go galang…!!!

  61. wow!!!!!Amazing.aq bru thu lirk dia.dlu aku nynyi je tak peduli mcm mna lirik btul dia.

  62. izz sweetzz on September 6, 2010 at 11:01 pm said:

    mane galang menghilang x muncul2 cian kirana….
    sy0knye dpt layan cinta kirana…..

  63. syena nongong on September 4, 2010 at 6:09 pm said:

    rse nk je jd kirana…bru best..
    npe galang ta muncul2 gk ea..???
    lmeny tunggu dy….kalu tade dy ta besh le…
    cite indon ni suke mcm gini tw…asek2 kmlgn jerk…sng2 mampoz troz a…

  64. i like cinta kirana.

  65. bunga comel on September 3, 2010 at 3:57 pm said:

    best gak cita indon ni….wlapon bnyk temberang hihi….

  66. korang tengok ak citer cinte kirana… fuyooo… sdh btl aah citer ney! ney aku tengah layyan citer neylah….

  67. ala windunyerr kat galang…. lme sgtlah dierr x muncul2 dlm citer ney… lme aku tunggu tau

  68. syapiq on August 31, 2010 at 9:43 pm said:

    korang tengok kirana ke!

  69. syapiq on August 31, 2010 at 9:40 pm said:

    best nye..tengo kirana nie kan? ?

  70. farah nadhirah on August 31, 2010 at 4:51 pm said:

    best giler siot

  71. layan lagu ni,heheh best

  72. syaz_cute on August 31, 2010 at 10:36 am said:

    nape galang x muncul kan ekk?? pelik la kan ade org ckp ep24 baru galang muncul ehm ….. x pe la kite saksikan…. i luve u galang

  73. @yanmie aiyarkkk, aah la kot, lame x lame sgt la, hehe, dah semua keje ngadap lappy, tv x sempat nk ngadap :P

  74. @yanmie hehe, rasanya dah berbulan x tgk tv walaupun tv 4x ganda lagi besar dpd lappy :P

  75. wahhh best2, hehe pdhal x pnh tgk cite ni :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation