OST Cinta Kirana – Lirik Lagu Dia Milikku (Yovie dan Nuno)

Salam semua, wow Sinetron Cinta Kirana tengah meletop-letop sekarang nie, Yan sendiri tidak ketinggalan menonton drama nie, memang best bangat! di samping pelakon-pelakonnye yang cantik dan ganteng.


Layan pulak OST Cinta Kirana aka Lagu Tema Cinta Kirana, pergh!! membuak-buak rasa hati..ehehe, petang nie tak tahulah nak layan Cinta Kirana ke ataupun Epilog Syurga Cinta. Oklah jom layan OST Cinta Kirana yang best of the best :)

Lirik Lagu Dia Milikku – Yovie & The Nuno

semula ku tak tahu
engkau juga kan ingin memilikinya
bukankah ku lebih dulu
bila engkau temanku
sebaiknya tak mengganggu

reff:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
pergilah kamu, jangan kau ganggu
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh

dia untuk aku

bukankah belum pasti
kamu juga kan jadi dengan dirinya
dia yang menentukan
apa yang ’kan terjadi
tak usah mengaturku

reff2:
dia untukku, bukan untukmu
dia milikku, bukan milikmu
lihatlah nanti, lihatlah saja
biarkan aku mendekatinya

kamu tak akan mungkin mendapatkannya
karena dia berikan aku pertanda juga
janganlah kamu banyak bermimpi, oooh
kusarankan engkau mundur saja, ooo

repeat reff
repeat reff2

dia untuk aku
bukan, dia untuk aku

Untuk dowload MP3 OST Cinta Kirana – Dia Milikku klik bawah

Sumber – Infoyanmie

88 thoughts on “OST Cinta Kirana – Lirik Lagu Dia Milikku (Yovie dan Nuno)

  1. dia untukku bukan untukmu dia milikku bukan milikmu ..pergilah kamu sekarang juga janganlah kamu banyk bermimp oooh.. :smile:

  2. SALAM……cerita cinta kirana tu seronok tapi tak suspen.tapi lagu nya sesuai dgn cerita tu dan lagu nya bolehlah……SORRY

  3. Cinta kirana ditayangkan di astro RIA chanel (104).Cerita cinta kirana
    terlalu best sekali dari episod awal hingga akhir.Dibintangi oleh
    nia ramadahni sebagai kirana dan Randy Panglila saeabai galang.

  4. perh !!! bez glew2 cite cnta kirana… sy r pmin stie cite 2…hm,,sronok nyew… galang n kirana emang psgn yg cocok deh…he3.. i lov u all…

  5. best…best….yang aku xsuka…maksudnya meluat raka & baim…ish meluat nengok…ihs….revand naraya dan kiki farel maksudnya

  6. ,,ala cape jerk yg x ske lgu 2……
    I nk ucpkn trima ksih kpd u all yg stia mndengr lgu “dia milikku” an
    yg stia mnontn crita “Cinta Kirana”…..,,

    -*I lOvE u*-

  7. rse nk je jd kirana…bru best..
    npe galang ta muncul2 gk ea..???
    lmeny tunggu dy….kalu tade dy ta besh le…
    cite indon ni suke mcm gini tw…asek2 kmlgn jerk…sng2 mampoz troz a…

  8. nape galang x muncul kan ekk?? pelik la kan ade org ckp ep24 baru galang muncul ehm ….. x pe la kite saksikan…. i luve u galang

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge