Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa

Salam semua, semalam kan banyak benar Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline nie, gelak guling2 tengok, tapi takpe nak share yang kat bawah nie je, adakah patut orang nie gi cari keywords orang makan tahik lembu? tak caya masuk rumah encik google kat SINI, dan sebenarnya entry yang terindex adalah entry Ya Rabbi aku dapat lembu free – sila percaya…ehehe, glemer betul lembu nie sehinggakan pernah jugak orang cari Cara-cara simpan lembu, takut di curik kot…ehehe

kikiki agak-agak memang ada ke orang makan tahik lembu yea?? sapalah tu, dah takde makanan lain ke nak di makan…huhuhu

Yang nie pulak memang betul kurang ajar lah tu tak puasa sampai nak google…ehehe sib baik Yan masih berpuasa penuh..opps!! keh3

Sebenarnya ada banyak keywords yang masuk semalam, tengok gambar atas ada 1,484 pelbagai keywords yang masuk, tapi malas dah malas nak selak balik sebabnya dah tak sempat nak tambah2 gambar keywords kelakar coz pagi nie ada kelas belajar memandu. so entry ini adalah entry yang di update laju.laju..ehehe blogger tegar harus update blog dulu sebelum gi kelas..*tetiba ngaku blogger tegar*

Nota Yanmie : Hepi besday buat en.hubby ku sayang, miss u :P..hikhikhik…

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

28 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Orang makan tahik lembu kurang ajar tak puasa | yanmieonline.com -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge