Google Search Queries yanmieonline untuk Julai 246K

Salam semua, syukur alhamdulillah blog ini terus menunjukkan peningkatannya di mata en.google, terkini google search queries blog ini telahpun mencapai Page Impression / index di google sebanyak 246,00 untuk bulan Julai sahaja. berbanding dengan sebelum ini cuma 201K Impression untuk yanmieonline.com, kita tengok pulak nanti untuk bulan Ogos macam mana 🙂

Untuk mendapatkan graf tersebut, korang haruslah mendaftarkan blog korang di google webmaster tool dan login menggunakan akaun gmail korang.

Tapi hati rasa sedih sekali sebabnya sekali lagi Google Authority Listing untuk blog ini ditarik balik oleh en.google, ini disebabkan Yan tukar themes blog dan lambat sedikit untuk memasukkan google verification code, dan sebenarnya struktur Themes jugak mempengaruhi Google Authority Listing.

Harap-harap lepas nie dapat balik Google Authority Listing tu, so far berpuas hati dengan Themes sekarang, sebab themes sekarang dah menunjukkan kerjasama dengan en.google.

Nota Yanmie : Tengkiu en.google!

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

24 Comments

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Google Search Queries yanmieonline untuk Julai 246K | yanmieonline.com -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge