Epilog Syurga Cinta – Episode 2 (download)

Salam semua, meh kita layan pulak yea episode 2 Drama Epilog Syurga Cinta nie, untuk Epilog Syurga Cinta Episode 2 nie touching sikit Yan tengok bila Cikgu Syuhadah menceritakan kepada Mia tentang zaman kanak-kanaknya yang nakal dan bagaimana dia kehilangan orang tuanya. dan ending untuk episode 2 jugak Cikgu Syuhadah dah berjumpa dengan Irham dan mereka dah pun bertentang Mata.

Tak sabar nak tengok Episode 3 Epilog Syurga Cinta nie, hati dah meronta-ronta tak sabar nak tunggu tayangannya…ehehe :)

Cikgu Syuhadah terkejut tengok Irham…ekekeke

Yeehhaa….mata sudah bertentang :)

Download Video Episode 2 Epilog Syurga Cinta

Part 1Part 2 (kredit to Team ArYzs)

dan boleh jugak tengok terus ke Catchup TV3, takperlu login dah. Klik bawah yea, baik betul TV3 kan :)

CatchUp TV3 – Episode 2 Epilog Syurga Cinta

Yan rasa drama epilog syurga cinta ini boleh jugak menandingi Drama Adamaya cumanya pelakon aje kurang menyengat, tapi siapa sangka kan, kot-kot drama nie boleh jugak sebaris dengan Adamaya :)

Nota Yanmie : Silalah jangan segan nak download yea, klik link atas dan korang jugak boleh tengok video di link CatchUp TV3 kat atas :)

21 Comments on Epilog Syurga Cinta – Episode 2 (download)

  1. paan
    September 8, 2010 at 6:32 pm (4 years ago)

    nanti nak download semua episod…selamat hari raya bro …. :)

    Reply
  2. azia thira
    August 23, 2010 at 8:49 am (4 years ago)

    fuyoo!!!cinta pndng pertama ke!!sronok gak…tak sbr nk tgk episod setrusnya

    Reply
  3. azfa fadilahh
    August 23, 2010 at 8:44 am (4 years ago)

    fuyoo!!!best giler citer niie…kna tgk nie…

    Reply
  4. Anip
    August 6, 2010 at 4:41 pm (4 years ago)

    nak donwload la..
    best citer ni tgk kt tv..

    Reply
    • yanmie
      August 7, 2010 at 5:56 am (4 years ago)

      ha ye silakan lah yea…sharing is caring :P

      Reply
  5. marzita
    August 5, 2010 at 7:21 pm (4 years ago)

    kenapa tak dapat download

    Reply
  6. marzita
    August 5, 2010 at 7:19 pm (4 years ago)

    @yanmie kenapa tak dapat download huhu

    Reply
    • yanmie
      August 5, 2010 at 7:43 pm (4 years ago)

      boleh je tu saya download..cuba lg ok :P

      Reply
  7. Anonymous
    August 5, 2010 at 7:14 pm (4 years ago)

    @yanmie
    kenapa tak dapat download

    Reply
  8. Zida
    August 4, 2010 at 2:24 pm (4 years ago)

    best sangat ke cite nii? hahah mana lagi best? yg ni ke yg asal?

    Reply
  9. razis
    August 4, 2010 at 1:51 pm (4 years ago)

    mesti tak malu pye nak donlod.hehe

    Reply
    • yanmie
      August 4, 2010 at 1:53 pm (4 years ago)

      ehehe malu rugi..ye tak??

      Reply
  10. razis
    August 4, 2010 at 1:41 pm (4 years ago)

    2la pasal sis, nsb ada tv3 catchup skng..hehehe

    Reply
    • yanmie
      August 4, 2010 at 1:42 pm (4 years ago)

      Yes betul tu, kalau nk donlod pun blh…ada je link link tu, silakan jgn malu2 :P

      Reply
  11. cikmin
    August 4, 2010 at 10:41 am (4 years ago)

    wah,pantas update :p cikgu tu ok, tapi hero je muka tak cukup playboy

    Reply
    • yanmie
      August 4, 2010 at 1:20 pm (4 years ago)

      pantas kak, sepantas adamaya :P

      Reply
  12. razis
    August 4, 2010 at 10:13 am (4 years ago)

    ms xbp sesuaila utk pekerja makan gaji nak tgk cter2 cmne..

    Reply
    • yanmie
      August 4, 2010 at 1:21 pm (4 years ago)

      takpe blh tgk kt catchup TV3 :)

      Reply
  13. wazy
    August 4, 2010 at 10:06 am (4 years ago)

    Gerenti syok cerita ni,huhu tapi tak sempat tengok lak

    Reply
    • yanmie
      August 4, 2010 at 1:22 pm (4 years ago)

      takpe blh tgk kt catchup TV3…dh xyah login dh :P

      Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Epilog Syurga Cinta – Episode 2 (download)

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by yanmie, yanmie. yanmie said: Blog Updated : Epilog Syurga Cinta – Episode 2 (download) http://bit.ly/9ogsfa [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge