Epilog Syurga Cinta – Episode 2 (download)

Salam semua, meh kita layan pulak yea episode 2 Drama Epilog Syurga Cinta nie, untuk Epilog Syurga Cinta Episode 2 nie touching sikit Yan tengok bila Cikgu Syuhadah menceritakan kepada Mia tentang zaman kanak-kanaknya yang nakal dan bagaimana dia kehilangan orang tuanya. dan ending untuk episode 2 jugak Cikgu Syuhadah dah berjumpa dengan Irham dan mereka dah pun bertentang Mata.

Tak sabar nak tengok Episode 3 Epilog Syurga Cinta nie, hati dah meronta-ronta tak sabar nak tunggu tayangannya…ehehe :)

Cikgu Syuhadah terkejut tengok Irham…ekekeke

Yeehhaa….mata sudah bertentang :)

Download Video Episode 2 Epilog Syurga Cinta

Part 1Part 2 (kredit to Team ArYzs)

dan boleh jugak tengok terus ke Catchup TV3, takperlu login dah. Klik bawah yea, baik betul TV3 kan :)

CatchUp TV3 – Episode 2 Epilog Syurga Cinta

Yan rasa drama epilog syurga cinta ini boleh jugak menandingi Drama Adamaya cumanya pelakon aje kurang menyengat, tapi siapa sangka kan, kot-kot drama nie boleh jugak sebaris dengan Adamaya :)

Nota Yanmie : Silalah jangan segan nak download yea, klik link atas dan korang jugak boleh tengok video di link CatchUp TV3 kat atas :)

21 thoughts on “Epilog Syurga Cinta – Episode 2 (download)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge