Blog SuperMak


Salam semua, meh kita layan pulak yea episode 2 Drama Epilog Syurga Cinta nie, untuk Epilog Syurga Cinta Episode 2 nie touching sikit Yan tengok bila Cikgu Syuhadah menceritakan kepada Mia tentang zaman kanak-kanaknya yang nakal dan bagaimana dia kehilangan orang tuanya. dan ending untuk episode 2 jugak Cikgu Syuhadah dah berjumpa dengan Irham dan mereka dah pun bertentang Mata.

Tak sabar nak tengok Episode 3 Epilog Syurga Cinta nie, hati dah meronta-ronta tak sabar nak tunggu tayangannya…ehehe :)

Cikgu Syuhadah terkejut tengok Irham…ekekeke

Yeehhaa….mata sudah bertentang :)

Download Video Episode 2 Epilog Syurga Cinta

Part 1Part 2 (kredit to Team ArYzs)

dan boleh jugak tengok terus ke Catchup TV3, takperlu login dah. Klik bawah yea, baik betul TV3 kan :)

CatchUp TV3 – Episode 2 Epilog Syurga Cinta

Yan rasa drama epilog syurga cinta ini boleh jugak menandingi Drama Adamaya cumanya pelakon aje kurang menyengat, tapi siapa sangka kan, kot-kot drama nie boleh jugak sebaris dengan Adamaya :)

Nota Yanmie : Silalah jangan segan nak download yea, klik link atas dan korang jugak boleh tengok video di link CatchUp TV3 kat atas :)

21 Thoughts on “Epilog Syurga Cinta – Episode 2 (download)

  1. nanti nak download semua episod…selamat hari raya bro …. :)

  2. azia thira on August 23, 2010 at 8:49 am said:

    fuyoo!!!cinta pndng pertama ke!!sronok gak…tak sbr nk tgk episod setrusnya

  3. azfa fadilahh on August 23, 2010 at 8:44 am said:

    fuyoo!!!best giler citer niie…kna tgk nie…

  4. nak donwload la..
    best citer ni tgk kt tv..

  5. marzita on August 5, 2010 at 7:21 pm said:

    kenapa tak dapat download

  6. marzita on August 5, 2010 at 7:19 pm said:

    @yanmie kenapa tak dapat download huhu

  7. Anonymous on August 5, 2010 at 7:14 pm said:

    @yanmie
    kenapa tak dapat download

  8. best sangat ke cite nii? hahah mana lagi best? yg ni ke yg asal?

  9. razis on August 4, 2010 at 1:51 pm said:

    mesti tak malu pye nak donlod.hehe

  10. razis on August 4, 2010 at 1:41 pm said:

    2la pasal sis, nsb ada tv3 catchup skng..hehehe

  11. cikmin on August 4, 2010 at 10:41 am said:

    wah,pantas update :p cikgu tu ok, tapi hero je muka tak cukup playboy

  12. ms xbp sesuaila utk pekerja makan gaji nak tgk cter2 cmne..

  13. Gerenti syok cerita ni,huhu tapi tak sempat tengok lak

  14. Pingback: Tweets that mention Epilog Syurga Cinta – Episode 2 (download) | yanmieonline.com -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation