Cek dari Nuffnang dan Trafik blog

Salam semua, semalam dapat lagi cek dari Nuffnang, terima kasih nuffnang, waa sangat bahagia bersama lu…ekeke. Kali nie muktamad untuk Yan mengekalkan status geli-geli di blog ini. kenapa tiada innity?? sebenarnya income dari innity lagi tinggi tapi satu je tak suka dengan innity sebab payment dia bayar lambat, rasa tak seronok disitu :P tapi dengan ?nuffnang sangat bahagia, bayar tepat pada masanya dan tak pernah terlewat. maklum ajelah penantian kan satu penyeksaan :)

Maaflah yea, earning terpaksa di tutup sebabnya ada member bagitahu jangan dedahkan sebarang income dalam blog, kang nanti tak pasal-pasal kena serbu dengan Lembaga Hasil Dalam Negeri macam kes redmummy kena serbu dengan LHDN even tak show income pun income tax dapat detect jugak, so apa-apa jenis dan jugak bentuk yang boleh mendatangkan income haruslah declare, tak kira ciput mana pun. detailnya baca sendiri kat blog Redmummy.

Ok cerita pasal trafik pulak, dah lama tak tunjuk kat sini trafik blog ini kan, ada yang rindu tak nak tengok trafik blog ini?? sampai ke email dan YM orang tanya pasal trafik blog ini, sebenarnya blog ini takdelah sehebat blog orang lain yang trafiknya mencanak-canak, jauh beza dibandingkan dengan blog lain, so jangan bandingkan yea…ehehe. meh nak share trafik seminggu blog ini :)

Macam biasa kalau wiken je trafik menurun, dah biasa di alami oleh blog ini. so memang tak pelik…hahaha. Terima kasih pada encik google kerana terus setia berkerja sama dengan blog ini di dalam enjin carian, ini kerana blog ini 80% trafik yang datang adalah dari enjin carian.

Dan gambar atas pulak adalah trafik hari ini, lebih kurang aje sebenarnya trafik harian blog ini. so far maintain 1K++ cuma bila wiken aje tersasar sikit bawah 1K tapi tetap bersyukur :)

Nota Yanmie : Tak tahu bila nak gi clear cek tu :P

46 thoughts on “Cek dari Nuffnang dan Trafik blog

  1. wah..dah dapat cek..!

    p/s Puan penagarah lembaga hasil..meh cepat tengok yanmieonline dapat hasil dari blogging ni..ekekek.. :P

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge