She Wolf The Last Sentinel – Episode Akhir

Salam semua, semalam merupakan episode akhir bagi drama She-wolf di TV3, nak update dari semalam lagi tapi mood nak menulis kelaut..ehehe, tapi yang  pastinya ramai berpuas hati dengan ending she wolf nie, tak sia-sia tengok dari awal, sehinggakan ada peminat-peminat dari drama tersebut membuat fans facebook She Wolf Malaysia. korang yang tak tengok memang rugi…kikiki

Ekoran sambutan yang luar biasa di Filipina, “SHE – WOLF” telah memenangi Anugerah Drama Rantaian Terbaik dan Pelakon Lelaki Terbaik (Piolo Pascual) di Star Awards for Television 2008. “SHE – WOLF” juga dipilih sebagai program TV yang paling digemari di Anugerah Anak TV Seal 2008 dan dinobatkan Drama Bersiri Terbaik di Anugerah Gawad Tanglaw 2008. Selain itu, “SHE – WOLF” juga terpilih sebagai Telenovela Terbaik di Festival BANFF World Televisyen 2009 yang merupakan satu-satunya pencalonan drama bersiri dari Filipina yang bertanding dengan 800 pencalonan dari 29 buah negara lain.

Pelakon wanita utamanya, Angel Loscin pula berjaya dicalonkan dalam kategori Pelakon Wanita Terbaik di Anugerah Emmy ke -37.

Kredit to TV3, budiey.com dan wikipedia

Berikut di bawah video youtube drama She Wolf (Lobo) The Last Sentinal Episode Akhir. sesiapa yang ketinggalan untuk menyaksikannya boleh lah tengok kat sini..sharing is caring

Part 1 Final Episode She Wolf (Lobo) The Last Sentinel

Part 2 Final Episode She Wolf (Lobo) The Last Sentinel

Part 3 Final Episode She Wolf (Lobo) The Last Sentinel

Part 4 Final Episode She Wolf (Lobo) The Last Sentinel

Video kredit to just4sharing1

Hari nie dah pun start episode 1 drama Striving For A Sun, drama dari Negara Thailand, kita sama-samalah saksikan episode seterusnya, macam biasa setiap isnin hingga khamis pukul 3 Petang di TV3. Adakah Drama Striving For A Sun ini mampu mengatasi kehebatan drama She Wolf??

Nota Yanmie : Miss my en.hubby 🙂

You may also like

48 Comments

  1. sedihnya bila anton tertembak lyka, lagi sedih lyka bunuh anton. Padahal anton sepupu dia y paling baik. sampai leleh air mata nie..ishk2

  2. memang jrg2 tgk telenovela, tp she wolf berjaya tgk dr 1st smp last episod..best, hero n heroin sama padan..puas hati..

  3. yeaaaa……tq99….dpt gak ku tgok last episod cte ni….ari 2 der hal x dpt tgok.
    akhirnya….puas ht sgt3 dgn cter ni….

  4. klulh pihak tv3 blh ulg blk citer ni….. sy x b’ksmptn nk tgk keseluruhn citer ni. yg ending pun x smpat nk tgk. klu d ulg pd wktu mlm lg bagus….

    1. tulah ramai jugak yg kata mcm tu, sbb waktu tayangannya tak sesuai…tp saya ok je, klu tayang mlm plak takut x terlayan sbb berebut remot TV ngan en.hubby..hahaa

    1. drama mcm nie best tgk klu follow dr awal…saya klu dh bnyk miss tu yang malas nk tgk..nie sbb melekat je kt tv…layan sampai habis, mmg puas hati dgn endingnye..ehehe

  5. Yeah… Akhirnya tamat jugak cite ni… rindu lak dengan Lyka dan Noah… akak dah tau lom… Cite shewolf ad sekuel dia… Lobo Part 2: Imortal… Angel Locsin still jd werewolf… hoho, Angel Locsin ada blas twit daus ari tu… dia ucap terima kasih byk2 kpd rakyat Malaysia sbb sudi menonton cite Shewolf… X sangka pulak cite tu ke udara Malaysia…
    Dauspozi recently posted..Ben Nyah – Blogger Baru Atau PendengkiMy Profile

    1. yelah betul tu mmg rindu nk tgk citer nie, ending nie pun akak tgk sampai 2 kali..hahhaaa, suka tgk aksi yg last2 nie…touching pun ada..ekeke.

      wah bestnya angle locsin tweet2 ngan daus…

    1. amboi tang heroin tu je yea dia tau..hahaha. yelah kita seronok tgk cerita yang kita follow dari awal..klu dah bnyk ter miss tu yg mls nk follow

    1. ehek…bawang merah pulak yea, she wolf nie mmg best! aku mmg susah nk lekat tgk telenovela nie tp kena citer best mmg ku layan sampai melekat dpn TV..ehehe

      hot keywords?? hehee tau takpe..kehkehkeh

    1. wah yeker…samalah kita, akak mmg melekat dpn TV time pukul 2-4 sbb tgk sinetron pastu telenovela. ptg lak akasia, mlm lak samarinda..wakaka peminat setia TV3 gitu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge