Salam semua, nampaknya ada keywords yang masuk carik rumah Datuk Siti Nurhaliza kat sini, sebenarnya Yan tak pernah pun entry pasal Rumah Datuk Siti Nurhaliza nie, rasanya yang pernah Yan tulis ialah pasal Review Produk Simplysiti.

Oklah Yan sharekan di sini gambar-gambar rumah datuk siti nurhaliza yea, hasil menggoogle dapatlah gambar kat bawah nie.

Ruah Dato’ Siti Nurhaliza di Cameron Highland, kiut je :)

Rumah Dato’ Siti Nurhaliza kat Kuala Lipis, Pahang

Yang nie Banglo 7 Juta milik Datuk K, tapi kira rumah ct jugaklah kan sebab duduk kat rumah tu jugak..hikhikhik

Lawa aje Siti time nie, sekarang nie dah nampak berisi badannya, tapi still kiut lagi, bila lah dato’ siti nurhaliza nie nak mengandung..ehehe.  ehem..tetiba pulak nampak Datuk K macam muda sikit dalam gambar nie…hahahaa

Nota Yanmie : Khabarnya Dato’ Siti Nurhaliza memiliki lagi beberapa buah rumah di dalam dan luar negara, tapi Yan tidak pasti, sekiranya korang ada info atau nak menambah kat entry ini silalah berkongsi yea, sharing is caring :)

36 Thoughts on “Rumah Dato’ Siti Nurhaliza

  1. BOLBAHKALAUKAU
    RUAHDATOSITINURHALIZA
    CAMEROhHIGHIAHDKIUTJE
    KUALALIPISPAHANG

  2. rumahnya indah sekali ya
    Rina recently posted..Project : Make A Google Pagerank Prediction ToolMy Profile

  3. Cantik rumah ni..
    pokok manggis depan rumah recently posted..Nuffnang ErrorMy Profile

  4. azie on June 7, 2011 at 9:55 pm said:

    klu xsilap dkt mines banglo dato siti jgk…xjauh dgn banglo Tun mahathir mohamad….dh tgk banglo tu,bleh thn besarnye…

  5. cantik dan besar rumahnya..

    saya nk satu jer rumah hehe.
    banyak-banyak2 ni pening kepala je

    janji bahagiaa

  6. waaaa.. cantik rumah siti kan.. xpenah terfikir pun mau tgk rumah siti… skali snggah blog ni…bru la rasa ingin tahu tu ada.. apa pun nice to meet u :-)
    tpinky recently posted..Benci Bilang CintaMy Profile

  7. RT @denaihati: Rumah Dato’ Siti Nurhaliza http://bit.ly/anZyns

  8. Rumah Dato’ Siti Nurhaliza http://bit.ly/anZyns

  9. byk kan harta CT ne..rezeki die murah..hrpnya rezeki ct lg murah n dpt baby cepat2..:)

  10. nak sewa bilik kat umah dato k la.. mesti ade kosong..
    ezany recently posted..Bicara Gambar- IncompleteMy Profile

  11. eiyda on July 22, 2010 at 1:00 pm said:

    gilerlah besar umh……..xingt mati dh tu dok umh besar2 hehehehe
    eiyda recently posted..sakit sakit sakit &amp sakit lagiMy Profile

  12. Rumah Dato’ Siti Nurhaliza kat Kuala Lipis, Pahang tu saya dah pernah sampai..amik gambar dari luar rumah dia jer..hikksss
    eliss recently posted..My hubby Lari Dari Rumah Sebab Dipaksa KawenMy Profile

  13. Syukur la… Dah rezki dia… kita kena la usaha lebih kalo nk dapat lebih… kan? :p
    lAl recently posted..Jacob pakai songkok!My Profile

  14. ye la..
    bila nak beranak diorg ni…

  15. ala yan….tu rumah kt dunia je, rumah yg sebenarnya kt alam sana….hehe..
    bukan jeles ke hape, bagus la kalau dia bnyk harta dunia, bekalan utk anak2…..itu pun kalau ada rezeki.
    kakzana recently posted..Chocolate chip ala Famous AmousMy Profile

  16. wah,cantiknya..bila la saya boleh rumah sebijik camtu ya?kije seumur hiduppun blom tentu mampu…huk4….
    eyriqazz recently posted..Gelagat Alisya Ketika Menaiki Cruise di PutrajayaMy Profile

  17. Pingback: Tweets that mention Rumah Dato’ Siti Nurhaliza | yanmieonline.com -- Topsy.com

  18. wa…besar2 umahnya…ehem2…kot2 satu hri nnt umah akak pun besar2 mcm ni kot^^…
    kozumi_ro@budak nakal recently posted..DesignWidget Jam Budak NakalMy Profile

  19. pinjam sekejap rumah kat cameron tu.

    Entry terbaru dari Hazzy,
    Video ‘Flying Donkey’ di Rusia menarik perhatian ramai.
    Hazzy recently posted..Video Flying Donkey di Russia menarik perhatian ramaiMy Profile

  20. dah nama pun datuk kak..
    harta pun mesti berlambak2..
    kita je yg ‘wow’ sekejap tgk kekayaan mereka
    salmia recently posted..Anda tahu apa itu Akta Wang Tak Dituntut 1965My Profile

  21. RT @yanmie meh tengok rumah dato' siti nurhaliza http://bit.ly/8Y249Z

  22. meh tengok rumah dato' siti nurhaliza http://bit.ly/8Y249Z

  23. Blog Updated : Rumah Dato’ Siti Nurhaliza http://bit.ly/anZyns

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation