Rumah Dato’ Siti Nurhaliza

Salam semua, nampaknya ada keywords yang masuk carik rumah Datuk Siti Nurhaliza kat sini, sebenarnya Yan tak pernah pun entry pasal Rumah Datuk Siti Nurhaliza nie, rasanya yang pernah Yan tulis ialah pasal Review Produk Simplysiti.

Oklah Yan sharekan di sini gambar-gambar rumah datuk siti nurhaliza yea, hasil menggoogle dapatlah gambar kat bawah nie.

Ruah Dato’ Siti Nurhaliza di Cameron Highland, kiut je ๐Ÿ™‚

Rumah Dato’ Siti Nurhaliza kat Kuala Lipis, Pahang

Yang nie Banglo 7 Juta milik Datuk K, tapi kira rumah ct jugaklah kan sebab duduk kat rumah tu jugak..hikhikhik

Lawa aje Siti time nie, sekarang nie dah nampak berisi badannya, tapi still kiut lagi, bila lah dato’ siti nurhaliza nie nak mengandung..ehehe. ย ehem..tetiba pulak nampak Datuk K macam muda sikit dalam gambar nie…hahahaa

Nota Yanmie : Khabarnya Dato’ Siti Nurhaliza memiliki lagi beberapa buah rumah di dalam dan luar negara, tapi Yan tidak pasti, sekiranya korang ada info atau nak menambah kat entry ini silalah berkongsi yea, sharing is caring ๐Ÿ™‚

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

36 comments / Add your comment below

  1. klu xsilap dkt mines banglo dato siti jgk…xjauh dgn banglo Tun mahathir mohamad….dh tgk banglo tu,bleh thn besarnye…

Leave a Reply

CommentLuv badge