Rumah Dato’ Siti Nurhaliza

Salam semua, nampaknya ada keywords yang masuk carik rumah Datuk Siti Nurhaliza kat sini, sebenarnya Yan tak pernah pun entry pasal Rumah Datuk Siti Nurhaliza nie, rasanya yang pernah Yan tulis ialah pasal Review Produk Simplysiti.

Oklah Yan sharekan di sini gambar-gambar rumah datuk siti nurhaliza yea, hasil menggoogle dapatlah gambar kat bawah nie.

Ruah Dato’ Siti Nurhaliza di Cameron Highland, kiut je :)

Rumah Dato’ Siti Nurhaliza kat Kuala Lipis, Pahang

Yang nie Banglo 7 Juta milik Datuk K, tapi kira rumah ct jugaklah kan sebab duduk kat rumah tu jugak..hikhikhik

Lawa aje Siti time nie, sekarang nie dah nampak berisi badannya, tapi still kiut lagi, bila lah dato’ siti nurhaliza nie nak mengandung..ehehe.  ehem..tetiba pulak nampak Datuk K macam muda sikit dalam gambar nie…hahahaa

Nota Yanmie : Khabarnya Dato’ Siti Nurhaliza memiliki lagi beberapa buah rumah di dalam dan luar negara, tapi Yan tidak pasti, sekiranya korang ada info atau nak menambah kat entry ini silalah berkongsi yea, sharing is caring :)

36 Comments on Rumah Dato’ Siti Nurhaliza

  1. Anonymous
    March 10, 2014 at 12:19 pm (6 months ago)

    BOLBAHKALAUKAU
    RUAHDATOSITINURHALIZA
    CAMEROhHIGHIAHDKIUTJE
    KUALALIPISPAHANG

    Reply
  2. azie
    June 7, 2011 at 9:55 pm (3 years ago)

    klu xsilap dkt mines banglo dato siti jgk…xjauh dgn banglo Tun mahathir mohamad….dh tgk banglo tu,bleh thn besarnye…

    Reply
  3. lankapo
    July 23, 2010 at 11:27 am (4 years ago)

    cantik dan besar rumahnya..

    saya nk satu jer rumah hehe.
    banyak-banyak2 ni pening kepala je

    janji bahagiaa

    Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 12:34 pm (4 years ago)

      yes betul tu…rumah yg ada 1 pun x terjaga..hahaha

      Reply
  4. tpinky
    July 23, 2010 at 10:55 am (4 years ago)

    waaaa.. cantik rumah siti kan.. xpenah terfikir pun mau tgk rumah siti… skali snggah blog ni…bru la rasa ingin tahu tu ada.. apa pun nice to meet u :-)
    tpinky recently posted..Benci Bilang CintaMy Profile

    Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 12:33 pm (4 years ago)

      rumah siti mmg cantik kan…dari luar pun dah nmpk cantik..dlm rumah apatah lagi..

      btw thanks sudi singgah kemari :)

      Reply
  5. wahidah
    July 22, 2010 at 3:51 pm (4 years ago)

    byk kan harta CT ne..rezeki die murah..hrpnya rezeki ct lg murah n dpt baby cepat2..:)

    Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 9:02 am (4 years ago)

      ye betul tu…tak sabar nak tengok siti berbadan dua :)

      Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 9:01 am (4 years ago)

      hahhaaa dah dapat sewa nnti bitau kat sini ye kun :)

      Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 8:59 am (4 years ago)

      ehehe rezeki dia…

      Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 8:58 am (4 years ago)

      oh yeker…wah bestnya..klu dpt masuk lg best kan :)

      Reply
  6. lAl
    July 22, 2010 at 11:47 am (4 years ago)

    Syukur la… Dah rezki dia… kita kena la usaha lebih kalo nk dapat lebih… kan? :p
    lAl recently posted..Jacob pakai songkok!My Profile

    Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 8:56 am (4 years ago)

      yes betul tu..dia nk dpt mcm tu pun berkat usaha dia jugak..

      Reply
  7. kakngah
    July 22, 2010 at 11:34 am (4 years ago)

    ye la..
    bila nak beranak diorg ni…

    Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 8:55 am (4 years ago)

      tulah duk tunggu2 jugak siti nurhaliza nie mengandung…ehehe

      Reply
  8. kakzana
    July 22, 2010 at 11:25 am (4 years ago)

    ala yan….tu rumah kt dunia je, rumah yg sebenarnya kt alam sana….hehe..
    bukan jeles ke hape, bagus la kalau dia bnyk harta dunia, bekalan utk anak2…..itu pun kalau ada rezeki.
    kakzana recently posted..Chocolate chip ala Famous AmousMy Profile

    Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 8:16 am (4 years ago)

      insyallah kak..mudahan dipermudahkan segalanya buat mereka…dah rezeki mereka macam tu…

      Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 8:13 am (4 years ago)

      memang cantik…suka tgk rumah yg kat cameron tu..
      tulah takpe kita angan2 je..ehehe, nk beli memanglah x mampu…

      Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 8:04 am (4 years ago)

      mmg besar koz…insyallah amin mudahan..ehehe :) bila lah tu yea…

      Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 8:03 am (4 years ago)

      salam Hazzy…ehehe sila2..

      Reply
    • yanmie
      July 23, 2010 at 8:02 am (4 years ago)

      betul mia..org banyak duit..mcm2 blh beli kan..bestnyeee :)

      Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Rumah Dato’ Siti Nurhaliza

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by MrSup and yanmie, yanmie. yanmie said: Blog Updated : Rumah Dato’ Siti Nurhaliza http://bit.ly/anZyns [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge