Ost Laila Asyikin – Sampai Syurga (Faizal Tahir)

Salam semua, hari nie merupakan episode 1 untuk Drama Laila Asyikin di Slot Samarinda TV3, untuk episode 1 nie tak tahu lah nak kata best ke tak sebabnya tak fokus sangat tengok, sambil-sambil aje. tapi takpe kita tengok pulak episode 2 Laila Asyikin nie nanti. harap-harap bestlah 🙂


Jom layan OST Laila Asyikin, lagu dari Faizal Tahir yang bertajuk Sampai Syurga, lagu nie memang Yan minat sangat wooo…malatops!!. Disini Yan sertakan lirik lagu Sampai Syurga dan jugak link untuk mendownload lagu Sampai Syurga nie. enjoy yea…

Ku membenarkan jiwaku
Untuk mencintaimu
Ku persembahkan hidupku
Untuk bersama kamu

Dan diriku untuk kamu
Belum pernah kumerasai begitu

Semua itu telah berlalu
Harapanku palsu
Dan mungkin hari yang satu
Terus ku tertunggu

Di hatiku masih kamu
Belum pernah ku ingin terus memburu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Namun aku tetap aku
Yang terbaik untuk diriku
Hanya satu
Hanya kamu

Ku membiarkan hatiku
Untuk merinduimu
Ku menghamparkan sakitku
Untuk tatapan kamu

Bersamamu harapanku
Hilang dalam terang yang membutakanku

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu

Dan segala yang ku ada
Ku berikan semua
Untuk dirimu saja

Ku mahu dirimu
Bahagia untuk selamanya
Biar sampai syurga
Aku menunggu cinta darimu
Agar ku sempurna

Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu
Namun aku tetap aku
Yang terbaik tuk diriku

Hanya satu

Aku lemah tanpa kamu
Ku inginmu dampingi ku
Aku fahami aku bukan terbaik
Untuk dirimu

Sampai syurga ku menunggu
Sampai syurga ku cintamu
Hanya kamu

klik bawah untuk mendownload lagu ini

You may also like

7 Comments

    1. oh yeker…samalah kita, rasanya lagu nie memang ramai giler yg minat..akak mmg suka sgt dgn lagu nie, hayati aje senikatanya….fuh cinta betul dia dengan sidia sampai ke syurga tuuuu 🙂

    1. ha ye kak…tadi yan layan gitu2 je sambil kemas2 baju masuk dlm beg 🙂 tu yg x concentrate sgt..takpe next week tgk dgn nyaman…ehehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge