Blog SuperMak


Salam semua, bosan pulak waktu nie tak  boleh nak lelapkan mata, terkejut dari tidur tadi terus on lappy yelah kan tak boleh nak lelapkan mata, kalau hubby ada sure boleh tido nyenyak..ekeke nie rindu-rinduan aje lah..nnggee~~

Oklah dalam pada tak boleh nak lelapkan mata nie, Yan sharekan gambar anak-anak, gambar-gambar bawah nie ambik masa kami keluar bertiga ke KFC Giant Bandar Bukit Tinggi Klang, encik hubby tak ikut sebabnya time nie dia kerja, lagi pun time nie darurat, kena keluar jugak bertiga..ehehe apa lagi call Teksi ler…huhu rm 17.00 ok dari bandar puteri klang ke Bandar Bukit Tinggi tu, kalau ikut meter tak sampai pun rasanya RM10.00. Teksi kat Klang nie memang tak pakai meter, even ada tulis Teksi Bermeter pun diorang tak guna, ades…dah malas nak fikir pasal tambang teksi tu..ehehe layan gambar anak-anak lagi best :)

eemm…cedapnyerr nugget nie :)

Meh nganga mulut…Aiman suapkan..ehehe :)

Ades…ada awek cun duk kat meja sebelah :)

Yeehhaa cedapnyer…boleh bah kalau kau!!

aiyak….adik dapat sudu aje ke?? abang, nak kentang putar sikit boleh??

argh!!! tak bley…nie semua abang punya..kehkehkeh

Lepas dah kenyang-kenyang nie, urusan pun dah setel kami balik rumah terus, takde nak menyinggah tempat lain, kalau dah dapat lesen tu lainlah cerita boleh pergi merempit dengan anak-anak ke tempat lain pulak…haha panjanglah langkah lepas nie :)

Nota Yanmie : Rindu encik hubby…nnggeee~~~

25 Thoughts on “Layan gambar anak – KFC Giant Bukit Tinggi

  1. suka makan KFC yea..
    pokok manggis depan rumah recently posted..Nuffnang ErrorMy Profile

  2. Wan Perlis on July 20, 2010 at 10:44 pm said:

    suka la gambar no 2 tu

  3. nyum…nyum…

    sedapnyer….

    ngah lapar ni…

    x smpat nak g lunch tdi…

    banyak keje^^…
    kozumi_ro@budak nakal recently posted..DesignWidget Jam Budak NakalMy Profile

  4. Pingback: Tweets that mention Layan gambar anak – KFC Giant Bukit Tinggi | yanmieonline.com -- Topsy.com

  5. RT @yanmie: Blog Updated : layan gambar budak comel http://bit.ly/d8HsUh cekidauutt :)

  6. Comelnya anak kak Yan..Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi kan?Boleh jadi calon menantu ni..hik3…
    eyriqazz recently posted..Gelagat Alisya Ketika Menaiki Cruise di PutrajayaMy Profile

  7. hehehe.. leceh je naik public transport ni kan..
    xper, nanti dapat lesen, boleh pegi merata kan..
    salmia recently posted..Makan Toasted Pocketful dengan kad KFC SNAX!My Profile

    • salam mia, ye betul tu mmg sangat leceh!! risiko jugak tu sbb naik dgn org kita x kenal..so len kali klu naik kena pastikan pintu dia x child lock, tu yg bila ada kes rogol ke, rompak ke penumpang xleh keluar sbb pintu child lock.

  8. wahh comel² anak akak ni,hehehe mesti dorang seronok dapat makan kat KFc kan
    wazy recently posted..GhostMy Profile

    • Salam Wazy…ekeke, ada comei cam ibu diorg tak?
      maunya tak seronok masuk kfc sebab ada toys, ikut akak nk mkn je mee sizzling ke, nasik ayam ke… :)

  9. dh ready ke nk test lesen??
    hihihi!!

  10. comelnya anak-anak tu

  11. cikmin on July 20, 2010 at 6:58 am said:

    elo..elo..nape aiman sampai tak nampak mata dah tu kalau senyum tawa..adik bukan main bulat lagi mata tu.. :P

    p/s eleeehh..rindu la tu ye..ke rindu BB ni…ahaks…
    cikmin recently posted..Mee Rebus Cik kamalMy Profile

    • ha tulah kak, aiman klu amik gmbr bnyk gaya mata tetutup gitu, keje duk tayang gigi je..haha

      ops…ku rindu hubby je…bb takpe sbb blm ada dpn mata..ekekee

  12. Blog Updated : layan gambar budak comel http://bit.ly/d8HsUh cekidauutt :)

  13. besh nye makan kfc…..
    saya_aRief recently posted..TERIMA KASIH CIKGUMy Profile

  14. cian dier hub x der… cepat2laa hub blk
    akuzle ayu recently posted..Tips Menaikkan TrafikMy Profile

    • ehehe akak kt kampung en.hubby nie, balik sini amik lesen keta. dah dpt lesen nanti baru blk klang. hubby tetiap wiken balik…ekeke tp rindu jugak…

  15. Blog Updated : Layan gambar anak – KFC Giant Bukit Tinggi http://bit.ly/d8HsUh

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation