Layan gambar anak – KFC Giant Bukit Tinggi

Salam semua, bosan pulak waktu nie tak  boleh nak lelapkan mata, terkejut dari tidur tadi terus on lappy yelah kan tak boleh nak lelapkan mata, kalau hubby ada sure boleh tido nyenyak..ekeke nie rindu-rinduan aje lah..nnggee~~

Oklah dalam pada tak boleh nak lelapkan mata nie, Yan sharekan gambar anak-anak, gambar-gambar bawah nie ambik masa kami keluar bertiga ke KFC Giant Bandar Bukit Tinggi Klang, encik hubby tak ikut sebabnya time nie dia kerja, lagi pun time nie darurat, kena keluar jugak bertiga..ehehe apa lagi call Teksi ler…huhu rm 17.00 ok dari bandar puteri klang ke Bandar Bukit Tinggi tu, kalau ikut meter tak sampai pun rasanya RM10.00. Teksi kat Klang nie memang tak pakai meter, even ada tulis Teksi Bermeter pun diorang tak guna, ades…dah malas nak fikir pasal tambang teksi tu..ehehe layan gambar anak-anak lagi best :)

eemm…cedapnyerr nugget nie :)

Meh nganga mulut…Aiman suapkan..ehehe :)

Ades…ada awek cun duk kat meja sebelah :)

Yeehhaa cedapnyer…boleh bah kalau kau!!

aiyak….adik dapat sudu aje ke?? abang, nak kentang putar sikit boleh??

argh!!! tak bley…nie semua abang punya..kehkehkeh

Lepas dah kenyang-kenyang nie, urusan pun dah setel kami balik rumah terus, takde nak menyinggah tempat lain, kalau dah dapat lesen tu lainlah cerita boleh pergi merempit dengan anak-anak ke tempat lain pulak…haha panjanglah langkah lepas nie :)

Nota Yanmie : Rindu encik hubby…nnggeee~~~

25 Comments on Layan gambar anak – KFC Giant Bukit Tinggi

  1. Wan Perlis
    July 20, 2010 at 10:44 pm (4 years ago)

    suka la gambar no 2 tu

    Reply
    • yanmie
      July 21, 2010 at 5:53 am (4 years ago)

      ihik..thanks wan :) tu gambar aiman, dia kalau amik gambar suka benar buat muka mcm tu

      Reply
    • yanmie
      July 21, 2010 at 5:52 am (4 years ago)

      alololo ciannye dia..punyelah bizi sampai mkn pun x sempat :)

      Reply
    • yanmie
      July 20, 2010 at 2:35 pm (4 years ago)

      Thank eyri, anak eyri pun bakal menantu kakyan tu comei jugak mcm mak bapak dia :) wah ada can nk berbesan nie…hahahaa

      Reply
    • yanmie
      July 20, 2010 at 2:34 pm (4 years ago)

      salam mia, ye betul tu mmg sangat leceh!! risiko jugak tu sbb naik dgn org kita x kenal..so len kali klu naik kena pastikan pintu dia x child lock, tu yg bila ada kes rogol ke, rompak ke penumpang xleh keluar sbb pintu child lock.

      Reply
  2. wazy
    July 20, 2010 at 10:49 am (4 years ago)

    wahh comel² anak akak ni,hehehe mesti dorang seronok dapat makan kat KFc kan
    wazy recently posted..GhostMy Profile

    Reply
    • yanmie
      July 20, 2010 at 2:32 pm (4 years ago)

      Salam Wazy…ekeke, ada comei cam ibu diorg tak?
      maunya tak seronok masuk kfc sebab ada toys, ikut akak nk mkn je mee sizzling ke, nasik ayam ke… :)

      Reply
  3. kakngah
    July 20, 2010 at 8:57 am (4 years ago)

    dh ready ke nk test lesen??
    hihihi!!

    Reply
    • yanmie
      July 20, 2010 at 2:30 pm (4 years ago)

      test lmbt lg kakngah..baru blajar je..hehe, testnya insyallah lagi sebulan

      Reply
  4. Mus
    July 20, 2010 at 7:52 am (4 years ago)

    comelnya anak-anak tu

    Reply
    • yanmie
      July 20, 2010 at 2:28 pm (4 years ago)

      Thanks mus, anak2 mus pun comei2 gak :)

      Reply
  5. cikmin
    July 20, 2010 at 6:58 am (4 years ago)

    elo..elo..nape aiman sampai tak nampak mata dah tu kalau senyum tawa..adik bukan main bulat lagi mata tu.. :P

    p/s eleeehh..rindu la tu ye..ke rindu BB ni…ahaks…
    cikmin recently posted..Mee Rebus Cik kamalMy Profile

    Reply
    • yanmie
      July 20, 2010 at 2:28 pm (4 years ago)

      ha tulah kak, aiman klu amik gmbr bnyk gaya mata tetutup gitu, keje duk tayang gigi je..haha

      ops…ku rindu hubby je…bb takpe sbb blm ada dpn mata..ekekee

      Reply
    • yanmie
      July 20, 2010 at 2:25 pm (4 years ago)

      ikutkan lg suka mkn nasik, sebab anak yang request masuk kfc…ehehe

      Reply
    • yanmie
      July 20, 2010 at 3:38 am (4 years ago)

      ehehe akak kt kampung en.hubby nie, balik sini amik lesen keta. dah dpt lesen nanti baru blk klang. hubby tetiap wiken balik…ekeke tp rindu jugak…

      Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Layan gambar anak – KFC Giant Bukit Tinggi

  1. [...] This post was mentioned on Twitter by feezmior and yanmie, yanmie. yanmie said: Blog Updated : Layan gambar anak – KFC Giant Bukit Tinggi http://bit.ly/d8HsUh [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge