Cara-cara simpan lembu

Salam semua, hah jangan terkejut dengan tajuk entry nie yea “cara-cara simpan lembu” ini sebab ada orang cari keywords kat bawah nie, nak simpan lembu kat mana pun dia tak tau, kesian betul…maybe dia takut orang curik lembu dia kot, takpun dia curik lembu orang then nak sorok lembu tu…hahhaa *eh apa aku mengarut nie??*

Agaknya kenapa yea sampaikan nak simpan lembu kat mana pun orang nie google jugak?? macam-macam lah diorang nie…ehehhe

Dengan rajinnye Yan google balik keywords yang masuk tu, dan resultnya macam kat atas tu, rupa2nya entry tu adalah entry yang INI, dan lembu akikah Cikmin pun ada di tangga ke 3 tu..ehehe sehati sejiwa betul 🙂

So siapa tau nak simpan lembu kat mana? dalam laci ke? hahaha…meh share kat sini yea, manalah tau orang nie takut kot2 lembu akikah dia terlepas, so dia google lah camne nk simpan lembu tu..*cara macam nak simpan barang aje…ehehe*

Nota Yanmie : Cuba perhatikan setiap keywords yang masuk, hampir setiap minit ada keywords yang masuk ke blog ini..keh3…

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

19 comments / Add your comment below

    1. Salam fahmi, mana ada mantap..biasa2 aje..nk blajar blh tarak hal punye, syaratnya sediakan 1 mangguk darah nyamuk..keh3…gurau2..blh apa salahnye 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge