Salam semua, minggu nie lesen L Yan keluar, yeeehhhaa dengan rasa hati gumbira Yan start belajar bawa kereta sang kancil minggu nie. Perasaan tu macam biasa aje, takde nebes ke gabra ke…biasa-biasa aje, cuma rasa macam mimpi boleh bawa kereta.

Litar memandu Institut Memandu Warisan Jengka Sentral

sebenarnya ini adalah kali ke 2 Yan drive kereta sang kancil, kali pertama khamis lepas, bayangkan dengan tak ada kemahiran membawa kereta langsung, cikgu memandu Yan tetiba suh bawak…arghhh sudah!!

Litar memandu Institut Memandu Warisan Jengka Sentral

Ondeway nak balik rumah khamis lepas, cikgu memandu Yan suh drive kereta dari JPJ Jengka sampailah ke rumah (Jengka 13). Nasib baiklah boleh bawa…kikikiki, lutut pun tak ketaq :) tup-tup dah sampai simpang masuk ke rumah…hahhaa

Nota Yanmie : Adakah aku bakal jadik gile stereng macam kengkawan yang lain??

28 Thoughts on “Belajar Memandu

  1. BEST KALAU DAH PANDAI DRIVE..AKU LUM LAGI START …TAK SABARnya

  2. Pingback: Pertama kali memandu kereta en.hubby | yanmieonline.com

  3. Pingback: Pagi yang di nanti sudah tiba - Test JPJ | yanmieonline.com

  4. Pingback: Projek Kuih Batang Buruk Sabah Versi Yanmie | yanmieonline.com

  5. Pingback: Mari tahan nafsu di bulan ramadhan | yanmieonline.com

  6. Pingback: Cicak Tokek aka Cicak Gergasi jadi buruan | yanmieonline.com

  7. KIWI on July 21, 2010 at 5:32 pm said:

    bile nk test

  8. nmpk bukit nyer xde la tinggi mane…kira ok ar tu kak…

    chaiyok akak..usah tangga kejayaan…^^,…
    kozumi_ro@budak nakal recently posted..DesignWidget Jam Budak NakalMy Profile

  9. Jangan lupa bagi signal kalau nak masuk ke kiri / kanan jalan (markah penting tu kak kalau test dengan JPJ) hehehe
    wazy recently posted..GhostMy Profile

  10. erm lesen kereta tak ambil lagi nie.. lesen motor je ada… berapa agaknya anggaran buat lesen keta sekrang nie.. katanya dah naik….
    zik recently posted..Bijak wang- perkara asas yang anda perlu tahu mengenai unit trustMy Profile

  11. Alaa.. lau gila stereng pun kejap je :p

    congrat ye~
    ProfHariz recently posted..Future Husband! ! !My Profile

  12. sy petang ni start kelas.. ^^.. dah la penakut sikit.. hik3
    Liyana Yusoff recently posted..Sedih tu sama dengan jiwang keMy Profile

  13. itu bukit rendah saja maa .. haha
    zqah recently posted..PLKN Sesi 2011My Profile

  14. Pingback: Tweets that mention Belajar Memandu | yanmieonline.com -- Topsy.com

  15. time kat selekoh jgn bawak laju2.. ekekekeke
    Anarm recently posted..Peraduan Copy dan Menang MP3 PlayerMy Profile

  16. slmt memandu
    jgn drift merata2 yer…

  17. Blog Updated: Belajar bawa sang kancil http://bit.ly/bX6ErS yeehhaaa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation