201K Impression untuk yanmieonline.com?

Salam semua, lama rasanya tak masuk ke google webmaster tools, masuk-masuk je terkejut tengok page impression untuk blog ini melalui search queries google untuk sebulan, start dari 19 Jun 2010 sehingga 19 Jul 2010, satu peningkatan yang amat memberangsangkan buat blog ini. Terima kasih pada encik google kerana rajin mengindex entry dari blog ini.

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang indah πŸ™‚

Dan terima kasih buat pengunjung-pengunjung blog ini. tanpa korang semua jugak tak mungkin blog ini mencapai prestasi seperti di atas πŸ™‚

Nota Yanmie : Kalau jelah jumlah impression tu boleh tukar dengan duit kan best! yan bagi sorang Rm 1…ehehe πŸ™‚

You may also like

29 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge