Salam semua selamat hari jumaat penghulu segala hari, syukur ke hadrat ilahi hari ini tepat pukul 2 petang secara rasminya usia perkahwinan Yan dan Mie sudah pun menjejakkan kaki ke angka 5 Tahun. Tahniah buat kami berdua :) rasa macam baru semalam di Ijab kabulkan.

Terima kasih Sayang (ayat jiwang sikit..ehehe) kerana membahagiakan hidup ini, tidak pernah rasa sekalipun rasa diri di abaikan, malah rasa kasih dan sayang semakin bertambah dengan adanya kedua insan kecil dalam hidup kita dapat menyerikan dan melengkapkan lagi kehidupan kita.

Mudahan masjid yang kita bina ini akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat. Mudahan Allah memberkati kita dan melindungi rumah tangga kita senantiasa…Amin


Layan lagu nie pagi tadi bersama en.hubby….best!! rugi korang x dengar, klik Play plissss :)

words by Darla Day, music by Mark Phillips
(duet with Chad Day)

I love you, the love of my life
I need you, our love is right
I’ve found the one that my soul loves
No other love means so much

I prayed to my God for a heart to keep
He gave me the one, He knew my needs
Over and over this love is sweet
I recognize the joy that makes our love complete
God gave you to me

You’re the one I prayed for long ago
Fearless trust I never thought I’d know
I’ve found the answer to my dreams
My eyes were opened to love’s mystery

I prayed to my God for a heart to keep
He gave me the one, He knew my needs
Over and over this love is sweet
I recognize the joy that makes our love complete
God gave you to me

The love of my life…

I love you, the love of my life
I need you, our love is right
I’ve found the one that my soul loves
No other heart gives so much
God gave you to me

You’re the one I love
You are the love of my life

Nota Yanmie : Semalam lagi en.hubby dah excited dengan Anniversary nie…ehehe, Thanks dear…hari nie tiada sambutan sebabnya en.hubby bekerjaa, hanya lah ucapan ulang tahun perkahwinan sahaja. Insyaallah hujung minggu akan sambut dengan anak-anak…kalau mood anak-anak ok bolehlah bawa diorang layan Filem Lagenda Budak Setan :)

50 Thoughts on “Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie

  1. Pingback: Sambutan Anniversary ke 5 Tahun | yanmieonline.com

  2. Wan Perlis on June 5, 2010 at 2:33 pm said:

    bertambah bahagia :)
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Mengimbau Kenangan Cuti Sekolah =-.

  3. Salam,
    selamat ulangtahun.. moga kekal bahagian ke akhir hayat dan Allah SWT permudahkan semuannya.. amin
    .-= kulanz´s last blog ..HTC EVO – Handphone 4G Pertama di Pasaran =-.

  4. happy anniversary yan….semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat….

  5. lame 2 5 tahun.. waaa.. Selamat menyambut Ulangtahun yan.. smoga bahagia salu yer..amin..
    .-= darkbatman´s last blog ..Jom Support Blogger Kita @Astro Beyond PVR Roadshow di Midvalley =-.

  6. waa..
    5 tahun tu..
    semoge dikurniakan lagi ramai anak..
    bole buat team futsal..hehe

  7. RT @yanmie: Alhamdulillah dah 5thn usia perkahwinan yanmie http://bit.ly/aN8ZPc

  8. Salam Ulangtahun ke-5 kak yan…kalau tak bagitau tak siapa yang tau kan…so sekarang ni pe perancangan??tambah anak???kehkeh
    .-= rashid´s last blog ..Lagenda Budak Setan, Ringkas Tapi Tetap Menyentuh Hati. =-.

    • Terima kasih rashid, insyallah apa2 yg berkaitan diri dan keluarga mana yg blh kongsi sini akak kongsi :) mana tau bsk2 dh xde waris blh baca blog nie blk..tu pun klu diorg byr domain ngan hosting..wakakkaa

      ha ye mmg nk tambah anak..hahahaa *ayat x malu*

  9. tak ada candle light dinner ke kak? hehe

  10. eiyda on June 4, 2010 at 1:40 pm said:

    selamat ulangtahun akak…semoga kekal hingga ke akhir hayat…
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: OH! Justin Bieber….uols tak suke?? I LIKE!! ekekke =-.

  11. Halololo. Ni yang rasa nak kawen ni. HAHAHAHAH :)

    Kirim salam kat family yekk ~
    .-= Zida´s last blog ..Saya Tak Cemerlang Tapi Dapat Jemputan =-.

  12. selamat ulang tahun kak :) waa 5 tahun dah
    semoga terus kekal bahagia selamanya
    .-= FTN´s last blog ..I Munch, I Watch, I Like : Up Close With Mister Potato Rice Crisps! =-.

  13. selamat ulang tahun kak.. :D
    .-= serol´s last blog ..Sunrise Dari Balai Cerap-Photo =-.

  14. kaklong doakan….
    semoga mahligai yg di bina kekal keahir hayat…insyallah…

  15. tahniah.. semoga kekal untuk selamnya.. amein..
    .-= ezany´s last blog ..Mengapa Begini Akhirnya ~ Bab 18 =-.

  16. tahniah kak! semoga bahagia hingga ke ulangtahun ke 50, 500, 5000 insyallah.
    .-= syida´s last blog ..Latest Favorite =-.

  17. Selamat ulang tahun Perkahwinan akak…

    Yang ke 5 kan :D…

    Semoga kekal dan bahagia hingga ke akhir hayat

  18. Pingback: Tweets that mention Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie -- Topsy.com

  19. cikmin on June 4, 2010 at 10:24 am said:

    Ucapan yang kedua dari akak, Selamat Ulangtahun ke 5 buat Yan+Mie

    Semoga Tahun ke 5 ini dapat kalian atasi dengan jayanya,dugaan datang dalam pelbagai bentuk :)

    insya’ALLAH selang beberapa hari lagi..13 tahun gelombang rumahtangga menjadi milik kami pulak.. :)
    .-= cikmin´s last blog ..Resepi Pastry Cream =-.

  20. suki on June 4, 2010 at 10:18 am said:

    nape tangan tu putih sangat..heheh..
    tahniah kakyan
    .-= suki´s last blog ..Pesanan Imam Al-Ghazali… =-.

  21. Salam kak yan..
    Selamat Ulangtahun perkahwinan. Semoga kalian di berkati dan bahagia hingga akhir hayat. :D

    Pssst.. pg tngok LBS tu tak jiwang kalau bwk anak².. haha.. jgn mare..usik2 sajer :D
    .-= FeezMior´s last blog ..Dari Eteqcute.blogspot ke Feezmior.com =-.

  22. Alhamdulillah dah 5thn usia perkahwinan yanmie http://bit.ly/aN8ZPc

  23. RT: @yanmie: blog updated: alhamdulillah usia perkahwinan dah masuk 5 thn http://bit.ly/aN8ZPc

  24. RT: @yanmie: blog updated: alhamdulillah usia perkahwinan dah masuk 5 thn http://bit.ly/aN8ZPc

  25. alhamdulillah dah 5 tahun bersamanya http://bit.ly/b7S6U7

  26. Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie :) me 13 ! juz around the corner… :P http://bit.ly/b7S6U7

  27. Blog Updated : Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie http://bit.ly/b7S6U7

  28. RT @yanmie: Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie http://bit.ly/b7S6U7

  29. Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie http://bit.ly/b7S6U7

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation