Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie

Salam semua selamat hari jumaat penghulu segala hari, syukur ke hadrat ilahi hari ini tepat pukul 2 petang secara rasminya usia perkahwinan Yan dan Mie sudah pun menjejakkan kaki ke angka 5 Tahun. Tahniah buat kami berdua :) rasa macam baru semalam di Ijab kabulkan.

Terima kasih Sayang (ayat jiwang sikit..ehehe) kerana membahagiakan hidup ini, tidak pernah rasa sekalipun rasa diri di abaikan, malah rasa kasih dan sayang semakin bertambah dengan adanya kedua insan kecil dalam hidup kita dapat menyerikan dan melengkapkan lagi kehidupan kita.

Mudahan masjid yang kita bina ini akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat. Mudahan Allah memberkati kita dan melindungi rumah tangga kita senantiasa…Amin


Layan lagu nie pagi tadi bersama en.hubby….best!! rugi korang x dengar, klik Play plissss :)

words by Darla Day, music by Mark Phillips
(duet with Chad Day)

I love you, the love of my life
I need you, our love is right
I’ve found the one that my soul loves
No other love means so much

I prayed to my God for a heart to keep
He gave me the one, He knew my needs
Over and over this love is sweet
I recognize the joy that makes our love complete
God gave you to me

You’re the one I prayed for long ago
Fearless trust I never thought I’d know
I’ve found the answer to my dreams
My eyes were opened to love’s mystery

I prayed to my God for a heart to keep
He gave me the one, He knew my needs
Over and over this love is sweet
I recognize the joy that makes our love complete
God gave you to me

The love of my life…

I love you, the love of my life
I need you, our love is right
I’ve found the one that my soul loves
No other heart gives so much
God gave you to me

You’re the one I love
You are the love of my life

Nota Yanmie : Semalam lagi en.hubby dah excited dengan Anniversary nie…ehehe, Thanks dear…hari nie tiada sambutan sebabnya en.hubby bekerjaa, hanya lah ucapan ulang tahun perkahwinan sahaja. Insyaallah hujung minggu akan sambut dengan anak-anak…kalau mood anak-anak ok bolehlah bawa diorang layan Filem Lagenda Budak Setan :)

50 thoughts on “Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie

    1. Terima kasih rashid, insyallah apa2 yg berkaitan diri dan keluarga mana yg blh kongsi sini akak kongsi :) mana tau bsk2 dh xde waris blh baca blog nie blk..tu pun klu diorg byr domain ngan hosting..wakakkaa

      ha ye mmg nk tambah anak..hahahaa *ayat x malu*

  1. selamat ulangtahun akak…semoga kekal hingga ke akhir hayat…
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: OH! Justin Bieber….uols tak suke?? I LIKE!! ekekke =-.

  2. Ucapan yang kedua dari akak, Selamat Ulangtahun ke 5 buat Yan+Mie

    Semoga Tahun ke 5 ini dapat kalian atasi dengan jayanya,dugaan datang dalam pelbagai bentuk :)

    insya’ALLAH selang beberapa hari lagi..13 tahun gelombang rumahtangga menjadi milik kami pulak.. :)
    .-= cikmin´s last blog ..Resepi Pastry Cream =-.

    1. Terima kasih kak atas ucapan ke 2 ini :) insyallah amin mudahan kak..terima kasih doakan kesejahteraan rumah tangga kami :)

      akak pun xlama lg tu nak meniti 13 thn, bukannya kejap..lama tu..tahniah jugak buat akak..ehehe wish awal2..nk awal dr abg kamal..ekeke

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge