Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie

Salam semua selamat hari jumaat penghulu segala hari, syukur ke hadrat ilahi hari ini tepat pukul 2 petang secara rasminya usia perkahwinan Yan dan Mie sudah pun menjejakkan kaki ke angka 5 Tahun. Tahniah buat kami berdua :) rasa macam baru semalam di Ijab kabulkan.

Terima kasih Sayang (ayat jiwang sikit..ehehe) kerana membahagiakan hidup ini, tidak pernah rasa sekalipun rasa diri di abaikan, malah rasa kasih dan sayang semakin bertambah dengan adanya kedua insan kecil dalam hidup kita dapat menyerikan dan melengkapkan lagi kehidupan kita.

Mudahan masjid yang kita bina ini akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat. Mudahan Allah memberkati kita dan melindungi rumah tangga kita senantiasa…Amin


Layan lagu nie pagi tadi bersama en.hubby….best!! rugi korang x dengar, klik Play plissss :)

words by Darla Day, music by Mark Phillips
(duet with Chad Day)

I love you, the love of my life
I need you, our love is right
I’ve found the one that my soul loves
No other love means so much

I prayed to my God for a heart to keep
He gave me the one, He knew my needs
Over and over this love is sweet
I recognize the joy that makes our love complete
God gave you to me

You’re the one I prayed for long ago
Fearless trust I never thought I’d know
I’ve found the answer to my dreams
My eyes were opened to love’s mystery

I prayed to my God for a heart to keep
He gave me the one, He knew my needs
Over and over this love is sweet
I recognize the joy that makes our love complete
God gave you to me

The love of my life…

I love you, the love of my life
I need you, our love is right
I’ve found the one that my soul loves
No other heart gives so much
God gave you to me

You’re the one I love
You are the love of my life

Nota Yanmie : Semalam lagi en.hubby dah excited dengan Anniversary nie…ehehe, Thanks dear…hari nie tiada sambutan sebabnya en.hubby bekerjaa, hanya lah ucapan ulang tahun perkahwinan sahaja. Insyaallah hujung minggu akan sambut dengan anak-anak…kalau mood anak-anak ok bolehlah bawa diorang layan Filem Lagenda Budak Setan :)

50 Comments on Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie

    • yanmie
      June 6, 2010 at 7:39 am (4 years ago)

      syukur alhamdulillah…amin :)

      Reply
  1. BED
    June 4, 2010 at 11:31 pm (4 years ago)

    happy anniversary yan….semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat….

    Reply
  2. yoy
    June 4, 2010 at 5:00 pm (4 years ago)

    waa..
    5 tahun tu..
    semoge dikurniakan lagi ramai anak..
    bole buat team futsal..hehe

    Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 3:24 pm (4 years ago)

      Terima kasih rashid, insyallah apa2 yg berkaitan diri dan keluarga mana yg blh kongsi sini akak kongsi :) mana tau bsk2 dh xde waris blh baca blog nie blk..tu pun klu diorg byr domain ngan hosting..wakakkaa

      ha ye mmg nk tambah anak..hahahaa *ayat x malu*

      Reply
  3. x-po
    June 4, 2010 at 2:47 pm (4 years ago)

    tak ada candle light dinner ke kak? hehe

    Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 3:14 pm (4 years ago)

      mlm nie ada sesi suap2..hahaa nk join tak? hahhaa

      Reply
  4. eiyda
    June 4, 2010 at 1:40 pm (4 years ago)

    selamat ulangtahun akak…semoga kekal hingga ke akhir hayat…
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: OH! Justin Bieber….uols tak suke?? I LIKE!! ekekke =-.

    Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 3:14 pm (4 years ago)

      Terima kasih eiyda…amin!

      Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 11:53 am (4 years ago)

      Terima kasih FTN, amin!! mudahan…

      Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 11:52 am (4 years ago)

      Terima kasih serol :)

      Reply
  5. kaklong
    June 4, 2010 at 11:37 am (4 years ago)

    kaklong doakan….
    semoga mahligai yg di bina kekal keahir hayat…insyallah…

    Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 11:51 am (4 years ago)

      Salam Kaklong, terima kasih atas doa yg diberikan :) amin!!

      Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 11:14 am (4 years ago)

      Terima kasih kun…insyallah mudahan..amin!

      Reply
  6. syida
    June 4, 2010 at 10:54 am (4 years ago)

    tahniah kak! semoga bahagia hingga ke ulangtahun ke 50, 500, 5000 insyallah.
    .-= syida´s last blog ..Latest Favorite =-.

    Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 11:14 am (4 years ago)

      Terima kasih syida..amin mudahan pnjg umur..ehehe

      Reply
  7. kozumi_ro@budak nakal
    June 4, 2010 at 10:44 am (4 years ago)

    Selamat ulang tahun Perkahwinan akak…

    Yang ke 5 kan :D…

    Semoga kekal dan bahagia hingga ke akhir hayat

    Reply
  8. cikmin
    June 4, 2010 at 10:24 am (4 years ago)

    Ucapan yang kedua dari akak, Selamat Ulangtahun ke 5 buat Yan+Mie

    Semoga Tahun ke 5 ini dapat kalian atasi dengan jayanya,dugaan datang dalam pelbagai bentuk :)

    insya’ALLAH selang beberapa hari lagi..13 tahun gelombang rumahtangga menjadi milik kami pulak.. :)
    .-= cikmin´s last blog ..Resepi Pastry Cream =-.

    Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 10:29 am (4 years ago)

      Terima kasih kak atas ucapan ke 2 ini :) insyallah amin mudahan kak..terima kasih doakan kesejahteraan rumah tangga kami :)

      akak pun xlama lg tu nak meniti 13 thn, bukannya kejap..lama tu..tahniah jugak buat akak..ehehe wish awal2..nk awal dr abg kamal..ekeke

      Reply
      • cikmin
        June 4, 2010 at 10:38 am (4 years ago)

        Thanks in advance..mahu makan hati ulam selom ni kalau abang tahu dah ada yang wish awal..hehehe.
        .-= cikmin´s last blog ..Sambal Sotong Petai =-.

        Reply
        • yanmie
          June 4, 2010 at 10:39 am (4 years ago)

          hahahaaa adoiii takpa biaq pi…wakakka….gurau2 :)

          Reply
  9. suki
    June 4, 2010 at 10:18 am (4 years ago)

    nape tangan tu putih sangat..heheh..
    tahniah kakyan
    .-= suki´s last blog ..Pesanan Imam Al-Ghazali… =-.

    Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 10:19 am (4 years ago)

      tu tgn pinjam je…ehehee

      terima kasih suki :)

      Reply
  10. FeezMior
    June 4, 2010 at 10:17 am (4 years ago)

    Salam kak yan..
    Selamat Ulangtahun perkahwinan. Semoga kalian di berkati dan bahagia hingga akhir hayat. :D

    Pssst.. pg tngok LBS tu tak jiwang kalau bwk anak².. haha.. jgn mare..usik2 sajer :D
    .-= FeezMior´s last blog ..Dari Eteqcute.blogspot ke Feezmior.com =-.

    Reply
    • yanmie
      June 4, 2010 at 10:19 am (4 years ago)

      Salam Feez, terima kasih yea..mudahan amin! hehe LBS tu awal2 lg dh ckp kt hubby nk tgk sbb ada lisa surihani..hahhaa

      Reply

2Pingbacks & Trackbacks on Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie

  1. [...] maklum semalam adalah sambutan Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie . pada yang belum baca tu klik SINI okies [...]

  2. [...] This post was mentioned on Twitter by yanmie and feezmior, yanmie. yanmie said: Ulang Tahun Perkahwinan ke 5 Yanmie http://bit.ly/b7S6U7 [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge