OST Janji Kekasih – Afgan Padamu Ku Bersujud

Salam semua, semalam layan bola piala dunia dengan geng-geng kat twitter, seronok seh! ada yang berangan pergi tengok kat sana pun ada..ehehe siapakah dia?? dan sebelum tu layan Janji Kekasih drama baru slot zehra di TV3, memang best! rasa macam boleh lawan drama Nur Kasih je :)

Lagu tema aka OST Janji Kekasih nie pun memang best, lagu dari Afgan yang bertajuk Padamu Ku Bersujud. Lagu nie macam dah biasa dengar cuma tajuk lagu je tak familiar…ehehe

Ok Jom nyanyi sama-saya yea :)

Afgan – Padamu Ku Bersujud

Ku menatap dalam kelam
Tiada yang bisa ku lihat
Selain hanya nama-Mu ya Allah

Esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari segala fitnah

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
Hamba-Mu yang slalu bertakwa

Ampuniku ya Allah
Yang sering melupakan-Mu
Saat Kau limpahkan karunia-Mu
Dalam sunyi aku bersujud

Download Lagu Padamu Ku Bersujud – Afgan

Tengok sini jugak – Tonton Online Episode Janji Kekasih

Episode 1

Episode 2

Episode 3

41 Comments on OST Janji Kekasih – Afgan Padamu Ku Bersujud

  1. SuaraPeople
    November 6, 2010 at 3:49 am (4 years ago)

    idayana :
    marilah kita beramai2 berserah dn besujud padanya…………..

    aminnnnn

    Reply
  2. SuaraPeople
    November 6, 2010 at 3:49 am (4 years ago)

    shuhada :
    boleh tahan la………jugak tapiiiii ada yg lgi best………….

    aaa tp ni best gkk

    Reply
  3. shuhada
    October 25, 2010 at 8:44 pm (4 years ago)

    boleh tahan la………jugak tapiiiii ada yg lgi best………….

    Reply
  4. wan nur syakirah
    October 15, 2010 at 10:57 pm (4 years ago)

    betul tu ,betul ,saya ingatkan tajuk die “JANJI KEKASIH“

    Reply
  5. ct
    October 11, 2010 at 11:48 am (4 years ago)

    salam…
    memang best lagu ni,,tp2 hr i dgr,,x penah puas,,lirik nya mengajak kite sumer untuk mendktkan diri dgn Allah..

    Reply
  6. Anonymous
    October 5, 2010 at 8:58 pm (4 years ago)

    best lagu nie!!!

    Reply
  7. maizatul
    October 1, 2010 at 10:10 pm (4 years ago)

    saye pon suke sngt,,,

    Reply
  8. idah
    September 29, 2010 at 8:01 pm (4 years ago)

    hehehe best lagu nie….kekadang ade cdey jugak….klau korang ingat mati,taubat,amal ibadah,mecti cdey….herm…cdey2…..

    JANJI LAGU NIE BEST…HEHEHEHE CAIYOK….

    Reply
  9. idah
    September 29, 2010 at 7:58 pm (4 years ago)

    hehehehe best btol lagu nie kan????????????kekdg ade cdey gak….klau ingat mati je le….baru cdey…..caiyok…

    Reply
  10. Anonymous
    September 29, 2010 at 5:05 am (4 years ago)

    lagu ni wat aku banyak ingat kat dia…………
    tp msa da xkn bpatah balik lau la aku smpat bhenti an masa…..pd wktu to

    Reply
  11. Fiqa
    September 15, 2010 at 2:12 pm (4 years ago)

    Best sangat lagu ni
    rindu pulak kat si dia….

    Reply
  12. eira
    September 13, 2010 at 4:56 pm (4 years ago)

    lagu bez gler,bley trigt kn at sseorg..

    Reply
  13. eeza
    September 9, 2010 at 7:58 am (4 years ago)

    best gilezzzzzzzzz…ah lagu nie…………………..

    Reply
  14. maisarah
    September 6, 2010 at 10:31 pm (4 years ago)

    lagu tok……………….buat fikiran ku mengingat seseorg tauk x!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  15. hamba ALLah
    September 4, 2010 at 11:34 am (4 years ago)

    salam.-
    yeaa mmg btol lagu nie.-
    but ade bnyk lagy.
    kan.-
    lagu ost drama nie.-
    hope sape2 taw.-
    leh share2 laa yea..-!

    Reply
  16. idayana
    September 3, 2010 at 10:39 pm (4 years ago)

    marilah kita beramai2 berserah dn besujud padanya…………..

    Reply
  17. Anonymous
    August 31, 2010 at 9:56 pm (4 years ago)

    best nya lagu ni

    Reply
  18. siti
    August 28, 2010 at 12:04 pm (4 years ago)

    lgu nie wat aq tringat kat seseowang…

    Reply
  19. azrul che ree
    August 27, 2010 at 11:17 pm (4 years ago)

    sedih jgk dgr lagu nie

    Reply
  20. fae83
    August 21, 2010 at 10:48 am (4 years ago)

    radio mane yg slalu main lagu ni?
    tak silap la kan…ari rabu ke khamis ritu blk kije kol 6 lebey kurang kan…skali je baru dengar main kat era.fm

    Reply
  21. fae83
    August 21, 2010 at 10:45 am (4 years ago)

    Salam guys…Pada Mu Ya Allah ku bersujud
    lagu ni sedey saaaannnnggggaaaaattttt….
    menyayat hati…same mcm lagu Nur Kasih, Ketika Cinta Bertasbih…
    aduyai…cam nak nangis je….

    Reply
  22. miora_antrex
    August 20, 2010 at 10:11 pm (4 years ago)

    lagu ni, mmg mendalm maksudnya… fahamilah

    Reply
  23. alia sofia
    August 3, 2010 at 9:10 pm (4 years ago)

    lg1…lgu dy pOn best lw…mng best jgn lpw tgOk…lyn beb cte ny…

    Reply
  24. alia sofia
    August 3, 2010 at 9:07 pm (4 years ago)

    erm…best lw drama ny…

    Reply
  25. mieza murad
    August 2, 2010 at 9:29 am (4 years ago)

    best…

    Reply
  26. fida
    July 10, 2010 at 3:27 pm (4 years ago)

    bestnya lgu ni

    Reply
  27. kozumi_ro@budak nakal
    June 14, 2010 at 12:36 pm (4 years ago)

    layan lagu ni pulak^^…adoi…apelah nasib duk umah sorg2…ish2…kecian budak nakal ni…:P

    Reply
    • yanmie
      June 13, 2010 at 7:56 pm (4 years ago)

      Salam kenal jugak..yep saya pun suka dgr :)

      Reply
    • yanmie
      June 13, 2010 at 7:58 pm (4 years ago)

      Afgan nie tak silap artis indonesia :)

      Reply
    • yanmie
      June 13, 2010 at 7:59 pm (4 years ago)

      eh sama cam kak yan…tak sabar nk tggu mggu dpn pnya episode :)

      Reply
    • yanmie
      June 13, 2010 at 7:59 pm (4 years ago)

      wakakaka tuan punya badan yg kena perli sudah mari :) ingat time buat entry tu nk buh nama tp takut lak kena marah…ehehe

      Reply
    • yanmie
      June 12, 2010 at 12:55 pm (4 years ago)

      betul tu lagu nie mmg best selalu dgr jugak kt dlm keta cuma tak tau tajuk lagu..ehehe

      Reply

1Pingbacks & Trackbacks on OST Janji Kekasih – Afgan Padamu Ku Bersujud

  1. [...] 1 Janji Kekasih boleh tengok kat SINI dan kalau nak layan Lagu Tema Janji Kekasih boleh klik SINI jugak :) *Sharing is [...]

Leave a Reply

CommentLuv badge