Blog SuperMak


Salam semua, semalam layan bola piala dunia dengan geng-geng kat twitter, seronok seh! ada yang berangan pergi tengok kat sana pun ada..ehehe siapakah dia?? dan sebelum tu layan Janji Kekasih drama baru slot zehra di TV3, memang best! rasa macam boleh lawan drama Nur Kasih je :)

Lagu tema aka OST Janji Kekasih nie pun memang best, lagu dari Afgan yang bertajuk Padamu Ku Bersujud. Lagu nie macam dah biasa dengar cuma tajuk lagu je tak familiar…ehehe

Ok Jom nyanyi sama-saya yea :)

Afgan – Padamu Ku Bersujud

Ku menatap dalam kelam
Tiada yang bisa ku lihat
Selain hanya nama-Mu ya Allah

Esok ataukah nanti
Ampuni semua salahku
Lindungi aku dari segala fitnah

Kau tempatku meminta
Kau beriku bahagia
Jadikan aku selamanya
Hamba-Mu yang slalu bertakwa

Ampuniku ya Allah
Yang sering melupakan-Mu
Saat Kau limpahkan karunia-Mu
Dalam sunyi aku bersujud

Download Lagu Padamu Ku Bersujud – Afgan

Tengok sini jugak – Tonton Online Episode Janji Kekasih

Episode 1

Episode 2

Episode 3

41 Thoughts on “OST Janji Kekasih – Afgan Padamu Ku Bersujud

  1. Afgan… top di Indonesia, top juga disini.
    Bang Iwan recently posted..Website Pendaftaran Online Calon Anggota POLRIMy Profile

  2. azrul che ree :
    sedih jgk dgr lagu nie

    amik tisu sapu air mata :(

  3. idayana :
    marilah kita beramai2 berserah dn besujud padanya…………..

    aminnnnn

  4. shuhada :
    boleh tahan la………jugak tapiiiii ada yg lgi best………….

    aaa tp ni best gkk

  5. shuhada on October 25, 2010 at 8:44 pm said:

    boleh tahan la………jugak tapiiiii ada yg lgi best………….

  6. wan nur syakirah on October 15, 2010 at 10:57 pm said:

    betul tu ,betul ,saya ingatkan tajuk die “JANJI KEKASIH“

  7. salam…
    memang best lagu ni,,tp2 hr i dgr,,x penah puas,,lirik nya mengajak kite sumer untuk mendktkan diri dgn Allah..

  8. Anonymous on October 5, 2010 at 8:58 pm said:

    best lagu nie!!!

  9. maizatul on October 1, 2010 at 10:10 pm said:

    saye pon suke sngt,,,

  10. hehehe best lagu nie….kekadang ade cdey jugak….klau korang ingat mati,taubat,amal ibadah,mecti cdey….herm…cdey2…..

    JANJI LAGU NIE BEST…HEHEHEHE CAIYOK….

  11. hehehehe best btol lagu nie kan????????????kekdg ade cdey gak….klau ingat mati je le….baru cdey…..caiyok…

  12. Anonymous on September 29, 2010 at 5:05 am said:

    lagu ni wat aku banyak ingat kat dia…………
    tp msa da xkn bpatah balik lau la aku smpat bhenti an masa…..pd wktu to

  13. Best sangat lagu ni
    rindu pulak kat si dia….

  14. lagu bez gler,bley trigt kn at sseorg..

  15. best gilezzzzzzzzz…ah lagu nie…………………..

  16. maisarah on September 6, 2010 at 10:31 pm said:

    lagu tok……………….buat fikiran ku mengingat seseorg tauk x!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  17. hamba ALLah on September 4, 2010 at 11:34 am said:

    salam.-
    yeaa mmg btol lagu nie.-
    but ade bnyk lagy.
    kan.-
    lagu ost drama nie.-
    hope sape2 taw.-
    leh share2 laa yea..-!

  18. marilah kita beramai2 berserah dn besujud padanya…………..

  19. Anonymous on August 31, 2010 at 9:56 pm said:

    best nya lagu ni

  20. lgu nie wat aq tringat kat seseowang…

  21. azrul che ree on August 27, 2010 at 11:17 pm said:

    sedih jgk dgr lagu nie

  22. radio mane yg slalu main lagu ni?
    tak silap la kan…ari rabu ke khamis ritu blk kije kol 6 lebey kurang kan…skali je baru dengar main kat era.fm

  23. Salam guys…Pada Mu Ya Allah ku bersujud
    lagu ni sedey saaaannnnggggaaaaattttt….
    menyayat hati…same mcm lagu Nur Kasih, Ketika Cinta Bertasbih…
    aduyai…cam nak nangis je….

  24. lagu ni, mmg mendalm maksudnya… fahamilah

  25. alia sofia on August 3, 2010 at 9:10 pm said:

    lg1…lgu dy pOn best lw…mng best jgn lpw tgOk…lyn beb cte ny…

  26. alia sofia on August 3, 2010 at 9:07 pm said:

    erm…best lw drama ny…

  27. mieza murad on August 2, 2010 at 9:29 am said:

    best…

  28. fida on July 10, 2010 at 3:27 pm said:

    bestnya lgu ni

  29. Pingback: Janji Kekasih Episode 2 | yanmieonline.com

  30. layan lagu ni pulak^^…adoi…apelah nasib duk umah sorg2…ish2…kecian budak nakal ni…:P

  31. salam kenal…lagu ni mmg best..
    bada recently posted..ZaiKuLiM’S 1St GiVeWaYMy Profile

  32. afgan tu tak kenal la
    Wan Perlis recently posted..Phobia PhoneyMy Profile

  33. Best gila tengok cerita ni malam tadi! HAAHHA teruja~
    Zida recently posted..Cerita Seram CFS IIUM. Tak Tipu Ni [Bhg.1]My Profile

  34. hahaha siapakah dia itu kak? bgtau la kat entry tu..ekekekeh
    x-po recently posted..FILEM 2 ALAM: DR ROZMEY, GILA ATAU WARAS?My Profile

  35. suka lagu nie .. baru dengar sekali pun dah sodap ! hehehe
    zqah recently posted..Jika anda menulis perkataan ISRAEL dalam Facebook . Apakah yang akan terjadi ?My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation