Liza Hanim Bertudung dalam Mentor TV3

Salam semua, semalam sambil-sambil layan Mentor kat TV3 terkejut seh tengok penampilan terbaru Liza Hanim, dimana Liza Hanim kini tampil dengan imej terbarunya dengan bertudung litup. Syukur Alhamdulillah kerana seorang lagi artis kita yang kini berubah ke penampilan yang membuatkan mata nie sedap je memandang.

hehehe baik punya snap dari kaca TV uuuu….

Mula-mula macam blur jugak, eh betul ke nie Liza Hanim bertudung nie?? muka bulat aje…ehehe tapi comel, tak sabar pulak rasanya nak tengok koleksi gambar-gambar liza hanim bertudung, ada jugak google tadi tapi tak jumpa lagi kat almari en.google.

Nota Yanmie : Bila yea agaknya Liza Hanim yang bersuara lunak nie mula mengenakan tudung?? ada sesiapa tau?? jom share..nak jugak tahu 🙂

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

37 thoughts on “Liza Hanim Bertudung dalam Mentor TV3

  1. Memang bagu artis artis ni pakai tudung. Sebabnya tak dinafikan yang pengaruh mereka ni besar.

    Hari hari kita tengok muka mereka dalam tv.

    Jadi memang meresap dalam hati. Apa yang kita buat banyak dipengaruhi canrangan tv yang kita lihat.

    Prof Dr Muhaiya pun selalu cakap perkara ni

    Alhamdulillah.. Semoga Liza hanim kekal memakai tudung ya.

    Dan semakin murah rezeki. Berusaha sungguh sungguh. Pintu rezeki banyak. Kalau satu tertutup.. banyak lagi pintu lain yang terbuka
    Mazni Azmi recently posted..Borong Tudung Muslimah Terkini Dari PutrajayaMy Profile

  2. alhamdulilah, seronok sangat dgn perubahan yang liza hanim tampilkan . harap akan berkekalan hingga ke akhir hayat. jgn jd macam artis lain ye.

  3. betul tu yan, first time nampak liza hanim bertudung tapi nampak semalam macam dh berisi balik badan dia pas bersalin anak ke2….harapnye dia kekal bertudung tak mcam sorang artis tu makin nak terbang tudung nya….

    1. ha’ah bed nmpk liza hamim berisi sikit lepas bersalin anak yg ke 2 tu. tp mmg nmpk comel je dia pakai tudung dlm mentor tu..harap2 kekal lah dia bertudung. yea yan faham siapa artis yg di maksudkan makin terbang tudungnye…hahahaa

    1. ha ye betul tu…dia x heboh pun, tup2 kuar tv dh bertudung..alhamdulillah, kemas pulak tu dia bertudung…x nmpk jambul2..mcm nora dan aisyah yan suka sgt tgk…dalam masa bertudung diorg takde pun pakai ketat2 🙂

    1. Salam kak, ye kak mmg terkejut tgk penampilan baru liza hanim…so cute lah 🙂
      hahaha snap bnyk gak kak…sib baik ada satu nie je yg lawa sikit..lelain tu blur..gmbr lari..hahaha

  4. alhamdulillah… 🙂 akak pun tak tahu..sebab jarang sangat layan mentor..kalau liza hanim google mesti jumpa blog yan dulu ni..hihihi..kot2 la dia nak tengok ada peminat dia perasan tak dengan perubahan dia kan.. 😛
    cikmin recently posted..Pizza Paling BestMy Profile

    1. semalam kan penat2 blk dr sepang tu rehat2 jap sambil layan mentor…tu yg tau liza hanim bertudung tu..maybe tu penampilan pertama bertudung kot kt dlm TV3 smlm 🙂

      haha xde keje lah dia nk google kak…

    1. semalam mentor takde penyingkiran. betul tu liza hanim nmpk lg cantik bertudung. baru nampak ayu 🙂 dan yangg pasti seorang lagi artis yg seksi kurang sbb dah berubah penampilan kepada bertudung….tahniah buat liza hanim..ekeke walaupun dia tak baca blog nie, kot2 lah dia menggoogle kan…jumpa blog kakyan nie..wakaka

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge