Salam semua, entry ini adalah entry tertangguh, sepatutnya publish semalam tetapi disebabkan kesibukan melanda semalam, so pagi nie baru dapat publish. Ahad baru nie kami ke Litar Sepang untuk menyaksikan Perlumbaan Super GT International Series Malaysia, sebelum nie ada jugak bawa anak-anak layan MotoGP.

Sebelum tu kami singgah dahulu ke Puchong untuk menghadiri majlis perkahwinan adik kawan en.hubby, time nie ayu uuu pakai baju kurung..haha tapi saje tak mo snap gambar, best pulak sebab dah lama sangat tak pakai baju kurung…ehehe

Lepas dari kenduri kami pecut ke Sepang, sebelum tu singgah tandas Pam minyak Shell untuk salin baju…ekeke, yelah takkan nak pakai baju kurung pulak ke Litar Sepang kan…

Sesampai disana en.hubby membeli tiket, harga tiket rm 100 untuk main grandstand, rasanya gate main grandstand aje yang buka sebab orang tak ramai sangat, tapi kalau MotoGP ke F1 ke bapak ramai giler orang, nak parking pun payah, gate semua buka.

Jom layan gambar jelah yea..nak cerita panjang sangat kang entry nie..ehehe :)

awek nie baik punya posing…berkerumun orang tangkap gambar, tak tahulah orang nk amik gambar tu ke atau gambar awek tu..ehehe

Bukan main seronok lagi aiman nie dapat naik mini bike :)

Haziq pun sama jugak suka sangat dapat naik mini bike nie :)

Fuiyoo gambar berlatar belakangkan Kereta Ferrari uuu :)

hahaa…tu sila percaya tu bukan ayat dari mulut Aiman…wakaka

nak hadiah kereta GT melepak je depan stage nie, sure dapat..tapi keta mainan ler..ehehe
Haziq sedang khusyuk, nasib baik en.hubby bawa ear plug…ehehe
Macam nie lah Aiman..senyum panjang je kalau bawa pergi tempat macam nie :)
Oklah setakat nie jelah yea, ada banyak sebenarnya gambar yang nak disharekan, terutamanya gambar gadis litar yang nampak pusat…ehehe, nampaknye takde rezeki koranglah ye, sebab line tenet sangat slow, or maybe blog nie memang tak izinkan gambar-gambar seksa macam tu…ehehe
.
Nota Yanmie : Nak hadiah tak? ada budak kecik nak bagi hadiah, free woo..meh klik SINI, hadiahnya lumayan seh! tak caya Klik ler!!

20 Thoughts on “Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia

  1. Pingback: Edit gambar dan dapat watermark cantik | yanmieonline.com

  2. Pingback: Oh Gemuk! | yanmieonline.com

  3. haha..sonok nye..
    darkbatman recently posted..Hari Batman Bersuka Ria..My Profile

  4. Belum berkesempatan nak tegok secara live Super Gt ni kat Sepang,huhu
    wazy recently posted..Cabaran Copy & MenangMy Profile

  5. T.T seumur idup koz tak pnah lagi melangkah masuk ke sepang uwaa….

  6. eiyda on June 22, 2010 at 1:57 pm said:

    bestnyer anak2 akak..hehee
    eiyda recently posted..Selamat Hari Bapa & Selamat Hari Jadi Abah!!My Profile

  7. Pingback: Tweets that mention Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia | yanmieonline.com -- Topsy.com

  8. comel jea mini bike tuu ..

    rase nak naik jugak lah .. haha
    zqah recently posted..Cuti Free Sempena Kejuaraan SUKMA 2010 . Terima Kasih !My Profile

  9. RT @yanmie: Blog Updated : Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia http://bit.ly/bImdjq

  10. tak boring ke tgk super GT?? rasa2nya baik tgk F1 lagi best

    • tak boring…fuh layan 60 lap tu…sonok ler..sbb mmg minat permotoran, semua yg melibatkan permotoran mmg suka tgk…tp paling akak suka layan motogp sbb ada rossi..ekeke

      layan MUSC Cyberjaya pun best…last week ada tp akak xlarat nk ikut abang…ehehe

  11. RT: @yanmie: Blog Updated : Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia http://bit.ly/bImdjq

  12. Blog Updated : Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia http://bit.ly/bImdjq

  13. Ke Litar Sepang untuk Super GT International Series Malaysia http://bit.ly/cG0Uu4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation