Janji Kekasih Episode 3

Salam semua, semalam macam biasa tengok Janji Kekasih Episode 3 di TV3, so far tak pernah lagi ketinggalan menonton drama nie, memang best sangat drama nie, betul-betul mengingatkan Yan kepada drama Nur Kasih πŸ™‚

Pada yang ketinggalan episode 3 semalam, jom saksikan disini, rugi tak tengok πŸ™‚ Drama yang bakal mencetuskan fenomena seperti Drama Nur Kasih dahulu..wah!!

Episode 3 Janji Kekasih kredit to TV3

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/janjikekasih/janjikekasih_01_003_01_cft.flv[/zdvideo]

Part 1

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/janjikekasih/janjikekasih_01_003_02_cft.flv[/zdvideo]

Part 2

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/janjikekasih/janjikekasih_01_003_03_cft.flv[/zdvideo]

Part 3

[zdvideo]http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/janjikekasih/janjikekasih_01_003_04_cft.flv[/zdvideo]

Part 4

Tengok sini jugak – Tonton Online Episode Janji Kekasih

Episode 1

Episode 2

Episode 3

Memandangkan drama janji kekasih ini sangat menarik dan selalu buat Yan tertunggu-tunggu tayangannya, Yan mengambil kesempatan untuk mengabadikan kesemua Episode Drama Janji Kekasih di dalam blog ini tanda sokongan kepada TV3…ekekeke, TV3 kaulah Inspirasi ku πŸ™‚

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

19 comments / Add your comment below

  1. aku sangat suka drama ni…sebab ada watak dalam crita tu dari muka hingga sikap die yg friendly n peramah, alim…mengingatkan ku dgn kekasih gelap ku,,,huhuhuuuu

Leave a Reply

CommentLuv badge