Jangan Memilih Aku – Anang feat Syahrini

Salam semua, baru kejap tadi TM call infom pasal kes aduan Yan sblm nie, macam tau2 je Yan ada entry..wakaka sabar jelah aku! diorang akan ambik tindakan dengan secepat mungkin. Oklah lupakan pasal hal yang menyakitkan hati tu, nie tadi layan lagu duet anang dan syahrini kat Nona tadi, best jugak lagu tersebut, dapat lah release tensen sikit..ekeke

(google image)

Jom layan yea…siap ada lirik link untuk mp3 download dan video clip untuk korang, Yan sharekan di sini…layanzzz

Anang feat. Syahrini – Jangan Memilih Aku

Terenggut hatiku,terpanah asmara
Sedih suka sirna sudah
Bila kau menjadi milikku
Memang lukaku belum sembuh semua
Juga dukaku belum sirna semua

Jangan memilih aku
bila kau tak sanggup setia
Kau tak mengerti aku
diriku yang pernah terluka

Jangan memilih aku
bila kau tak sanggup setia
Kau tak mengerti aku
diriku yang pernah terluka
Cinta..

Anang feat Syahrini – Jangan Memilih Aku
Download mp3 klik bawah 🙂

Nota Yanmie : Fuh seksi giler si syahrini nie..huhuuhu

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

7 comments / Add your comment below

Leave a Reply

CommentLuv badge