Ya Rabbi aku dapat lembu free – sila percaya

Salam semua, sila jeles ok! Yan dapat lembu free 1 ekor dari Cekgu Dahlia, Thanks dear, tak tahu apa mimpi dia bagi Yan lembu seekor, teruja rasa hati. Karang besok Kak Yan ngan hubby bawa lori gi amik yea 🙂 taulah buffered earning tu mahsyuk 🙂

Mulalah Yan duk fikir nak buat apa dengan lembu nie?? 1 ekor tu bukan 1 kg ok! di ulang dengan jelas *1 EKOR*. Korang kalau nak daging lembu nie meh lah datang umah Yan, senang je nak cari kat Bandar Puteri Klang, ha..lagi senang amik no Phone Yan nie 019-314 ku tekan-tekan tak dapat…ehehe *mana boleh bagi No kat sini, kang tak tido malam pulak kang melayan sms/call dari korang* ekeke…ada ke orang nak call/sms??

Nie lah dia lembu yang bakal di bawa balik ke Klang besok, buat kari sedap nie 🙂 dah lama tak makan kari daging…ehehhee

Alamak korang, sebelum korang terpesong jauh baca entry nie, biar Yan berterus terang yea…ehehe, sebenarnya ini adalah Lembu wasiat dari Cekgu Dahlia, dah nama pun Wasiat kan, takleh lah nak makan ke bagi ke, so simpan ajelah kat rumah nie, ada jugak kawan Aiman dan Haziq main-main…hahaa tunggang-tunggang lembu nie ke 🙂

Tapi nak amik lembu wasiat nie nak keja setel TAG lah pulak, hem takpe Lembu comei nie punya pasal Kak Yan sanggup..wakaka

So jom layan TAG Lembu Wasiat nie yea 🙂

1.Thank & link the person that gave you the cow (JGN LUPA COPY PICTURE SEKALI)

Thanks ye dear, besok Kak Yan ngan hubby gi amik naik Lori 🙂

2. Bagi balik wasiat ni kat 7 bloggers yg paling active atau7 paling tak active..hahaha

Alamak tak mau bagi orang lain arr, nak simpan! dah nama pun wasiat kan..ekeke nak bagi Aiman ngan Haziq main ngan lembu nie 🙂 pastu tahik lembu tak tau sapa nak bersihkan..hahaha

3. Bagi tau diorang ni yang diorang dapat wasiat dari orang kaya kg sepening lalat

hahahaa jauh tu kampung sepening lalat, jiran ngan kampung kak Yan kat sabah! Serius nie tak tipu! hahaha

4. Cerita 3 perkara apa yg anda selalu buat sambil tgk tv

Ya rabbi, nak cerita ke? malu lah weiiii..oklah citer gak yea, biasanya Yan akan baring tengok TV sambil rebut-rebut remote dengan Aiman *wajib*

pastukan tenetlah macam biasa, dah duduk depan TV kan harus semua tau! hahaa

selalunya kalau hubby ada kami duk berempat tengok TV, kami akan berbaris-baris baring tengok TV, time nie mulalah anak-anak tak kasik ibu ngan ayah diorg berkepit baring..ekekke

5. Bagitau 3 makanan pelik yg pernah anda makan

Sarang burung, sirip yu dan abalone – tak sedap pun..huhu

6. Cuba bagitau berapa orang dah kawan anda kat FACEBOOK

Eh rasanya ada 100 lebih je kot sebab Yan nie tak aktif kat facebook, lagi pun Yan memang payah nak accept kalau orang yang Yan tak kenal..ehehe, so korang silalah mention korang sapa yea baru Yan accept 🙂

7. Feveret soalan ni…..camner korang berjumpa spouse korang or pakwe or makwe..

Yang nie Yan suka jawab 🙂 Yan jumpa en.hubby masa kami Blind date! Ya Rabbi…comeinya masa nie tengok muka en.hubby..wakakaka sila percaya!! sekarang pun lagi comei 🙂

.

Eh dah abis ke Tag nie, rasa macam tergantung aje 🙂 hikhikhik takpelah asalkan dah setel buat TAG nie, so besok boleh lah bawa lori gi amik Lembu Wasiat nie…hehehe

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

23 thoughts on “Ya Rabbi aku dapat lembu free – sila percaya

        1. hehhee tak tau, tp kakyan selalu gak turun KL, takpe insyallah klu lalu sana nnti kakyan kontek zu..ehek…tp xtau nk kontek cemana 🙂

  1. salam yanmie..

    masih ingat sama saya lagi kah?
    ehhehee..

    waa…mantaplah web yanmie skang ni..
    tahniah..dah maju..

    apa pun..
    moga happy selalu ekk..
    .-= cik amy´s last blog ..Rindu Di Tepian Masa =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge