Terkini Trafik Seminggu 11K++

Salam semua selamat pagi isnin, hari nie mesti ramai yang Update pasal trafik seminggu Nuffnang kan?? Yan pun tidak ketinggalan untuk berbuat demikian. Sekali lagi di ingatkan, entry ini bukanlah untuk menunjuk-nunjuk, entry ini di publish untuk meyakinkan lagi kepada pengiklan di dalam blog ini, rujuk Sidebar dan bawah Entry ini.

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas 🙂

Perubahan Trafik yang mendadak, harap-harap dapat dikekalkan, dulu amat susah nak dapat 1K sehari, paling tinggi pun boleh dapat 800++ je, tapi kini dengan menggunakan sedikit teknik SEO blog ini semakin hari semakin mendapat trafik dari Enjin Carian dan trafik yang masuk ke dalam blog ini pun dari keywords yang pelbagai, pagi tadi ada orang cari “Sauna Seluar Dalam” hahaha kelakar je 🙂

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas 🙂

Terkini Trafik blog ini selama sebulan iaitu pada 17 April 2010 sehingga 16 May 2010. Serius rasa seperti bermimpi sahaja tengok stats ini hinggakan boleh mencecah sehingga 25K++.

Nota Yanmie : Agak-agak kalau Apply Nuffnang Advertorial lepas tak??

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

79 Comments

  1. kak yan traffic kak yan best…nak tahu jugak tips2…masih baru dalam blogging nie…

    harap boleh dikongsi-kongsi yer….

  2. wah…hebatlah..
    mcm mana ar seo tuh?..nak dapat seratus sehari pun penat blogwalking promote blog..mcm nak mati..

    kasi tau la..teknik yang lebik sistematik..

    • yuhuuu salam cik epal manis 🙂
      insyallah akan di kongsikan..kakyan nie x reti nk mengarang ayat..haha harus amik kelas mengarang dgn cik epal nnti..ekeke 🙂

    • Salam nurul, napa ckp mcm tu, insyallah klu ada masa lebih blh je akak jejak blk cuma antara cepat dan lmbt je sbbnya akak nie housewife sibuk sikit dgn anak2 🙂

  3. Memang mantop!!
    =D
    semoga mencanak2 lagi earning..
    .-= MrRollies´s last blog ..Amaran : Blog Korang Berfungsi Atau Tidak? =-.

    • nak jeles gak.hehe..
      kak yanmie..teknik SEO tu penjelasan pendeknya camne yek.
      yg sy paham guna keyword dan backlinks. ade lain lg ke? 🙁
      .-= NiZaM Limited´s last blog ..Perkara yg Lelaki Suka Tentang Wanita (Part 3). =-.

      • ada nizam 🙂 sangat penting untuk google kenal entry dan blog nizam..nnti kakyan sharekan..maybe amik masa sikit sbb kakyan x bape reti nk bagi tips2 blogging nie..huhu nk mengarang ayat tu mmg hampeh takut org x fhm..ehehe 🙂

    • Salam Eyri, alhamdulillah rezeki eyri..lagi2 dgn domain baru, nmpkbnyk bawa tuah dgn blog GTO 🙂

      Sama2…semestinya sharing is caring…ekeke kakyan x reti nk pantun2…haha kena amik kelas pantun nie 🙂

  4. dr apa yg aku dgr.. nak dpt advertorial tu kena jd ‘special blogger’ nuffnang.. mksudnya blogger dan nuffnang kena ada affair yg super kamcing baru nuffnang tak teragak-agak utk bg advertorial.. btw, apa kata kak yan try tanya kat nuffnang, kot2 boleh dpt.. kalau dpt, masyuk. hehehe 🙂

    • salam wan, betul tu selalunya org yg rapat atau ada affair aje senang nk dpt..ops!! ehehe…kakyan tak tau arr nk apply ke tak 🙂 sbb suka-suka aje nie, xde fokus sgt pada benda tu 🙂

    • insyallah nnti kakyan kongsikan..nk mengarang ayat kakyan x bape reti sbb tu kt sini x bnyk tips blogging..ehehe tp klu tnya insyallah kakyan jwb 🙂

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Tweets that mention Terkini Trafik Seminggu 11K++ | yanmieonline.com -- Topsy.com
  2. Pertama kali Trafik dapat 3K++ sehari | yanmieonline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge