Terkini – 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One

Salam semua selamat petang, syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, tadi Yan ada baca entry kat blog Bro Denaihati pasal 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One, tak sangka sebenarnya blog ini boleh tersenarai diantara 10Malaysia Top Link Referrer untuk Contest Acer Aspire One (Hidup untuk Memberi) nie, dan seterusnya blog ini adalah yang yang paling teratas Top Link Referrer untuk Contes Hidup untuk Memberi untuk bulan April.

Terima kasih jugak buat Bro Denaihati atas pemberian yang tidak disangka-sangka, Pssttt!! tonyoh mata tadi macam tak caya dapat hadiah RM 50.00 hehee :) Hidup untuk Memberi

See, sungguh tak sangka blog ini yang teratas tu :) tapi apa pun perjalanan masih jauh, tahniah kepada semua yang tersenarai di antara 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One.


Dan sebagai penghargaan, Bro Denaihati memberikan hadiah kepada 3Malaysia Top Link Referrer :-

1. Yanmieonline.com diberi ruang iklan selama sebulan di Denaihati dan wang tunai RM50. *Blog akulah nie…ekekkeke*

2.  Its aLL aBout JoURneyS menerima wang tunai RM30

3. Aizuddin.com menerima wang tunai RM20

Terima kasih sekali lagi buat Bro Denaihati atas hadiah ini, memang kejutan betul, maklumlah tarikh tutup kontes masih jauh lagi tapi dah dapat hadiah kejutan. korang kalau nak join kontes nie boleh masuk SINI, hadiah Laptop Aceraspire One menanti :)

35 Comments on Terkini – 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One

  1. buy essays
    February 11, 2012 at 6:23 pm (3 years ago)

    This is problematical notice some facts just about this good post and buy essays and custom essays. Thus, thanks for that!

    Reply
  2. yanmie
    May 10, 2010 at 10:48 pm (4 years ago)

    @talrasha2007 ha tulah pasal sebab dia komen entry saya yg nie http://bit.ly/dm4Xee kot2lah peserta dr indon..ehehe

    Reply
  3. gata dance
    May 10, 2010 at 10:39 pm (4 years ago)

    selamat atas pencapaiannya jd no.1, kalau saya lihat blog ini memang sangat menarik makanya bisa jadi no.1
    .-= gata dance´s last blog ..En’G SHOW IN TEGAL =-.

    Reply
  4. ifti
    May 6, 2010 at 3:59 pm (4 years ago)

    wah tahniah yan..nanti bleyla banje ifti plak ek..yan wat contest hadiah laptop kang sape pon mng laptop tu kasi ifti hehehe :P
    .-= ifti´s last blog ..The Day After Tomorrow =-.

    Reply
  5. amirulfaiz
    May 4, 2010 at 11:15 pm (4 years ago)

    Tahniah.. :D
    Seronok tengok pakar-pakar blogger bergiat cergas. Mesti dicontohi.

    Reply
    • yanmie
      May 5, 2010 at 7:52 am (4 years ago)

      terima kasih amirul, ehek mana ada pakar blogger..biasa2 je, hidup untuk memberi :)

      Reply
    • yanmie
      May 5, 2010 at 7:52 am (4 years ago)

      terima kasih eyri :) buat banner tu senang sgt, nti kakyan sharekan yea :)

      Reply
  6. sop
    May 4, 2010 at 8:07 am (4 years ago)

    tahniah..
    jeles gak.. baru jer masuk kontest dah dpt berita orang menang peringkat awal..
    ni semangat berkobar-kobar ni.. sampai tak boleh tidur malam.. hehehe

    good luck…

    Reply
    • yanmie
      May 5, 2010 at 7:50 am (4 years ago)

      terima kasih sop, ehehe tulah tak sangka ada hadiah kejutan :) nie yg semangat je nk masuk ke blog bro denaihati :)

      wah tu dia sampai xleh tido mlm…ehehe

      Reply
  7. arieza
    May 4, 2010 at 2:20 am (4 years ago)

    wah dpt rm50. nk pinjam rm55 heheh :p lg rm5 tu duit sis yan sndri ar :p
    .-= arieza´s last blog ..::: Dalam Selaput Resah =-.

    Reply
  8. Fazreen
    May 4, 2010 at 12:59 am (4 years ago)

    Nak potong..hehe

    Reply
  9. mieran
    May 4, 2010 at 12:57 am (4 years ago)

    salam..wah kak yan mmg murah rezeki la..jd top referal kt blog denaihati 2..tahniah sis..dpt rm50 lg..

    Reply
  10. kozumi_ro
    May 3, 2010 at 5:25 pm (4 years ago)

    wa…taniah kak…:D
    .-= kozumi_ro´s last blog ..Conteng2…(Ku Kebosanan…) =-.

    Reply
  11. yanmie
    May 3, 2010 at 9:11 am (4 years ago)

    Terkini – 10Malaysia Top Link Referrer untuk Ac.. http://bit.ly/dkeJUS #Acer #Aspire #One #contest #hidup #untuk #memberi

    Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge