Blog SuperMak


Salam semua selamat petang, syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, tadi Yan ada baca entry kat blog Bro Denaihati pasal 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One, tak sangka sebenarnya blog ini boleh tersenarai diantara 10Malaysia Top Link Referrer untuk Contest Acer Aspire One (Hidup untuk Memberi) nie, dan seterusnya blog ini adalah yang yang paling teratas Top Link Referrer untuk Contes Hidup untuk Memberi untuk bulan April.

Terima kasih jugak buat Bro Denaihati atas pemberian yang tidak disangka-sangka, Pssttt!! tonyoh mata tadi macam tak caya dapat hadiah RM 50.00 hehee :) Hidup untuk Memberi

See, sungguh tak sangka blog ini yang teratas tu :) tapi apa pun perjalanan masih jauh, tahniah kepada semua yang tersenarai di antara 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One.


Dan sebagai penghargaan, Bro Denaihati memberikan hadiah kepada 3Malaysia Top Link Referrer :-

1. Yanmieonline.com diberi ruang iklan selama sebulan di Denaihati dan wang tunai RM50. *Blog akulah nie…ekekkeke*

2.  Its aLL aBout JoURneyS menerima wang tunai RM30

3. Aizuddin.com menerima wang tunai RM20

Terima kasih sekali lagi buat Bro Denaihati atas hadiah ini, memang kejutan betul, maklumlah tarikh tutup kontes masih jauh lagi tapi dah dapat hadiah kejutan. korang kalau nak join kontes nie boleh masuk SINI, hadiah Laptop Aceraspire One menanti :)

35 Thoughts on “Terkini – 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One

  1. This is problematical notice some facts just about this good post and buy essays and custom essays. Thus, thanks for that!

  2. congrat…!!
    pirates recently posted..Udang SamuderaMy Profile

  3. @talrasha2007 ha tulah pasal sebab dia komen entry saya yg nie http://bit.ly/dm4Xee kot2lah peserta dr indon..ehehe

  4. gata dance on May 10, 2010 at 10:39 pm said:

    selamat atas pencapaiannya jd no.1, kalau saya lihat blog ini memang sangat menarik makanya bisa jadi no.1
    .-= gata dance´s last blog ..En’G SHOW IN TEGAL =-.

  5. @denaihati ehehe tak tau, sebab dia ada komen kt entry saya yg nie http://bit.ly/dm4Xee

  6. ifti on May 6, 2010 at 3:59 pm said:

    wah tahniah yan..nanti bleyla banje ifti plak ek..yan wat contest hadiah laptop kang sape pon mng laptop tu kasi ifti hehehe :P
    .-= ifti´s last blog ..The Day After Tomorrow =-.

  7. Tahniah.. :D
    Seronok tengok pakar-pakar blogger bergiat cergas. Mesti dicontohi.

  8. Tahniah akak…teringin nak blajar buat banner cam akak tu..tapi tak pandai…ada tutorial di mana2 ke akak?
    .-= eyriqazz´s last blog ..Contest | Hadiah Birthday Untuk Alisya =-.

  9. tahniah..
    jeles gak.. baru jer masuk kontest dah dpt berita orang menang peringkat awal..
    ni semangat berkobar-kobar ni.. sampai tak boleh tidur malam.. hehehe

    good luck…

    • terima kasih sop, ehehe tulah tak sangka ada hadiah kejutan :) nie yg semangat je nk masuk ke blog bro denaihati :)

      wah tu dia sampai xleh tido mlm…ehehe

  10. wah dpt rm50. nk pinjam rm55 heheh :p lg rm5 tu duit sis yan sndri ar :p
    .-= arieza´s last blog ..::: Dalam Selaput Resah =-.

  11. Fazreen on May 4, 2010 at 12:59 am said:

    Nak potong..hehe

  12. mieran on May 4, 2010 at 12:57 am said:

    salam..wah kak yan mmg murah rezeki la..jd top referal kt blog denaihati 2..tahniah sis..dpt rm50 lg..

  13. bro denaihati memang pemurah dan penuh dgn kejutan. zie pun pernah dapat kejutan tahun lepas dalam contest hidup berani untuk gagal. btw,tahniah yer… usaha lg,mana tau acer aspire one tuh milik kak yan.. :)
    .-= zie fauzi´s last blog ..PERHATIAN KEPADA SEMUA PESERTA APRIL GIVEAWAY BY ZIE FAUZI =-.

  14. aha…tetiba rasa rugi xbuat banner gak :P
    tahniah kak yan…rezekiiii :)

    tapi tetap berbangga ada di list tersebut…hehehe :)
    .-= DaHLia´s last blog ..Trafik Blog Merudum ; Hanya satu Kajian Peribadi =-.

  15. zaiMi on May 3, 2010 at 9:24 pm said:

    wah belum apa-apa lagi dah menang top referrer dah? kak yan memang hebat. tahniah. :)
    .-= zaiMi´s last blog ..Anugerah Industri Muzik (AIM) 2010 Membosankan =-.

  16. tahniah sbb menang refferal tertinggi walau belum tamat lagi contest..
    .-= syahirul´s last blog ..Penghinaan terhadap agama Islam =-.

  17. tahniah akak !! (n____n)
    .-= zqah´s last blog ..Aku suka buat makanan bertulis . =-.

  18. wa…taniah kak…:D
    .-= kozumi_ro´s last blog ..Conteng2…(Ku Kebosanan…) =-.

  19. tak sangka boleh jd top referrer di kontes denaihati http://bit.ly/dkeJUS

  20. Terkini – 10Malaysia Top Link Referrer untuk Ac.. http://bit.ly/dkeJUS #Acer #Aspire #One #contest #hidup #untuk #memberi

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation