Terkini – 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One

Salam semua selamat petang, syukur alhamdulillah rezeki datang dan terus datang, tadi Yan ada baca entry kat blog Bro Denaihati pasal 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One, tak sangka sebenarnya blog ini boleh tersenarai diantara 10Malaysia Top Link Referrer untuk Contest Acer Aspire One (Hidup untuk Memberi) nie, dan seterusnya blog ini adalah yang yang paling teratas Top Link Referrer untuk Contes Hidup untuk Memberi untuk bulan April.

Terima kasih jugak buat Bro Denaihati atas pemberian yang tidak disangka-sangka, Pssttt!! tonyoh mata tadi macam tak caya dapat hadiah RM 50.00 hehee :) Hidup untuk Memberi

See, sungguh tak sangka blog ini yang teratas tu :) tapi apa pun perjalanan masih jauh, tahniah kepada semua yang tersenarai di antara 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One.


Dan sebagai penghargaan, Bro Denaihati memberikan hadiah kepada 3Malaysia Top Link Referrer :-

1. Yanmieonline.com diberi ruang iklan selama sebulan di Denaihati dan wang tunai RM50. *Blog akulah nie…ekekkeke*

2.  Its aLL aBout JoURneyS menerima wang tunai RM30

3. Aizuddin.com menerima wang tunai RM20

Terima kasih sekali lagi buat Bro Denaihati atas hadiah ini, memang kejutan betul, maklumlah tarikh tutup kontes masih jauh lagi tapi dah dapat hadiah kejutan. korang kalau nak join kontes nie boleh masuk SINI, hadiah Laptop Aceraspire One menanti :)

35 thoughts on “Terkini – 10Malaysia Top Link Referrer untuk Acer Aspire One

  1. selamat atas pencapaiannya jd no.1, kalau saya lihat blog ini memang sangat menarik makanya bisa jadi no.1
    .-= gata dance´s last blog ..En’G SHOW IN TEGAL =-.

  2. wah tahniah yan..nanti bleyla banje ifti plak ek..yan wat contest hadiah laptop kang sape pon mng laptop tu kasi ifti hehehe :P
    .-= ifti´s last blog ..The Day After Tomorrow =-.

  3. tahniah..
    jeles gak.. baru jer masuk kontest dah dpt berita orang menang peringkat awal..
    ni semangat berkobar-kobar ni.. sampai tak boleh tidur malam.. hehehe

    good luck…

    1. terima kasih sop, ehehe tulah tak sangka ada hadiah kejutan :) nie yg semangat je nk masuk ke blog bro denaihati :)

      wah tu dia sampai xleh tido mlm…ehehe

  4. salam..wah kak yan mmg murah rezeki la..jd top referal kt blog denaihati 2..tahniah sis..dpt rm50 lg..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge