Server Down – Trafik 6 Jam ke Laut

Salam semua, uwwaaa mati kutu kejap separuh hari nie sebabnya tak tahu nak buat apa, biasanya mengadap blog je, tak pernah jemu! nie 6 jam tak dapat buka blog dah rasa macam tak boleh duduk diam..ekekeke *tipu je nie*

See sedang trafik maintain aje..tetiba jatuh!! 6 jam okies bukannya 1-2 jam je..huhu *lantak korang nak kata apa…* ehehe nasib baiklah sebelum down tadi unic dah cecah 1.7K++ harap2 trafik malam nie boleh cover balik trafik selama 6 jam tu..huhuhu

Sekarang nie takleh nak kata apa je, orang mesti nak bukti…kang orang cakap Perasan macam bagus je huhuhu, yang pasti bila server down perkara pertama Yan fikir, harap2 blog aku selamat dan takde entry yang hilang dan ke dua dalam hati berkata…”Abislah trafik aku ke laut” hehehe nasib baik 6 jam, kalau sehari tak taulah nak kata apa 🙂

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

19 Comments

      • haa kan dah kantoi keyword disitu miahaha. simpan keyword tuh bebaik kak 😉 tuh kunci blog kita untuk terus success miahaha

        neway kak boleh buat! tambah kan keyword “malaysia piala thomas” untuk malam nie 😉 kekeke
        .-= Melz´s last blog ..500 Hari Dalam Satu Musim =-.

        • hahahaa…tpkan melz ada pelbagai tau keywords..lately pasal seks pun ada..pedahal xde pun buat pasal seks…huhu sabar jelah 🙂

          piala thomas x entry sbb xbape layan. akak entry je klu minat 🙂

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Server Down – Trafik 6 Jam ke Laut | yanmieonline.com -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge