Salam semua, semalam tengok Drama Slot Lgenda di TV3 yang bertajuk Sayang Cendana, best jugak Yan tengok drama nie semalam. Sayang Cendana nie baru sahaja di tayangkan semalam 03 mei 2010. Dimana menampilkan barisan pelakon seperti Juliana Evans, Fezrul Khan, Nadia Mustapha, Shajiry, Intan Azura, Shajiry, Kat Mentor, Tony Eusoff dan ramai lagi.

Setakat yang Yan tengok semalam memang best! tak caya korang tengok episode 2 hari nie pulak :) now pukul 4.30 petang melekat pulak depan TV…ehee

Video dari youtube – Promo Sayang Cendana

.

Sedikit sinopsis Sayang Cendana – Mstar

Mengisahkan percintaan antara manusia dan puteri dari alam fantasi. Ia membawa mesej bahawa kesetiaan pada cinta lahir daripada hati yang tulus ikhlas dan bukannya berdasarkan rupa. Buruk akibatnya sekiranya melanggar janji dan mengkhianati insan yang tercinta. Kisahnya bermula apabila seorang Puteri fantasi, Cendana (Juliana Evans) dihukum oleh ayahandanya menjadi patung di alam manusia sehingga menemui cinta sucinya.

Cendana terpisah dengan dayangnya Donna dan muncul di sebuah butik tertinggal. Selepas 30 tahun, premis tersebut dibeli oleh Amelia. Dia dan adiknya, Hakimi terjumpa patung Cendana sewaktu mengemas setor.
Sayang Cendana bersiaran 3 Mei 2010, setiap hari Isnin – Khamis 4.30petang

So jom kita sama-sama melekat depan TV3 yea :) cerita nie memang best!!

psstt!! nak laptop Acer Aspire One tak?? ada orang nak kasik…klik SINI,
siapa cepat dia dapat :)