Most Popular Entry di Blogged.my

Salam semua, tadi masuk ke Blogged.my tak sangka pulak ada entry Yan yang popular kat sana…ehehe, sebenarnya Yan jarang masuk blogged.my nie sebabnya blog Yan Autoping di Blogged.my tidak seperti web aggregator yang lain memerlukan Yan untuk sign in dahulu untuk ping blog. Meh tengok entry mana yang popular sangat tu 🙂

Ternyata OST Adamaya – Yang Terindah memanglah entry yang sedang hangat bukan sahaja di blogged.my malah di keywords Analytics nuffnang jugak

Rekod dari Nuffnang Keywords

Rekod dari Google Webmaster..opsss!! seks??

So memang betullah OST Adamaya – Yang Terindah nie memang ramai yang cari, hinggakan entry Yan ini merupakan Entry popular di Blogged.my.

Korang yang belum ada akaun di blogged.my yan cadangkan korang register sebabnya dari apa yang Yan tengok, blogged.my antara web aggregator paling ok, dimana mesra google. setiap entry Yan yang terindek di google mesti ada sekali entry Yan dari blogged.my pun terindex, so tunggu apa lagi?? jom register kat SINI.

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

28 thoughts on “Most Popular Entry di Blogged.my

  1. tahniah kak yan..kena berguru ngan kak yan pasal seo ni..bila nak buka kelas tiusyen kak?hik3…ble saya joini…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Baby & Me | A 1st Time Mom Struggling To Have A Balance In Her Life… =-.

    1. terima kasih eyri, blh je nk berguru tp kakyan x reti mcm org lain..tau sikit2 je 🙂 hehe kelas tu blh je buka bila2…nnggee~~ hidup untuk memberi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge