Kerana Anak di dalam kandungan ini

Salam semua, pagi tadi buka email dari seorang member. kelakar je Yan baca..ehehe gelak kejap baca..jom layan yea ayat dia dalam email tersebut.

Orang terlalu ramai dalam bas mini. Naiklah seorang wanita muda yang sedang mengandung. Lalu dengan sopan dia berkata kepada seorang lelaki yang sedang duduk di sebuah kerusi.

“Encik, bolehkan bagi saya duduk? Saya berdiri tak apa, tetapi budak di dalam ni..(kandungan)”. Lelaki tu pun memberikan tempat duduknya kepada wanita tersebut.

Kemudian lelaki itu pun mengeluarkan rokok lalu menghisap rokok, lalu wanita itu berkata,“Encik, boleh ke encik berhenti merokok. Saya tak apa, tapi budak di dalam ni..”.

Lelaki itu pun dgn tersipu2 membuang putung rokok tersebut. Tetapi di dalam hati membara, geram betul pada wanita itu. Dah lah aku terpaksa beri tempat duduk aku, ni dia boleh tegur aku yang sedang merokok. Macam mana aku nak pekena dia pula?

Tiba2 angin bertiup, dan terselaklah kain wanita itu, dan nampaklah pangkal pahanya yang putih melepak, maka dgn spotan lelaki itu berkata “Cik puan, boleh tak cik puan tutup kain cik puan. Saya tak apa, tetapi budak di dalam (seluar) ni tak boleh ….

hahhaa…adoiii ada ke yea orang macam nie berinteraksi di tempat umum?? member Yan suruh sambung ayat, apa yang perlu wanita itu katakan bila lelaki tersebut kata “Saya tak apa, tetapi budak di dalam (seluar) ni tak boleh ….” ehehe…korang tolong Yan jawabkan yea, tak sabar nak reply email member..hahaha sabar jelah :)

9 thoughts on “Kerana Anak di dalam kandungan ini

  1. meh nak jawab..haha..perempuan tu cakap.. “gatal sungguh! bukan sengaja aku selak, angin kuat sangat” :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge