Hotel Mania yang bangang dan Hidup untuk memberi

Salam semua, sebelum itu sila percaya ok! bukan Yan yang kata Drama Hotel Mania kat TV3 tu bangang, orang yang dihantar oleh en.google yang kata Hotel Mania yang bangang…ehehe

Berikut kat bawah keywords yang masuk sekitar pukul 12 tengahari ini melalui Getcliky.

Memang tergelak Yan tengok keywords “Hotel Mania yang bangang” nie, Apasal lah orang nie guna keywords bangang tu…haha nasib baik en.google hantar dia masuk sini dulu, kalau masuk kt TV 3 memanglah frust TV3 tu..ehehe.

Dan bila Yan cuba google balik keywords “Hotel Mania yang bangang” memang blog Yan yang duduk atas sekali. tengok gambar bawah.

hehe…agaknya apa yang orang nie bengang sangat dengan Drama Hotel Mania nie yea? sehinggakan menggunakan keywords “Hotel Mania yang bangang”…ehehe sapa tau meh share 🙂

Oklah dan ini pulak hasil Trafik dari blog ini ke blog kawan yang selalu Yan linkkan untuk tujuan Sharing is Caring :), Tahniah kepada Drama.sensasi.org kerana mendapat tempias yang banyak jugak dari blog ini.

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas

See…kan best macam nie sama-sama mendapat tempias trafik..eheehe, inilah hasilnya jika Hidup Untuk Memberi

Nota Yanmie : Terima kasih kepada Drama.Sensas.org kerana memberikan Screen Shoot di atas 🙂

You may also like

23 Comments

    1. hahhaa tulah pasal, senang je tak suka jgn tgk..macam tu gak ngan blog jgn nk suka2 label blog org, tak suka tutup terus abis citer…ehehe 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge