Hotel Mania yang bangang dan Hidup untuk memberi

Salam semua, sebelum itu sila percaya ok! bukan Yan yang kata Drama Hotel Mania kat TV3 tu bangang, orang yang dihantar oleh en.google yang kata Hotel Mania yang bangang…ehehe

Berikut kat bawah keywords yang masuk sekitar pukul 12 tengahari ini melalui Getcliky.

Memang tergelak Yan tengok keywords “Hotel Mania yang bangang” nie, Apasal lah orang nie guna keywords bangang tu…haha nasib baik en.google hantar dia masuk sini dulu, kalau masuk kt TV 3 memanglah frust TV3 tu..ehehe.

Dan bila Yan cuba google balik keywords “Hotel Mania yang bangang” memang blog Yan yang duduk atas sekali. tengok gambar bawah.

hehe…agaknya apa yang orang nie bengang sangat dengan Drama Hotel Mania nie yea? sehinggakan menggunakan keywords “Hotel Mania yang bangang”…ehehe sapa tau meh share 🙂

Oklah dan ini pulak hasil Trafik dari blog ini ke blog kawan yang selalu Yan linkkan untuk tujuan Sharing is Caring :), Tahniah kepada Drama.sensasi.org kerana mendapat tempias yang banyak jugak dari blog ini.

Drag gambar ke New Tab untuk pemandangan yang lebih luas

See…kan best macam nie sama-sama mendapat tempias trafik..eheehe, inilah hasilnya jika Hidup Untuk Memberi

Nota Yanmie : Terima kasih kepada Drama.Sensas.org kerana memberikan Screen Shoot di atas 🙂

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

21 Comments

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Tweets that mention Hotel Mania yang bangang dan Hidup untuk memberi | yanmieonline.com -- Topsy.com
  2. Keywords kelakar yang masuk ke yanmieonline | yanmieonline.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge