Episode Akhir Adamaya Tonton Online Sekarang

Salam semua, mesti petang nie ramai yang tak sabar nak balik rumah merempit tengok Episode 23 Drama Adamaya iaitu merupakan Episode Akhir Adamaya, untuk pengetahuan korang semua, Yan dah pun selamat menonton Episode Akhir Adamaya Online.

Endingnya betul-betul happy ending seperti yang Lisa Surihani beritahu kat Twitter. Yan ingat si Adam akan mati. tetapi tidak, malah ending yang sangat indah.

Petang nie menitik-nitik airmata menengok Episode Akhir Adamaya, betul-betul Touching, Yan menangis sungguh sampai teresak-esak, anak siap tegur kenapa Ibu nangis?? ehehe…

Nak cerita sangat tak bape reti, korang layan video ajelah yea, jom tonton eksklusif untuk korang semua

[zdvideo episode=”Bahagian1″] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_023_01_cft.flv[/zdvideo]

Part 1

[zdvideo episode=”Bahagian2″] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_023_02_cft.flv[/zdvideo]

Part 2

[zdvideo episode=”Bahagian2″] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_023_03_cft.flv[/zdvideo]

Part 3

[zdvideo episode=”Bahagian2″] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_023_04_cft.flv[/zdvideo]

Part 4

Untuk menonton Episode penuh Drama Adamaya klik Bawah

Drama.Sensasi.Org

52 thoughts on “Episode Akhir Adamaya Tonton Online Sekarang

  1. nape kite xleh download ni…kene block lak kat cni..sape2 yg dah download, nk mtk leh…payah la kat cni nk download…internet problem la….benci

    1. thanks for the info, but, are you able to watch the last episode 23 part 3? i seem to have a problem opening last episode part 3

  2. i miss that episod , ,
    pergi tuition waktu uhh ,,,,\
    dapat jugak tngk kat website nie , ,
    thnksz kak yan , , , ,

  3. ermm sedeyh nye tgk cte neyhh.. engt plk kngn ngn ex boy yg tcinta.. fieyz.. maya dah sedar salah ya..adam sorg suami yg bek ,pemaaf n setia.. lisa baek..patut dicontohi..wlwpon dye sygkan adam tp dye sgup bkorban untuk bhgiakan adam..xcam dani.. sygkan maya dan pentingkan dri sendri… fieyz..reen syg sngt kat fyz.. harap 1 ari 6t,, fyz fhm jgk isi hati reen.. cinta reen akan mekar sllu untuk fyz

  4. Tak dapat tgk kat tv episod akhir but just tgk online kat sini…glad to see the happy ending..finally Maya sedar gak kesilapan dan dosa dia terhadap suami dia..akhirnya maya dpt menilai antara kaca dan permata..punya la sabar si Adam tu..tapi ade lagi ke lelaki mcm adam tu @ hanya dlm dongengan…hehehe

  5. Pingback: pearce
  6. best la citer adamaya, terutama adk mia@amani memang comel,klau blh nk tayang skali lagi,babak las adam n maya romantik sngt suka sya…

  7. heheh..saya suke yang part..sengol sengolan cubit cubitan tu..hahaha
    .-= suki´s last blog ..Acer Aspire 4935/4935G Service Guide =-.

  8. yea…..sib bek maya smpt sdr dri..kalo tak..aish..tatau la…hepi ending..sgt suker…
    .-= akira´s last blog ..Acer Aspire 4935/4935G Service Guide =-.

  9. alahai kak yan nangus ke..btl2 touching ni ek..hehehe..x sabar la nak tengok..tp nk tahan drp air mata lelaki gugur ke bumi..hahaha

  10. setahu saya petang ni ep akhir..
    mana kak yan dapat? T_T
    huhu
    .-= MrRollies´s last blog ..Latest Single By Katy Perry “California Gurl” =-.

  11. dah tgk kak yan…hehhehehe best sangt..so touching! sob sob tp xpe..heppy ending..n dani da mereng..sian kt lisa..hohohoh
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Bukan Penakot, tapi berhati-hati tak salah kan:: =-.

  12. Pingback: junita

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge