Blog SuperMak


Salam semua, mesti petang nie ramai yang tak sabar nak balik rumah merempit tengok Episode 23 Drama Adamaya iaitu merupakan Episode Akhir Adamaya, untuk pengetahuan korang semua, Yan dah pun selamat menonton Episode Akhir Adamaya Online.

Endingnya betul-betul happy ending seperti yang Lisa Surihani beritahu kat Twitter. Yan ingat si Adam akan mati. tetapi tidak, malah ending yang sangat indah.

Petang nie menitik-nitik airmata menengok Episode Akhir Adamaya, betul-betul Touching, Yan menangis sungguh sampai teresak-esak, anak siap tegur kenapa Ibu nangis?? ehehe…

Nak cerita sangat tak bape reti, korang layan video ajelah yea, jom tonton eksklusif untuk korang semua

[zdvideo episode="Bahagian1"] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_023_01_cft.flv[/zdvideo]

Part 1

[zdvideo episode="Bahagian2"] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_023_02_cft.flv[/zdvideo]

Part 2

[zdvideo episode="Bahagian2"] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_023_03_cft.flv[/zdvideo]

Part 3

[zdvideo episode="Bahagian2"] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_023_04_cft.flv[/zdvideo]

Part 4

Untuk menonton Episode penuh Drama Adamaya klik Bawah

Drama.Sensasi.Org

52 Thoughts on “Episode Akhir Adamaya Tonton Online Sekarang

  1. ely elfira on May 4, 2011 at 10:58 am said:

    nape kite xleh download ni…kene block lak kat cni..sape2 yg dah download, nk mtk leh…payah la kat cni nk download…internet problem la….benci

  2. cik yam :
    suak ah tgk lisa dlm cite nie cute

    mmg cute pun ;p

  3. cik yam on November 14, 2010 at 5:38 pm said:

    suak ah tgk lisa dlm cite nie cute

  4. eizz nieza :
    10Q K YaN
    SemLm EiZZ x DaPaT tgK Cz keNa OvERTiMe
    MeMaNG BesT EnDiNg ADAmaYa NiE
    PaDan muKa Dani

    hahaha hate dani hate dani!!!

  5. chena :
    asal xbley bukak video adamaya.sedey wooo….

    baik download je wat koleksi

  6. cite fav ku..besttttt

    • Anonymous on May 13, 2011 at 3:40 pm said:

      thanks for the info, but, are you able to watch the last episode 23 part 3? i seem to have a problem opening last episode part 3

  7. Bleh bgtau saya episod akhir Adamaya ni episod 23 yer….

  8. chena on July 17, 2010 at 5:52 pm said:

    asal xbley bukak video adamaya.sedey wooo….

  9. gugu gaga on June 7, 2010 at 12:07 am said:

    terbaekkkkkkkkkkkkk

  10. danisha suraya on May 22, 2010 at 5:08 pm said:

    i miss that episod , ,
    pergi tuition waktu uhh ,,,,\
    dapat jugak tngk kat website nie , ,
    thnksz kak yan , , , ,

  11. reen_fieyz on May 16, 2010 at 2:06 am said:

    ermm sedeyh nye tgk cte neyhh.. engt plk kngn ngn ex boy yg tcinta.. fieyz.. maya dah sedar salah ya..adam sorg suami yg bek ,pemaaf n setia.. lisa baek..patut dicontohi..wlwpon dye sygkan adam tp dye sgup bkorban untuk bhgiakan adam..xcam dani.. sygkan maya dan pentingkan dri sendri… fieyz..reen syg sngt kat fyz.. harap 1 ari 6t,, fyz fhm jgk isi hati reen.. cinta reen akan mekar sllu untuk fyz

  12. Fatimah on May 15, 2010 at 2:03 am said:

    Tak dapat tgk kat tv episod akhir but just tgk online kat sini…glad to see the happy ending..finally Maya sedar gak kesilapan dan dosa dia terhadap suami dia..akhirnya maya dpt menilai antara kaca dan permata..punya la sabar si Adam tu..tapi ade lagi ke lelaki mcm adam tu @ hanya dlm dongengan…hehehe

  13. eizz nieza on May 14, 2010 at 11:18 pm said:

    10Q K YaN
    SemLm EiZZ x DaPaT tgK Cz keNa OvERTiMe
    MeMaNG BesT EnDiNg ADAmaYa NiE
    PaDan muKa Dani

  14. pearce on May 14, 2010 at 2:26 pm said:

    RT @anwarnaim: Episode Akhir Adamaya Tonton Online Sekarang http://bit.ly/dc7kgv #Adamaya #Episode #akhir #Ending #23 #Akhir #Lisa

  15. pearce on May 14, 2010 at 2:26 pm said:

    RT @anwarnaim: Episode Akhir Adamaya Tonton Online Sekarang http://bit.ly/dc7kgv #Adamaya #Episode #akhir #Ending #23 #Akhir #Lisa

  16. Pingback: pearce

  17. ok lah ending adamaya ..

    x ada yg mati cuma ada yg gila … hahahaha
    .-= zqah´s last blog ..Tag dari Cik Bun Bun yang Comel =-.

  18. ending dia even tak best sangat tapi syok gaklah sebab yang penting adam xmati.hekhekhek.
    .-= lizz´s last blog ..Mana Hilangnya Rasa Respect Kamu Semua Dalam Alam Maya Yek? =-.

  19. memang best.. nasib kau lah dani..
    .-= adikqimie´s last blog ..Cinta Itu Perlu Ada Kejujuran!! =-.

  20. sapa blm tonton episode last adamaya blh tgk sini http://bit.ly/bTjPYn

  21. hapy cgt last ending ..:)

  22. anis on May 14, 2010 at 12:47 am said:

    best la citer adamaya, terutama adk mia@amani memang comel,klau blh nk tayang skali lagi,babak las adam n maya romantik sngt suka sya…

  23. sedih sgt3….

  24. JOM DOWNLOAD SIRI PENUH ADAMAYA DISINI KHAS UNTUK BLOGGER >> http://suffer8.blogspot.com

  25. suki on May 13, 2010 at 10:41 pm said:

    heheh..saya suke yang part..sengol sengolan cubit cubitan tu..hahaha
    .-= suki´s last blog ..Acer Aspire 4935/4935G Service Guide =-.

  26. laaa dah boleh tonton on9 rupanya..punyalah akak berdebar nk tunggu ptg td..anyway, adamaya pun dh tamat..dan akak berpuas hati dgn ending crite tu..;-)
    .-= e_ja´s last blog ..Rahsia Lelaki..hurmmm…;-) =-.

  27. akira on May 13, 2010 at 10:01 pm said:

    yea…..sib bek maya smpt sdr dri..kalo tak..aish..tatau la…hepi ending..sgt suker…
    .-= akira´s last blog ..Acer Aspire 4935/4935G Service Guide =-.

  28. hahaha sam alah. tgk gka td kat dramamelayu.com

  29. Pingback: Episode Akhir Adamaya – Adam Mati | yanmieonline.com

  30. ah…dah habis…tengo kat sini dulu…boring la lepas nie…
    .-= Bebolada´s last blog ..Zidane & Messi Star In Brilliant New Adidas Ad =-.

  31. mieran on May 13, 2010 at 7:09 pm said:

    alahai kak yan nangus ke..btl2 touching ni ek..hehehe..x sabar la nak tengok..tp nk tahan drp air mata lelaki gugur ke bumi..hahaha

  32. yeehaaa menanti penuh sabar depan tibi…
    .-= retna´s last blog ..‘Low-cut’ Blouse @ Kaunter Bank????!!!! =-.

  33. wardatussofia on May 13, 2010 at 6:18 pm said:

    tq…skenye coz hepi ending

  34. cikmin on May 13, 2010 at 5:23 pm said:

    puas hati..happy ending..lalalalala :)
    .-= cikmin´s last blog ..Adamaya Episode 23 – Terakhir =-.

  35. huiyo…hu3 nak tgok sat..

  36. anis on May 13, 2010 at 5:05 pm said:

    best…..

  37. woooo lajunya dapat ending! tapi nak tengok dekat tv jugak. hehehe user yang pakai broadband ni kena jimat bandwidth gb :p
    .-= Rara´s last blog ..Custom made dolly for Raracandyfloss.com =-.

  38. MrRollies on May 13, 2010 at 4:55 pm said:

    setahu saya petang ni ep akhir..
    mana kak yan dapat? T_T
    huhu
    .-= MrRollies´s last blog ..Latest Single By Katy Perry “California Gurl” =-.

  39. eiyda on May 13, 2010 at 4:45 pm said:

    dah tgk kak yan…hehhehehe best sangt..so touching! sob sob tp xpe..heppy ending..n dani da mereng..sian kt lisa..hohohoh
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Bukan Penakot, tapi berhati-hati tak salah kan:: =-.

  40. Pingback: Tweets that mention Episode Akhir Adamaya Tonton Online Sekarang | yanmieonline.com -- Topsy.com

  41. adamaya episode akhir tonton online http://bit.ly/bTjPYn

  42. Pingback: junita

  43. Episode Akhir Adamaya Tonton Online Sekarang http://bit.ly/dc7kgv #Adamaya #Episode #akhir #Ending #23 #Akhir #Lisa

  44. RT: @yanmie: adamaya hepi ending…jom tgk online kt blog yan

  45. adamaya hepi ending…jom tgk online kt blog yan

  46. adamaya hepi ending…jom tgk kat blog yan

  47. EPISODE AKHIR ADAMAYA TONTON ONLINE SEKARANG

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation