Episode Akhir Adamaya – Adam Mati

Salam semua, besok merupakan Episode  Akhir  untuk Slot Akasia Adamaya, tak sabar pulak nak tahu kesudahan cerita ini. Dari Episode 22 hari ini menampakkan Maya dah mula berubah dan ingin kembali bersama Adam.

Teringat Entry Yan Adamaya Episode 20 – Puisi buat Maya dimana rakan-rakan jugak turut memberikan andaian untuk Episode Akhir Adamaya ini. Antara yang menarik Yan kongsikan di bawah yea 🙂

Yang atas tu komen dari ifti, dimana dia kata Adam mungkin ‘Mati’. korang bacalah yea itu andaian dari dia…ehehe, harap-harap betullah yea imaginasi dari Ifti nie 🙂 kalau betul boleh sign kontrak nanti jadi pengarah Drama Adamaya 2…ekekeke 🙂

Yang ini pula komen dari Piston Pecah, see…dia pun sama mengatakan yang Adam akan ‘Mati’ jugak, sebab apa dia tak tau..hahhaa~~

Ok, ini pulak andaian dari Yan yea, Yan rasa Adam mungkin akan ‘Mati’ jugak sebabnya dalam Adamaya Episode 20 Adam selalu menyebut pasal wasiat. Maybe sebelum Adam mati diorang dalam suasana gembira dan lepas tu suasana kesedihan dimana Adam akan Mati..wah!! hahaha andaian je nie, tapi janganlah Adam mati, macam tak best pulak! tapi selalunya ending cerita yang best-best nie mesti ada yang Mati…huhhu

So korang pulak rasa apa yea kesudahan Drama Adamaya nie? meh kongsikan dengan Yan, kot-kot ada yang mengena…kikiki

Pssttt x-po punya andaian lagi dahsyat wooo, berjela-jela dia andaikan pasal episode akhir adamaya nie, takpe kita tengok besok siapa yang kena 🙂

Update

Klik untuk menonton Episode Akhir Adamaya

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

35 thoughts on “Episode Akhir Adamaya – Adam Mati

  1. yes akhirnye happy ending citer ni hehehe..sukenye

    jom layan citer ni
    .-= ifti´s last blog ..The Day After Tomorrow =-.

  2. ok ramalan mel .

    dani nak mati . adam tolong . dani serba salah .pastu dani mintak maaf bla bla

    hahahaha

    boleh buat citer lain nie !! 😛

    ok imaginasi lain .

    adam ngan maya mati . amani suka dapat harta . pastu amani kawen ngan dani . ahaha merepek dah
    .-= Melz´s last blog ..Jangan Terlalu Mengharapkan Sesuatu Yang Mungkin Atau Tak Mungkin Terjadi! =-.

    1. tulah saya pun tau dr piston pecah jugak ler yang kononya ending adamaya nie hepi ending…tp mcm best pulak imaginasi ain kt atas tu..ekekeke

  3. ye ke adam mati…tak nak la..
    saya punya imiginasi pulak..
    mungkin adam hilang je kot..kan dia pegi hutan endau-rompin tu kan..
    mungkin dia tersesat dan hilang..then masa tu maya terbaca puisi tu dan tahu pasal wasiat tu..then ada part sedih2 ckit then baru adam muncul balik..
    then ending dia happy..
    ok tak???
    hihi tu imiginasi ain je hahaha
    tak kisah la cmna pun..tapi yang penting hopefully happy ending…
    .-= ain´s last blog ..NAK SANGAT2 !!! =-.

    1. hehe..andaian je tu, klu blh taknak adam mati..
      hahha nie lagi best andaian ain nie, adam hilang kat hutan 🙂
      uwaaa sukalah kalau ini endingnyaaaa mmg hepi ending..ekeke pandai ain imaginasi..ekeke 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge