Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821

Salam semua selamat pagi, Subuh tadi Yan online buka blog, wah! terkejut sangat sebabnya angka yang dinanti-nanti tinggal lagi lebih kurang 500++, ehehe tak sangka korang begitu tekun ye menghits kaunter Yan nie :)

Cuba bayangkan 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam,*tapi ada je orang yang hits direct dari amazing..hem* orang lain buat amik masa berhari-hari baru dapat hits nombor yang diinginkan. Tapi kat sini sekejap aje dah dapat nombor tersebut :) senyum kejap, kalau jual goreng pisang panas nie laris je kot..hahhaa

Siapakah yang berjaya?? nak tahu klik untuk baca selanjutnya yea :)

Tahniah buat KakNgah kerana berjaya mengcapture nombor 78821, dan terima kasih buat semua kengkawan yang sudi menghits kaunter Yan, jangan kecewa yea, insyallah sekiranya selepas ini Yan ada rezeki lebih dalam berbelog nanti Yan share lagi dengan pembaca blog nie *Hidup untuk Memberi* dan support Yan jugak kat SINI, kot-kot lepas nie boleh share hadiah lagi dengan korang :)

Terima kasih sekali lagi buat kengkawan semua yang sudi memeriahkan hit kaunter nie :)

33 thoughts on “Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821

    1. tulah mieran diorg nie gigih smlm mengupkan kaunter tu :) takpe nanti cuba lagi lain kali, insyallah rezeki tu ada maybe kena lebih gigih..ehhee

  1. 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam ?fuhh..mengancam…banyak kena blajar ngan Kak yan ni..kongsi2 la tips kak Yan…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Tips Untuk Mengingat/Menghafal 2 Benda Yang Berbeza =-.

    1. salam eyri, tulah memang terkejut jugak :) gigih betul diorg nie hits kaunter tu..ehehe

      nk belajar boleh je, tp kakyan nie tau sikit2 je :)

    1. morning feez,

      hehhe..kakyan pun terkejut tgk no tu pg td :) takpe cuba lagi lain kali insyallah kalau ada lagi :)

    1. takpe zu, next time kalau ada rezeki berbelog lagi nnti kakyan share ngan pembaca blog kakyan nnti :) zu blh cuba lg..ehehe

      ha ye celcom broadband tu buffered yang tenagh meletup-letup kat blog nie :) silalah buat apa yg patut yea…ehek…

        1. bukan pageview je zu, unic sekali dia kira even org x klik ads pun :) buffered kakyan tu dh lama, ada balik dia tak metered lagi

  2. Yehaaaa!! 1st…tahniah kakngah! aku memang saje kasi jalan kat kau la ngah..hehehe…tadi tak ramai pesaing kan :P ok!

      1. rasanya kalau akk bukak lepas yuka sms td..ada cam kot sbb tak ramai masa tu.. :P berangan kejap…lalalala….tapi seyes in kaunter sangat hangat mcm yanghangat!!! hahahaha…
        .-= cikmin´s last blog ..Asmaradana-Samarinda TV3 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge