Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821

Salam semua selamat pagi, Subuh tadi Yan online buka blog, wah! terkejut sangat sebabnya angka yang dinanti-nanti tinggal lagi lebih kurang 500++, ehehe tak sangka korang begitu tekun ye menghits kaunter Yan nie :)

Cuba bayangkan 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam,*tapi ada je orang yang hits direct dari amazing..hem* orang lain buat amik masa berhari-hari baru dapat hits nombor yang diinginkan. Tapi kat sini sekejap aje dah dapat nombor tersebut :) senyum kejap, kalau jual goreng pisang panas nie laris je kot..hahhaa

Siapakah yang berjaya?? nak tahu klik untuk baca selanjutnya yea :)

Tahniah buat KakNgah kerana berjaya mengcapture nombor 78821, dan terima kasih buat semua kengkawan yang sudi menghits kaunter Yan, jangan kecewa yea, insyallah sekiranya selepas ini Yan ada rezeki lebih dalam berbelog nanti Yan share lagi dengan pembaca blog nie *Hidup untuk Memberi* dan support Yan jugak kat SINI, kot-kot lepas nie boleh share hadiah lagi dengan korang :)

Terima kasih sekali lagi buat kengkawan semua yang sudi memeriahkan hit kaunter nie :)

33 Comments on Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821

  1. Pisyek
    April 29, 2010 at 7:42 pm (4 years ago)

    tahniah buat pemenang…

    T___T
    .-= Pisyek´s last blog ..WordCamp Malaysia 2010 =-.

    Reply
  2. mcsue
    April 28, 2010 at 5:26 pm (4 years ago)

    kak yan,,,perghhh mmg laju kaunter 2,haha..klu jual goreng pisang kalah woo…hehe..tahniah utk kak ngah:)
    .-= mcsue´s last blog ..Blog Korang Macam sampah!! =-.

    Reply
  3. kakngah
    April 28, 2010 at 2:00 pm (4 years ago)

    yeeeeeehhhhaaaaa!!!!!
    30 minit saja…..

    korang yg ucap tahniah tu.. jgn lupa up traffic ai pulak yerr….

    yg bnr,
    si pemenang
    (^__^)
    .-= kakngah´s last blog ..tayangan unggul =-.

    Reply
  4. eiyda
    April 28, 2010 at 1:07 pm (4 years ago)

    tahniah!!
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Remaja 15 tahun mati ditembak =-.

    Reply
  5. zikr
    April 28, 2010 at 12:55 pm (4 years ago)

    wah lau… kak ngah dapat … tahniah diucapkan.. :-)
    .-= zikr´s last blog ..Ajaran sesat di malaysia semakin parah! =-.

    Reply
  6. mohdisa
    April 28, 2010 at 11:55 am (4 years ago)

    wah, tahniah buat pemenang….:)
    .-= mohdisa´s last blog ..Dua Sudah Tinggal Satu Sahaja Lagi =-.

    Reply
  7. mieran
    April 28, 2010 at 11:19 am (4 years ago)

    weh lajunya trafik kak yan..smlm no 4k lebih..balik dr exam dah 7k lebih…aduh melepas lg..huhuhuh

    Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 11:35 am (4 years ago)

      tulah mieran diorg nie gigih smlm mengupkan kaunter tu :) takpe nanti cuba lagi lain kali, insyallah rezeki tu ada maybe kena lebih gigih..ehhee

      Reply
      • mieran
        April 28, 2010 at 12:09 pm (4 years ago)

        adeh x bertuah la mieran ni..kih3

        Reply
  8. zuriey
    April 28, 2010 at 11:04 am (4 years ago)

    kakngah menang hadiah apa tue.. wah next time mau join sama contest kak yan
    .-= zuriey´s last blog ..Jangan mudah terpedaya… =-.

    Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 11:33 am (4 years ago)

      hadiahnya sikit je RM50.00, saja berkongsi dengan pembaca blog nie yg bertuah :) len kali join lah yea :)

      Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 11:33 am (4 years ago)

      terima kasih mala :) lenkali joinlah yea contest kt blog yan :)

      psstt!! dah ada isi ke??

      Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 11:32 am (4 years ago)

      takpe wan, lenkali boleh cuba lg :) insyallah mana tau lepas nie dpt rezeki lebih :)

      Reply
  9. eyriqazz
    April 28, 2010 at 9:55 am (4 years ago)

    30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam ?fuhh..mengancam…banyak kena blajar ngan Kak yan ni..kongsi2 la tips kak Yan…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Tips Untuk Mengingat/Menghafal 2 Benda Yang Berbeza =-.

    Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 11:31 am (4 years ago)

      salam eyri, tulah memang terkejut jugak :) gigih betul diorg nie hits kaunter tu..ehehe

      nk belajar boleh je, tp kakyan nie tau sikit2 je :)

      Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 11:29 am (4 years ago)

      jom suh kakngah blanja roti canai..ehehe :)

      Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 11:29 am (4 years ago)

      ha ye zie kakngah yg dpt tu :)

      Reply
  10. feezMior
    April 28, 2010 at 9:13 am (4 years ago)

    Morning kak yan..
    Mak aihh..tekejut gila feez..tak smpai 24 jam da ada pemenang..

    uwaaa..meraung mcmnie.. T_T tak ape..harus cuba laen kali.. tak kira..mst menang lepas ni..
    .-= feezMior´s last blog ..5 Kerja paling tekanan di America tahun 2010 =-.

    Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 11:28 am (4 years ago)

      morning feez,

      hehhe..kakyan pun terkejut tgk no tu pg td :) takpe cuba lagi lain kali insyallah kalau ada lagi :)

      Reply
  11. zulaikha
    April 28, 2010 at 9:04 am (4 years ago)

    kuciwa je bila bukak pagi ni tengok2 dah telepas.. huhu..

    btw..
    kak yan, yg celcom broadband tu buffered ea? asyik nampak dia je =)
    .-= zulaikha´s last blog ..Tag dari nor. =-.

    Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 9:09 am (4 years ago)

      takpe zu, next time kalau ada rezeki berbelog lagi nnti kakyan share ngan pembaca blog kakyan nnti :) zu blh cuba lg..ehehe

      ha ye celcom broadband tu buffered yang tenagh meletup-letup kat blog nie :) silalah buat apa yg patut yea…ehek…

      Reply
      • zulaikha
        April 28, 2010 at 9:21 am (4 years ago)

        dah buat apa yg patut dah.. =D

        kalau tak silap buffered kita ikut page view kan? (correct me if i’m wrong) wahh.. memang meletop la.. hehe
        .-= zulaikha´s last blog ..Tag dari nor. =-.

        Reply
        • yanmie
          April 28, 2010 at 11:28 am (4 years ago)

          bukan pageview je zu, unic sekali dia kira even org x klik ads pun :) buffered kakyan tu dh lama, ada balik dia tak metered lagi

          Reply
          • zulaikha
            April 28, 2010 at 12:11 pm (4 years ago)

            wahhh… penuh la poket nuff kak yan.. hehe.. tahniah2.

            p/s: tgh cr tips nk dapatkn buffered..heee ^_^

            Reply
  12. cikmin
    April 28, 2010 at 8:59 am (4 years ago)

    Yehaaaa!! 1st…tahniah kakngah! aku memang saje kasi jalan kat kau la ngah..hehehe…tadi tak ramai pesaing kan :P ok!

    Reply
    • yanmie
      April 28, 2010 at 9:07 am (4 years ago)

      hahhaa baik tul akak nie siap bg laluan kat kakngah :)

      Reply
      • cikmin
        April 28, 2010 at 9:14 am (4 years ago)

        rasanya kalau akk bukak lepas yuka sms td..ada cam kot sbb tak ramai masa tu.. :P berangan kejap…lalalala….tapi seyes in kaunter sangat hangat mcm yanghangat!!! hahahaha…
        .-= cikmin´s last blog ..Asmaradana-Samarinda TV3 =-.

        Reply
        • yanmie
          April 28, 2010 at 9:29 am (4 years ago)

          hahahaa napa akak tak try je buka td :) amboi mcm saje je bg clue yanghangat tu ye :) psstt!! senyap2 tau…hahaha

          Reply

Leave a Reply

CommentLuv badge