Salam semua selamat pagi, Subuh tadi Yan online buka blog, wah! terkejut sangat sebabnya angka yang dinanti-nanti tinggal lagi lebih kurang 500++, ehehe tak sangka korang begitu tekun ye menghits kaunter Yan nie :)

Cuba bayangkan 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam,*tapi ada je orang yang hits direct dari amazing..hem* orang lain buat amik masa berhari-hari baru dapat hits nombor yang diinginkan. Tapi kat sini sekejap aje dah dapat nombor tersebut :) senyum kejap, kalau jual goreng pisang panas nie laris je kot..hahhaa

Siapakah yang berjaya?? nak tahu klik untuk baca selanjutnya yea :)

Tahniah buat KakNgah kerana berjaya mengcapture nombor 78821, dan terima kasih buat semua kengkawan yang sudi menghits kaunter Yan, jangan kecewa yea, insyallah sekiranya selepas ini Yan ada rezeki lebih dalam berbelog nanti Yan share lagi dengan pembaca blog nie *Hidup untuk Memberi* dan support Yan jugak kat SINI, kot-kot lepas nie boleh share hadiah lagi dengan korang :)

Terima kasih sekali lagi buat kengkawan semua yang sudi memeriahkan hit kaunter nie :)