Salam semua selamat pagi, Subuh tadi Yan online buka blog, wah! terkejut sangat sebabnya angka yang dinanti-nanti tinggal lagi lebih kurang 500++, ehehe tak sangka korang begitu tekun ye menghits kaunter Yan nie :)

Cuba bayangkan 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam,*tapi ada je orang yang hits direct dari amazing..hem* orang lain buat amik masa berhari-hari baru dapat hits nombor yang diinginkan. Tapi kat sini sekejap aje dah dapat nombor tersebut :) senyum kejap, kalau jual goreng pisang panas nie laris je kot..hahhaa

Siapakah yang berjaya?? nak tahu klik untuk baca selanjutnya yea :)

Tahniah buat KakNgah kerana berjaya mengcapture nombor 78821, dan terima kasih buat semua kengkawan yang sudi menghits kaunter Yan, jangan kecewa yea, insyallah sekiranya selepas ini Yan ada rezeki lebih dalam berbelog nanti Yan share lagi dengan pembaca blog nie *Hidup untuk Memberi* dan support Yan jugak kat SINI, kot-kot lepas nie boleh share hadiah lagi dengan korang :)

Terima kasih sekali lagi buat kengkawan semua yang sudi memeriahkan hit kaunter nie :)

33 Thoughts on “Tahniah buat pemenang Hit Kaunter Yanmie 78821

  1. tahniah buat pemenang…

    T___T
    .-= Pisyek´s last blog ..WordCamp Malaysia 2010 =-.

  2. kak yan,,,perghhh mmg laju kaunter 2,haha..klu jual goreng pisang kalah woo…hehe..tahniah utk kak ngah:)
    .-= mcsue´s last blog ..Blog Korang Macam sampah!! =-.

  3. yeeeeeehhhhaaaaa!!!!!
    30 minit saja…..

    korang yg ucap tahniah tu.. jgn lupa up traffic ai pulak yerr….

    yg bnr,
    si pemenang
    (^__^)
    .-= kakngah´s last blog ..tayangan unggul =-.

  4. lor…
    sekejap je…..
    xpe, mesti ada second contest..
    hehheee
    .-= mie´s last blog ..:: best vacation photo contest [by mekchu] :: =-.

  5. eiyda on April 28, 2010 at 1:07 pm said:

    tahniah!!
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Remaja 15 tahun mati ditembak =-.

  6. wah lau… kak ngah dapat … tahniah diucapkan.. :-)
    .-= zikr´s last blog ..Ajaran sesat di malaysia semakin parah! =-.

  7. wah, tahniah buat pemenang….:)
    .-= mohdisa´s last blog ..Dua Sudah Tinggal Satu Sahaja Lagi =-.

  8. mieran on April 28, 2010 at 11:19 am said:

    weh lajunya trafik kak yan..smlm no 4k lebih..balik dr exam dah 7k lebih…aduh melepas lg..huhuhuh

  9. kakngah menang hadiah apa tue.. wah next time mau join sama contest kak yan
    .-= zuriey´s last blog ..Jangan mudah terpedaya… =-.

  10. Tahniah kepada pemenang~

  11. Wan Perlis on April 28, 2010 at 9:56 am said:

    bestnya kakngah menang
    melepas…
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Soaljawab bersama Wan Perlis =-.

  12. 30K PageView tak sampai dalam masa 24 jam ?fuhh..mengancam…banyak kena blajar ngan Kak yan ni..kongsi2 la tips kak Yan…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Tips Untuk Mengingat/Menghafal 2 Benda Yang Berbeza =-.

    • yanmie on April 28, 2010 at 11:31 am said:

      salam eyri, tulah memang terkejut jugak :) gigih betul diorg nie hits kaunter tu..ehehe

      nk belajar boleh je, tp kakyan nie tau sikit2 je :)

  13. tahniah kakngah ;)
    .-= Bb Hussain´s last blog ..30 minutes left =-.

  14. uiks…dah ada pemenang… tahniah k.ngah…
    .-= zie fauzi´s last blog ..MAKNA TANGISAN BAYI =-.

  15. Morning kak yan..
    Mak aihh..tekejut gila feez..tak smpai 24 jam da ada pemenang..

    uwaaa..meraung mcmnie.. T_T tak ape..harus cuba laen kali.. tak kira..mst menang lepas ni..
    .-= feezMior´s last blog ..5 Kerja paling tekanan di America tahun 2010 =-.

  16. kuciwa je bila bukak pagi ni tengok2 dah telepas.. huhu..

    btw..
    kak yan, yg celcom broadband tu buffered ea? asyik nampak dia je =)
    .-= zulaikha´s last blog ..Tag dari nor. =-.

    • yanmie on April 28, 2010 at 9:09 am said:

      takpe zu, next time kalau ada rezeki berbelog lagi nnti kakyan share ngan pembaca blog kakyan nnti :) zu blh cuba lg..ehehe

      ha ye celcom broadband tu buffered yang tenagh meletup-letup kat blog nie :) silalah buat apa yg patut yea…ehek…

  17. cikmin on April 28, 2010 at 8:59 am said:

    Yehaaaa!! 1st…tahniah kakngah! aku memang saje kasi jalan kat kau la ngah..hehehe…tadi tak ramai pesaing kan :P ok!

    • yanmie on April 28, 2010 at 9:07 am said:

      hahhaa baik tul akak nie siap bg laluan kat kakngah :)

      • cikmin on April 28, 2010 at 9:14 am said:

        rasanya kalau akk bukak lepas yuka sms td..ada cam kot sbb tak ramai masa tu.. :P berangan kejap…lalalala….tapi seyes in kaunter sangat hangat mcm yanghangat!!! hahahaha…
        .-= cikmin´s last blog ..Asmaradana-Samarinda TV3 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation