Simplysiti kini di pasaran

Salam semua selamat pagi, Hari nie Yan dalam mood review, nak review pasal Produk Kecantikan Simplysiti, Siapa tak kenal dengan penyanyi no 1 negara, Datuk Siti Nurhaliza yang kini tampil dengan produk kecantikan yang bernama Simplysiti – Beautiful by Nature, Keluaran Simplysiti Sdn Bhd.

Siti...ku ingin cantek seperti mu..ahaks

Produk Simplysiti ini menjalankan hasil penyelidikan hampir 2 tahun di Korea dan dihasilkan menggunakan teknologi nano, dan kini Produk Simplysiti sudahpun berada di pasaran, sesiapa pun boleh memilikinya disamping harga yang sangat berpatutan.

 

Apa yang penting produk Simplysiti ini penghasilannya menepati piawaian dan apa yang lebih penting ia mendapat sijil pengesahan halal daripada Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim). Dan yang menariknya barangan Simplysiti ini menggunakan nama tajuk-tajuk lagu Datuk Siti Nurhaliza sendiri

Kosmetik Simplysiti memang mengancam lip glossnya

Jom cantek cam siti

siti, ku ingin cantek sepertimu..ahaks

See kini sesiapa pun boleh cantik macam Datuk Siti Nurhaliza  so tunggu apa lagi? jom pakat ramai-ramai gi serbu Watson, Yan dah rembat Lip Gloss…lelain tak sempat nk survey sebab baru-baru nie bawa orang tua jenjalan so memang susah nak lepak lama-lama.

 

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

44 comments / Add your comment below

  1. yeay…silalah baca review sal produk ‘kecantikan’ ni…hehe
    .-= rashid´s last blog ..Hakikat produk kecantikan wanita. Khas buat wanita idaman ku =-.

  2. setiap hari keluar iklan ni dlm tv….
    hehehe…

    mesti free je kan utk siti pasang iklan…haha…
    .-= syinrayafa´s last blog ..Kali pertama masuk blog seseorang, apa yang perlu di buat? =-.

  3. Saya dah belikan SImplySiti untuk isteri..walaupun harga lebih mahal dari produk lain di pasaran..namun,isteri gembira dan saya pun suka…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Ranjau Kewangan Seorang Lelaki Untuk Berkahwin =-.

    1. bertuahnya isteri eyri 🙂 takpe cantik untuk suami tak salah kalau suami belikan 🙂 yang penting isteri hepi..betul tak, dan suami pun suka 🙂 ehek…saya sempat beli 1 je sbb wiken lepas jln ngan family so x sempat nk belek bnyk benda..huhu, target wiken nie nk gi rembat lagi 1-2…takleh rembat sekali gus..bapak mahal giler, beli sikit2 oklah kot kan..mana yg perlu…:)

  4. hehe… even siti pun nak buat empayar marketing.. hehe, takkan aku nak duduk umah jer? hohoho.. cayalahh siti, gua sokong cara luuu

  5. ocaay ke ek produk simplysiti ni?..mahal ke murah?.huhu..nk try..tp cam lom yakin takut tak sesuai..hehhe…
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Mengidam dengan aksi TERlampau:: =-.

  6. kalau menang simplysiti kat blog aie,baru la boleh buat review..ekekekek.. belum ada masa nak ke kl tuk cari barang2 ni..adoiii..dah lama tak mekap pun… 😛
    .-= cikmin´s last blog ..cikmin.com tolong promo =-.

  7. Akak kena baca blog saya sal produk-produk ni…hehe..tapi pas pantas siki akak make up ek…hehe
    .-= rashid´s last blog ..Apa Yang Perlu dan Apa Yang Tak Perlu. =-.

  8. bile da popular..mcm2 care ley cr pendapatan ..hehe
    .-= azizan4444´s last blog ..Ada Apa Dengan Username? =-.

Leave a Reply

CommentLuv badge