semalam tak update sebabnya? meh baca

Salam semua, wah semalam Yan takde update blog lah. Ya Rabbi kalau nak tau semalam memang bizi giler seharian tak duduk kat rumah, pegi ke KLIA amik Mak dan Ayah mertua tercinta balik dari mengerjakan ibadah umrah. Syukur alhamdulillah diorang selamat sampai dan dapat mengerjakan ibadah umrah..Amin, dulu dah pernah pergi naik haji, kali nie diorang buat umrah pulak, Ya Allah bilalah giliran Yan pulak dengan En.hubby…Insyallah ada rezeki ingin sekali berpijak di bumi Mekah, Madinah, Jeddah….dan banyak lagi…

Keluarga Pak Teh dari Kedah pun ada datang sekali, diorang semua lepak rumah Yan, so memanglah bizi takde masa nak ngadap lappy, nak-nak pulak hari nie nak pergi bawa diorang semua jalan-jalan cari makan, nasib baik pagi nie lepas subuh Yan cepat-cepat capai Lappy sebelum sediakan sarapan..see sempat lagi tu…hahhaa

Terim kasih buat kawan-kawan yang sudi bertandang ke blog Yan, maaf tak dapat membalas kunjungan, Insayallah bila ada kelapangan nanti Yan balasa jugak. so jangan risau ok.

Semalam walaupun takde update blog dan blogwalking tetapi unic di blog ini sangat memberansangkan jugak, Thanks pada semua yang sudi datang sini, Yan hargai 🙂 adakah sebab silent readers dah ramai dan teknik SEO menjadi? ehek…perasan sudah 🙂

Dan 2 hari lepas yan dapat buffered ke 27 dari Nuffnang, terima kasih Nuffnang, wa sayang sama luuuu…

Inilah dia buffered terbaru Yan yang baru je berusia 2 hari, ehek..hepi sebabnya Nuffnang tak pernah jemu-jemu bagi buffered dengan Yan. Tengkiu nuffnang…ai leb u…

Later Yan update lagi, pagi nie tak sempat nak cerita bagai dalam nie, maklumlah kesuntukan masa…entry nie Yan taip lepas subuh, tapi baru siap pukul 9.50…hahaha, mana taknya sambil taip sambil buat keje-keje rumah..hihihi pandai  betul suri rumah sekarang nie bahagikan masa kan?? Oklah nanti Yan update lagi… taaadddaaa~~~

Psstt!! thanks to kawan-kawan yang kelam kabut call dan sms Yan, hehee..baru tak online sehari dah ramai yang cari…*Yan ada je nie* Thanks amik berat pasal blog Yan yang tercenta ini~~

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

15 Comments

  1. blog kak yan semakin best
    dan wan lebih suka blog kak yan dari redmummy
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Perspektif Aku Tentang Isu Pembuangan Bayi =-.

  2. wah…bizi nyer akak kiter ni ek..ehhehe
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Tips2 untuk korang yang tengah,sedang atau akan frust menonggeng:: =-.

  3. uhhh..juz nak mengadu..akak suspen aie 33hari…frusst!!! pemenang tegar dia dapat lagi. uwaaaaaaa!!! yan buat la kaunter 33333333333 pulak..bagi akak menang eh… 😛
    okey baru cite psl entri yan pulak..takpe la uruskan hal yan tu dulu.selain teknik seo tu,akk pun terselit gak la dlm unic tu.. 😛
    .-= cikmin´s last blog ..Anugerah Blog Mesra Mata 2010 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge