Rebutlah peluang untuk memenangi Acer Aspire One

Salam semua selamat malam, lately banyak betul blog yang buat contest kan? meriah sungguh. Bulan ini sahaja ada 3 Contest yang Yan join…ehek, saja mencuba nasib lagipun tolong memeriahkan contest yang kawan-kawan anjurkan.

Dan hari ini Yan ingin menyertai lagi contest yang di anjurkan oleh Bro Denaihati, sebelum nie pun pernah join Constest Hidup Berani Untuk Gagal, tapi kali nie Contestnya sangat senang, bak kata Bro Denaihati “Hidup Untuk Memberi”, Contest  ini memang menarik wooo, mana taknye hadiah memang mengancam betul! tengok gambar bawah, Hadiah dapat Acer Aspire One tuuuu..dan Contest Hidup Untuk Memberi ini Yan tahu dari Blog MohdIsa

Inilah dia Acer Aspire One untuk dimenangi, sungguh mengancam yang kaler PINK nie 🙂

Korang jomlah join Contest nie, mana tau ada nasib boleh menang kan. Syarat pun sangat mudah. Follow bawah nie yea:-

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi“ dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi dari blog http://www.Yanmieonline.com. (tengah cari sponsor untuk hadiah entri terbaik)

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGI sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan. Bulan Mac telah dikuasai oleh KULANZSALLEH.COM mungkin bulan seterusnya giliran anda pulak.

Psstt!! Rm 20 jugak akan diberikan untuk setiap 1 referral, see yang nie pun mahsyuk jugak kan??, kalau dapat 10 referral pun ok dah, tapi kalau banyak lagi itu lagilah bagus nak-nak pulak kalau menang hadiah Acer Aspire One tu..ehehe

So jom ramai-ramai memeriahkan lagi Contest Hidup Untuk Memberi Ini. Tarikh tutup pada:-

Tarikh Tutup

Pada jam 11.59 pm, 31/12/2010

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest.

Sponsor contest

1. Alansarproperties.com : Sedia menjual lot banglo/banglo sekitar Selangor dan Kuala Lumpur.

2. www.xztly.com : Organising or managing communications, campaigns and events.

3. Anisha Online Mall : Pemborong stokin wudhu Malaysia

(Kepada individu dan syarikat yang berminat untuk menjadi sponsor sila berhubung terus seperti tertera dibahagian pertanyaan)

Sebarang pertanyaan boleh terus melalui ruang komen ,twitter @Denaihati, Facebook @Denaihati atau tinggalkan pesanan di contact . Jangan lupa untuk lawat blogDenaihati untuk melihat update terbaru

Klik SINI untuk memenangi Acer Aspire One

– Jangan lupa nyatakan Yanmieonline sebagai referral korang

Written by

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

42 comments / Add your comment below

  1. Pingback: Senarai Blog Yang Menyertai Contest Hidup Untuk Memberi | wazy84[dot]com
  2. Pingback: Eh! Hidup Untuk Memberi (Acer Aspire One) | Senarai Peserta | KronologiHidupku Si Buchuk
  3. Pingback: Akhirnya Membuat Keputusan:Acer Aspire One untuk ANDA miliki percuma | My Name Is Rashid
  4. semoga berjaya kakyan
    comel la lappy tu
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

    1. sama2…terima kasih jugak dah senaraikan 🙂 mudahan lappy pinky tu jadi milik ku..wah! hahaha apa yg penting dpt memeriahkan kontes 🙂

  5. wah, yan pun dah join. thanks sebab sudi jadikan saya referral. anyway, good luck yan. 🙂
    .-= mohdisa´s last blog ..Hidup Untuk Memberi : Jom Menang Acer Aspire One =-.

    1. ur welkam kebetulan time baca kontest tu kt blog isa, so haruslah jujur..ehehe sbb tu jadikan blog isa sebagai referral 🙂 gud luck jugak yea 🙂

  6. kali ni aku terlambat sikit jenguk blog denaihati, maklumlah masih menghadap buku lagi. Isnin ni ada paper.. baru jak dapat pos entri mcm ni di blog..
    Good luck utk Yan.. rajin-rajin promote arr..

    1. salam lan, owh ada paper lg ke? ingatkan 2 hari je hari tu 🙂 ha ye aku dh tgk blog ko..gud luck gak tu ko yea…dan gud luck tuk paper isnin nnti 🙂

Leave a Reply

CommentLuv badge