Episode 15 Adamaya – Maya tolong jangan tinggalkan Adam ye

Salam semua, semalam Yan tengok Drama adamaya tak berapa suka sikit sebabnya si Maya dah jatuh hati balik kat si Dani tu, adeh geram pun ada…hehehe kuat betul pengaruh cerita nie sehinggakan tak pernah ketinggalan untuk mengikuti perkembangan drama Adamaya nie 🙂

Yang pasti bukan Yan sorang je minat Drama Adamaya nie, malahan ramai lagi yang di luar sana minat Drama Adamaya nie 🙂

See ramaikan yang cari info pasal Drama Adamaya nie? Drama nie antara drama yang paling Yan suka di Slot Akasia TV3, Episode pulak semakin hangat, tak sabar nak tengok episode minggu depan dimana Adam dan Maya dah mula bergaduh…fuh hangat!! janganlah si Maya tinggalkan Adam..huhu

Jom Tonton Online Drama Adamaya Episode 15

[zdvideo episode=”Bahagian1″] http://pmd.mediaprima.com.my.edgesuite.net/u/tv3/pri/adamaya/adamaya_01_015_02_cft.flv[/zdvideo]

Untuk menonton Part seterusnya continue kat link bawah nie yea 🙂

Drama.Sensasi.Org


About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

21 Comments

  1. hehe..sy pun suke tgk adam maya..bile ea di hbes??tp skrg x best sbb maya suke dani..ishh..geram betul

    kalau sudi komen la entry saya..
    mAri kita teka??

    • salam atoyis, saya buat review pasal drama mana yg saya tgk..mana yg tak tengok saya x review sbb tak tau jln cerita, tak sangka sambutan adamaya mmg memberansangkan 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge