Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular ABP 2009

Salam semua, semalam Yan dan En.hubby layan Anugerah Bintang Popular ABP 2009. Biasanya tak layanpun hiburan nie, sebab semalam takde cerita yang menarik so layan jugaklah Anugerah Bintang Popular ABP 2009 nie, best jugak tengok Raja Azura dan Sharifah Shahirah mengacarakan program tersebut.

Tahniah buat Datuk Siti Nurhaliza kerana menang Anugerah Bintang Popular ABP 2009 yang merupakan tahun terakhir Datuk Siti Nurhaliza bertanding.

Jom tengok keputusan penuh Anugerah Bintang Popular ABP 2009 nie:-

1. Anugerah Pengacara TV Lelaki Popular – Aznil Haji Nawawi

2. Anugerah Pengacara TV Wanita Popular – Fara Fauzana

3. Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail

4. Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana

5. Penyanyi Duo/Artis Berkumpulan – Bunkface (Lagu-lagu diorang nie best)

6.  Artis Komedi Lelaki Popular – Nabil Raja Lawak

7. Artis Komedi Wanita Popular – Noorkhiriah (hahhaa semangat seh dia bagi ucapan!!)

8. Artis Baru Lelaki Popular – Black Mentor (makin hensem lak black nie..nnggee~~)

9. Artis Baru Wanita Popular – Yuna

10. Pelakon TV Lelaki Popular – Remy Ishak (Ya rabbi…tergelak-gelak Yan ngan hubby tengok remy ishak nie bg ucapan..hahaha)

11. Pelakon TV Wanita Popular – Tiz Zaqyah (memang tengah hot Tiz Zaqyah nie)

12. Artis Nasyid Popular – Rabbani

13. Penyanyi Lelaki Popular – Aizat (haha, mawi kalah…)

14. Penyanyi Wanita Popular – Siti Nurhaliza (wohooo suka tengok adegan siti ngan datuk k laga pipi)

15. Pelakon Filem Lelaki Popular – Que Haidar

16. Pelakon Filem Wanita Popular – Liyana Jasmay (wow..tak sangka dia dapat)

17. Anugerah Sepanjang Hayat – Datuk Khadijah Ibrahim

18. Anugerah Bintang PALING Popular Berita Harian – Datuk Siti Nurhaliza (Tahniah kepada Datuk Siti…wow bertambah koleksi Kereta..hehe)

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

21 thoughts on “Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular ABP 2009

  1. aq tgk dato siti smkin hr smkin centek nk lg wktu die di anugerah btg pling
    p’pularrr aq doa kan smga bliau di kurniakan seorg chya mata utk menyerikan lg rmh tangga die ngan dato K.

  2. banyak sangatlah kereta dato’ siti. tapi mesti simpan dalam garaj je kot. hehe. saya tak tengok ABPBH.. sedih je…. T_T lawak sgt ke komen remy ishak tu?
    .-= Amir´s last blog ..ABPBH 2009: Siti Nurhaliza Bintang Paling Popular =-.

    1. salam amir..tulah bertambah2 rezeki dato’ siti. remy ishak tu bg ucapan biasa2 je cuma gelagat dia masa nk bg ucapan tu..maybe sbb terlalu hepi dan tak sangka dia jadi tak tau nak kata apa…nasib baik ada rosyam nor backup dia..hahaha

    1. oh yeker…ha ye pi cepat buat entry..salah satu jugak teknik seo nie..sbb benda nie tengah hangat *fresh content* pastu letak tag nama2 artis tu semua…wakaka..see dh kasik tips kt sini.. 🙂

    1. salam nursarah *cantek nama* yelah betul tu smlm tengok takdelah bosan sbb gandingan pegacara yang sesuai dan takdelah merapu2 mcm yg lain2 tu..asik gelak je smlm tgk…

  3. salam yan,tahun lepas bukan ct menang kan..tahun ni sebab last year..diorg kasi menang..hahaha..gosip betul..mawi tu mmg dah kalah lama dah yan..ngeee..romnatika de amour betoi la datuk dengan datuk tu kan..sukernyerrrr…dia nak dapat baby dah tu yan..erkkk..yan bila pulak…kwn blog sorg ni bakal nak dpt jugak tahun ni..tuttttt!

    1. salam kak…eh yeker siti peknen? huhuhu yan tak tau pun kak..kalau iya tahniah buat dia *yan pulak lebih hepi nie..haha*

      eh sapa2 tu yg bakal menerima cahaya mata? yan kenal ke kak?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge