Jom Ke Sepang tengok F1

Salam semua, Wah hari nie mesti ramai yang berpusu-pusu pergi tengok Perlumbaan kereta F1 di Litar Sepang kan?? Kali nie Yan dan family tak pergi pun tengok, tiket mahal seh! kalau tiket setakat tiket MotoGp, GTJapan, Sprint Test dan yang sewaktu dengannya mampulah nak beli, maklumlah kalau pergi tengok race kat Sepang tu mesti nak duduk kat Main Grandstand baru puas hati, so F1 nie memang tak mampu nak beli tiket ribu riban untuk duduk kat Main Grandstand tu, jadiknya nak selesa sangat tengok depan TV kat rumah sambil makan cikedis…hahaha, memang takde aktiviti hari nie. Layan F1 kat Astro je *Ra rabbi ini pun dan best sangat!*.

Sekadar Hiasan, Gambar Aiman masa kami pergi tengok MotoGP kat sepang di apit oleh gadis litar, auuww gambar harus sensor untuk menjaga kesucian blog ini..ekekeke

Kalau nak tahu dulu-dulu Yan tak minat pun permotoran nie, tapi sejak bercenta ngan hubby, dia selalu bawa Yan gi BTSC (Batu Tiga Speedway Circut) sekarang nie dah takde dh BTSC nie. Sejak dari situ minat Yan timbul dengan dunia permotoran nie, tak kisahlah race kereta ke motor ke layan je, even kalau ada race lori dalam astro pun kami layan….hahaha

Lotus Driver – kovalainen, Truli dan Fairuz Fauzy

Gambar pinjam dari encik google

haish…tak sabar pulak rasanya nak tunggu race nie, nak tengok team Lotus beraksi. Caiyok2…sapa lagi nak sokong  Team F1 1Malaysia kan kalau bukan kita sendirikan??

Tadi buka website malaysiangp, khabarnya Datuk Shah Rukh Khan ada kat sana, boleh baca kat SINI, adoiii teringat-ingat pulak keadaan di Sepang, mesti best giler!! Ra Rabbi bilalah dapat tiket free nak gi tengok lain kali. hehehe yelah nak beli tak mampu…nnnggee~~

weeee~~~ lambatnye nak petang…hahaha

22 thoughts on “Jom Ke Sepang tengok F1

  1. baru je smlm tgk2 gmbar sekitar F1 di sepang tu kat fb kawan.. dia photographer.. byk gmbr gadis litar je kt fb dia tu..huhu.. ramai gak yg melayu kt ctu.
    hmm…
    .-= murnihati´s last blog ..IQ Test =-.

    1. haha yea bdk melayu..ala ada ramai lg tu..huhuhu…hubby kakyan blh je layan dua2, klu bola dia x layan mesia pnya nie..hhahaha..hubby penyokong tegar arsenal…

    1. hahahaha kelakar pulak baca komen ko nie, weh bertuahnya blh tido petang2..jeles seh! kalau aku petang2 dh berperang kat dapur…ahahaha

      1. saja nak confirm, memang petang tadi aku layan tidur, hehe..
        semua budak-budak pun layan tidur.. tinggal mak diorang lagi yang sibuk uruskan rumah.. biasalah, sekali-sekala jak dapat tidur awal petang, kalau time kerja, kempunanlah jawabnya..
        .-= kulanz´s last blog ..Ada Blog Dah Jadi Mangsa Hacker =-.

    1. yan pun sama F1 x penah lg tgk live…hehe, tgk kt TV je..mahal seh! yg duk kt atas bukit pun dh bape ratus blm kt main grandstand lg..huhuhu

  2. xpenh lagi pegi tgk F1 ni..bising ke tak agak2..hehhe…xmint kowt lg satu..heheh
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Bila banyak masalah..ape nak buat??arrgghh!!!::: =-.

    1. bising sgt kat sana…even tgk motogp dan gtjapan pun bukan main lg bunyi kuat…kakyan biasa bawa earplug siap2 untuk anak2 kalau ke sana..hehee

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge