Jom bermain keywords untuk menaikkan trafik blog

Salam semua, hari nie macam biasalahkan nuffnang akan update earning blog. So korang dapat berapa? hehe sibuk je nak tau! maklumlah kan ramai yang baru dapat surat cinta dari nuffnang, tapi serius Yan memang tak dapat pun email tu, dapat tahu pun sebab baca kat blog kawan-kawan, dah cek jugak dalam SPAM box tapi takde jugak, hem pelik kejap..hahaha.

Memandangkan Yan dah jarang blogwalking, blogwalking je untuk balas kunjungan kawan-kawan, takpun baca blog dari Geng Blogger, agak-agak tajuk best dan cerita pun best memang Yan akan drop komen 🙂

But now Yan main keywords je lagi senang, tak perlu nak blogwalking sampai sakit jari..haha *tak pernah lagi sakit jari, saje je tu!*, apa yang Yan buat bagi trafik keluar masuk ke blog Yan? tengok gambar bawah yea 🙂

See banyak jugak trafik yang datang dari SEO aka search engine kan? So apa tunggu lagi…jom kita bermain Keywords pulak. So takperlulah nak risau kalau tak blogwalking trafik tetap ada jugak yang berlalu lintas dalam blog 🙂

.

.

Baca ini jugak yea 🙂

Tips Agar terindex di Search Engine

Bagaimana mendapatkan tempat pertama di google

Entry ABP2009 pagi tadi google dah index

Terima Kasih Na O Mei

2nd cek dari Nuffnang – Terima Kasih Nuffnang

You may also like

35 Comments

  1. Pemilihan keywords mmg penting… tp yg bestnya yan bukan sekadar main keyword, tapi info berkaitan keyword tu mmg ada dlm entri.. tu yg bagusnya..

    1. salam aida, boleh je edit kalau reti men ngan coding 🙂 btw thanks dh singgah sini, singgahlah selalu…hihihi 🙂

  2. perlu byk tag dan tajuk entri yang dicari masa kini
    contohnya adamaya, semerah cinta stilleto
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

    1. hahhaa…yelah buat citer yg org cari sekurangnya trafik berlalu lintas kt sini 🙂 takkan nak citer pasal ko lak..hahha gurau2 weiii

  3. bab hiburan kak, artis, seks dan lain – lain mmg mudah dapat trafik, menten je.
    cuba try tulis pasal isu semasa, tips, teknik dll mmg susah loo..

  4. saya bab2 hiburan tak tau la kak..cam ner nk creat keyword best2,.,,heheh
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Tips elakan diri dari TErbuncit :: =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge