Header baru Yanmie – minta pendapat korang

Salam semua, wah tajuk entry! silalah korang bagi pendapat yea tentang header baru Yan nie, sebenarnya Yan nie jenis cepat bosan dengan template, memandangkan template sekarang nie memang Yan sayang giler sebab ramai yang puji..wah!! takdelah, sebab template sekarang nie rasa macam sedap je mata memandang, lagi pun template nie mesra seo.

Yang buat bosan tu sebab header asik yang sama aje 🙂 tapi apa pun memang suka sangat header lama tu cuma nak kan kelainan je kali nie, nak lebih menarik 🙂

Orang yang bertanggung jawab mengdesignkan header baru Yan nie ialah Aiz, siapa tak kenal blog designer FCU community, Yan memang suka dengan semua hasil kerja grafik dia, sangat mengujakan, kreatif, tengok aje header yang dia design untuk Yan, memang melekat betul Yan depan blog nie..hahha sila percaya yea Aiz 🙂

Psstt!! Korang kalau nak tempah banner/header boleh lah terjah Aiz kat SINI. Thanks yea Aiz, yang pasti servis pantas…ekekeke

About yanmie 2603 Articles
Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

36 Comments

    • salam wan, header tu bukan formate gif, tapi format .swf (flash)

      template kakyan nie tak cun sebenarnya..haha kakyan edit bnyk dh nie..nnti kakyan tunjuk rupa template nie yg sebenarnya mcm mana..sugguh huduh…hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published.




CommentLuv badge