Fashion Week 2010 di Midvalley Megamall

Selamat malam semua, semalam pergi jalan-jalan cari makan dengan family tercinta, kami ke Midvalley Megamall. Memang best meriah sangat-sangat, macam-macam ragam orang ada kat sana. Kebetulan pulak minggu Fashion 2010 di Midvalley Megamall, so haruslah cuci mata…ehehe

Jom layan gambar yea 🙂

Memang cantik rekabentuk pentas untuk Fashion Week 2010 di Midvalley Megamall yang bertema Highway to Fashion 2010

kreatifkan diorang buat pentas macam nie 🙂

Wow…orang yang duk bawah pentas memang dapat cuci mata 🙂

Owh sila gelak tengok gambar yang nie..haha fashion apakah ini? ada ke jugak orang nak pakai macam nie, macam seksa je Yan tengok…ehehe 🙂

Yang ini pulak…adoiii pecah perut tengok..sampai nak bertanduk bagai, tapi kalau orang cintakan fashion memang nampak cantik je di mata 🙂

hahaha….cantik kan…ekekeke 🙂

Ehek…my hero Aiman dan Haziq, jenuh panggil2 diorg supaya tengok camera tapi tak nak, so amik gambar belakang je…hahaha

.

Oklah banyak lagi sebenarnya gambar masa kat sana, tapi layan yang tu jelah yea 🙂 gambar model kredit to KakZai – zaifauziah[at]gmail.com

You may also like

12 Comments

  1. sory cakap fashion jakun ada la
    kalau Islam mmg sekaki ke neraka
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Kritikan Untuk Industri Hiburan Tempatan =-.

    1. hahhaa..taklah, gmbr yg model tu kawan hantar kat email sebab ngadu kat dia takde gambar model…hahaha…sharing is caring kan..kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge