Entry ABP2009 pagi tadi google dah index

Salam semua, baru kejap tadi cek keywords analytic nuffnang. Tengok ada orang duk search keywords nie ” abp2009″, Hepi sebabnya en.google dah index entry Yan yang baru beberapa jam tadi, entry pasal Keputusan Penuh Anugerah Bintang Popular ABP 2009. Kagum sebabnya duk kat 1st page, seperti yang sedia maklum ramai yang buat entry pasal ABP 2009 nie, so saingan pun sengit lah kan.

Masih tak puas hati? meh tengok gambar bawah nie, search je balik abp2009 page Yan berada di 1st page

yeehhhaaa…kalau nak tau ini jugak salah satu tips untuk menaikkan trafik korang, buat fresh content contohnya macam sekarang yang tengah hangat nie pasal ABP2009 lepas tu letak pulak tags nama2 artis semua yang dalam entry korang. Contohnya orang cari pasal “Remy Ishak pukul ummie naziera” *contoh je tau!* kalau ada luck page korang pun boleh terindex digoogle menggunakan kata carian tersebut, sebabnya korang pasang Tag nama Remy Ishak.

psstt!! makin suka pulak Yan sebut nama Remy Ishak nie…hahhaa sebab kelakar semalam tengok gelagat dia masa bagi ucapan semalam…nnngggee~~

yanmie

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at yanmie82@gmail.com , thank you :)

19 thoughts on “Entry ABP2009 pagi tadi google dah index

  1. wah.tapi saya jenis yg tak suke kwat topik yg da sah2 ramai yg akan buat.huhu..cam ner tu kak?..hehe
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Bila banyak masalah..ape nak buat??arrgghh!!!::: =-.

  2. wah hebat2..akk awal tadi dok first page gak…skg sudah page 3..mana boleh lawan sifu kan… 😛
    .-= cikmin´s last blog ..Anugerah Bintang Popular ABPBH 2009 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge