Daus Pozi dapat Innity?

Salam semua, wah napa pulak Yan nak buat cerita pasal Daus yea? hehehe, pulak tu pasal daus dapat Innity, hahhaa sebenarnya nak cerita pasal keywords SERP yang masuk ke blog Yan pagi tadi, meh tengok yea 🙂

Keywords nie amik dari Yan punya Clicky pukul 8.10 pagi tadi

Wah siapalah yang cari Daus nie kan…ehehee, sekali sesat kat rumah kakyan pulak 🙂 tapi kakyan dah tunjuk dah jalan ke rumah daus tadi..hahaha, kakyan kata pi kat sini Dauspozi.com jalan terus belok kiri jumpa rumah warna hijau, itulah rumah daus, nggeee~~~

You may also like

17 Comments

    1. salam wan, takde plugin..ehehe, kena pandai main keywords utk tangkat SEO, wah cam tangkap ikan lak kan..ehehe

      lg satu ada plugin tambahan untuk SEO nnti install yea, plugin tu nama All in One Seo Pack lepastu isikan apa yang patut kt setting tu nnti, senang je..klu tak fhm tnya je nnti yea 🙂

  1. ahaah..ingt Daus ingt hijau..ingt innity yg hijau.hahah
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Golongan mana yang paling suke online ni heh!:: =-.

  2. dah rezeki kamu..org lain tak boleh cakap aper kan..

    happy birthday buat aiman..semuga menjadi anak yang soleh..

    kalau buat N3 pasal adamaya ni memang ramai orang cari..nak tanya pasal seo boleh tak?

    1. salam kakina,

      terima kasih doa untuk aiman 🙂

      betul tu kak, setakat nie keywords yg ada ‘adamaya’ memang meletup2 kat blog nie kak 🙂 baru berapa episod je adamaya nie tp keywords analytics dari nuff dah ribu2 kak masuk pasal adamaya nie 🙂 ehehe

      nk tnya pasa seo yea…blh je xde hal 🙂

    1. hahaha tulah td tgk kt keywords memang kakyan siap tonyoh mata takut salah tengok..ehehhe 🙂

      ehek..kebetulan je tu pancing mengena..ehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge