Salam semua, gempak kan tajuk entry hari nie. Kalau korang nak tau Yan sebelum nie memanglah kaki Klik-Klik nuffnang *Mengaku okeh!, sebab memang betul…* tapi selepas baca entry kat blog Fara-Eng yang dia ada dapat warning dari Nuffnang sebab di kesan melakukan klik-klik nuffnang.

Jadi Yan pun dengan ini mengambil keputusan untuk bersara dari aktiviti Klik-Klik Nuffnang sebelum email warning dari Nuffnang tiba ke inbox..hehehe.

.

Tiada lagi Klik-klik Nuffnang di sini!!

.

.

.

Yan sayangkan nuffnang sebabnya nuffnang tak pernah jemu bagi Yan buffered…

So all the best tuk semua yea…



50 Thoughts on “Bersara dari Klik-klik Nuffnang

  1. betul tu yan..byk blogger dah dapat email ni..akak pun malas dah nak klik mengklik dah..buat cam biasa ajer dahlah..klu suker nak tenguk baru akak klik
    .-= kak ina kl´s last blog ..Mulut ooo mulut =-.

  2. adikqimie on April 4, 2010 at 8:12 am said:

    ramai2 pindah innity, lepas tu ramai2 masuk nuffnang balik , lepas tu ramai2 dapat warning letter hehehe
    .-= adikqimie´s last blog ..Pemeriksaan Berkala Puspakom =-.

  3. kak yan,
    sal fraud klik ke?
    aried pun xdpat email sal tu, tapi aried ada baca dalam blog kawan2,
    fraud klik ni bukan sebab kita klik je, tpi sbb org dtg klik juga,
    kalau dah org same tiap2 hari mai klik 4,5 kali, mmg sah fraud klik,huhuhuh,

    pe2 pun, aried xklik2, cuma aried keep blog walking,huhuh,
    untuk dapat traffik smbil nak share pe yg aried fikir patut share ngan kawan2 semua,
    jmput kak yan baca sal entri fraud klik ek,hehhe

    ada bbrapa prkara yg mngkin ramai xtahu:

    • yanmie on April 4, 2010 at 7:53 am said:

      ha yea betul tu, k.yan pun baca kt blog org lain. tulah kan takkan kita nk halang org dtg blog kita pulak..adoii payah jugak mcm nie.

  4. sensasi on April 3, 2010 at 11:14 am said:

    Klik2 nuffnang bersara takpe, blogwalking jgn yer Yan :)
    .-= sensasi´s last blog ..Hajat Din beramboi berlakon Filem ‘Along Bukit Beruntung’ Tak Kesampaian =-.

  5. Pingback: Tweets that mention Bersara dari Klik-klik Nuffnang | yanmieonline.com -- Topsy.com

  6. ” yang dia ada dapat warning dari Nuffnang sebab di kesan melakukan klik-klik nuffnang. ”

    - hahaa..saya pun ada dapat gak . ingat dia nk lamar apa…cuma tak berapa faham skit nape aku terima email tu. ngeh2…hohoho…xde yg berani untuk gagal buang nuffnang…hehe..
    .-= syin´s last blog ..01 April 2010 =-.

  7. aku dah insaf lama dah, haha..
    tp yg pasti, bulan ni aku lebih banyak singgah blog orang tinggalkan komen drp tulis sstu yg diklik di sbox…

    p/s: bsuyukur jg sbb nuffnang bagi warning jak, kalau yg hijau tu, suspended terusss, hehe
    .-= kulanz´s last blog ..Thanks TM (Streamyx), Kali Ni Perkhidmatan Memang Terbaik! =-.

  8. me too :)
    jom tido awal! :)
    .-= DaHLia´s last blog ..Saya Tidak Rasa Emosi Saya Stabil =-.

  9. hambe pun ingt nk berhenti jgk dari kegiatan kelik-mengelik ni… mls dh nk kelik2 tp bukn bermaksud xnk kelik.. blogwalking tu ttp ada kot tp singgah menyinggah je la.. klu kebetulan ternampak ads tu maybe la di klik kot..haha

    yg pasal warning tu, warning tu mmg direct kt dia ke? pasal hambe pun dpt gak emel dari nuff pasal ni tp emel tu takde la ditujukan khas untuk hambe.. emel tu macam general la.. nuff ckp ramai bloggers skang duk main klik2.. so, dorang mcm nk reducekan sikit iklan..
    .-= mello´s last blog ..Cerita ceriti karun =-.

  10. memang illegal buat kerja geng klik-klik
    .-= LittleMama´s last blog ..Geng Klik Nuffnang Is Illegal! =-.

  11. cmne men klik2 tu? (soalan innocent):)
    .-= yoy´s last blog ..(Review) 3 Idiots Memang Terbaik. =-.

  12. zaiMi on April 1, 2010 at 3:53 pm said:

    pernah baca warning dari nuffnang tu kat blog orang lain. tapi tak berapa faham. macam mana nuffnang boleh detect kita main klik2 kat blog orang lain? kesan ip? macam mana kalau ip dynamic? dan kalau orang lain duk main klik2 kat blog kita, siapa yang patut tanggung kesalahan tu? tuan punya blog kah? ini tidak adil! haha

    saya dulu pernah gak main klik2 masa kat blogspot tapi lepas pakai domain sendiri rasa cam malas dah nak klik2. baik tumpu kat trafik dan dapat buffered. hehe
    .-= zaiMi´s last blog ..Rss Feedburner Aku Buat Hal =-.

    • ehek….samalah k.yan baca dr blog org lain..memula tak berapa faham tp pastu baca lg kt blog sorang kwn bomb321 baru fhm..hehehe…

      tulah camne dia detek k.yan tak tau..huhu..pi lah tnya deorang…hahaha pastu share ngan k.yan…nnngggee~~~
      .-= yanmie´s last blog ..Bersara dari Klik-klik Nuffnang =-.

  13. huhuhu!! kak yan, sama lah ngan ieda, semalah ieda baca kat blogger lain, so insapp lah, hehehhe :)

  14. Salam kak Yan,
    Daus pon insaf… huhu
    Ingat Hijau : Ingat Daus
    .-= Dauspozi´s last blog ..Tips Mencipta Identiti Tersendiri Di Dunia Blogging =-.

  15. nak kena insaf jgk la camnie…
    .-= syu90´s last blog ..~ Join MyLook jugak~!!! =-.

  16. cikmin on April 1, 2010 at 2:14 pm said:

    errmmm..tak kaya la camni…ngeeee..akk pun insap jugak ni..erkkk..tapi ye ke..gatai tgn ni nampak potato joget2 kt blog yan ni..adussss..dilema betol la…
    .-= cikmin´s last blog ..Sila jujur =-.

  17. ye ke kak? hurmm.. mcmtu xleh laa nk klik lg eh?
    .-= feez´s last blog ..Pertama kali menonton bola sepak.. =-.

  18. alamak!!!!
    awal bersara ye…
    biasa la, bila dh berumur….
    jgn klik2..
    hahahaaa
    .-= mie´s last blog ..:: saturday, 3 in 1 :: =-.

  19. elok lah macam tu yan. Klik hanya pada yang kita berminat je.

  20. eiyda on April 1, 2010 at 1:30 pm said:

    men klik2…dapat pe yer k.yan?..earning cepat nek ek…saya xpernh nk klik pon NN pastu xtau la org len klik ke tak NN saya..ahhahha…sebb tu xpenh dapat satu cek pon lagu..huhu T_T

  21. ish..nak bersara gak la camni..huhu
    .-= Bb Hussain´s last blog ..Apa ada pada 310310 =-.

  22. tak baik main klik2.. hehe.. nasib baik tak sempat kene warning dgn nuffnang.. takutnyee~
    .-= Anarm´s last blog ..Buang Widgeo.. Elakkan benda tak perlu di blog =-.

  23. Ingatkan cikyan dah resign dari nuffnang terus :D

  24. Kalau dalam agama bab klik2 ni pun ada hukum2nya..bacalah..cari info…
    .-= Kujie´s last blog ..Kenapa Dia Curang? =-.

  25. Bersara dari Klik-klik Nuffnang http://bit.ly/9rHqu4

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Post Navigation