Bersara dari Klik-klik Nuffnang

Salam semua, gempak kan tajuk entry hari nie. Kalau korang nak tau Yan sebelum nie memanglah kaki Klik-Klik nuffnang *Mengaku okeh!, sebab memang betul…* tapi selepas baca entry kat blog Fara-Eng yang dia ada dapat warning dari Nuffnang sebab di kesan melakukan klik-klik nuffnang.

Jadi Yan pun dengan ini mengambil keputusan untuk bersara dari aktiviti Klik-Klik Nuffnang sebelum email warning dari Nuffnang tiba ke inbox..hehehe.

.

Tiada lagi Klik-klik Nuffnang di sini!!

.

.

.

Yan sayangkan nuffnang sebabnya nuffnang tak pernah jemu bagi Yan buffered…

So all the best tuk semua yea…



50 thoughts on “Bersara dari Klik-klik Nuffnang

  1. kak yan,
    sal fraud klik ke?
    aried pun xdpat email sal tu, tapi aried ada baca dalam blog kawan2,
    fraud klik ni bukan sebab kita klik je, tpi sbb org dtg klik juga,
    kalau dah org same tiap2 hari mai klik 4,5 kali, mmg sah fraud klik,huhuhuh,

    pe2 pun, aried xklik2, cuma aried keep blog walking,huhuh,
    untuk dapat traffik smbil nak share pe yg aried fikir patut share ngan kawan2 semua,
    jmput kak yan baca sal entri fraud klik ek,hehhe

    ada bbrapa prkara yg mngkin ramai xtahu:

    1. ha yea betul tu, k.yan pun baca kt blog org lain. tulah kan takkan kita nk halang org dtg blog kita pulak..adoii payah jugak mcm nie.

  2. Klik2 nuffnang bersara takpe, blogwalking jgn yer Yan :)
    .-= sensasi´s last blog ..Hajat Din beramboi berlakon Filem ‘Along Bukit Beruntung’ Tak Kesampaian =-.

  3. ” yang dia ada dapat warning dari Nuffnang sebab di kesan melakukan klik-klik nuffnang. ”

    – hahaa..saya pun ada dapat gak . ingat dia nk lamar apa…cuma tak berapa faham skit nape aku terima email tu. ngeh2…hohoho…xde yg berani untuk gagal buang nuffnang…hehe..
    .-= syin´s last blog ..01 April 2010 =-.

    1. haha syukurlah dh insaf…nasib baik dia kasik warning tak suspended terus..huhu klu tak haru…hahhaa

  4. hambe pun ingt nk berhenti jgk dari kegiatan kelik-mengelik ni… mls dh nk kelik2 tp bukn bermaksud xnk kelik.. blogwalking tu ttp ada kot tp singgah menyinggah je la.. klu kebetulan ternampak ads tu maybe la di klik kot..haha

    yg pasal warning tu, warning tu mmg direct kt dia ke? pasal hambe pun dpt gak emel dari nuff pasal ni tp emel tu takde la ditujukan khas untuk hambe.. emel tu macam general la.. nuff ckp ramai bloggers skang duk main klik2.. so, dorang mcm nk reducekan sikit iklan..
    .-= mello´s last blog ..Cerita ceriti karun =-.

    1. ha yea cepat2lah insaf…hahaha

      eh saya xbape tau pasal warning dari nuffnang tu sebab saya tak dapat pun email tu, tp utk mengelakkan ditendang oleh nuffnang maka saya amik keputusan untuk menginsafkan diri..tp masih lg klik2 dgn ikhlas…tak harap balasan…ekekeke

  5. pernah baca warning dari nuffnang tu kat blog orang lain. tapi tak berapa faham. macam mana nuffnang boleh detect kita main klik2 kat blog orang lain? kesan ip? macam mana kalau ip dynamic? dan kalau orang lain duk main klik2 kat blog kita, siapa yang patut tanggung kesalahan tu? tuan punya blog kah? ini tidak adil! haha

    saya dulu pernah gak main klik2 masa kat blogspot tapi lepas pakai domain sendiri rasa cam malas dah nak klik2. baik tumpu kat trafik dan dapat buffered. hehe
    .-= zaiMi´s last blog ..Rss Feedburner Aku Buat Hal =-.

    1. ehek….samalah k.yan baca dr blog org lain..memula tak berapa faham tp pastu baca lg kt blog sorang kwn bomb321 baru fhm..hehehe…

      tulah camne dia detek k.yan tak tau..huhu..pi lah tnya deorang…hahaha pastu share ngan k.yan…nnngggee~~~
      .-= yanmie´s last blog ..Bersara dari Klik-klik Nuffnang =-.

  6. errmmm..tak kaya la camni…ngeeee..akk pun insap jugak ni..erkkk..tapi ye ke..gatai tgn ni nampak potato joget2 kt blog yan ni..adussss..dilema betol la…
    .-= cikmin´s last blog ..Sila jujur =-.

  7. men klik2…dapat pe yer k.yan?..earning cepat nek ek…saya xpernh nk klik pon NN pastu xtau la org len klik ke tak NN saya..ahhahha…sebb tu xpenh dapat satu cek pon lagu..huhu T_T

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge